2011 Şubat Anneleri

cnm ben o konuda cok şanslıyım hiç birşeyini ben almadım annem ile kardeşim saolsun herşeyi alındı önümüzdeki haftada kardeşim banyo malzemelrini bakım malzememizi ve bnm için gecelik bakıcaz beşikte hazır onuda annem alıyor bize pek bi masrafı olmadı beşli setimizide halası aldı biz bi dogduktan sonra bebk arabamızı almayı düşünüyoruz kaydirigubbakcemile2

Süpermiş canım ya iyi günlerde kullansın bebeğin,Bizimde hala alıcak ya sözde alışverişin hepsini ama şimdi bu listeyi ona versem ayıp olacak diye düşünüyorum eşimde ver kendileri istediler diyor annem zaten ablamla beraber alıyor bir çok şeyini ama ben tüm sorumluluğu onlara yükleyip yüklemekte kararsız kaldım,ne kadar kızsamda onlara ayıp olacakmış gibime geliyor

Çok güzel bunların hepsi ama ben bu kadar detaylı örgü örmeyi bilmiyorum ki,düz, haraşo,selanik birde lastik var lugatımdakaydirigubbakcemile3,ayy anneme göstersem kesin yapar ilk baştaki kardan adamlı çok güzel ama çok beğendimk

Son düzenleme:

evet cnm bende pek detaylı bilmiyorum takıldıgım yerde anneme sotuyorum nde bayazlı pembeliyi başladım :)

sende de kanamalar oluyormu canım bana dr 26. haftaya kadar dedi biz şimdi 23. haftadayız ama hala ilerleme yok bakalım bekliyoruz

mrb canım benimde komşumun görümcesinin öyleydi miyomla hamile kladı hem bebek hem miyomu büyüdü gittiği doktor sezaryanla ikisini bir alırız demiş başka doktora gitmişti o da asla olmaz demiş ben yapmam kanam durmama ihtimali yüksek demiş 2 doktorda aynı sölemiş o da 36.haftasında doktor değiştirdi korkuttular yarın gidecek nbaşka hastaneye orda belli olacakmış zor allah kolaylık versin şu hamileliğimi çok kolay geçirdim diyenlere şaşırıyorum hangi evresi o acaba bize daha rast gelmedide:İ)

kızlar mrb buğün dr gittim benim fıstığımın ayakları hiç durmuyordu kuzucuğum benim gayet iyi dedi dr normalde 20 haftalık ama 21 gibi görünüyor 365 gr olmuş boyuda 25 cm çok şükür işallah böyle ypolunda gider herşey doktor benim bebğime kıymetli bebek diyor tabikide öyle bişey sorucam ayrıntılı ultrasyona ne kadar ödediniz cumada ben giricem işallah bi sorun çıkmaz iyi günle anneler

merhaba kızlar, nasılsınız? minik kuzular nasıl?
birazdan geçmişi okuyacağım bakalım neler kaynattınız bugün)
ben de sabah okula gitmeden önce sağlık ocağına uğradım. kayıt yaptırdım, idrar tahlili yapıldı hafif bir enfeksiyon varmış ama çok dert etmeye gerek yok bol su iç dedi. yarın sabah aç karnına kan tahlili yapacaklar, bir de cuma gününe tetanoz aşısı yapılacak.
oğlumun kalp atışını dinledim kızlar çok iyi geldi sabah sabah, günüm güzel geçti o heyecanla. öpüyorum hepinizi bebeklerinizden)opuyorumnanaktan

Yaparsın canım daha zaman var zaten bende bursaya gidince orada biraz araştırma yapıcam bebek şekerleriyle ilgili

Mrb canım geçmiş olsun.Bebişin kalp atışlarını sağlık ocağında dinletiyorlarmı ben hiç dinlemedim daha :))

Çekilişi yapıyorum çok heyecanlı geçiyor yaaa :))

Evet canım bitti sana özel msj attım ama kimseye söylemek yok artık gizlilik ve heyecan başlıyor artık msj aldıktan sonra hediye çekilişine adresi aldım diye msj at olur mu

Şimdi excelde eşleştirme yapıyorum bitsin adresleri yavaştan yollıycam ama güzel bir çekiliş oldu ben bile çok heyecanlandım çekerken :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…