Ben birde civilimden alacaklarımı şöyle kapataslak bir hesap yaptım sadece kıyafetler 300 tl falan tutuyor ama içinde bunun biberonu ve diğer kozmetik eşyaları yok :)) Çok uçmazsam sanırım alışveriş konusunda 300tl fazla zarara sokmuycak beni
cnm ben o konuda cok şanslıyım hiç birşeyini ben almadım annem ile kardeşim saolsun herşeyi alındı önümüzdeki haftada kardeşim banyo malzemelrini bakım malzememizi ve bnm için gecelik bakıcaz beşikte hazır onuda annem alıyor bize pek bi masrafı olmadı beşli setimizide halası aldı biz bi dogduktan sonra bebk arabamızı almayı düşünüyoruz kaydirigubbakcemile2
Çok güzel bunların hepsi ama ben bu kadar detaylı örgü örmeyi bilmiyorum ki,düz, haraşo,selanik birde lastik var lugatımdakaydirigubbakcemile3,ayy anneme göstersem kesin yapar ilk baştaki kardan adamlı çok güzel ama çok beğendimk
Çokkk güzelmiş cnm,iyi günlerde kullansın prensesin.
Bennn,yaklaşık 10 gün önce başladı.
Sabahları kollarım uyuşuk,ellerim kapalı bir şekilde kalkıyorum.
DR magnezyum ve calsiyum verdi faydası olmaya başladı
Ben dede aynı sorun var,dr 24.haftaya kadar yukarı çıkması lazım dedi.
Başınız sağolsun cnm.((
Dilerim-lal bebişinin iyi olmasına çok sevindim cnm.
ben de vaarr
önce çok korktum 1 cm kadardı kalp atışını duyduğum gün öğrendim doktor büyür ama bi zararı olmaz dedi 3 cm e kadar büyürmüş gebelikte yani benimki öyle
sezaryan yaparsan alırız dedi
sonra da kaç doktora gittim hiç biri demedi bişi
artık görmediler mi gördiler de önemsemediler mi bilmem
ama artık korkmuyorum çok duydum öyle olan
doğum yaklaşınca sorucam doktora myom alınması lazımsa illa sezaryan olur alınır
ama zararı olmaz derse normal doğum isterim dicem:))
sen de de mi var???
varsa da endişe etme doktor çoğu kadında vardır demişti
hatta önceden myomu olanlara hamile kal dermiş
myom çok büyürse hamileliğe engel olurmuş
Sen baya marifetliymişsin canım o zaman bende okadar marifet yok ki :))
merhaba kızlar, nasılsınız? minik kuzular nasıl?
birazdan geçmişi okuyacağım bakalım neler kaynattınız bugün)
ben de sabah okula gitmeden önce sağlık ocağına uğradım. kayıt yaptırdım, idrar tahlili yapıldı hafif bir enfeksiyon varmış ama çok dert etmeye gerek yok bol su iç dedi. yarın sabah aç karnına kan tahlili yapacaklar, bir de cuma gününe tetanoz aşısı yapılacak.
oğlumun kalp atışını dinledim kızlar çok iyi geldi sabah sabah, günüm güzel geçti o heyecanla. öpüyorum hepinizi bebeklerinizden)opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?