güzel haberler önce senden gelecek galiba canım. gittiğim hastanede detaylı ultrason için farklı bir perinatolog geliyor perşembe günleri akşam 5ten sonra bakıyor. biz de saat 7'ye randevu aldık. eşim iş yerinden izin almadan gelebilsin diye.
ben de çok heyecanlıyım, geçmiyor sanki günler
bende ipek diyorum banada ipek ismi hep güzel kızları anımsatıyo :)
kızlar c.tesi günü bu odayı beğendik bugünde siparişini verdik sizce nasıl?benim istediğim beyaz mobilyaydı ama eşim ne o öyle kızın çeyizinemi alıyosun odayı çk klasik duruyo bebek odası biraz daha renkli olmalı dedii ondan bunda karar kıldık.bide sizlerin fikirlerinizi alayımEki Görüntüle 55773
kızlar sizce ipek ismi nasıl kızçeme isim arıyorum ya yaren ya ipek sizce hangisii
kızlar nazar bebeden aldk.beğenmenize sevndim
nazar bebe nerde acaba?
kızlar nazar bebeden aldk.beğenmenize sevndim
bizim merkezede çapadan biri gelicekmiş kendi doktorum bakmayacak oda kastı beni ama doktoruma sordum oda yanımızda olucakmış yalnız nırakmam dedii çok rahatladım :))))) inş güzel haberlerle gelirizz
bu perşembeyse az kalmış şenayım....
hem haber hem fotoları bekliyoruz
canım aslında bende oda takımı almayı düşünmüyordum ama bebeğin ne dolabı var ne de başka birşeyi.parça parça alsak desem yine aynı hesaba geliyor.aşağı yukarı yani..valla gönlüm kayıyor bakalım yavaş yavaş..
bu arada netten mi sipariş verdiniz nazar bebe demişsiniz..ürün nasıl acaba ben netten buldum ama dokunmayınca bakmayınca anlamıyor insan...
kızlar şu ayrıntılı ultrasonlarınızı nereye ve kaça yaptırdığınızı ya da yaptıracağınızı yazarmısınız??lütfeeeeeeeeennn :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?