2011 Şubat Anneleri

günaydın kızlar...
ben 2 li test yaptırdım drum 3 lüye gerek yok dedi siz yaptırdınızmı

Ben 2 liden sonra,sonuçları çok güvenilir olduğu söylenen 4 lü testi yaptırdım cnm

Demir konusunda yanılıyorsun cnm.Hamilelikte hem annenin hem de bebeğin en çok ihtiyaç duyduğu vitamin demir.Aldığın besinler kesinlikle yeterli gelmiyor.20.haftadan sonra kesinlikle içmeni öneriririm

nurcum bizde annemle kahvaltıyı hazırladık şimdi o çamaşır asıyo koş gel ben beklerim seni :)))

kızlar birde artık doğum izni iki seneye çıktı diye biliyorum yani doğum için işten ayrıldığınız takdirde 2 sene içerisinde işe geri dönebiliyorsunuz

tabi özel sektör pek tınmıyor bu durumları....işlerine gelmediği için çıkarma daha doğrusu yıldırma politikasına başlıyorlar.

günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün.ben kendimi bugün iyi hissediyorum.dün sürekli yattım yatmaktan sırtıma ağrılar girdi ama mecbur yatışa devam.ama eşimin işe giycek 1 gömleği bile kalmamış :)bugün bari biraz gömlek ütüleyim dedim inşallah ayakta kalınca bişey olmaz

Sabah sabah sinirlerimi mahvettiler gene bizim patronlar nasıl insanlar anlamıyorum iş için biri geldi pazartesi başla dediler tamam kızın işi varmış halletmesi gerekiyormuş anladık ama benim hakkımda neden böyle söylüyor anlamıyorum 3 ayı kaldı çağlayan'ın işte dedi ama biz onun 3 ayı kaldık gibi bakmıyoruz 2 ay bilemedin 1 ay gibi bir zaman sonra işi bırakacak diyor.Zaten o şimdi ağırlaşıyor 1-2 ay içinde dahada ağırlaşacak birşey yapamayacak diyo o kadar ne isterse yapıyorum ki bütün burdaki işleri tek başıma yürüttüğümüde biliyor ama gene yaranamıyorum görüyormusunuz deli oldum sabah sabah demekki benden memnun değillermiş birde karşımda utanmadan bunları söylüyor ama bana hala bak iş için biri gelecek pazartesi günü beraber çalışacaksınız demiyorlar zahmet edip pat diye kızımı yanıma verecekler heralde ( o kadar çok kızgınım ki şu anda onlara işi bırakıp gitmek geliyor içimden (

ben ütü olayına da çözüm buldum... bir tane taburem var ona oturuyorum ütü masasını da onun seviyesine indiriyorum ve o şekilde oturarak yapıyorum ütüyü... Sende o şekilde deneyebilirsin canım.

aman canım sabret biraz daha özel sektör malesef bööle.bende özelde çalışıyordum ben çocuk planladığımız için bıraktım işi yoksa bizde de aynı şeyler olurdu sen sıkma canını bak kızında üzülür sonra :ecrin_bebek:

günaydın kızlara.s.

bende ellerimin uyuşması için doktora gittim ama doktorum haftaya prof gelcek ortopedi dedi ona gönderiyim dedi gelmişken bebişede bakalım dedi 450 gr olmuş bebişimm yaaa herşeyini gördüm bi yüzünü göremedim secde şeklinde duruyodu yüzünü göstermedi utangaç :kedi:

ben ütü olayına da çözüm buldum... bir tane taburem var ona oturuyorum ütü masasını da onun seviyesine indiriyorum ve o şekilde oturarak yapıyorum ütüyü... Sende o şekilde deneyebilirsin canım.

aaa bencede ii fikirmiş bende sandalye hizasına getiriyim bari masayı teşekkür ederim :)

bende biseyler ögretmeye calisiyorum ama anlamiyo gibi aman banane
günaydın cnm kötü şeyler düşünme iyi şeyler düşün iyi olsun herşey :)

öyle haklisin dünden beri gerginim belkide ondan hissedemiyorum pek

Günaydın Kızlar!
Çağlayan boşver canım be zaten anlamalarını beklemek yersiz inan ki. Bende senin gibi koşturuyorum ama eminim ki olmadığım yerlede neler neler konuşuluyordur. Boşver kulak ardı et sen. Yılların var unutma, onlar düşünsün. Canım ya hediye topiği linki ve son liste filan hangi sayfadaydı, adres bilgilerini aldımda onu yazıcaktım.

Çağlayancım sakin ol
onlarında istediği senin bırakıp gitmen
tazminatını vermezlerle sende doğum iznine çıkıyorum ozaman de

Yok kızdığım nokta karşı tarafa yalan söylüyorlar ben ona kızıyorum doğruyu söylesene sen ona ben onlara doğuma son 1 hafta kalaya kadar çalışmak istiyorum izinlerimi kızım doğduğunda kullanıcam dedim onlarda tamam biz sana burda her türlü kolaylığı sağlarız demişlerdi sen çalış yeterki diyorlardı ne oldu şimdi yeni gelen eleman düz lise mezunu ve bizim işlerde hiç çalışmamış tecrübe sıfır beni 1 ay sonra izne ayırıp onunla devam edecekler açıkça konuşsalar dürüst olsalar içim gam yemiycek ama karşı tarafada yanlış aksatıyorlar durumu şeytan çek git diyor eşim sabret yakma bu kadar emeğini istersen git ama çok pişman olursun diyor klava:

Günaydın kızlar
Bugün okula gitmedim daha doğrusu gidemedim
Sabah kalkıp hazırlandım sonra kızımı hazırladım ama baktım ateşi var sürekli ağlıyor boğazım diye müdürümü arayıp söyledim kızımın okuluna haber verdim
sonra babamız erkenden okula gitmiştik biz bebek arabasıyla sarıp sarmaladım kızı sağlık ocağına gittik boğaz enfeksiyonu tahmin ettiğim gibi benimde kan hapım bitmişti hemde mantar olmuşum yine fitil yazdırdım geldik işte şu saate kadar bunlar oldu yorucu bir gün beni bekliyor

çağlayancığım öyle düşünme müdürünle daha önce konuştuğunda seni sevdiğini ve seni bırakmak istemediklerini söylemişlerdi
belki doğum için erken ayrılırsın şeklinde söylemiştir işi bırakacağını kastetmemiştir
ay keşke benim yerimede birilerini bulsalarda bende ayrılsam
ben 37. haftaya kadar haftada 30 saat derse gireceğim hemde matematik düşünsene sürekli tahtada elinde tebeşir sürekli boğaz patlat offf offf

sayfaları oku oku anca geldim nasıl gidiyor gün çağlayan takma kafaya buda geçer

Sanırım özel sektörde çalışmanın zorlukları bunlar ve tabi bayan olmanında

http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/392410-2011-subat-anneleri-hediyelesiyor-17.html

bu sayfaya yazabilirsin canım

Çağlayancım sakin ol
onlarında istediği senin bırakıp gitmen
tazminatını vermezlerle sende doğum iznine çıkıyorum ozaman de

Eşimde öyle diyor sen bırakıp git diye inadına yapıyor zaten diyor ama sen gidersen bende peşinden gelirim kalırlar ortada öylece diyor onunda birşey yapmasını istemiyorum gerçi o kolay iş bulur ama ben evde çalışmadan duramam sanırm

Merak etme canım gelen gideni aratır demişler... Kimsebir anda o kadar yükün altına girmez. O kızda senden sonra biraz çalışır ondan sonra su koymaya başlar belkide çekip gider bi süre sonra... Şimdiki elemanlar sıkıya gelemiyorlar.
Bende eski çalıştığım yerde her işe bakıyordum... Yazılım şirketiydi ve yazılımın desteğini veriyorduk Türkiye çapında.hem tüm gün (öğle tatili falan yoktu) telefonla destek veriyordum.. hem ön muhasebeyi tutuyordum.hem temizlik işlerini hallediyordum.hem çayı çorbayı yapıyordum..... resmen eşek gibi çalışıyordum.Aldım maaşta maaş değildi yani. Ama yine de yaranamıyordum.
Ben işten ayrılacağım vakit yeni eleman alalım dediler.Gelenlerin hepsi en fazla 1 hafta dayandılar.Kaçıp kaçıp gittiler. En son bi kız gelmişti o biraz daha dayanıklı çıktı ama tabi Gaye gibi eşek değildi.her işe koşmuyordu... bende bıraktım çıktım o halde.
Arkamdan o kız da çıkmış kaydirigubbakcemile3 kalmışlar dım dızlak :)
Yani diyeceğim o ki boşver şimdi pireye kızıp yorganı yakma... şimdi sana "vazgeçilmez eleman değilsin" havası vermeye çalışıyorlar ama sen gidince de mumla ararlar.

günaydın kızlar
doktordan geldik:)))
oğlum iyi maşallah
doktor kendi ultrasonunda 502 gr ölçtü
bi de büyük ultrason var orda da başka bi doktor 492 gr ölçtü
çağlayan yaklaşık yarım kilo işte listeyi güncellersen

sağlık ocağına gittim tetanoz aşımın 1.dozunu oldum şimdilik ağrı sızı yok
bir ay sonra 2.doz olacak
oğlum iyiymiş
kan idrar temiz çıktı
demir ilacına gerek yok dedi
ken değerim11.9 çıktı bi daha ki ay düşükse ona göre veririz dedi
sağlık ocağından demir hapı verdiler onu da içme gerekince veririm bol meyve sebze ye
şimdililk gerek yok dedi

nöbet için raporu 24.haftada yazacak şeker yüklemem de o zaman yapılacak 2 hafta sonra yani
uzun boylu olacak oğlun dedi
bi de ne alaka bilmiyorum neye dayanarak söyledi
masaya yattı karnımı açtım
gidişat normal doğum gibi dedi:))
ben de nerden anladınız dedim
tahmin sadece dedi
karnımın şeklinden mi dedi anlamadım
myomu da takma myomla da normal doğum olur doğumdan sonra küçülür dedi
çok iyi görünüyosun dedi:))))))
haberler bunlar
darısı bütün yavruların başına

Son düzenleme:

bende her defasında ayrıtılıya giriyorum :lepi:

ne güzel elifcim bebişini görmüşsün
bende bugün sağlık ocagına gittim hemşire gel dinleyelim istersen kalp atışlarını dedi bende göbeğimde çıkan kıllardan utandım yok sonra gelirim dedim

maviumutolsun gözün aydın canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…