2011 Şubat Anneleri

hurma yiyormusun ondan olabilir?yada ilacını aksatma
canım paniklemeyelim hemennnn.mrk etmee bişiyi yokturr.

bende hiç olmuyo maşallahh diyeyim dee.neden oluyorki o kasılmalar.

günaydınnnnn güzell annişlerim benimmm olumunekankayizsmile
benimde çok şükür olmadı umarım olmaz da
teşekkürler cağlayancım ellerine sağlık
günaydın kızlar...
ben 2 li test yaptırdım drum 3 lüye gerek yok dedi siz yaptırdınızmı
benim ikili testi kombine test yaptı üçlüye gerek görmedi
hemşeriyiz demek ne güzel, manisa merkez canımkaydirigubbakcemile5
ne güzel canımmmm...
Mrb arkadaşlar umarım herkesin keyfi yerindedir.
Ben taşınacağım için ev toparlama telaşındayım
hayırdır mısra nereye taşınıyorsun*
ama kızın acıkır sonraaaa
çok sevindim iyi olmana ...kolay gelsin
ya takma bence de sana biri gider biri gelir caydırmasını uygulamaya çalışıyorlar yeme bunu bal gibi arayacaklar seni
canım çok geçmiş olsun
merakla bilgisayarı seni merak ettiğimden açtım,çok sevindim canım...gözün aydınnn maşallah teyzesinin kuzusunaa,benim kanım da 12.9 falan çıktı,baa da demire başlama dedi ben de heüz sadece elevit kullanıyorum
yerim onun miniş ayaklarınııı zemuszemus

ayy kahveden asla vaz geçemeyenlerdenim napayım anlıyorum seni ama ben haftada 2 ye düşürdüm zorlada olsa

Ben günde bir defa içiyorum kahveyi ya
ben bayılırım kahveye ama hamilelikte içemiyorum içince kusturdu,starbucksda içtiğim kahveleri özlüyoruuumm
asitli içecekleri hazır meyve sularını ben de oldum olası hiç içmem
ben de hergün kola içiyorum küçük bir bardak
hediyeleşme topiğini bulamadın desem kızarmısınız bana:gitme:
dün ben 15 dakika falan aradım
bende park yatak kullanıcam ilk aylarda odasını evimizde tadilat olucak ondan sonra odasını yaptırıcam kısmetse park yataklar daha kullanışlı geliyor bana
ben de park yatak alıcam bizim çocuk odası olan odada gömme dolap yaptırmıştık zaten dolabı var krem renkte,büyüyünce de yatağını alırım odası hazır kızımınnn
iyidir canım merak etme senn
kızlar hoşçakalınnnn. benim çıkmam lazım..
alocum karşılaşamadık görüşürüz
benimde eşim geldi malum yemek vs
sonra gelirim ama yine
kolay gelsin fatmacım

aaaahhhhhh kucağımıza alalım da ben ona da razıyım

kızlar ben kaçtım çok bile oturdum bugün pc başında hepinizi öpüyorum herkese kolay gelsin cici anneler

ayyyyyy...oku oku bitti nihayet

ben okuldan gelene kadar,epey yazmışsınız

dün sordum ama arada kaynadı kızlar

benim göbeğim fazla olmadığı için çatlak yok henüz çatlayan var mı aranız da?

ben çatladım valla... o kadar da bebe yağı sürüyorum.banyoda da sebamed duş yağı kullanıyorum göbeğime ama yine de çatladı
Sanırım anneme çekmişim bu konuda... göbek deliğimle bikini bölgesi arasında kalan yerde kırmızı kırmızı çatlakçıklar oldu

benim çıktı göbüşüm ama şükürler olsun maşaallahdiyeyim çatlağım yok ilerleyen zamandada olmaz inş...

Ben kg hamile kaldığım için sadece göbek bölgemde bir iki tane kırmızı başladı ama çok aşırı derece yok

Mucize_1406 ben göremedim canım ya aldıklarını bunlar link değil ki üstlerine tıklayıp bakalım yada bendemi link olarak gözükmüyor anlamadım

bende bişey soracağım kızlar deminden beri okuyorum da benim evimde çok dar artı 2+1 hem küçük hem dar iki oturma gurubu var..anadizi mi alsam beşik mi anadizini en azından 12.aya kadar kullanabilirim sonrası da Allah kerim belki taşınırız bilmiyorum bir plan yapmadık ama çokkkk kararsızım beşik mi anadizi mi yardım lütfen:Saruboceq:

bende göremedim canım üzerine tıklayamıyorum bile

olsun canım geçer ya..bence kremden ziyade bünye ile ilgili ben daha önce kilolu olduğumdan çatlamadım sanırım çünkü o kiloma gelmedim henüzkaydirigubbakcemile2
benim çıktı göbüşüm ama şükürler olsun maşaallahdiyeyim çatlağım yok ilerleyen zamandada olmaz inş...

bekleyelim ve görelim bakalım çatlayacak mıyız?

mucize canım hepsi çok güzel şeyler... güle güle kullanın inşallah... Bizim bebişler çok şanslı çoook

Benimde pek göbeğim olmadıgından çatlaklarım yok şimdilik zaten kimse inanmıyor hamile olduguma göbekli biri gibi duruyorum şimdilik hatta arkadslarımla dalga bile geçiyoruz ebru şallıya rakibim die bakalım sonradan şişersek bilmem ama dikkat ediyorum egzersiz elimden gelnce yapmaya çalışıyorum birde hamur işi ekmekden uzak durmaya çalışıyorum :) benimde tek sorunum iş çıkısı otobuslerde eve ayakta gidiyorum maf oluyorum günün yorgunlugundan sonra eve gidince pilim bitiyor...

aman çatlamayalımn kız dur ben memnunum çatlamamaktan... ben önceden zayıftım ama şimdi şiştim şakkıdı

kızlar o kadar çeşit varki ne alcağım konusunda gün geçtikçe kararsılaşıyorum mesela sedece civilimde 4 battaniye beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…