ANGELSOUNDS HAMİLE SETİ EBEBEK KALP ATIŞLARI GittiGidiyor.com'da #30878219
arkadaşlar şu ürüne bi bakarmısınız eşimi nasıl ikna edebilirim acaba bunu almak için
hurma yiyormusun ondan olabilir?yada ilacını aksatmaGünaydın mimix bugün benim içinde birini alacaklar buraya sözde 3 aydır alıyorlar ama daha birini göremedim henüz ben :))
Bugün benim kızımda çok sessiz ama benim bacaklarıma çok keskin ağrı giriyor ya yürürken kasılıyorum bakalım nasıl devam edicem bugün böyle seke seke
benimde çok şükür olmadı umarım olmaz dacanım paniklemeyelim hemennnn.mrk etmee bişiyi yokturr.
bende hiç olmuyo maşallahh diyeyim dee.neden oluyorki o kasılmalar.
günaydınnnnn güzell annişlerim benimmm olumunekankayizsmile
teşekkürler cağlayancım ellerine sağlıkOhhhhh beeee sonunda bütün adresleri yerlerine ulaştırdım içim rahatladı bu işte böyle bitti kızlar bende artık işlerimin başına kaçar adresi olan arkadaşlar hediye kısmına adresi aldım diye yazmayı unutmayın olur mu
benim ikili testi kombine test yaptı üçlüye gerek görmedigünaydın kızlar...
ben 2 li test yaptırdım drum 3 lüye gerek yok dedi siz yaptırdınızmı
ne güzel canımmmm...hemşeriyiz demek ne güzel, manisa merkez canımkaydirigubbakcemile5
hayırdır mısra nereye taşınıyorsun*Mrb arkadaşlar umarım herkesin keyfi yerindedir.
Ben taşınacağım için ev toparlama telaşındayım
ama kızın acıkır sonraaaagünaydın arkadaşlarr nasılsınız dün gece midemm o kadar kötüydü ki anlatamam uyuyamadım bütün gece:gitme:babamız işte yine bizde yalnızız kızımla kahvaltı yapcazz ama yine hiçç canımız istemiyorrrrr napsam bilmiorummm
çok sevindim iyi olmana ...kolay gelsingünaydın arkadaşlar nasılsınız bugün.ben kendimi bugün iyi hissediyorum.dün sürekli yattım yatmaktan sırtıma ağrılar girdi ama mecbur yatışa devam.ama eşimin işe giycek 1 gömleği bile kalmamış :)bugün bari biraz gömlek ütüleyim dedim inşallah ayakta kalınca bişey olmaz
ya takma bence de sana biri gider biri gelir caydırmasını uygulamaya çalışıyorlar yeme bunu bal gibi arayacaklar seniSabah sabah sinirlerimi mahvettiler gene bizim patronlar nasıl insanlar anlamıyorum iş için biri geldi pazartesi başla dediler tamam kızın işi varmış halletmesi gerekiyormuş anladık ama benim hakkımda neden böyle söylüyor anlamıyorum 3 ayı kaldı çağlayan'ın işte dedi ama biz onun 3 ayı kaldık gibi bakmıyoruz 2 ay bilemedin 1 ay gibi bir zaman sonra işi bırakacak diyor.Zaten o şimdi ağırlaşıyor 1-2 ay içinde dahada ağırlaşacak birşey yapamayacak diyo o kadar ne isterse yapıyorum ki bütün burdaki işleri tek başıma yürüttüğümüde biliyor ama gene yaranamıyorum görüyormusunuz deli oldum sabah sabah demekki benden memnun değillermiş birde karşımda utanmadan bunları söylüyor ama bana hala bak iş için biri gelecek pazartesi günü beraber çalışacaksınız demiyorlar zahmet edip pat diye kızımı yanıma verecekler heralde ( o kadar çok kızgınım ki şu anda onlara işi bırakıp gitmek geliyor içimden(
canım çok geçmiş olsunGünaydın kızlar
Bugün okula gitmedim daha doğrusu gidemedim
Sabah kalkıp hazırlandım sonra kızımı hazırladım ama baktım ateşi var sürekli ağlıyor boğazım diye müdürümü arayıp söyledim kızımın okuluna haber verdim
sonra babamız erkenden okula gitmiştik biz bebek arabasıyla sarıp sarmaladım kızı sağlık ocağına gittik boğaz enfeksiyonu tahmin ettiğim gibi benimde kan hapım bitmişti hemde mantar olmuşum yine fitil yazdırdım geldik işte şu saate kadar bunlar oldu yorucu bir gün beni bekliyor
çağlayancığım öyle düşünme müdürünle daha önce konuştuğunda seni sevdiğini ve seni bırakmak istemediklerini söylemişlerdi
belki doğum için erken ayrılırsın şeklinde söylemiştir işi bırakacağını kastetmemiştir
ay keşke benim yerimede birilerini bulsalarda bende ayrılsam
ben 37. haftaya kadar haftada 30 saat derse gireceğim hemde matematik düşünsene sürekli tahtada elinde tebeşir sürekli boğaz patlat offf offf
merakla bilgisayarı seni merak ettiğimden açtım,çok sevindim canım...gözün aydınnn maşallah teyzesinin kuzusunaa,benim kanım da 12.9 falan çıktı,baa da demire başlama dedi ben de heüz sadece elevit kullanıyorumgünaydın kızlar
doktordan geldik:)))
oğlum iyi maşallah
doktor kendi ultrasonunda 502 gr ölçtü
bi de büyük ultrason var orda da başka bi doktor 492 gr ölçtü
çağlayan yaklaşık yarım kilo işte listeyi güncellersen
sağlık ocağına gittim tetanoz aşımın 1.dozunu oldum şimdilik ağrı sızı yok
bir ay sonra 2.doz olacak
oğlum iyiymiş
kan idrar temiz çıktı
demir ilacına gerek yok dedi
ken değerim11.9 çıktı bi daha ki ay düşükse ona göre veririz dedi
sağlık ocağından demir hapı verdiler onu da içme gerekince veririm bol meyve sebze ye
şimdililk gerek yok dedi
nöbet için raporu 24.haftada yazacak şeker yüklemem de o zaman yapılacak 2 hafta sonra yani
uzun boylu olacak oğlun dedi
bi de ne alaka bilmiyorum neye dayanarak söyledi
masaya yattı karnımı açtım
gidişat normal doğum gibi dedi:))
ben de nerden anladınız dedim
tahmin sadece dedi
karnımın şeklinden mi dedi anlamadım
myomu da takma myomla da normal doğum olur doğumdan sonra küçülür dedi
çok iyi görünüyosun dedi:))))))
haberler bunlar
darısı bütün yavruların başına
yerim onun miniş ayaklarınııı zemuszemus
ayy kahveden asla vaz geçemeyenlerdenim napayım anlıyorum seni ama ben haftada 2 ye düşürdüm zorlada olsa
ben bayılırım kahveye ama hamilelikte içemiyorum içince kusturdu,starbucksda içtiğim kahveleri özlüyoruuummBen günde bir defa içiyorum kahveyi ya
ben de hergün kola içiyorum küçük bir bardakasitli içecekleri hazır meyve sularını ben de oldum olası hiç içmem
dün ben 15 dakika falan aradımhediyeleşme topiğini bulamadın desem kızarmısınız bana:gitme:
ben de park yatak alıcam bizim çocuk odası olan odada gömme dolap yaptırmıştık zaten dolabı var krem renkte,büyüyünce de yatağını alırım odası hazır kızımınnnbende park yatak kullanıcam ilk aylarda odasını evimizde tadilat olucak ondan sonra odasını yaptırıcam kısmetse park yataklar daha kullanışlı geliyor bana
iyidir canım merak etme sennkızlar benim kızım iki gündür uymuyo resmen sürekli hareket halinde gece geç saate kadar tepikliyo sabahtan erkenden kalkıyo şimdi yine tepik halinde çok güzel bi duygu ama eğer bu kızın uyku düzeni doğuncada bööle giderse yandık valla.bide benim en küçük kardeşim çok hareketliymiş bööle ama suyu bulanıkmış dr ondan olduğunu söölemiş anneme aklıma hep bööle şeyler geliyo içerde rahattır dimi kuzucuk. bide bişi daha sorcam acaba çok hareket ettiği için plesanta aşağıda olabilrmiki aklıma bin tane şey geliyo :)
alocum karşılaşamadık görüşürüzkızlar hoşçakalınnnn. benim çıkmam lazım..
kolay gelsin fatmacımbenimde eşim geldi malum yemek vs
sonra gelirim ama yine
Yeni doğum yapan anneleri okuyorumda çok yazdıkları çok farklı ve yabancı bir ortamdaymışım gibime geliyor,ağlıyor uyumuyor,gazı var,ne yesem gaz yapıyor çocuğa diyorlar,ama bundan bir kaç hafta önce gelsede artık sevsek diyorlardı.Bizlerde mi acaba böyle olucaz çok merak ediyorum dünyadan bir haber bebekler sadece bize muhtaçlar ve dertlerini bile anlatamıyorlar ama biz onlara uyumuyor huysuzluk yapıyor emmiyor diyoruz.İnş.bebişlerimizde doğduğunda çok fazla sorunlarla yüzyüze kalmak zorunda kalmayız.
ayyyyyy...oku oku bitti nihayet
ben okuldan gelene kadar,epey yazmışsınız
dün sordum ama arada kaynadı kızlar
benim göbeğim fazla olmadığı için çatlak yok henüz çatlayan var mı aranız da?
kızlar bende bebişime bunları aldım civilimden,bakın bakalım beğenecekmisiniz,yaın gelir heralde
692 Minidamla Peluş Fluffy Nakışlı Battaniye | Minidamla | Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com
734 Minidamla Peluş Figürlü Alt Açma | Minidamla | Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com
528 Minidamla Triko lemeli Bebek Patik | Minidamla | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
43099 Minidamla Renkli 6 l Bebek orap Set 0-2 Aylk | Minidamla | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
1662 Bebedor Pamuklu Islak Mendil Hediyeli 2 li Gs Pedi | Bebedor | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
847 Beblino Kadife izgili ttl Badi 3-12 Ay | Beblino | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
Mucize_1406 ben göremedim canım ya aldıklarını bunlar link değil ki üstlerine tıklayıp bakalım yada bendemi link olarak gözükmüyor anlamadım
çağlayancım oldu şimdikaydirigubbakcemile2
olsun canım geçer ya..bence kremden ziyade bünye ile ilgili ben daha önce kilolu olduğumdan çatlamadım sanırım çünkü o kiloma gelmedim henüzkaydirigubbakcemile2ben çatladım valla... o kadar da bebe yağı sürüyorum.banyoda da sebamed duş yağı kullanıyorum göbeğime ama yine de çatladı
Sanırım anneme çekmişim bu konuda... göbek deliğimle bikini bölgesi arasında kalan yerde kırmızı kırmızı çatlakçıklar oldu
benim çıktı göbüşüm ama şükürler olsun maşaallahdiyeyim çatlağım yok ilerleyen zamandada olmaz inş...
bizimkide pembesi busemm ama gerçekten çok kullandım ben
olur esracım sadece eksikleri söylemem fazla yazdıklarınıda sileriz :)
olsun canım geçer ya..bence kremden ziyade bünye ile ilgili ben daha önce kilolu olduğumdan çatlamadım sanırım çünkü o kiloma gelmedim henüzkaydirigubbakcemile2
bekleyelim ve görelim bakalım çatlayacak mıyız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?