2011 Şubat Anneleri

Canım merak etme göbeğin olsa bile otobüs konusunda aynı kaderi yaşarsın çünkü artık insanlarımız çok duyarsız olmuşlar... geçen hafta 2 kez otobüse bindim göbeğim de gayet belli durumda. Ama 1 Allahın kulu yer vermedi. Gencecik ortaokul lise öğrencileri yüzüne baka baka oturuyorlar.Kimsenin umuru değil.

Ben otobüs için şöyle bir yol buldum her sabah öğrencilerle gidiyoruz mecburen bende hamiş tşörtlerinden giyiyorum göbeğimde varya,abla gel ya sen ayakta kalma diyorlar şimdi.Geçen sene bu dönemde kafaların çevirirlerdi ama bu sene ki gençler pek bir nazikler :)))

yaa ben kilolu olmama rağmen çatladıııımm mafoldumben Sanırım şanssız bir genetiğe sahibim bu konuda

kızlar o kadar çeşit varki ne alcağım konusunda gün geçtikçe kararsılaşıyorum mesela sedece civilimde 4 battaniye beğendim

Hediye konusunda bende kararsızım bir sürü tulum battaniye elbise vs beğendim hangisini alıcam bilmiyorum eşimde gezip al istersen aklına yatar olmazsa böyle zor olacak diyor akannehir

ya o kadar üzülüyorum ki nasıl nesiller yetiştiriyoruz yaaa...........her derste de söylüyorum,bayanlara yaşlılara ,hamilelere yer verin diye

hıh işte bunlar benimkiler olmalı :))

ya o kadar üzülüyorum ki nasıl nesiller yetiştiriyoruz yaaa...........her derste de söylüyorum,bayanlara yaşlılara ,hamilelere yer verin diye

hıh işte bunlar benimkiler olmalı :))

O zaman aferin onlara okullar açıldığından buyana hiç ayakta tutmadılar beni ama şöylede bir durum eğer arabada giderken öğrenci yoksa o adamların hiç birinide kalkıp yervermiyorki biliyorlar hepside hamiş olduğumu aynı bölgede çalışıyoruz çünkü hepsiyle gençlikten ziyade büyük insanlarda'da bu gibi şeyler yok,

ahh ahh,bendede oldu,ben bekliyordum ama cildim çok kuru,normal duştan sonra bile ben netrogena yoğun vücut kremini kullanırdım, gebe kaldım lıerac da başladım ama sonuç değişmedii,,bikaç çatlağım var....

Aman ne yapalım yahu çatlayalım... Feda olsun yavrularımıza

valla aklıma gelirse bebek yağı sürüyorum ama daha çatlamadım tabii bünye alışık kilo alıp vermeye derim esnemiş artık tınlamıyoookaydirigubbakcemile3

Yaa kızlar acayip derecede kısır çekti canım... face'de Hergün 1 yeni bilgi grubunda biri kısır yapıyorum diye bir resim koymuş... offffff valla ağzım şulandı... çok canım çektiiii

kız ben hediye belli kendi oğluşuma alacaklarımda karasızım

Ne çabuk karar verdin kız ben dünden beri bir sürü şey beğeniyorum yok bu olmaz yok buda olmaz diye vazgeçiyorum bir türlü karar veremiyorumkaydirigubbakcemile3

Yaa kızlar acayip derecede kısır çekti canım... face'de Hergün 1 yeni bilgi grubunda biri kısır yapıyorum diye bir resim koymuş... offffff valla ağzım şulandı... çok canım çektiiii

Hamile insan var ayıp oluyor ama yazsana oraya kaydirigubbakcemile3

benim de canım bişey çekiyo ama,yazmayayım bazı arkadaşlar kızıyo, eşim okuldan gelsin arabayı alıp gidip malzeme alıcam ve yapıcam

evet kızlar lütfen yemek ismi yazmayalım şimdi alan var alamayan var yada o an yapacak fırsatı olmayan var öpüyorum siziiiikaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Hamile insan var ayıp oluyor ama yazsana oraya kaydirigubbakcemile3
off valla yaaa aklıma düştü resmen.

benim de canım bişey çekiyo ama,yazmayayım bazı arkadaşlar kızıyo, eşim okuldan gelsin arabayı alıp gidip malzeme alıcam ve yapıcam
yaz yaz yaz !!! haydi yaz yaz

evet kızlar lütfen yemek ismi yazmayalım şimdi alan var alamayan var yada o an yapacak fırsatı olmayan var öpüyorum siziiiikaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Amaaan öyle de canım çekiyor böyle de :) en azından suçu üstüne atacağım biri olsun ortadakaydirigubbakcemile3

aslındaa ben bi mağazaya girmiştim ve çok şirin bulmuştum o şeyi ama bebeğim kız olmadığı için alamamıştım ve o kişiye onu alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…