2011 Şubat Anneleri

cnm benım Allah yardımcın olsun umarım böle bır rısk cıkmaz hayırlısıyla.Allah korusun.ayrıntılı dedıgınız sanırım anomali taraması mı benım doktorumda ılk defa bakılmak uzere tıp a yonlendırdı 23.haftaya denk gelıo acaba gecmı kaldık.

ooo süper çekilişler yapılmış heycanla bekliyorum nereye yollıycamı inşallah erkek annesidir farklı bişi almış olurum bari :)
tabi dışarı çıkabilrsem artık dışarı çıkmaya korkar oldum

İnternet üzerindende alıp gönderebilirsin canım hepimiz rahatsızlığını biliyoruz

Valla ben biliom kime alcağımı gözüme öle bişi kestirdimkii anlatamam

En şanslıları sensin galiba ilk sen yazdın ilkte sen öğrendim hediyeyi alacağın kişiyi :))

Ankaradaki arkadaşlara bişey sorucam. Bebek odası için süsleme malzemeleri satan uygun yerler varmı. Bilgisi olan varmı. İstanbulda eminönü yavuzluhanda paket fiyat 100 tl. Kapı süsü, 50 li bebek şekeri sepeti ile birlikte, 7m tül,takı yastığı ve hoşgeldin bebek yazısı. Burda da öyle bir hazır paket yapan yer varsa söylerseniz çok sevinirim.

AMA KÖTÜ OLAN Bİ TARAFI VAR sempatiksalakcinni

aay ne güzel hediye çekilişi tamamlanmış evet merakla bekliyorum bakalım kimmiş

yaaaa..ben de merak ettiiiimmmm

hayyıırr ilk katılan bendiiimmm

ben 58,7 ile hamile kaldım şimdi 64,4üm

Sölesem tadı kaçarr

Hepinize göndericem kızçeler msjları ama 600 dk bir msj atabilirim
Esra kötü olan tarafı ne onu anlamadım ben çekilişte çıkan kişiyimi beğenmedim (

çok güzelmiş tuğbacım, kızım olsaydı ben de böyle birşey almak istiyordum. güle güle kullansın prenses

tekrar geçmiş olsun gözde, hastanede yatıp iyice hasta psikolojisine girmek istemedin galiba. ama dikkat et canım, evde ister istemez daha çok hareket ediyor insan, yoruyor kendini. bolbol dinlen, umarım bu son kanaman olur.

biz sana söylemiştiiiiiik) çok sevindim esracım gözünaydın.

benim tahminim tutacak galiba canım,gamyoncuiremsu dün yazmıştım sana bilmiyorum gördün mü.
içini ferah tut, sen gayet sağlam durdun bu süreçte yazdıklarından anladığım kadarıyla. haftaya güzel haberler gelecek hep beraber rahatlayacağız canım

kızlar çekiliş yapılmış sanırım..süper..heyecanla bekliyorum:))))))))))) ya kızlar örgü işleri konusunda çok becerim yok ama evde akşamları boş oturmak istemiyorum..sizce kolay yapabileceğim neler var..bazı arkadaşlar bebelk şekeri yapckmış acaba zor mu yapılışları..ne yapsam bilemiyorum ki..içimde inanılmaz bir heves var..bakalım ne olacak:)....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…