kullanıcı resminden anlamak lazımdı sanırım çok sık olmamak kaydıyla sorun olma herhale ama ben senelerdir kahve içmiyorum
ilk tüp bebekte tiksinmiştim birdahada içmedim
Ayranı ben az önce içtim canım yemekte hergün içiyorum ben ayranımı yoğurtumuda yiyorum ama öyle deyince içmemiştimde ne zamandır canım çekti kız şakkıdı
evet canım benim üniversiteden beri bi bağımlılığım var hemde ben kocaman kupalarda sade klasik nescafe içerdim günde 2 3 kere....ama evlendikten sonra eşim frenleye frenleye baya azalttım...sonra bebek istemeye başlayınca nescafeyi haftada 1 yada 2 kere türk kahvesini hergün 1 fincan şeklinde tüketmeye başladım....hamile kaldığımdan beride haftada 1 yada 2 kere türk kahvesi içiyorum...ama eşime kızımız sağlıkla bir doğsun inş kocaman kupalarıma geri döncem inş diyorumkaydirigubbakcemile2
fatma teyzesi kızım seni çokk seviyormuşşşkaydirigubbakcemile2
Ben bu hafta sonu inş.alışverişe gidiyorum kızlar gitmişken hediyemide alıyım bari yoksa dayanamam o güne kadar ayyy çok heyecanlı yaaa ben hepinizi biliyorum siz bilmiyorsunuz kimden kime gelecek hehehe :))
hiç kıskanmıyoruz biz seni herkesi biliyorsun diye bizi ezikliyosunnnklava:
Aşk olsun ya o kadar uğraş verdim sizin için tek tek msj attığım oldu hepimize güzel bir etkinlik olsun diye,bu kadarcık hakkım olsun ama dimi :1hug:a.s.
gözdeaticim sende ütü olayına dikkat et çok abartma bende ütü masasını oturma odasına alıyorum ütü yapıyorum yorulunca dinleniyorum sonra tekrar devam normalde 1 saatte bitecek ütü bazen iki saati buluyor ama napimmm kızımdan önemli değil ki demi bayanssulusmile
kahvaltımızı yaptıkk kızım teyzelerinden izin istiyor kahve içebilirmiyizzz
çağlayancım sanırım dün sen bebek yeleği ile ilgili bişey sormuştun şimdi ben sana bişi sorabilrmiyim?kol oyuntusunu kestikten sonra ne kadar ördün bende örüyorumda basit bişi kolunu kestim ama daha ne kadar örmeliyim bilmiyorummmsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?