2011 Şubat Anneleri

canım benim sıkma canını üzmekızımızı.. biliyorum başkasının ağız kokusunu çekmek kolay diil..anladım kadarıyla patronlar dindar görünümlü herşeyden bi haber insanlar sanırım bihaberler çünkü kul hakkını bilmiyorlar ve senin hakkkına giriyorlar acaba nasıl hesap verecekler bunları düşünmeyen insen namaz kılsa ne kılmasa ne Allah karşıma ne ile gelirseniz afffederim diyor ama kul hakkıyla gelmeyin diyor ...

kahvaltımızı yaptıkk kızım teyzelerinden izin istiyor kahve içebilirmiyizzz

tabikide hayıııııııııırrrrrrr size izin yok kahveye ya meyve suyu yada ayran için bak kızarım kahve içerseniz haaalmaz:

tabikide hayıııııııııırrrrrrr size izin yok kahveye ya meyve suyu yada ayran için bak kızarım kahve içerseniz haaalmaz:

ama lütfeeennnnnnnn...gel anlaşalım bak en son pazar günü içmiştikkk kahveden sonra ayranda içcez söz ....opuyorumnanaktan

benimde canım istedi bak şimdi bende gidip nescafe yapıyım içim kızımla

çağlayancım özür dilerim yaeyvahedigeldismilecanınızın isteyebileceğini düşünmemiştimm benimm bağlılığım olduğu için en çok bu konuda zorlanıyorumm kendimi frenlemek çok zor oluyor ama kızım için deyip sabrediyorum

hadi bir fincan iç bakalım bak fazla diil haaa söz verdin ayranını da içeçeksin:1closedeyes:

kullanıcı resminden anlamak lazımdı sanırım çok sık olmamak kaydıyla sorun olma herhale ama ben senelerdir kahve içmiyorum
ilk tüp bebekte tiksinmiştim birdahada içmedim

opuyorumnanaktanAslında canım herşeyi çekmez ama bu aralar öyle çok içmediğim için canım çekti yoksa aramam hani ben kahveyi ama misss gibi kokusu geldi ayyy bir türk kahvesi olacaktı şimdi boll köpüklü nasıl iyi giderdi afiyet olsun canım

kızlar ne oluyor size yaf kahve ii bişey deil çağlayan sana da kızarım haaa içmeyin kafeinli şeyi mis gibi ayran dururkenlmaz:

çağlayancım.. bizim liste nerde canım.. kızı oluyor.. oğlu oluyor.. listesi.. ee şimdi hediye alıcaz ya.. gerçi ben biliyorum ama yinede listeden bir teyit edeyim istedim..

kızlar ne oluyor size yaf kahve ii bişey deil çağlayan sana da kızarım haaa içmeyin kafeinli şeyi mis gibi ayran dururkenlmaz:

Ayranı ben az önce içtim canım yemekte hergün içiyorum ben ayranımı yoğurtumuda yiyorum ama öyle deyince içmemiştimde ne zamandır canım çekti kız şakkıdı

çağlayancım.. bizim liste nerde canım.. kızı oluyor.. oğlu oluyor.. listesi.. ee şimdi hediye alıcaz ya.. gerçi ben biliyorum ama yinede listeden bir teyit edeyim istedim..

Canım listemiz hediyeleşme sayfasında 1.sayfada ben sürekli orayı güncelliyorum oradan bakabilirsin.Belirsiz arkadaşlarımızada artık her ikisine gidecek olanı alıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…