2011 Şubat Anneleri

bende park yatak kullanıcam ilk aylarda odasını evimizde tadilat olucak ondan sonra odasını yaptırıcam kısmetse park yataklar daha kullanışlı geliyor bana

Bence en iyisini yaparsın canım.Beşiği hem ne kadar kullanabileceksin ki şu anda en çok kullanılan şey park yatak zaten.Hazır vrmışta bak yeğenin al onu kullan canım.Bende ablamın çocuklarının kullanmadıklarını alıcam çünkü :))

merhaba :) ben de eskiden 2 lt ye yakın içerdimmm. bulantı dönemimde neredeyse hiç içemedim. ne zaman bulantılar geçti sanki acısınız çıkarır gibi 3lt içiyorum. gece bile mutttlaka uyanıyorum. wcye gidiyorum petşişemin yarısını içiyorum tekrar uyuyorumm:)) hafta şeker yüklemesine gidicem yine de önerdiler diye..

kesinlikle park yatak varsa onu kullan canım... beşiğe para verme... zaten 3 yaşına falan gelince bebeğinin kendi zevkleri oluşmuş olacak... o zaman onun da zevkine göre oda takımı alırsın...

aaa yok yokkk.. alıştım ben artıkk :)))) değiştirme görüntü muhteşemmm :) olsun alıştım ben artık.. bazen eşim içerden naaadiren bir yudum içiyorum zaten :)

canım bi 10 dakkadır falan uğraşıyorum değiştirmek için ama site süreki hata veriyor en kısa zamanda değiştircem çünkü çok üzüldüm kusura bakma:kedi:

ben de beşik ve oda takımı almayı düşünmüyorumm.. kardeşim kızına park yatak kullandı.. katladı nereye giderse de götürdü. bayaa bi şehirlerarası gezmişti o aralar.. sonra 2 yaşına gelince birlikte karar verdiler birlikte aldılar odasını.. o kadar çok sevdi ki çocukkk hemen kendi odalarından ayrıldı. ne zaman gitsek hemen elimizden tutup odasını göstermeye çıkarıyordu bizi.. ben de birlikte alalım değerini bilsin istiyorumm :)

kızçene dua et seen sempatiksalakcinni yoksa ben yapcağımı bilirdim kaydirigubbakcemile

opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3 benim kızçeme kızamassın sen zaten arkadaşını çok seviyormuş ama o bak sana birde tepik yolladı kızım teyzesi anladı galiba annesine kızacağını kaydirigubbakcemile3

ayrıca da yataşı asla önermem yatak uzmanı işbir yatağı ise kesinlikle tavsiye ederimm..[ :)/B]

tabi canım her ihtamel karşı zaten yapılması gerek..benimde senden bir farkım yok su konusunda.. bende sürekli wc ye taşınıyorum.. neyse su iyidir... zararlı bişi değil nasıl olsa..

ay kızlar park yataklardan konuşmuşsunuz bizim babamız park yatak almıyor plastik olduğu için...bizim 6.aya kadar kullanabilceğimiz bambu sepetlerden almayı düşünüyoruz odamıza birde kendi odasını yapalım diye karar verdik ama nasıl olcak bilmiyorummm:uhm:

canım bi 10 dakkadır falan uğraşıyorum değiştirmek için ama site süreki hata veriyor en kısa zamanda değiştircem çünkü çok üzüldüm kusura bakma:kedi:

canım yaaa değiştirme kalsınnnnnnn. ısrar ediyorum hatta çok güzel görünüyor diyorum yaaa.. ben alıştım bu duruma.. eşime yapıyorum içiyor hatta o diyorum ya :)

Çok güzelmiş esra bu park yataklar fiyatlarıda gayet uygun güzel günlerde kullansın bebişin

Bambu sepetler çok kullanışsız halamdan biliyorum hiç kullanmadılar

kızlar benim kızım iki gündür uymuyo resmen sürekli hareket halinde gece geç saate kadar tepikliyo sabahtan erkenden kalkıyo şimdi yine tepik halinde çok güzel bi duygu ama eğer bu kızın uyku düzeni doğuncada bööle giderse yandık valla.bide benim en küçük kardeşim çok hareketliymiş bööle ama suyu bulanıkmış dr ondan olduğunu söölemiş anneme aklıma hep bööle şeyler geliyo içerde rahattır dimi kuzucuk. bide bişi daha sorcam acaba çok hareket ettiği için plesanta aşağıda olabilrmiki aklıma bin tane şey geliyo :)

aa bambu yataklar 6. aya kadar kullanılıyor muymuşşş.. ben onları hep küçücük görüyorum. onlardan da alıcam ben kardeşim verecek daha doğrusu.. ama sadece mevlüt zamanı süslü dantelli filan bir sepette bulunsun ilk 1 ay filan kullanalım diye.. pek alçak değil sanki onlarr..

evet birçoğumuz demek ki park yatak kullanıcak. ben onu ilk aylarda odamda tutacağım. Yatağımızı da işbirden alacağız :)) yatak uzmanından.
bir de minişimize oda yapacağız Allah nasip ederse. benim ve eşimin hayalinde de beyaz bir oda avr bir de bebekler için özel olan duvar kağıtlarından...

zaten artık bizden önce geliolar her yerde herkes ilk önce bebişleri soruo bu arada dün gece eşim dio bebiş napıo bende kendin sor dedim elini koydu napıon uyudunmu ? hareket etmiodu birden bire bir vurmaya başladı peşpeşe babası elini çekene kadar durmadı canım beniim

Canım stork'un lüks park yatağı var... dış kumaşı çıkarılıp yıkanabiliyor dolayısı ile diğerleri gibi silme ile temizlenen bişey değil.gayet hijyenik bir özellik. Eşine bu seçeneği sunabilirsin.

canım çok güze bunlar bende aynısından alıcam bi aksilik çıkmassa ama bişey sorucam ebatlar 70-110 yazıyordu galiba açılınca nekadar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…