günaydın kızlar...
ben 2 li test yaptırdım drum 3 lüye gerek yok dedi siz yaptırdınızmı
doktor bana ddemir hapı yazarım demişti ama son iki gidişimde hiç bişi demedi bende canıma minnet istemedim.zaten vitamin hapımıda içmiyorum evet içmiyorum o haplara hiiçç güvenim yok zaten.bir arkadaşım ne hamileliğinde nede bebeğine vitamin haplarını kullanmamış maşallah o kadar sağlıklılarkiiii
gerçi o arkadaşım hamileliğinde 30 kilo almıştı ama şimdi görseniz manken gibiiii....sevmiyorum sunii şeyleri haftada iki kere balık yiyorum bir kere et yiyorum bol bol sebze yiyorıum meyve desen cabasııı doğal yollardan alma taraftarıyım
günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün.ben kendimi bugün iyi hissediyorum.dün sürekli yattım yatmaktan sırtıma ağrılar girdi ama mecbur yatışa devam.ama eşimin işe giycek 1 gömleği bile kalmamış :)bugün bari biraz gömlek ütüleyim dedim inşallah ayakta kalınca bişey olmaz
Sabah sabah sinirlerimi mahvettiler gene bizim patronlar nasıl insanlar anlamıyorum iş için biri geldi pazartesi başla dediler tamam kızın işi varmış halletmesi gerekiyormuş anladık ama benim hakkımda neden böyle söylüyor anlamıyorum 3 ayı kaldı çağlayan'ın işte dedi ama biz onun 3 ayı kaldık gibi bakmıyoruz 2 ay bilemedin 1 ay gibi bir zaman sonra işi bırakacak diyor.Zaten o şimdi ağırlaşıyor 1-2 ay içinde dahada ağırlaşacak birşey yapamayacak diyo o kadar ne isterse yapıyorum ki bütün burdaki işleri tek başıma yürüttüğümüde biliyor ama gene yaranamıyorum görüyormusunuz deli oldum sabah sabah demekki benden memnun değillermiş birde karşımda utanmadan bunları söylüyor ama bana hala bak iş için biri gelecek pazartesi günü beraber çalışacaksınız demiyorlar zahmet edip pat diye kızımı yanıma verecekler heralde ( o kadar çok kızgınım ki şu anda onlara işi bırakıp gitmek geliyor içimden(
ben ütü olayına da çözüm buldum... bir tane taburem var ona oturuyorum ütü masasını da onun seviyesine indiriyorum ve o şekilde oturarak yapıyorum ütüyü... Sende o şekilde deneyebilirsin canım.
Günaydın mimix bugün benim içinde birini alacaklar buraya sözde 3 aydır alıyorlar ama daha birini göremedim henüz ben :))
Bugün benim kızımda çok sessiz ama benim bacaklarıma çok keskin ağrı giriyor ya yürürken kasılıyorum bakalım nasıl devam edicem bugün böyle seke seke
günaydın cnm kötü şeyler düşünme iyi şeyler düşün iyi olsun herşey :)
canım paniklemeyelim hemennnn.mrk etmee bişiyi yokturr.
günaydın kızlar-
herkezin yerine biri alınıyor
benim yerimede birini alıcaklar sözde
bende 1 ay falan işi gösterip ayrılıcam
ama hiç arıyorlarmış gibi gözükmüyorlar
siz buarada devam etmeyi düşünüyormusunuz, yoksa benim gibi 2-3 sene aramı vereceksiniz ?
bende ögretiyorum ama bi ise yaramiyo begenmiyo is arkadaslarim daha ne ögreteceksem.... ben 1 yil izin aldim bile duruma göre uzatabilirim bakalim belkide 2.yi hemen yaparim calismak istemezsem hayirlisiyla göbüsümdeki kizim bi dogsun =)
aman canım sabret biraz daha özel sektör malesef bööle.bende özelde çalışıyordum ben çocuk planladığımız için bıraktım işi yoksa bizde de aynı şeyler olurdu sen sıkma canını bak kızında üzülür sonra :ecrin_bebek:
Ankaralı hamişler Ankara'nın neresinde oturuyorsunuz?
Günaydın Kızlar!
Çağlayan boşver canım be zaten anlamalarını beklemek yersiz inan ki. Bende senin gibi koşturuyorum ama eminim ki olmadığım yerlede neler neler konuşuluyordur. Boşver kulak ardı et sen. Yılların var unutma, onlar düşünsün. Canım ya hediye topiği linki ve son liste filan hangi sayfadaydı, adres bilgilerini aldımda onu yazıcaktım.
Çağlayancım sakin ol
onlarında istediği senin bırakıp gitmen
tazminatını vermezlerle sende doğum iznine çıkıyorum ozaman de
Sabah sabah sinirlerimi mahvettiler gene bizim patronlar nasıl insanlar anlamıyorum iş için biri geldi pazartesi başla dediler tamam kızın işi varmış halletmesi gerekiyormuş anladık ama benim hakkımda neden böyle söylüyor anlamıyorum 3 ayı kaldı çağlayan'ın işte dedi ama biz onun 3 ayı kaldık gibi bakmıyoruz 2 ay bilemedin 1 ay gibi bir zaman sonra işi bırakacak diyor.Zaten o şimdi ağırlaşıyor 1-2 ay içinde dahada ağırlaşacak birşey yapamayacak diyo o kadar ne isterse yapıyorum ki bütün burdaki işleri tek başıma yürüttüğümüde biliyor ama gene yaranamıyorum görüyormusunuz deli oldum sabah sabah demekki benden memnun değillermiş birde karşımda utanmadan bunları söylüyor ama bana hala bak iş için biri gelecek pazartesi günü beraber çalışacaksınız demiyorlar zahmet edip pat diye kızımı yanıma verecekler heralde ( o kadar çok kızgınım ki şu anda onlara işi bırakıp gitmek geliyor içimden(
Benım ayrıntılı ultrasyon sıkıntım yok her defasında ayrıntılı ultrasyona gırıyomusum megerse gecen kontrolumde dr a sordum ne zaman yapcas dıe zaten her defasında ayrıntılıya gırıosun dedı :)
günaydın kızlara.s.
bende ellerimin uyuşması için doktora gittim ama doktorum haftaya prof gelcek ortopedi dedi ona gönderiyim dedi gelmişken bebişede bakalım dedi 450 gr olmuş bebişimm yaaa herşeyini gördüm bi yüzünü göremedim secde şeklinde duruyodu yüzünü göstermedi utangaç :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?