evet birçoğumuz demek ki park yatak kullanıcak. ben onu ilk aylarda odamda tutacağım. Yatağımızı da işbirden alacağız :)) yatak uzmanından.
bir de minişimize oda yapacağız Allah nasip ederse. benim ve eşimin hayalinde de beyaz bir oda avr bir de bebekler için özel olan duvar kağıtlarından...
zaten artık bizden önce geliolar her yerde herkes ilk önce bebişleri soruo bu arada dün gece eşim dio bebiş napıo bende kendin sor dedim elini koydu napıon uyudunmu ? hareket etmiodu birden bire bir vurmaya başladı peşpeşe babası elini çekene kadar durmadı canım beniim
tabi canım her ihtamel karşı zaten yapılması gerek..benimde senden bir farkım yok su konusunda.. bende sürekli wc ye taşınıyorum.. neyse su iyidir... zararlı bişi değil nasıl olsa..
canım çok güze bunlar bende aynısından alıcam bi aksilik çıkmassa ama bişey sorucam ebatlar 70-110 yazıyordu galiba açılınca nekadar oluyor
kızlarrr ne güzel ankaradasınızzz. ankara ithal duvar kağıtlarının merkezi... ben istanbuldan kalkıp ankaraya kağıt almaya gittim defalarca.. işim gereği.. orda ulus tarafında marburg var alman markası.. bir de daloğlu var baya da indirimli veriyorlar. gidin walla harika bebek odası duvar kağıtları da vardı...
canım içine giren yatak varya o 70-110 etrafı hariç umarım anlatabilmişimdir
esra47 çok güzelmiş park yatağınız, güle güle kullansın inşallah bebişin...
Babasınada artık tepki vermeye başladı demek ki maşallah ona.Bizim kızçemizde bu aralar babaya naz yapıyor iki gündür pas vermiyor adamcağıza hiç kaydirigubbakcemile3
gerçekten de herkes park yatak yada beşik alıyor...ne kadar süre yanınızda yatıracaksınız ??
ben direk oda yaptım ve yanıma yani odama almayı düşünmüyorum... gece kalkıp gidip emzirip tekrar yatağıma dönmeyi düşünüyorum.. evet biraz zor olacak ama.. ileriki psikolojisi için yanımda yatırmayı düşünmüyorum.. bu konuyla ilgili kitapta okudum... doktorlarıda dinledim.. sizin yanınıza ve odanıza alışınca kendi odasına adapte olurken sorun yaşıyor diye biliyorum...
gerçekten de herkes park yatak yada beşik alıyor...ne kadar süre yanınızda yatıracaksınız ??
ben direk oda yaptım ve yanıma yani odama almayı düşünmüyorum... gece kalkıp gidip emzirip tekrar yatağıma dönmeyi düşünüyorum.. evet biraz zor olacak ama.. ileriki psikolojisi için yanımda yatırmayı düşünmüyorum.. bu konuyla ilgili kitapta okudum... doktorlarıda dinledim.. sizin yanınıza ve odanıza alışınca kendi odasına adapte olurken sorun yaşıyor diye biliyorum...
arkadaşlar ben çıkıyorum mutfak dolaplarımın örtülerini değiştircem görüşmek üzre by
haklısın ama ev benim diil kira ve 1 seneye kadar ev almaya kararlıyız o zaman o odaya göre masrafımı yaparım diyorum ne istiosam yapmış olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?