ay kızlar park yataklardan konuşmuşsunuz bizim babamız park yatak almıyor plastik olduğu için...bizim 6.aya kadar kullanabilceğimiz bambu sepetlerden almayı düşünüyoruz odamıza birde kendi odasını yapalım diye karar verdik ama nasıl olcak bilmiyorummm:uhm:
slm canım.. bende günde 3 lt su içiyorum.. bünye alıştımı bişeye sürekli istiyor.. hamile kaldığım zaman doktorum bol sıvı tüket demişti.. daha öncesinde de zayıflamak için elimde şişeyle gezerdim... şimdi alıştım... 3 lt sabit içiyorum hatta üzerine bile geçiyorum.. dilim damağım kuruyor gibi hissediyorum... ama o bence bünyeler alıştığı için istiyor sürekli..
ben bişey çıkacağını düşünmüyorum.. allahıma emanet artık...
alocum bilgileri için teşekkürker. Daloğlu be marburg not ettim. gidip bakıcam :))
aa hiç öyle düşünmemiştim.. klasik yöntemleri düşündüm.. biraz da kendimi düşündüm galiba:) sürekli emmek istiyormuş çünkü.. o kadar çok pışpışlayacaksın ki bence o odada kendine de bi yatak koyman gerekebilir..
aa hiç öyle düşünmemiştim.. klasik yöntemleri düşündüm.. biraz da kendimi düşündüm galiba:) sürekli emmek istiyormuş çünkü.. o kadar çok pışpışlayacaksın ki bence o odada kendine de bi yatak koyman gerekebilir..
aslında şimdilerde bebeği odanıza almayın diyorlar... eğer alacaksanız da en geç 6. ayda kendi odasına geçirmiş olun diyorlar... Şu an okumakta olduğum bir kitap var çocuk bakımı ve eğitimi ile ilgili ; Onda da aynı şekilde yazıyor...
Geçenlerde annem de bana aynı şeyi söyledi.Ben seni hiç yanımıza almadım dedi.Gayette güzel duyuyordum seni dedi.Sen hele bir doğur azıcık bir vıyk dese hemen duyarsın dedi.O farklı bir duygu ve sezgi oluyor dedi...
Bende kendi odamıza almayacağım... Bebeğin beşiğini koyacağım odada birde tekli yatak var bir süre orada yatarım daha sonra odama geçerim.Zaten bebefon da alacağım.
bende senin gibi düşünüyorum benimde yengem vermiş park yatak ama bende anneme dedim o istanbulda kalsın gidip gelince sende orda yatar dedim.ama 40ı çıkınca ayırıp bebe phone koymayı düşünüyorum hafta sonu arkadaşlar geldi şehir dışından ve 1,5 yaşında oğlu hala ayıramamış hiç olmazsa küçükken ayrırızsak yalnız kalmak nedemek bilmez onu odalarımızda çok dip dibe bi ses duyarsak kalkarız bende dün özellikle araştırdım bu konuyu 2-3 aylıkken ayırmakta yarar var diyo herkes
olurum canım ne isterseniz sorun
ben alınan hemen hemen herşeyi kullandım öyle aşırıya kaçmaya gerek yok hele ilk 3 ay için sakın çok bişey almayın hemencecik büyüyüveriyor hatta elinizde kalıyor hiç giymeden bazı şeyler
benimde eşim geldi malum yemek vs
sonra gelirim ama yine
Ben kıyafet alırken 3-6 ay arasını daha çok almayı düşünüyorum hani çabucak büyüyorlar ya zaten Nisandan sonra yaz'a girecez geri kalanınıda o zaman alrıım büyüdükçe diye düşünüyorm 0-3 ay çok alıpta elimde kalsın istemiyorum
Yeni doğum yapan anneleri okuyorumda çok yazdıkları çok farklı ve yabancı bir ortamdaymışım gibime geliyor,ağlıyor uyumuyor,gazı var,ne yesem gaz yapıyor çocuğa diyorlar,ama bundan bir kaç hafta önce gelsede artık sevsek diyorlardı.Bizlerde mi acaba böyle olucaz çok merak ediyorum dünyadan bir haber bebekler sadece bize muhtaçlar ve dertlerini bile anlatamıyorlar ama biz onlara uyumuyor huysuzluk yapıyor emmiyor diyoruz.İnş.bebişlerimizde doğduğunda çok fazla sorunlarla yüzyüze kalmak zorunda kalmayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?