2011 Şubat Anneleri

arkadaslar 2 gundur sıteye gıremedım,150 kusur sayfamı ne bırıkmıstı bende eskı yazılanları okumak ıcın yenılere hıc bakmamıstım.Sız dayanamayıp sure olmasına ragmen 1-5 ekım arası yazmıstınız adres verme tarıhıne benı beklemeden çekılıs yaptınız ınanın hepınıze cok kırıldım,demekki bı kısının eksılmesını ıstıodunuz suanda sayı tuttu sanırım.zaten buaralar bıcok seye uzuluorum (aglıorum) buda eklenmıs oldu.Nasılsa herkes buraya her duygusunu yazıo bende bunu yazmak ıstedım.Hamılelıkte ota boka aglıyasımafoldumben gelıo ınsanın,herseyi kafasına takması cok musaıt.Neyse nasılsa bırbırınıze yetıosunuzz bende artık sadece bu forumu okumakla yetınırımm.Sıze saglıklı guzel hamılelıkler dılerımmm arkadaslar.Allah dıleklerınıze kavustursunn...senağlama

cnm bnde giyiyorum ama nerdeee bizimkiler ilk karnıma bakıyor sonra suratıma sonrada kafalarını ceviriyorlar düşünebilionusmu 6,30 da işten cıkıyorum evde 7,3 da oluyorum 1 saaat yolda otobuste geçiriyorummm

canım neden öyle düşünüyorsun sonuçta bizde burda birbirini tanımayan insanlarız sensiteye girdiğinde sana mesajlarda yazıldı adres bilgilerini gönder diye ama sen görmedin demekki ama üzülme bu bitince tekrar yaparız ona katılırsın

Çok yalnış düşünüyorsun ben sana bunu özel msj açıldığında sana ifade ettim senin için buraya msjda yazdım kızların hepsinede söyledim hediye çekiliş topiğinide yazdım bekledimde birinin çıkmasını eğer isteseydik zaten en son gelen nur_45 adlı arkadaşımızı yazmazdık çekilişe iyi o zaman bende çekiliyim madem beni sorumlu tutuyorsun bütün olanlardan bende hediye çekilişine katılmıyorum benim yerime alacağım kişiyi sen al bana alacak arkadaşta sana alsın

Aaa canım inan bilerek olmamıştır...Lütfen böyle düşünme... Adres yollamayan ve Çağlayanın ulaşamadığı 1-2 kişi kalmıştı sanırım ve çekilişi yapmak zorunda kaldı.. O da çalıştığı için daha fazla zaman daralmasın diye biraz acele edildi. Kesinlikle şahsına yönelik yada diğer adres yollamayanlara yönelik bir durum değil bu.
İstersen ben seninle de eşleşirim.Sana da yollarım hediye olumunekankayizsmile

canım günlerce kaçkere hatırlatma yaptı ilgilenen arkadaşlar,böyle düşünüp kendini,bizi daha önemlisi bebişini üzme istersen ben senlede hediyeleşirim,olmazmıolumunekankayizsmile
diğer üzüldüğün şeyleride bunuda kafana takma çook güzel bir dönem geçiriyoruz, belki tekrarı olmayacak bir dönem rabbime şükredelim bu güzelliği yaşattığı için bize....

Ben çekiliyorum arkadaşlar hediye çekilişinde benim yerime diğer arc_en_ciel arkadaşımızla devam edin olur mu.Ben kimse üzülmesin kırılmasın diye işimi gücümü bırakıp bunun için o kadar zaman harcadım herkesi bekledim yeri geldi tek tek msj attım o kadar yazmama rağmen eksik bilgiler geldi usanmadan uğraştım ama yalnış yapmışım demekki kusura bakmayın özür dilerim hepinizden ama ben yokum bilgileri değiştiririz artık hediye alacak arkadaşlarla

çağlayan lütfen böyle bişe yapmana hiç gerek yok katılamayan arkadaşlarda bir dahaki sefere katılır ki çok kez yadık bu sitede göndermeyen iki kiş kaldı diye biri gönderdi biri göndermedi yapacak bişe yok

kızlar çocukluk yapmayın lütfen,Çağlayancım senle ne alakası var kaçkere hatırlatma yaptın,sen açıklamanı yap ama böyle ben katılmıyorum sen katıl çok yanlış bir davranış olur,hatırladığım kadarıyla bi arkadaş daha tarihi kaçırdım diye yazmıştı onları eşleştirelim onlarda birbirine alsın dimi? kırmayallım lütfen birbirimiziiiiiia.s.

okadar güzel yazmışsınki canım aynen doğru yani
bazen dediğin gibi ağlıyorum sinirden ama kızım uyuyunca bile bi uyansa diye gidip gidip bakıyorum
uykudayken özlüyor insan o derece yani
annemmm demesi herşeye bedel unutuveriyorsun hemencik herşeyi...

anadizini çok uzun süre kullanmazsın canım ona göre karar ver

canım çok geçmiş olsun

kolay gelsin fatmacım

çoook teşekkür ederim melocuum :)

fatmacım liste konusunda bende yardım istiyorummmmm

tabiiki canım her zamanolumunekankayizsmile

kızlar o kadar çeşit varki ne alcağım konusunda gün geçtikçe kararsılaşıyorum mesela sedece civilimde 4 battaniye beğendim

esracım 4 battaniye fazla değilmi?
daha hediyede getiren olur bak:)

9 aylığım karnım burnumda hastaneye gidiyorum dolmuşta 1 kişi bile yer vermedi düşünün artıkkötükedihüso

Hediye konusunda bende kararsızım bir sürü tulum battaniye elbise vs beğendim hangisini alıcam bilmiyorum eşimde gezip al istersen aklına yatar olmazsa böyle zor olacak diyor akannehir

hahahah elbise dedin sana kız çıkmışşşşş delikafaduldendelikafadulden

ya o kadar üzülüyorum ki nasıl nesiller yetiştiriyoruz yaaa...........her derste de söylüyorum,bayanlara yaşlılara ,hamilelere yer verin diye

hıh işte bunlar benimkiler olmalı :))

ayyy çok güldüm melocummm:roflol:

valla aklıma gelirse bebek yağı sürüyorum ama daha çatlamadım tabii bünye alışık kilo alıp vermeye derim esnemiş artık tınlamıyoookaydirigubbakcemile3

aynen aynen :roflol:sırnaşık şey

Yaa kızlar acayip derecede kısır çekti canım... face'de Hergün 1 yeni bilgi grubunda biri kısır yapıyorum diye bir resim koymuş... offffff valla ağzım şulandı... çok canım çektiiii

offff şimdide benim çekti bunu okuyuncaaaacokacimcoook

bence ya bu
131 Bebelinna Kadife Tavşan Nakışlı 3 Parça Battaniye Set | | Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com

yada bu
692 Minidamla Peluş Fluffy Nakışlı Battaniye | Minidamla | Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com

örgü yada capitone alma pek kullanışlı olmuyor

yanlış anlama canım niçin seni istemeyelim sen farketmemişsindir mesajları falan daha çook çekiliş yapacağız ona katılırsın sende :)

aaaa çağlayancım yapmayın lütfen
hamilelik işte herkes çok duygusal çok gergin
belki 1 arkadaş daha katılır onlarda eşlenir bellimi olur daha ekim 15 e kadar olabilir bence yetişir yani sonuçtaa

ben caglayan senı sorumlu tutmuyorum burdakı cogu kısının cekılıs yap yap dıe sıkıstırdıgını soledın ama neden 1 gunumuz daha varken yaptınız ondan bahsedıorum ınsan dıslanılmıs hıssedıor nekadar bırbırımızı tanımasakta öyle deılmı.Senıde uzmek nıyetınde deılım kusura bakma söledım ya ınsan ota boka takılıor hamıleyken.E hepımızde hamıle oldugumuza göre...Neyse ben cıkıorum zaten sızınde mıdenızı bulandırmak ıstemıorum artık bu saatten sonra cunku ıs kotuye gıdıcek gıbı sızınde ıcınıze oturmasın sorumlu hıssetmeyın.sevgılerr

Kızlar ben son güne kadar herkesi bekledim en son biri kalmıştı oda geldi ama bu arkadaşıma ulaşmaya çalıştım biliyorsunuz özel msj alımı kapalıymış burada gördüm yazdım bana gönder falan diye özel msjla sabahta konuştuk tamam ben hata yaptım maden bir dahakinde ben katılırım benim için sorun yok.Göründüğü kadarda kolay bir işin altına girmedim ben.Ben hakkımı veriyorum arkadaşıma kırıldığım üzüldüğümde yok ayrıca.Bir dahaki sefere benide alırsanız olur biter

çok yanlış düşünüyorsun canım sen burda olduğun zaman dahi çağlayan sana söyledi kaç kere de topiklerde yazdı ekelemeyen arkadaşlar yazsın diye 2 gündür yokum diyorsun adres verme faslı kaç gündür var ortada yani görmüş olman lazım böyle düşünüp hem kendini hem bebişini üzme hatta daha bugün okudum sende bak görürsün çağlayan senin özel mesajlarının kapalı olduğunu filan yazmış kimseyi de üzme boşuna herkes hamile dimi kırılabilir senin gibi olumunekankayizsmile

olmazz okadar uğraştın sen yoksan bizde yapmayız
isteyipte giremeyen 1 arkadaş hatırlıyorum onunla eşleştirelim arcenciel arkadaşımızı olur biter :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…