2011 Şubat Anneleri

kullanıcı resminden anlamak lazımdı sanırım çok sık olmamak kaydıyla sorun olma herhale ama ben senelerdir kahve içmiyorum
ilk tüp bebekte tiksinmiştim birdahada içmedim

evet canım benim üniversiteden beri bi bağımlılığım var hemde ben kocaman kupalarda sade klasik nescafe içerdim günde 2 3 kere....ama evlendikten sonra eşim frenleye frenleye baya azalttım...sonra bebek istemeye başlayınca nescafeyi haftada 1 yada 2 kere türk kahvesini hergün 1 fincan şeklinde tüketmeye başladım....hamile kaldığımdan beride haftada 1 yada 2 kere türk kahvesi içiyorum...ama eşime kızımız sağlıkla bir doğsun inş kocaman kupalarıma geri döncem inş diyorumkaydirigubbakcemile2

Ayranı ben az önce içtim canım yemekte hergün içiyorum ben ayranımı yoğurtumuda yiyorum ama öyle deyince içmemiştimde ne zamandır canım çekti kız şakkıdı

aferim sanaaaa kız....cevizli bal yiyin kızlar bebeğin zekasını geliştiriyormuş bilgilerinize sunuyorumsengözlerimebaksanab

doğumdan sonrada emzirmesi var sen daha bekle koca kupalarısırnaşık şeysırnaşık şey

Ben bu hafta sonu inş.alışverişe gidiyorum kızlar gitmişken hediyemide alıyım bari yoksa dayanamam o güne kadar ayyy çok heyecanlı yaaa ben hepinizi biliyorum siz bilmiyorsunuz kimden kime gelecek hehehe :))

Ben bu hafta sonu inş.alışverişe gidiyorum kızlar gitmişken hediyemide alıyım bari yoksa dayanamam o güne kadar ayyy çok heyecanlı yaaa ben hepinizi biliyorum siz bilmiyorsunuz kimden kime gelecek hehehe :))

hiç kıskanmıyoruz biz seni herkesi biliyorsun diye bizi ezikliyosunnnklava:

ben hergün sabah kahvaltıdan sonra bir fincan türk kahvesi içiyorum :kedi: hamile kalmaya çalıştığım dönemde gittiğim bir doktor türk kahvesi iç günde 1 ama nescafe içme demişti.. kendi doktoruma sormadım hiç :kedi:

ancak 6 gömlek ütüledim geldim naplaım artık kızımız gelene kadar bööle idare etcez

kahvaltımızı yaptıkk kızım teyzelerinden izin istiyor kahve içebilirmiyizzz

günde 1 fincanla kalmakla beraber aizhermerı önlüyormuş aynı zamanda bebeğin zeka gelişiminede katkısı varmış ama tabi aşırıya kaçmamak kaydıyla kako ve kahve çekirdeklieri zeka geliştiriyomuş.bence çokda kasmadan kendimizi canımızın istediğini içelim yaa iç bence nurcum hatta şimdi gidip bende kendime yapıyım

Zekayı açar mı, dikkati artırır mı?
Bir işe koyulmadan evvel içilecek bir bardak kahve hiç de kötü bir fikir değil. Bir araştırmada; iki bardak kahve içildiğinde alınan kafein miktarı bir grup insana verilince öğrenme, hafıza ve dikkat oranlarının yüzde 60 arttığı görülmüş.
Kahvenin Faydaları Yararları
bu siteye bi bakın isterseniz arkadaşlar

merhaba arkadaşlar.. kahveden bahsediyorsunuz.. şuuu nurun profil resmindeki kahveyi ne zaman görsem canım çook istiyor ama kahve benim tansiyonumu düşürüyor. zaten düşük iyice diktirir ayaklaımı tavana benimm :)
çayı o kadar çok seviyordum ki içmediğim hiç bir gün yoktu.. eşimle en büyük zevkimizde karşılıklı akşamları içmek.. ama hamile kaldığımdan beri hiçç mi hiçç içemiyorum.. bi türlü tadını alamıyorum. zevk için günde 1 hiç olmazsa içeyim diyorum ama ıııhh onun tadını artık alamıyorum.. inşallah hamilelikten sonra içebilirim.. çünkü zevksiz mevksiz birisi oldum böyle de :))

aslında o kadarda kötü bişi dilmiş demi kahve...bende çok araştırırım kahveyle ilgili herşeyi...normalde ben hiç asitli içecek falan tüketmem tek kötü alışkanlığım kahvekaydirigubbakcemile3ama ondanda vazgeçemeyenlerdenimm napimm biraz iş güçle uğaraştım anca içiyorum kahvemi

süt içme alışkanlığım da yoktu.. şimdi her gün bir bardak içiyorum ama onu da çok zevk almadan.. eşim organik süt bulmuş.. ondan alıyor onun tadı daha güzel. ama normal bildiğimiz markaların tadları bana hiç güzel gelmiyor..

çağlayancım sanırım dün sen bebek yeleği ile ilgili bişey sormuştun şimdi ben sana bişi sorabilrmiyim?kol oyuntusunu kestikten sonra ne kadar ördün bende örüyorumda basit bişi kolunu kestim ama daha ne kadar örmeliyim bilmiyorummmsempatiksalakcinni

Aşağıda 17 kullanıcı 3 Misafir var kimseden çıt çıkmıyor nerdesiniz kızçeler benim kızım içerde kıpır kıpır :))

hihoyyyt Bilmiyorum ki canım ama ben bir tane hazır yelek almıştım onun boyunda öriyim diyorum akşam bir kol kestim ama hiç oyuk gibi olmadı galiba ben beceremedim o kadar tarife göre kaydirigubbakcemile3
Bu akşam gene deniycem ama sanırım gene bir karış falan olur heralde yoksa o kolları nasıl sığacak ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…