günaydın çağlayancım sen magnesium ilacını alıyor musun bakayım ?
Bu sabah aldım canım uzun bir aradan sonra :kedi:
Çay almaya giderken bacağım bir kasıldı kaldım merdivenlerin ortasında eşimi hemen gönderdim şeftali suyu aldırmaya aldı saolsun içtim ama daha etki etmedi :kedi:
cnm sakın aksatma benim içmediğim gün karnım cok kasılıyor düzenli olarak al aksatma meyve suyuyla tadı o kadrda kötü olmuyor dimi
Günaydin kizlar, daha uyanamadiniz mi =)
ben yogunum bu sabah yerime gelecek arkadasi egitecem birazcik,, bide dünden beri yavrum cok sakin durgun icimde pit pit ediyodu dünden beri ufacik dokunup gidiyo=( hersey yolundadir insallah
Günaydın mimix bugün benim içinde birini alacaklar buraya sözde 3 aydır alıyorlar ama daha birini göremedim henüz ben :))
Bugün benim kızımda çok sessiz ama benim bacaklarıma çok keskin ağrı giriyor ya yürürken kasılıyorum bakalım nasıl devam edicem bugün böyle seke seke
canım paniklemeyelim hemennnn.mrk etmee bişiyi yokturr.
bende hiç olmuyo maşallahh diyeyim dee.neden oluyorki o kasılmalar.
günaydınnnnn güzell annişlerim benimmm olumunekankayizsmile
sanırım grip olanlar kervanına bende giriyorum boğazım şişti sesim kısıldı nekadar kollasakta kendimizi oluyoruz işte eyvahedigeldismile
günaydın kızlar-
herkezin yerine biri alınıyor
benim yerimede birini alıcaklar sözde
bende 1 ay falan işi gösterip ayrılıcam
ama hiç arıyorlarmış gibi gözükmüyorlar
siz buarada devam etmeyi düşünüyormusunuz, yoksa benim gibi 2-3 sene aramı vereceksiniz ?
Çok dikkat et kendine daha kötü olmadan tedbirini al canım,benimde ateşim çıktı yaa akşam görümcemde gripti o kadar uzak durdum ama bulaşırsa yanarım zaten(
Günaydın canım benimkiler zaten beni bıktırıp işten ayrılmam için uğraşıyorlar bende tazminatımı almadan gitme niyetim yok açıkçası 5 yıllık emeğimi harcayamam burası için yok yere,sözde gelenle beraber çalışacakmışız ama ben bile bugün boşa çıkıyorum iş yok yani dükkanda mal satamıyoruz benim maaşımı sürekli geç veriyorlar bakalım yeni gelenle nasıl olacak.
Ama ben ara vermeyi düşünmüyorum çünkü bu şartlarda eşimin maaşıyla geçinmek birazcık zor olacak kirada oturuncadahada zor oluyor.
ben de manisalıyım canım neresi senin,sarıgöllüyüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?