2011 Şubat Anneleri

Bende yanımda yatıracağım ilk 6 ay olarak düşünmüştüm çünkü evim kira ve oda almak istemiyorum esra gibi bizde inş.1 sene içinde ev almayı planlıyoruz eşimde o zaman kendi zevkimize göre döşeriz istediğin odayı dedi,şimdi ayırmam çok zor olacak yatak odamla oturma odasında mesefa var çünkü bebefon da düşünmüyorum onun için yanımda yatıracağım maalesef :)

ben beşik aldım ama ilk 2-3 ay yanımda anadizinde yatacak altta
http://gundemticaret.com/wgc_media/photos/Yonca Anadizi Besik.JPG

odada sallamak ve oyalamak için mama yedirmek için almıştım kızıma evde var zaten ana kucağı alttakinin aynısı
http://www.ozlembebe.com/urunler/5-li-set/ana-kucagi.png

kanguru çoooookk işime yaradı benim helede evde tekken yemek yaparken bulaşık yıkarken tam kurtarıcım oldu kaç ay bindi alttakine benziyor
http://images.gittigidiyor.com/2185/KRAFT-BEBEK-KANGURU-AMBALAJSIZ__21856762_0.jpg

alttakine benzer salıncağımızda var evde ama bu sefer sallanarak uyumaya kesinlikle alıştırmayacağım çok çektik kızımda çünkü
http://www.ceybebek.com/images/ZPR_2_~1.JPG

yine ablasından kalan beşiği var bebişimin alttakine çok benzer biraz daha süslü püslüsü
şimdilik ablamız yatıyor ama küçüğüm beşiğe geçince ablamıza istikbalden oda alacağım inşallah
http://images.gittigidiyor.com/2095/Bebek-Sallanir-Besik-Karyola-60x120-Babyhope-910__20956936_0.jpg

ben kızımı 6. ayda odasını ayırdım hiçbir problemde yaşamadım arada sırada yanımıza geliyor ama yine götürüp yatırıyoruz yatağına
odasını çok seviyor ve odasında tek başına uyuyor:)

yani kızlar bu bebiş bize masrafsız geliyor inşallah hele birde yine kız olunca pek kıyafet ayakkabı derdimizde olmayacak:teytey:

offfff ben günde yarım lt su bile içemiyorum halbuki dr um bol bol su iç wc ye git idrarda iltihap var dedi
midem bulanıyor içerken yaa
rejimdeykende hiç içemezdim zatenbilmiyorumkismile

alocum bilgileri için teşekkürker. Daloğlu be marburg not ettim. gidip bakıcam :))

daloğlundakiler genelde tek rulo 16 metrekare yer kaplıyor. uzak doğudan gelme.. marburg daha kaliteli ama daha pahalı 7 metrekarelik çoğu :) bakın ve mutlaka pazarlık yaın indirim yapıyorlar bayaaa..

onların kablosuz olanlarından alma canım bebeğe zararlıymış:)
bizde almıştık fişte duruyordu sürekli
birde istesenizde istemesenizde ilk 2-3 ay yanınızda kalmak zorunda çünkü 1 bilemedin 2 saatte bir emmek için uyanacakeyvahedigeldismile

canım ben bu konuyla ilgili fazla araştırma yaptım.. hamile kaalmadan öncede.. eşimin oğlu 8 yaşındaydi.. yazın geldiğinde bizim yanımızda yatmak istiyordu.. çünkü annesinin yanındayken ya anneanneyle yada annesiyle yatıyormuş..alışmamış yalnız yatmaya..

ben kendimden fedekarlık yapayımda bebeğiminin gelişimi iyi olsun... bebefon alıcam zaten.. kii gerçekten anneler vıyyık bile dese bebek hemen hisseder...

odaya yatak koyamam çok küçük odam.. bir tane puf koyucam.. onda emzirip bebeğimi yatağına koyucam...

evet canım.. bide aslında çok detay olacak ama.. kısa bişey söylemek istiyorum.. daha detaylı anlatabilmek adına.. anne ve baba gece uyurlarken gece değişik şeyler salgılarlarmış.. ( cinsel dürtü) ve bebekde onların odasında olduğu için bunları hissedermiş.. ileride de cinselliğe bakışı farklı olurmuş.. anlatabildim mi bilmiyorum..

evet benimde bir sürü tanıdığım var.. onlarda çok sorunlar yaşadı...bebek annenin yattığı yatağın kokusuna alışınca kendi yatağına geçemiyormış... eğer geçersede psikolojisi çok bozuluyor uyku düzeni de bozuluyormuşş..

fatmacım ne güzel kafan rahat valla senin ya bişi dicem bize liste konusunda yardımcı olsana sen tecrübelisin nede olsa

olurum canım ne isterseniz sorun
ben alınan hemen hemen herşeyi kullandım öyle aşırıya kaçmaya gerek yok hele ilk 3 ay için sakın çok bişey almayın hemencecik büyüyüveriyor hatta elinizde kalıyor hiç giymeden bazı şeyler

Ben kıyafet alırken 3-6 ay arasını daha çok almayı düşünüyorum hani çabucak büyüyorlar ya zaten Nisandan sonra yaz'a girecez geri kalanınıda o zaman alrıım büyüdükçe diye düşünüyorm 0-3 ay çok alıpta elimde kalsın istemiyorum

fatma ben sana listemi veriim sen bi incele olurmu bak eksiğim fazlam varsa söle bide kışın bebeğe neler giydirilir onun hakkındada bilgi istiyorum

Fns93 sarı ana dizinin yeşilini aldık bizde.. Arkadaşımdan görmüştüm.. Tawsiye üzerine aldım ama çok kullanışlı bişi olduğunu düşünüyorum. Arkadaşımda sarısı wardı we bende sarı istedim ama artık sarı üretilmiyormuş o yüzden yeşil aldık.

bizimkide pembesi busemm ama gerçekten çok kullandım ben
olur esracım sadece eksikleri söylemem fazla yazdıklarınıda sileriz :)

evet çağlayancığım doğru söylemişsin ilk 3 ay gerçekten çok çabuk geçiyor büyüyüveriyorlar yaza girene kadar gelen hediyelerle bile idare edilir yazlıklarıda ozman alırız

Yeni doğum yapan anneleri okuyorumda çok yazdıkları çok farklı ve yabancı bir ortamdaymışım gibime geliyor,ağlıyor uyumuyor,gazı var,ne yesem gaz yapıyor çocuğa diyorlar,ama bundan bir kaç hafta önce gelsede artık sevsek diyorlardı.Bizlerde mi acaba böyle olucaz çok merak ediyorum dünyadan bir haber bebekler sadece bize muhtaçlar ve dertlerini bile anlatamıyorlar ama biz onlara uyumuyor huysuzluk yapıyor emmiyor diyoruz.İnş.bebişlerimizde doğduğunda çok fazla sorunlarla yüzyüze kalmak zorunda kalmayız.

her bebeğin farklı bir huyu oluyor... kimisinin gazı çok oluyor,kimisinin uyku sorunu oluyor,kimisinin emme sorunu oluyor.... bunları elbette ki yaşayacağız.Her ne kadar isyan durumuna gelsekte onların bir gülücüğü yetecek bize...
bir arkadaşımın oğlu hiç uyumuyordu geceleri.gündüz de bölük bölük uyuyordu.arkadaşım artık ağlama derecesine geliyordu uykusuzluk ve sinirden... ama o uykuya daldığında minicik gülümsüyor ya o an ne yorgunluğum kalıyor nede sinirim diyordu.
Onlar büyüdükçe daha neleeerr neleeer göreceğiz.Bizde insanız elbette sinirleneceğiz ama bir öpücük bir gülücük bizi tavliicak

kızlar bende bebişime bunları aldım civilimden,bakın bakalım beğenecekmisiniz,yaın gelir heralde
692 Minidamla Peluş Fluffy Nakışlı Battaniye | Minidamla | Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com

734 Minidamla Peluş Figürlü Alt Açma | Minidamla | Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com

528 Minidamla Triko lemeli Bebek Patik | Minidamla | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com

43099 Minidamla Renkli 6 l Bebek orap Set 0-2 Aylk | Minidamla | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com

1662 Bebedor Pamuklu Islak Mendil Hediyeli 2 li Gs Pedi | Bebedor | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com

847 Beblino Kadife izgili ttl Badi 3-12 Ay | Beblino | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…