2011 Şubat Anneleri

alocum çok özür dilerim galiba bilmeden kötü şeylere sbep oluyorum ben profil resmimi değiştireyim şimdi üzüldüm çok ben hiç böyle olabilceğini düşünmemiştimmm:kedi:

İlk aylarda sütü içemiyordum hemde hiç şimdi süt içemiycem diye eşimin başının etini yiyorum sabah işe getiyorum sıcak süt öğlen iş yerinde hazır süt içiyorum akşam evde gene yatmadan sıcacık süt içiyorum sanırım kızım tadını sevdi sütün :)

yemekteydim geldim kızlar konular bi yerden bi yere savrulup durmuş benim kahveyle hiçmi hiç aram yok yaa

alocum çok özür dilerim galiba bilmeden kötü şeylere sbep oluyorum ben profil resmimi değiştireyim şimdi üzüldüm çok ben hiç böyle olabilceğini düşünmemiştimmm:kedi:

aaa yok yokkk.. alıştım ben artıkk :)))) değiştirme görüntü muhteşemmm :) olsun alıştım ben artık.. bazen eşim içerden naaadiren bir yudum içiyorum zaten :)

Aşağıda 17 kullanıcı 3 Misafir var kimseden çıt çıkmıyor nerdesiniz kızçeler benim kızım içerde kıpır kıpır :))

maşallah kızçene canım benim oğluşumda bu hafta pek bi hareketli,ydi cuma doktora gidicem demiştim ya ilaçlama yüzünden doktor bile pek bi eğlendiepey izledik oğlumu taklalar atıyordu içerde eller ayaklar havada bekliyordu çok şirindi benim oğlummm

ben doktorumla görüştüm şeker yüklemesi yapalım dedi.. aşırı su içiyorumm.. süt içince de en az 1 saat uyuyamam herhalde çünkü hemen çok susuyorum aralıklarla su içiyorumm. düşünsenize yaa süt bile içsem susuyorum bi de yoğurt yiyince ayran içince daha fazla :)

Ben onun o minicik ellerini yiyim yaaa.Bir an önce zaman geçip gelselerde kendilerini böyle mıncırsak sevsek çok özledim ben kızçemi sağlıkla gelmesini bekliyorum

Ben onun o minicik ellerini yiyim yaaa.Bir an önce zaman geçip gelselerde kendilerini böyle mıncırsak sevsek çok özledim ben kızçemi sağlıkla gelmesini bekliyorum

inş canım zaman çabucak akıp gitsede sağlıkla gelseler perşembe ayrıntılıya giricem cd unutmassam alıcam burda sizlerlede paylaşırım inş

Çağlayan çok kullanıcı online ama belki benim gibi kapatmadan yemeğe gidiyorlardır mesela ben nerdeyse günde hiç kapatmıyorum ama açıp okuyamıyorum da :)) işlerden !!!

inş canım zaman çabucak akıp gitsede sağlıkla gelseler perşembe ayrıntılıya giricem cd unutmassam alıcam burda sizlerlede paylaşırım inş

Ben unuttum canım sen unutmada teyzeleride seyretsin oğluşunu

Çağlayan çok kullanıcı online ama belki benim gibi kapatmadan yemeğe gidiyorlardır mesela ben nerdeyse günde hiç kapatmıyorum ama açıp okuyamıyorum da :)) işlerden !!!

Olabilir canım,ben bugünde hiç girmiycektim aslında ama canım sıkıldı hiç kapatmıyorum iş yapmıyormuyum yapıyorum ama ağırdan alıyorum bugün kaydirigubbakcemile3

slm canım.. bende günde 3 lt su içiyorum.. bünye alıştımı bişeye sürekli istiyor.. hamile kaldığım zaman doktorum bol sıvı tüket demişti.. daha öncesinde de zayıflamak için elimde şişeyle gezerdim... şimdi alıştım... 3 lt sabit içiyorum hatta üzerine bile geçiyorum.. dilim damağım kuruyor gibi hissediyorum... ama o bence bünyeler alıştığı için istiyor sürekli..

ben bişey çıkacağını düşünmüyorum.. allahıma emanet artık...

ne sıklıkla wc ye gittiğimden artık hiç bahsetmeyimmm :)))

Kızlar ben bebişim için ilk aylarda beşikten vazgeçtim park yatağa karar verdim bir de içine döşek yatak alıcam (işbir veya yataştan). Çünkü beşikler çok pahalı ve forumlarda okuduğumkadarıyla pek tavsiye etmiyorlar. Bizimde eşimin yeğeni için alınan ama kullanılmayan kraft park yatağımız var onu değerlendirelim diye düşündüm. Bu konuda fikirlerinizi alabilirmiyim?

inş canım eşimi kaynımı tembihliyorum bu sefer küçük amcamızda gelicek herkese söylüyorumm unutursanız yakarım sizi diyeealsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…