2011 Şubat Anneleri

bizim merkezede çapadan biri gelicekmiş kendi doktorum bakmayacak oda kastı beni ama doktoruma sordum oda yanımızda olucakmış yalnız nırakmam dedii çok rahatladım :))))) inş güzel haberlerle gelirizz

bu perşembeyse az kalmış şenayım....

hem haber hem fotoları bekliyoruz

too_be senin fıstıgın odasına bayııılldııımmmmm benımde kızım olucak ınsallah ben aslında bebek odasını almayı hemen dusunmuyodum yatak odam baya buyuk 1-2 yasına kadar yanımda kalmasını ıstıyodumda senın odayı gorunce fıkrım degısmeye basladı nerden aldınız?

merhabalar;
bebeğinizin odasını çok beğendim sağlıkla kullansın insallah.
bizde bebek odası bakıyoruz nerden aldıgınızı öğrenebilirmiyim.
sevgiler

çok yoğun ve yorucu bir günden sonra azcık oturdum başına ama inanın heryerim ağrıyor
30 sayfadan fazla yazmışsınız okuyamadım hepsini

kızlar sizce ipek ismi nasıl kızçeme isim arıyorum ya yaren ya ipek sizce hangisii

ipek çok güzel isim hemde ipek ismindekiler hep çok hoş bayanlar oluyor
odanızda pek güzelmiş güle güle kullanın

nur45 başınız sağolsun canım

dillerim-lal gözünaydın canım bebişi görmüşsün prensmiş galiba

gözdeatı geçmişolsun canım bol bol dinlen

kızlar okadar sayfa birikiyorki 1 günde hepsini okumam mümkün değil eğer kaçırdıysam kusuruma bakmayın
hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun

kızlar nazar bebeden aldk.beğenmenize sevndim

begenmek ne kelıme bayıldım valla. Rabbım saglıcakla guzel gunlerde kullanmayı nasıp etsın canım. Bende netten bakıyorum ama resımlerı buyutemıorum bende mı sorun var anlamadım neyse canım gule gule kullanın secımın harıka

canım aslında bende oda takımı almayı düşünmüyordum ama bebeğin ne dolabı var ne de başka birşeyi.parça parça alsak desem yine aynı hesaba geliyor.aşağı yukarı yani..valla gönlüm kayıyor bakalım yavaş yavaş..
bu arada netten mi sipariş verdiniz nazar bebe demişsiniz..ürün nasıl acaba ben netten buldum ama dokunmayınca bakmayınca anlamıyor insan...

bende 19+6 haftalığım moonsun82 bende dataylı ultrason için samsuna gelmek istiyoum sinopta oturuyorum bana dr yada özel hastane tavsiye edermisin sen nereye gidiyosun bu arada bebişin hayırlı olsun

bizim merkezede çapadan biri gelicekmiş kendi doktorum bakmayacak oda kastı beni ama doktoruma sordum oda yanımızda olucakmış yalnız nırakmam dedii çok rahatladım :))))) inş güzel haberlerle gelirizz

farklı bir dr. olması daha iyi sevimcim, ne kadar iyi olsa da kendi dr.un gözünden kaçan bir ayrıntıyı görüp önlem alabilir.
ben 2 ayrı dr.a gitmeyi düşünüyordum başta ama ikili testi de detaylıyı da bu uzman yapınca içim rahatlıyor.

bu perşembeyse az kalmış şenayım....

hem haber hem fotoları bekliyoruz

evet canım bu perşembe. umarım heyecanlanıp cd istemeyi unutmam. eşime de tembihliyorum şimdiden flash bellek götürelim, cd soralım diye) senin de vardı galiba hatırlıyorum. çok güzel bir anı olacak minişler için

yok canım netten deil burdaki bayisinden aldık ürün güzel bizim hoşumuza gitti malzemesi falan

kızlar şu ayrıntılı ultrasonlarınızı nereye ve kaça yaptırdığınızı ya da yaptıracağınızı yazarmısınız??lütfeeeeeeeeennn :)))

kızlar şu ayrıntılı ultrasonlarınızı nereye ve kaça yaptırdığınızı ya da yaptıracağınızı yazarmısınız??lütfeeeeeeeeennn :)))

canım ben özel balatta yaptıracağım, hangi yakada oturuyosun konuştuk mu hatırlamıyorum kusura bakma. bu perşembe gidicem 175 liraymış, ben emekli sandığına bağlıyım ama bu testlerde karşılamıyor sanırım, en azından benim hastanede böyle.

Benım ayrıntılı ultrasyon sıkıntım yok her defasında ayrıntılı ultrasyona gırıyomusum megerse gecen kontrolumde dr a sordum ne zaman yapcas dıe zaten her defasında ayrıntılıya gırıosun dedı :)

çok yazmışınız okuyamadım hepsini
çok sırtım ağrıyo yatıştayım sürekli:)))
yarın oğluşumu görmeye gidicem güzel haberler getiririm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…