Geçmiş olsun canım kıyamam ben ona ya,
Ahh canım keşke dediğin gibi olumlu olsa işte değil.Ben artık onların bana iş vermesine fırsat vermeden yapıyorum burda yani bana kimse getirip o yapılacak bu yapılacak demiyor yani onun emir buyruğundan çıktım o bu iş yapılacak dediğinde o iş çoktan bitmiş oluyor dünde biraz sinir ettim ben bunu ayı kapattım 1 gün içinde memnun olması gerekirken memnun olmuyor bunuda farklı şekilde belli ediyor sana şöyle diyim bizim patronların artık insanlık halleri kalmadı namaz falan hikaye
gyshnky bende birlik mah. oturuyorum işimde eskişehir yolunda, sen?
Kennedy caddesindeyim canım küçükesatta... iş yerimiz Kızılay'da. Ykm'nin arka sokağında.
kahvaltımızı yaptıkk kızım teyzelerinden izin istiyor kahve içebilirmiyizzz
günde 1 taneyle kalacaksan evetkaydirigubbakcemile3
tabikide hayıııııııııırrrrrrr size izin yok kahveye ya meyve suyu yada ayran için bak kızarım kahve içerseniz haaalmaz:
ama lütfeeennnnnnnn...gel anlaşalım bak en son pazar günü içmiştikkk kahveden sonra ayranda içcez söz ....opuyorumnanaktan
benimde canım istedi bak şimdi bende gidip nescafe yapıyım içim kızımla
çağlayancım özür dilerim yaeyvahedigeldismilecanınızın isteyebileceğini düşünmemiştimm benimm bağlılığım olduğu için en çok bu konuda zorlanıyorumm kendimi frenlemek çok zor oluyor ama kızım için deyip sabrediyorum
çağlayancım özür dilerim yaeyvahedigeldismilecanınızın isteyebileceğini düşünmemiştimm benimm bağlılığım olduğu için en çok bu konuda zorlanıyorumm kendimi frenlemek çok zor oluyor ama kızım için deyip sabrediyorum
hadi bir fincan iç bakalım bak fazla diil haaa söz verdin ayranını da içeçeksin:1closedeyes:
kızlar ne oluyor size yaf kahve ii bişey deil çağlayan sana da kızarım haaa içmeyin kafeinli şeyi mis gibi ayran dururkenlmaz:
çağlayancım.. bizim liste nerde canım.. kızı oluyor.. oğlu oluyor.. listesi.. ee şimdi hediye alıcaz ya.. gerçi ben biliyorum ama yinede listeden bir teyit edeyim istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?