2011 Şubat Anneleri

Merhaba güzel anneler :)

Nasılsınız? Biz iyiyiz. Bugün saglık ocagına gittim ve nihayet tetanoz aşısını oldum :) Kan ve idrar aldılar. Bir de bebişimin kalp atışlarını dinledim :)

Ayrıntılı ultrason için fiyat sormuşsunuz. Ben özel hastaneye gidiyorum. 35 tl fark ödedim...

çok yazmışınız okuyamadım hepsini
çok sırtım ağrıyo yatıştayım sürekli:)))
yarın oğluşumu görmeye gidicem güzel haberler getiririm inşallah

gecmıs olsun canım cok mu yogun calısıyosun?
Ne guzel oglusunu gorceksın demek sabah olmaz sımdı :)))
guzel saglıklı ve hayırlı haberlerle gel ınsallahyerimseniben

ilk asını mı oldun canım ıkıncısını mı? bende gıdıp saglık ocagına bı kayıt olamadım yaa uzak erınıorum

çok yazmışınız okuyamadım hepsini
çok sırtım ağrıyo yatıştayım sürekli:)))
yarın oğluşumu görmeye gidicem güzel haberler getiririm inşallah
inşalllah canım hadi bekliyoruz iyi haberleriii

ben de cumagidicem inşallah.
ayrıntılı ultrason her ayki randevuda oluyor dedi benim doktorumda

sağolun kızlar
sağlık ocağına da gidicem kayıt olup aşı yaptırmak için orda da dinlerim kalp atışını heralde
sağlık ocağına kayıt yaptırıym da doğum iznim bitip rapor alırken lazım olur:))))

karamel çok ta çalışmıyorum aslında öğretmenim
ama oluyo
özellikle otururken
yatınca geçiyo:)))

ilk asını mı oldun canım ıkıncısını mı? bende gıdıp saglık ocagına bı kayıt olamadım yaa uzak erınıorum

İlkini oldum canım. İkinciyi 4 Kasımda olacagım.

Ama arkadaşların dedikleri gibi var ya. Kolumu oynatamıyorum bile Oglumdakiler böyle olmamıştı. Sanırım hemşirenin vuruşundan kaynaklanıyor. Çünkü hemşire iğneyi cos diye sapladı koluma

Son düzenleme:
baş sağlığı dileyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim... allah razı olsun...rabbim hepimize ve ailelerimize sağlıklı hayırlı ömürler versin inş...:ecrin_bebek:

evet canım o açıdan iyi gerçi ben zatenn 2 dr gidiyorum hala tüp bebek yaptığım merkezede arada gidiyorum ayrıntılıyıda orda yaptırıcam zaten diğer dr özel bi hastanede ondanda çok memnunum

bu arada ayrıntılınn diyatını soran arkadaşlar olmuş en pahalılarından biri benim sanırım başka hastaneden doktor getirecekleri için 400 lira sigorta filanda geçmiyor zaten olsun yapıcak bişey yok bebişimin canı saolsun gerisi boş

buketcim ankarada bebek süslemeleri ile ilgili sormuşsun benimde çok bilgim olmamakla birlikte ulus suluhanda bebek şekeri malzemeleri,süs eşyaları vs.satıldığını biliyorum ama fiyat araştırması yapmadımm

avrupa yakasındayıım canım ::)) çoğu yer karşılamıyor bazıları fark almıyor.bazıları uçuk rakamlar istior kafam karıştı (

Günaydin kizlar, daha uyanamadiniz mi =)
ben yogunum bu sabah yerime gelecek arkadasi egitecem birazcik,, bide dünden beri yavrum cok sakin durgun icimde pit pit ediyodu dünden beri ufacik dokunup gidiyo=( hersey yolundadir insallah

Günaydın mimix bugün benim içinde birini alacaklar buraya sözde 3 aydır alıyorlar ama daha birini göremedim henüz ben :))

Bugün benim kızımda çok sessiz ama benim bacaklarıma çok keskin ağrı giriyor ya yürürken kasılıyorum bakalım nasıl devam edicem bugün böyle seke seke

Günaydin kizlar, daha uyanamadiniz mi =)
ben yogunum bu sabah yerime gelecek arkadasi egitecem birazcik,, bide dünden beri yavrum cok sakin durgun icimde pit pit ediyodu dünden beri ufacik dokunup gidiyo=( hersey yolundadir insallah

günaydın cnm kötü şeyler düşünme iyi şeyler düşün iyi olsun herşey :)

günaydın çağlayancım sen magnesium ilacını alıyor musun bakayım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…