nurcum bizde annemle kahvaltıyı hazırladık şimdi o çamaşır asıyo koş gel ben beklerim seni :)))
kızlar birde artık doğum izni iki seneye çıktı diye biliyorum yani doğum için işten ayrıldığınız takdirde 2 sene içerisinde işe geri dönebiliyorsunuz
tabi özel sektör pek tınmıyor bu durumları....işlerine gelmediği için çıkarma daha doğrusu yıldırma politikasına başlıyorlar.[/QUOTE
birgün söz gelcem canım ...ama bugün siz anne kız keyfini çıkara çıkara yapın kahvaltınızıkaydirigubbakcemile2
Günaydın kızlar
Bugün okula gitmedim daha doğrusu gidemedim
Sabah kalkıp hazırlandım sonra kızımı hazırladım ama baktım ateşi var sürekli ağlıyor boğazım diye müdürümü arayıp söyledim kızımın okuluna haber verdim
sonra babamız erkenden okula gitmiştik biz bebek arabasıyla sarıp sarmaladım kızı sağlık ocağına gittik boğaz enfeksiyonu tahmin ettiğim gibi benimde kan hapım bitmişti hemde mantar olmuşum yine fitil yazdırdım geldik işte şu saate kadar bunlar oldu yorucu bir gün beni bekliyor
çağlayancığım öyle düşünme müdürünle daha önce konuştuğunda seni sevdiğini ve seni bırakmak istemediklerini söylemişlerdi
belki doğum için erken ayrılırsın şeklinde söylemiştir işi bırakacağını kastetmemiştir
ay keşke benim yerimede birilerini bulsalarda bende ayrılsam
ben 37. haftaya kadar haftada 30 saat derse gireceğim hemde matematik düşünsene sürekli tahtada elinde tebeşir sürekli boğaz patlat offf offf
Sabah sabah sinirlerimi mahvettiler gene bizim patronlar nasıl insanlar anlamıyorum iş için biri geldi pazartesi başla dediler tamam kızın işi varmış halletmesi gerekiyormuş anladık ama benim hakkımda neden böyle söylüyor anlamıyorum 3 ayı kaldı çağlayan'ın işte dedi ama biz onun 3 ayı kaldık gibi bakmıyoruz 2 ay bilemedin 1 ay gibi bir zaman sonra işi bırakacak diyor.Zaten o şimdi ağırlaşıyor 1-2 ay içinde dahada ağırlaşacak birşey yapamayacak diyo o kadar ne isterse yapıyorum ki bütün burdaki işleri tek başıma yürüttüğümüde biliyor ama gene yaranamıyorum görüyormusunuz deli oldum sabah sabah demekki benden memnun değillermiş birde karşımda utanmadan bunları söylüyor ama bana hala bak iş için biri gelecek pazartesi günü beraber çalışacaksınız demiyorlar zahmet edip pat diye kızımı yanıma verecekler heralde ( o kadar çok kızgınım ki şu anda onlara işi bırakıp gitmek geliyor içimden(
Merak etme canım gelen gideni aratır demişler... Kimsebir anda o kadar yükün altına girmez. O kızda senden sonra biraz çalışır ondan sonra su koymaya başlar belkide çekip gider bi süre sonra... Şimdiki elemanlar sıkıya gelemiyorlar.
Bende eski çalıştığım yerde her işe bakıyordum... Yazılım şirketiydi ve yazılımın desteğini veriyorduk Türkiye çapında.hem tüm gün (öğle tatili falan yoktu) telefonla destek veriyordum.. hem ön muhasebeyi tutuyordum.hem temizlik işlerini hallediyordum.hem çayı çorbayı yapıyordum..... resmen eşek gibi çalışıyordum.Aldım maaşta maaş değildi yani. Ama yine de yaranamıyordum.
Ben işten ayrılacağım vakit yeni eleman alalım dediler.Gelenlerin hepsi en fazla 1 hafta dayandılar.Kaçıp kaçıp gittiler. En son bi kız gelmişti o biraz daha dayanıklı çıktı ama tabi Gaye gibi eşek değildi.her işe koşmuyordu... bende bıraktım çıktım o halde.
Arkamdan o kız da çıkmış kaydirigubbakcemile3 kalmışlar dım dızlak :)
Yani diyeceğim o ki boşver şimdi pireye kızıp yorganı yakma... şimdi sana "vazgeçilmez eleman değilsin" havası vermeye çalışıyorlar ama sen gidince de mumla ararlar.
günaydın kızlar
doktordan geldik:)))
oğlum iyi maşallah
doktor kendi ultrasonunda 502 gr ölçtü
bi de büyük ultrason var orda da başka bi doktor 492 gr ölçtü
çağlayan yaklaşık yarım kilo işte listeyi güncellersen
sağlık ocağına gittim tetanoz aşımın 1.dozunu oldum şimdilik ağrı sızı yok
bir ay sonra 2.doz olacak
oğlum iyiymiş
kan idrar temiz çıktı
demir ilacına gerek yok dedi
ken değerim11.9 çıktı bi daha ki ay düşükse ona göre veririz dedi
sağlık ocağından demir hapı verdiler onu da içme gerekince veririm bol meyve sebze ye
şimdililk gerek yok dedi
nöbet için raporu 24.haftada yazacak şeker yüklemem de o zaman yapılacak 2 hafta sonra yani
uzun boylu olacak oğlun dedi
bi de ne alaka bilmiyorum neye dayanarak söyledi
masaya yattı karnımı açtım
gidişat normal doğum gibi dedi:))
ben de nerden anladınız dedim
tahmin sadece dedi
karnımın şeklinden mi dedi anlamadım
myomu da takma myomla da normal doğum olur doğumdan sonra küçülür dedi
çok iyi görünüyosun dedi:))))))
haberler bunlar
darısı bütün yavruların başına
caglayancım takma kafana onlar seni düşünmüyolarsa eger sende düşünme.
sen alacagım parayı düşün idare edersin bi şekilde 3 ay daha eger 1 ay sonra git derlerse kendileri bilirler bir sürü tazmnat bilmem ne ödemek zorunda kalacklar.
nasıl insanlar bende anlamıyorum biz o kadar emek veriyoıruz bi izin almak için 20 defa düşünüyoruz yine iyi olmuyoruz.
başkaları gibi izinsiz gelmesek işe kıymetli oluruz.
neyseki az kaldı caglayan az sabret bende sarediyorum yapacak bişey yok mecbur para için çalışmak zorundayız
Sabah sabah sinirlerimi mahvettiler gene bizim patronlar nasıl insanlar anlamıyorum iş için biri geldi pazartesi başla dediler tamam kızın işi varmış halletmesi gerekiyormuş anladık ama benim hakkımda neden böyle söylüyor anlamıyorum 3 ayı kaldı çağlayan'ın işte dedi ama biz onun 3 ayı kaldık gibi bakmıyoruz 2 ay bilemedin 1 ay gibi bir zaman sonra işi bırakacak diyor.Zaten o şimdi ağırlaşıyor 1-2 ay içinde dahada ağırlaşacak birşey yapamayacak diyo o kadar ne isterse yapıyorum ki bütün burdaki işleri tek başıma yürüttüğümüde biliyor ama gene yaranamıyorum görüyormusunuz deli oldum sabah sabah demekki benden memnun değillermiş birde karşımda utanmadan bunları söylüyor ama bana hala bak iş için biri gelecek pazartesi günü beraber çalışacaksınız demiyorlar zahmet edip pat diye kızımı yanıma verecekler heralde ( o kadar çok kızgınım ki şu anda onlara işi bırakıp gitmek geliyor içimden(
Geçmiş olsun canım kıyamam ben ona ya,
Ahh canım keşke dediğin gibi olumlu olsa işte değil.Ben artık onların bana iş vermesine fırsat vermeden yapıyorum burda yani bana kimse getirip o yapılacak bu yapılacak demiyor yani onun emir buyruğundan çıktım o bu iş yapılacak dediğinde o iş çoktan bitmiş oluyor dünde biraz sinir ettim ben bunu ayı kapattım 1 gün içinde memnun olması gerekirken memnun olmuyor bunuda farklı şekilde belli ediyor sana şöyle diyim bizim patronların artık insanlık halleri kalmadı namaz falan hikaye
fatmacım geçmiş olsun çok dikkat etmek lazım bu havalarda galiba salgında mı var ne...ay canım allah yardımcın olsun hem matematik hem lisee valla çok zorrsempatiksalakcinni
Saol'un kızlar iyiki varsınız teşekkür ederim hepinize ben size hediyelerle ilgili birşey diycem el emeğide olsun diye konuşmuştuk ya şimdi bebeklerimiz doğmadan hangisini alerjisi var yok bilemeyiz yüne karşı bu çekilişte el emeğini katmasak sadece kıyafet tarzı birşeyler yollasak olur mu siz ne dersiniz.
cnm seni okadar iyi anliyorum ki, benimkiler hos benim bi üstüm diyelimde beni aglatti bu sabah kizi egitiyorum bisi oldu cvp vermedim bana nsl laf saydi aklinda isten önemli seyler var biliyorum ama bu beni ilgilendirmiyor sen gittikten snra islerini ben yapamam dedi, yapmana gerek yok dedim ama..dinleyen kim bide yeni gelen kizin yaninda söyledi ya..rezil oldum yok o olmasa patron beni daha cok azarlarmis, tmm kasim sonu gibi gitcekmisimde kimbilir ona göre bi iki hafta snra gelmezmisimaz daha devam edersen yarindan itibaren gelmem bakarsin basinin caresine dedim.... resmen rezil oldum geri döndügümde ayni bölümde calismak bile istemiyorum
ben keçiörendeyim canım sen nerde oturuyorsun...
Demekki tek eşşek gibi çalışan ben değilmişim ama ne oldu seninde kıymetini bilmemişler benimde bilmedikleri gibi ben artık allaha havale ediyorum ihtiyacım olmasa bir dk durmam ama mecbur katlanıyoruz bebeklerimiz için
Günaydın kızlar
Bugün okula gitmedim daha doğrusu gidemedim
Sabah kalkıp hazırlandım sonra kızımı hazırladım ama baktım ateşi var sürekli ağlıyor boğazım diye müdürümü arayıp söyledim kızımın okuluna haber verdim
sonra babamız erkenden okula gitmiştik biz bebek arabasıyla sarıp sarmaladım kızı sağlık ocağına gittik boğaz enfeksiyonu tahmin ettiğim gibi benimde kan hapım bitmişti hemde mantar olmuşum yine fitil yazdırdım geldik işte şu saate kadar bunlar oldu yorucu bir gün beni bekliyor
çağlayancığım öyle düşünme müdürünle daha önce konuştuğunda seni sevdiğini ve seni bırakmak istemediklerini söylemişlerdi
belki doğum için erken ayrılırsın şeklinde söylemiştir işi bırakacağını kastetmemiştir
ay keşke benim yerimede birilerini bulsalarda bende ayrılsam
ben 37. haftaya kadar haftada 30 saat derse gireceğim hemde matematik düşünsene sürekli tahtada elinde tebeşir sürekli boğaz patlat offf offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?