2011 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun canım kıyamam ben ona ya,
Ahh canım keşke dediğin gibi olumlu olsa işte değil.Ben artık onların bana iş vermesine fırsat vermeden yapıyorum burda yani bana kimse getirip o yapılacak bu yapılacak demiyor yani onun emir buyruğundan çıktım o bu iş yapılacak dediğinde o iş çoktan bitmiş oluyor dünde biraz sinir ettim ben bunu ayı kapattım 1 gün içinde memnun olması gerekirken memnun olmuyor bunuda farklı şekilde belli ediyor sana şöyle diyim bizim patronların artık insanlık halleri kalmadı namaz falan hikaye

caglayancım takma kafana onlar seni düşünmüyolarsa eger sende düşünme.
sen alacagım parayı düşün idare edersin bi şekilde 3 ay daha eger 1 ay sonra git derlerse kendileri bilirler bir sürü tazmnat bilmem ne ödemek zorunda kalacklar.
nasıl insanlar bende anlamıyorum biz o kadar emek veriyoıruz bi izin almak için 20 defa düşünüyoruz yine iyi olmuyoruz.

başkaları gibi izinsiz gelmesek işe kıymetli oluruz.

neyseki az kaldı caglayan az sabret bende sarediyorum yapacak bişey yok mecbur para için çalışmak zorundayız

çağlayancım sıkma canını
duygusallıkla hareket etme sakın sen devam et çalışmana
Allah sana sağlık versin de çalış doğuma kadar inşallah
kızımızı da üzmee

ben bi gece kötü rüya gördüm ani uyandım
oğlumda kıpırdanmaya başladı hissediyolar gerçekten

fatmacım geçmiş olsun çok dikkat etmek lazım bu havalarda galiba salgında mı var ne...ay canım allah yardımcın olsun hem matematik hem lisee valla çok zorrsempatiksalakcinni

bu arada ben 2 hafta önce ayrıntılı ultrason yaptırmıştım
bu hafta yine yapıldı da suratsız bi doktor vardı oğlum kıpır kıpırdı anlatmadı bile ben dedim hareket ediyo diye
iyi ki gitmişim önceden
bu hiç göstermedi
ama sorun yokmuş çok şükür

Demekki tek eşşek gibi çalışan ben değilmişim ama ne oldu seninde kıymetini bilmemişler benimde bilmedikleri gibi ben artık allaha havale ediyorum ihtiyacım olmasa bir dk durmam ama mecbur katlanıyoruz bebeklerimiz için

Maşallah canım bebişine yarım kg olmuş

Aynen canım herşeyi kuralına göre yapmaya çalışıyoruz onlar zor durumda kalmasınlar diye ama bizi şu halimizle anlamak istemiyorlar bende en çok buna kızıyorum 1-2 aylık eleman değilim ki ben burda senelerim geçmiş,ahh ahh ben hamile olmasaydım bunlara biliyordum yapacağımı ama 6 aylık halimle başka işte bulamam ki

çağlayancım çalışma hayatı zor hemde özel sektörde çok daha zor...insanlarla uğrşamak durumundasın allah yardımcın olsun ama sen şuan çok özel bir dönemdesin kızını ve kendini stresten uzak tutman lazımm prensesini düşün kafana takma herşeyin hayırlısı olsun inş

maviumutolsun prensine maşallahh rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş

Saol'un kızlar iyiki varsınız teşekkür ederim hepinize ben size hediyelerle ilgili birşey diycem el emeğide olsun diye konuşmuştuk ya şimdi bebeklerimiz doğmadan hangisini alerjisi var yok bilemeyiz yüne karşı bu çekilişte el emeğini katmasak sadece kıyafet tarzı birşeyler yollasak olur mu siz ne dersiniz.

gözdeaticim sende ütü olayına dikkat et çok abartma bende ütü masasını oturma odasına alıyorum ütü yapıyorum yorulunca dinleniyorum sonra tekrar devam normalde 1 saatte bitecek ütü bazen iki saati buluyor ama napimmm kızımdan önemli değil ki demi bayanssulusmile

cnm seni okadar iyi anliyorum ki, benimkiler hos benim bi üstüm diyelimde beni aglatti bu sabah kizi egitiyorum bisi oldu cvp vermedim bana nsl laf saydi aklinda isten önemli seyler var biliyorum ama bu beni ilgilendirmiyor sen gittikten snra islerini ben yapamam dedi, yapmana gerek yok dedim ama..dinleyen kim bide yeni gelen kizin yaninda söyledi ya..rezil oldum yok o olmasa patron beni daha cok azarlarmis, tmm kasim sonu gibi gitcekmisimde kimbilir ona göre bi iki hafta snra gelmezmisimaz daha devam edersen yarindan itibaren gelmem bakarsin basinin caresine dedim.... resmen rezil oldum geri döndügümde ayni bölümde calismak bile istemiyorum

ozman sakın ayrılma canım bak keyfine işte vermiyorlarsa yapma ohh akşamı etmeye çalış bir şekilde 5 sene azmı dile kolay heba etme emeklerini

fatmacım geçmiş olsun çok dikkat etmek lazım bu havalarda galiba salgında mı var ne...ay canım allah yardımcın olsun hem matematik hem lisee valla çok zorrsempatiksalakcinni

sağol canım birden soğudu havalrya ondan herkes grip
zor ama alıştım ya biraz tırsrlar benden söylemesi ayıp onun için derslerde pek çıt çıkmıyor nöçbetse sizden daha kolay ses seda yok yapma etme diye bağırmak yok herkes tenefüse çıkyor zil çalınca sınıfa haa arada kavgaları vs saymazsak:)
ama ilköğretim kesinlikle daha zevkliiii

benimde eylüle 2 aylık hamileyken babannem vefat etmişti haberde verdiler gecenin bir yarısı zor zar otobüste yer bulduk 6 saat gittik yıkanışını ölüsünü vs gördüm çok etkilendim hamileliğim boyunca gözümün önünden gitmedi
onun için senin gitmediğin iyi olmuş canım sonra mezarını ziyaret edersin bir yasin okuyup burdan göndersende gider zaten
yeniden başınsağolsun

çağlayancığım bence iyi olurçünkü benim kızım hiç örgü türü şeyler giyememişti sürekli kaşıntı ve isilik olmuştu hep elimizde kalmıştı güzelim yelekler kazaklar
ama bu fikrini hediyeleşme bölümünede yaz istersen
belki burada okuyamayan kaçıran arkadaşlar olabilir

Demekki bir ben değilmişim canım bu durumda olan hayır seninkilerinde yaptığı bir ayıp hiç tanımadığın birinin yanında hemde yeni gelen bir insanın yanında böyle şeyler söylenmez ki.Bak onlarada çok kızdım sabah sabah

Kızımda bana kızıyor galiba çok hareketlendi.kaydirigubbakcemile3

birde bende bir öneri yazdım hediyeleşme topiğine baktınızmı?

kzım acıkmış birşeyler yedirip gelirim:)

hiç düşünmemiştim alerji yapabileceğini
siz nasıl derseniz öyle olsun
tabi kullanamayacağımız bi hediye olamasa iyi olur
ben her türlü uyarım

nur sağol canım Allah bütün bebeklerin sağlık haberini alıp vermeyi nasip etsin inşallah

ben keçiörendeyim canım sen nerde oturuyorsun...

Ben küçükesatta oturuyorum canım Kennedy caddesinde.

Boşver aynen dediğin gibi Allah'a havale et. Şimdi çekip gidersen onların ekmeğine yağ sürmüş olacaksın... Hem yeni elemana daha az maaş verecekler hem senin tazminatın yanacak.Ooohhh canlarına minnet.Boşver sevindirme.İçinden "ya sabır" çek.

çoooook geçmiş olsun canım şuan nasıl oldu ya prenses aman dikkat edin kendinize....ayy Allah sana sabırlıklar versin güzelim matematik ve lise öğrencileri.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…