2011 Şubat Anneleri

günaydın çağlayancım sen magnesium ilacını alıyor musun bakayım ?

Bu sabah aldım canım uzun bir aradan sonra :kedi:
Çay almaya giderken bacağım bir kasıldı kaldım merdivenlerin ortasında eşimi hemen gönderdim şeftali suyu aldırmaya aldı saolsun içtim ama daha etki etmedi :kedi:

cnm sakın aksatma benim içmediğim gün karnım cok kasılıyor düzenli olarak al aksatma meyve suyuyla tadı o kadrda kötü olmuyor dimi

cnm sakın aksatma benim içmediğim gün karnım cok kasılıyor düzenli olarak al aksatma meyve suyuyla tadı o kadrda kötü olmuyor dimi

Ben işte o ilaçtan almak yerine maden suyu yada muzdan almaya çalışıyordum ama hafta sonu çok yordum kendimi nerdeyse hiç dinlenmedim.O yüzdende arttı birazcık ama hiç anlamadım nerdeyse tadını sonradan çok kızdım kendime neden daha önce denemedim diye çok saol canım ya mide bulantılarından kurtardın beni

Günaydin kizlar, daha uyanamadiniz mi =)
ben yogunum bu sabah yerime gelecek arkadasi egitecem birazcik,, bide dünden beri yavrum cok sakin durgun icimde pit pit ediyodu dünden beri ufacik dokunup gidiyo=( hersey yolundadir insallah

canım paniklemeyelim hemennnn.mrk etmee bişiyi yokturr.

bende hiç olmuyo maşallahh diyeyim dee.neden oluyorki o kasılmalar.

günaydınnnnn güzell annişlerim benimmm olumunekankayizsmile

canım paniklemeyelim hemennnn.mrk etmee bişiyi yokturr.

bende hiç olmuyo maşallahh diyeyim dee.neden oluyorki o kasılmalar.

günaydınnnnn güzell annişlerim benimmm olumunekankayizsmile

Günaydın canım dün bir dergide okudum,genelde magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden olurumuş,ayrıca uzun süre çok ayakta durunca kendini aşırı derecede yorunca bu ağrılar ortaya çıkarmış

sanırım grip olanlar kervanına bende giriyorum boğazım şişti sesim kısıldı nekadar kollasakta kendimizi oluyoruz işte eyvahedigeldismile

günaydın kızlar-
herkezin yerine biri alınıyor
benim yerimede birini alıcaklar sözde
bende 1 ay falan işi gösterip ayrılıcam
ama hiç arıyorlarmış gibi gözükmüyorlar
siz buarada devam etmeyi düşünüyormusunuz, yoksa benim gibi 2-3 sene aramı vereceksiniz ?

sanırım grip olanlar kervanına bende giriyorum boğazım şişti sesim kısıldı nekadar kollasakta kendimizi oluyoruz işte eyvahedigeldismile

Çok dikkat et kendine daha kötü olmadan tedbirini al canım,benimde ateşim çıktı yaa akşam görümcemde gripti o kadar uzak durdum ama bulaşırsa yanarım zaten (

Günaydın canım benimkiler zaten beni bıktırıp işten ayrılmam için uğraşıyorlar bende tazminatımı almadan gitme niyetim yok açıkçası 5 yıllık emeğimi harcayamam burası için yok yere,sözde gelenle beraber çalışacakmışız ama ben bile bugün boşa çıkıyorum iş yok yani dükkanda mal satamıyoruz benim maaşımı sürekli geç veriyorlar bakalım yeni gelenle nasıl olacak.

Ama ben ara vermeyi düşünmüyorum çünkü bu şartlarda eşimin maaşıyla geçinmek birazcık zor olacak kirada oturuncadahada zor oluyor.

Çok dikkat et kendine daha kötü olmadan tedbirini al canım,benimde ateşim çıktı yaa akşam görümcemde gripti o kadar uzak durdum ama bulaşırsa yanarım zaten (

canım dikkat ediyorumda dün şeker yüklemesi yaptırdım ya o glukoz denen şewyi içtikten sonra çıkarmamak için cam önüne gittim hem terledim hem rüzgar sanırım ondan oldu dünden beri ıhlamur filan içiyorum inş fazla kötü olmam ayakta geçiriirim

Ohhhhh beeee sonunda bütün adresleri yerlerine ulaştırdım içim rahatladı bu işte böyle bitti kızlar bende artık işlerimin başına kaçar adresi olan arkadaşlar hediye kısmına adresi aldım diye yazmayı unutmayın olur mu

Sakın kendin çıkma canım.
En kötü çıkarmıyorlarsa doğum iznine çıkarsın 4 ay maasını vermek zorunda kalrlar.
Gelincede tazminatını alıp çıkmanın bir yolunu bulursun.
Bende 2005 ten beri burda çalışıyorum.İşyerimdekilerle aile gibi olduk.
Ama çıkacağımı idrak edemediler sanırım hala uzun vadede plan yapıyorlar.
Çok tatlı ,zmn zamanda çok cadı bir müdirem var.Onunla konuştum çıkacağım zaman beni kovacak böylece ihbar ve kıdem tazminatımı,işsizlik maaşımı alabileceğim.sempatiksalakcinni

aman sudenur ikili iyiyse üçlüye gerek yok dediyse yaptırma boşver

ayyyy ben bu konuda çok yaralı ve dertli olduğumdan atladım hemen

hoşgeldin bu arada

ben ikili yaptırdım temiz çıktı ikili bizi kesmedi üçlü yaptırdım o riskli çıktı amniyosentez yaptırdık şimdi stresler içerisinde sonucu bekliyoruz korkarım üçlü temiz çıksaydı bide dörtlü yaptırırdı benim testkolik doktorum.....

doktor bana ddemir hapı yazarım demişti ama son iki gidişimde hiç bişi demedi bende canıma minnet istemedim.zaten vitamin hapımıda içmiyorum evet içmiyorum o haplara hiiçç güvenim yok zaten.bir arkadaşım ne hamileliğinde nede bebeğine vitamin haplarını kullanmamış maşallah o kadar sağlıklılarkiiii

gerçi o arkadaşım hamileliğinde 30 kilo almıştı ama şimdi görseniz manken gibiiii....sevmiyorum sunii şeyleri haftada iki kere balık yiyorum bir kere et yiyorum bol bol sebze yiyorıum meyve desen cabasııı doğal yollardan alma taraftarıyım

Selam güzel hamişler nasılsınız?

Çalışan hanımlar aman ha patron oyunlarına gelmeyin!!! Ne yazık ki özel sektörde çalışan bayan olmak çok zor...
Arkadaşım bir yazılım şirketinde çalışıyordu.Bir doğum yaptı herşey gayet güzeldi.7 aylık lohusayken tekrar hamile olduğunu öğrendi ve 2. bebeğini doğurdu.Doğum izni dönüşünde işten çıkardılar. Gerekçeleri de "sizin yüzünüzden işler aksadı ,yerinize erkek eleman alacağız" !!!
Yuhh dedim yaaa.... !!
9 ay boyunca bu kızın hamile olduğunu biliyordunuz.Doğum izni olacağını da biliyordunuz o zaman işleri ona göre planlasaydınız !!! Tabi işten çıkarıp yerine erkek eleman almak daha çok işlerine geliyor... Nede olsa onun doğum izni v.s. yok !!!
Çok sinir oluyorum çoooookkkk !!!!

Mrb arkadaşlar umarım herkesin keyfi yerindedir.
Ben taşınacağım için ev toparlama telaşındayım

günaydın arkadaşlarr nasılsınız dün gece midemm o kadar kötüydü ki anlatamam uyuyamadım bütün gece:gitme:babamız işte yine bizde yalnızız kızımla kahvaltı yapcazz ama yine hiçç canımız istemiyorrrrr napsam bilmiorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…