Benimde pek göbeğim olmadıgından çatlaklarım yok şimdilik zaten kimse inanmıyor hamile olduguma göbekli biri gibi duruyorum şimdilik hatta arkadslarımla dalga bile geçiyoruz ebru şallıya rakibim die bakalım sonradan şişersek bilmem ama dikkat ediyorum egzersiz elimden gelnce yapmaya çalışıyorum birde hamur işi ekmekden uzak durmaya çalışıyorum :) benimde tek sorunum iş çıkısı otobuslerde eve ayakta gidiyorum maf oluyorum günün yorgunlugundan sonra eve gidince pilim bitiyor...
kızlar o kadar çeşit varki ne alcağım konusunda gün geçtikçe kararsılaşıyorum mesela sedece civilimde 4 battaniye beğendim
ya o kadar üzülüyorum ki nasıl nesiller yetiştiriyoruz yaaa...........her derste de söylüyorum,bayanlara yaşlılara ,hamilelere yer verin diyeCanım merak etme göbeğin olsa bile otobüs konusunda aynı kaderi yaşarsın çünkü artık insanlarımız çok duyarsız olmuşlar... geçen hafta 2 kez otobüse bindim göbeğim de gayet belli durumda. Ama 1 Allahın kulu yer vermedi. Gencecik ortaokul lise öğrencileri yüzüne baka baka oturuyorlar.Kimsenin umuru değil.
Ben otobüs için şöyle bir yol buldum her sabah öğrencilerle gidiyoruz mecburen bende hamiş tşörtlerinden giyiyorum göbeğimde varya,abla gel ya sen ayakta kalma diyorlar şimdi.Geçen sene bu dönemde kafaların çevirirlerdi ama bu sene ki gençler pek bir nazikler :)))
ya o kadar üzülüyorum ki nasıl nesiller yetiştiriyoruz yaaa...........her derste de söylüyorum,bayanlara yaşlılara ,hamilelere yer verin diye
hıh işte bunlar benimkiler olmalı :))
ben çatladım valla... o kadar da bebe yağı sürüyorum.banyoda da sebamed duş yağı kullanıyorum göbeğime ama yine de çatladı
Sanırım anneme çekmişim bu konuda... göbek deliğimle bikini bölgesi arasında kalan yerde kırmızı kırmızı çatlakçıklar oldu
ahh ahh,bendede oldu,ben bekliyordum ama cildim çok kuru,normal duştan sonra bile ben netrogena yoğun vücut kremini kullanırdım, gebe kaldım lıerac da başladım ama sonuç değişmedii,,bikaç çatlağım var....
Aman ne yapalım yahu çatlayalım... Feda olsun yavrularımıza
valla aklıma gelirse bebek yağı sürüyorum ama daha çatlamadım tabii bünye alışık kilo alıp vermeye derim esnemiş artık tınlamıyoookaydirigubbakcemile3
Hediye konusunda bende kararsızım bir sürü tulum battaniye elbise vs beğendim hangisini alıcam bilmiyorum eşimde gezip al istersen aklına yatar olmazsa böyle zor olacak diyor akannehir
kız ben hediye belli kendi oğluşuma alacaklarımda karasızım
Yaa kızlar acayip derecede kısır çekti canım... face'de Hergün 1 yeni bilgi grubunda biri kısır yapıyorum diye bir resim koymuş... offffff valla ağzım şulandı... çok canım çektiiii
evet kızlar lütfen yemek ismi yazmayalım şimdi alan var alamayan var yada o an yapacak fırsatı olmayan var öpüyorum siziiiikaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
off valla yaaa aklıma düştü resmen.Hamile insan var ayıp oluyor ama yazsana oraya kaydirigubbakcemile3
yaz yaz yaz !!! haydi yaz yazbenim de canım bişey çekiyo ama,yazmayayım bazı arkadaşlar kızıyo, eşim okuldan gelsin arabayı alıp gidip malzeme alıcam ve yapıcam
evet kızlar lütfen yemek ismi yazmayalım şimdi alan var alamayan var yada o an yapacak fırsatı olmayan var öpüyorum siziiiikaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
Ne çabuk karar verdin kız ben dünden beri bir sürü şey beğeniyorum yok bu olmaz yok buda olmaz diye vazgeçiyorum bir türlü karar veremiyorumkaydirigubbakcemile3
Hamile insan var ayıp oluyor ama yazsana oraya kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?