çok yazmışınız okuyamadım hepsini
çok sırtım ağrıyo yatıştayım sürekli:)))
yarın oğluşumu görmeye gidicem güzel haberler getiririm inşallah
Merhaba güzel anneler :)
Nasılsınız? Biz iyiyiz. Bugün saglık ocagına gittim ve nihayet tetanoz aşısını oldum :) Kan ve idrar aldılar. Bir de bebişimin kalp atışlarını dinledim :)
Ayrıntılı ultrason için fiyat sormuşsunuz. Ben özel hastaneye gidiyorum. 35 tl fark ödedim...
inşalllah canım hadi bekliyoruz iyi haberleriiiçok yazmışınız okuyamadım hepsini
çok sırtım ağrıyo yatıştayım sürekli:)))
yarın oğluşumu görmeye gidicem güzel haberler getiririm inşallah
Merhaba güzel anneler :)
Nasılsınız? Biz iyiyiz. Bugün saglık ocagına gittim ve nihayet tetanoz aşısını oldum :) Kan ve idrar aldılar. Bir de bebişimin kalp atışlarını dinledim :)
Ayrıntılı ultrason için fiyat sormuşsunuz. Ben özel hastaneye gidiyorum. 35 tl fark ödedim...
ilk asını mı oldun canım ıkıncısını mı? bende gıdıp saglık ocagına bı kayıt olamadım yaa uzak erınıorum
farklı bir dr. olması daha iyi sevimcim, ne kadar iyi olsa da kendi dr.un gözünden kaçan bir ayrıntıyı görüp önlem alabilir.
ben 2 ayrı dr.a gitmeyi düşünüyordum başta ama ikili testi de detaylıyı da bu uzman yapınca içim rahatlıyor.
evet canım bu perşembe. umarım heyecanlanıp cd istemeyi unutmam. eşime de tembihliyorum şimdiden flash bellek götürelim, cd soralım diye) senin de vardı galiba hatırlıyorum. çok güzel bir anı olacak minişler için
baş sağlığı dileyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim... allah razı olsun...rabbim hepimize ve ailelerimize sağlıklı hayırlı ömürler versin inş...:ecrin_bebek:
evet melocum manisalıyım ben...
canım ben özel balatta yaptıracağım, hangi yakada oturuyosun konuştuk mu hatırlamıyorum kusura bakma. bu perşembe gidicem 175 liraymış, ben emekli sandığına bağlıyım ama bu testlerde karşılamıyor sanırım, en azından benim hastanede böyle.
Günaydin kizlar, daha uyanamadiniz mi =)
ben yogunum bu sabah yerime gelecek arkadasi egitecem birazcik,, bide dünden beri yavrum cok sakin durgun icimde pit pit ediyodu dünden beri ufacik dokunup gidiyo=( hersey yolundadir insallah
Günaydın mimix bugün benim içinde birini alacaklar buraya sözde 3 aydır alıyorlar ama daha birini göremedim henüz ben :))
Bugün benim kızımda çok sessiz ama benim bacaklarıma çok keskin ağrı giriyor ya yürürken kasılıyorum bakalım nasıl devam edicem bugün böyle seke seke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?