Kızlar ben bebişim için ilk aylarda beşikten vazgeçtim park yatağa karar verdim bir de içine döşek yatak alıcam (işbir veya yataştan). Çünkü beşikler çok pahalı ve forumlarda okuduğumkadarıyla pek tavsiye etmiyorlar. Bizimde eşimin yeğeni için alınan ama kullanılmayan kraft park yatağımız var onu değerlendirelim diye düşündüm. Bu konuda fikirlerinizi alabilirmiyim?
Kızlar ben bebişim için ilk aylarda beşikten vazgeçtim park yatağa karar verdim bir de içine döşek yatak alıcam (işbir veya yataştan). Çünkü beşikler çok pahalı ve forumlarda okuduğumkadarıyla pek tavsiye etmiyorlar. Bizimde eşimin yeğeni için alınan ama kullanılmayan kraft park yatağımız var onu değerlendirelim diye düşündüm. Bu konuda fikirlerinizi alabilirmiyim?
slm canım.. bende günde 3 lt su içiyorum.. bünye alıştımı bişeye sürekli istiyor.. hamile kaldığım zaman doktorum bol sıvı tüket demişti.. daha öncesinde de zayıflamak için elimde şişeyle gezerdim... şimdi alıştım... 3 lt sabit içiyorum hatta üzerine bile geçiyorum.. dilim damağım kuruyor gibi hissediyorum... ama o bence bünyeler alıştığı için istiyor sürekli..
ben bişey çıkacağını düşünmüyorum.. allahıma emanet artık...
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/392410-2011-subat-anneleri-hediyelesiyor.html
aaa kızarım ben artık kaydirigubbakcemile3
Ben biliyorum ama söylemem kaydirigubbakcemile3
aaa yok yokkk.. alıştım ben artıkk :)))) değiştirme görüntü muhteşemmm :) olsun alıştım ben artık.. bazen eşim içerden naaadiren bir yudum içiyorum zaten :)
kızçene dua et seen sempatiksalakcinni yoksa ben yapcağımı bilirdim kaydirigubbakcemile
merhaba :) ben de eskiden 2 lt ye yakın içerdimmm. bulantı dönemimde neredeyse hiç içemedim. ne zaman bulantılar geçti sanki acısınız çıkarır gibi 3lt içiyorum. gece bile mutttlaka uyanıyorum. wcye gidiyorum petşişemin yarısını içiyorum tekrar uyuyorumm:)) hafta şeker yüklemesine gidicem yine de önerdiler diye..
canım bi 10 dakkadır falan uğraşıyorum değiştirmek için ama site süreki hata veriyor en kısa zamanda değiştircem çünkü çok üzüldüm kusura bakma:kedi:
canım ben park yatağını aldım çok kullanışlı görünüyor bana odam var boş ama bebişim büyüyünceye ev almayı düşünüoz inşallah o zaman ona göre alırım odasını
Babymax.com.tr - Bebek Arabaları,Travel Sistem Bebek Arabaları,İkiz Bebek Arabaları,Oto Güvenlik Koltukları,Bebek Gereçleri burdaki gri mavili olan oğluşuma aldığımız
ay kızlar park yataklardan konuşmuşsunuz bizim babamız park yatak almıyor plastik olduğu için...bizim 6.aya kadar kullanabilceğimiz bambu sepetlerden almayı düşünüyoruz odamıza birde kendi odasını yapalım diye karar verdik ama nasıl olcak bilmiyorummm:uhm:
ay kızlar park yataklardan konuşmuşsunuz bizim babamız park yatak almıyor plastik olduğu için...bizim 6.aya kadar kullanabilceğimiz bambu sepetlerden almayı düşünüyoruz odamıza birde kendi odasını yapalım diye karar verdik ama nasıl olcak bilmiyorummm:uhm:
opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3 benim kızçeme kızamassın sen zaten arkadaşını çok seviyormuş ama o bak sana birde tepik yolladı kızım teyzesi anladı galiba annesine kızacağını kaydirigubbakcemile3
Canım stork'un lüks park yatağı var... dış kumaşı çıkarılıp yıkanabiliyor dolayısı ile diğerleri gibi silme ile temizlenen bişey değil.gayet hijyenik bir özellik. Eşine bu seçeneği sunabilirsin.ay kızlar park yataklardan konuşmuşsunuz bizim babamız park yatak almıyor plastik olduğu için...bizim 6.aya kadar kullanabilceğimiz bambu sepetlerden almayı düşünüyoruz odamıza birde kendi odasını yapalım diye karar verdik ama nasıl olcak bilmiyorummm:uhm:
canım ben park yatağını aldım çok kullanışlı görünüyor bana odam var boş ama bebişim büyüyünceye ev almayı düşünüoz inşallah o zaman ona göre alırım odasını
Babymax.com.tr - Bebek Arabaları,Travel Sistem Bebek Arabaları,İkiz Bebek Arabaları,Oto Güvenlik Koltukları,Bebek Gereçleri burdaki gri mavili olan oğluşuma aldığımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?