nesliiimmmm...ben yapğtıklarımdan sana da göndereyim,düzce şurası :)
601 Bebessi Elyafl Fluffy Battaniye | Bebessi | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
bundan aldım canım... kesinlikle tavsiye ediyorum... çok hafif ve çok sıcak tutan bir battaniyeymiş.Bana da çok tavsiye ettikleri için aldım...
Ben otobüs için şöyle bir yol buldum her sabah öğrencilerle gidiyoruz mecburen bende hamiş tşörtlerinden giyiyorum göbeğimde varya,abla gel ya sen ayakta kalma diyorlar şimdi.Geçen sene bu dönemde kafaların çevirirlerdi ama bu sene ki gençler pek bir nazikler :)))
o zaman diğer ikisini eliyorum canım napalım
arkadaslar 2 gundur sıteye gıremedım,150 kusur sayfamı ne bırıkmıstı bende eskı yazılanları okumak ıcın yenılere hıc bakmamıstım.Sız dayanamayıp sure olmasına ragmen 1-5 ekım arası yazmıstınız adres verme tarıhıne benı beklemeden çekılıs yaptınız ınanın hepınıze cok kırıldım,demekki bı kısının eksılmesını ıstıodunuz suanda sayı tuttu sanırım.zaten buaralar bıcok seye uzuluorum (aglıorum) buda eklenmıs oldu.Nasılsa herkes buraya her duygusunu yazıo bende bunu yazmak ıstedım.Hamılelıkte ota boka aglıyasımafoldumben gelıo ınsanın,herseyi kafasına takması cok musaıt.Neyse nasılsa bırbırınıze yetıosunuzz bende artık sadece bu forumu okumakla yetınırımm.Sıze saglıklı guzel hamılelıkler dılerımmm arkadaslar.Allah dıleklerınıze kavustursunn...senağlama
arkadaslar 2 gundur sıteye gıremedım,150 kusur sayfamı ne bırıkmıstı bende eskı yazılanları okumak ıcın yenılere hıc bakmamıstım.Sız dayanamayıp sure olmasına ragmen 1-5 ekım arası yazmıstınız adres verme tarıhıne benı beklemeden çekılıs yaptınız ınanın hepınıze cok kırıldım,demekki bı kısının eksılmesını ıstıodunuz suanda sayı tuttu sanırım.zaten buaralar bıcok seye uzuluorum (aglıorum) buda eklenmıs oldu.Nasılsa herkes buraya her duygusunu yazıo bende bunu yazmak ıstedım.Hamılelıkte ota boka aglıyasımafoldumben gelıo ınsanın,herseyi kafasına takması cok musaıt.Neyse nasılsa bırbırınıze yetıosunuzz bende artık sadece bu forumu okumakla yetınırımm.Sıze saglıklı guzel hamılelıkler dılerımmm arkadaslar.Allah dıleklerınıze kavustursunn...senağlama
Ben çekiliyorum arkadaşlar hediye çekilişinde benim yerime diğer arc_en_ciel arkadaşımızla devam edin olur mu.Ben kimse üzülmesin kırılmasın diye işimi gücümü bırakıp bunun için o kadar zaman harcadım herkesi bekledim yeri geldi tek tek msj attım o kadar yazmama rağmen eksik bilgiler geldi usanmadan uğraştım ama yalnış yapmışım demekki kusura bakmayın özür dilerim hepinizden ama ben yokum bilgileri değiştiririz artık hediye alacak arkadaşlarla
Çok yalnış düşünüyorsun ben sana bunu özel msj açıldığında sana ifade ettim senin için buraya msjda yazdım kızların hepsinede söyledim hediye çekiliş topiğinide yazdım bekledimde birinin çıkmasını eğer isteseydik zaten en son gelen nur_45 adlı arkadaşımızı yazmazdık çekilişe iyi o zaman bende çekiliyim madem beni sorumlu tutuyorsun bütün olanlardan bende hediye çekilişine katılmıyorum benim yerime alacağım kişiyi sen al bana alacak arkadaşta sana alsın
her bebeğin farklı bir huyu oluyor... kimisinin gazı çok oluyor,kimisinin uyku sorunu oluyor,kimisinin emme sorunu oluyor.... bunları elbette ki yaşayacağız.Her ne kadar isyan durumuna gelsekte onların bir gülücüğü yetecek bize...
bir arkadaşımın oğlu hiç uyumuyordu geceleri.gündüz de bölük bölük uyuyordu.arkadaşım artık ağlama derecesine geliyordu uykusuzluk ve sinirden... ama o uykuya daldığında minicik gülümsüyor ya o an ne yorgunluğum kalıyor nede sinirim diyordu.
Onlar büyüdükçe daha neleeerr neleeer göreceğiz.Bizde insanız elbette sinirleneceğiz ama bir öpücük bir gülücük bizi tavliicak
bende bişey soracağım kızlar deminden beri okuyorum da benim evimde çok dar artı 2+1 hem küçük hem dar iki oturma gurubu var..anadizi mi alsam beşik mi anadizini en azından 12.aya kadar kullanabilirim sonrası da Allah kerim belki taşınırız bilmiyorum bir plan yapmadık ama çokkkk kararsızım beşik mi anadizi mi yardım lütfen:Saruboceq:
canım çok geçmiş olsun
kolay gelsin fatmacım
fatmacım liste konusunda bende yardım istiyorummmmm
kızlar o kadar çeşit varki ne alcağım konusunda gün geçtikçe kararsılaşıyorum mesela sedece civilimde 4 battaniye beğendim
Canım merak etme göbeğin olsa bile otobüs konusunda aynı kaderi yaşarsın çünkü artık insanlarımız çok duyarsız olmuşlar... geçen hafta 2 kez otobüse bindim göbeğim de gayet belli durumda. Ama 1 Allahın kulu yer vermedi. Gencecik ortaokul lise öğrencileri yüzüne baka baka oturuyorlar.Kimsenin umuru değil.
Hediye konusunda bende kararsızım bir sürü tulum battaniye elbise vs beğendim hangisini alıcam bilmiyorum eşimde gezip al istersen aklına yatar olmazsa böyle zor olacak diyor akannehir
ya o kadar üzülüyorum ki nasıl nesiller yetiştiriyoruz yaaa...........her derste de söylüyorum,bayanlara yaşlılara ,hamilelere yer verin diye
hıh işte bunlar benimkiler olmalı :))
valla aklıma gelirse bebek yağı sürüyorum ama daha çatlamadım tabii bünye alışık kilo alıp vermeye derim esnemiş artık tınlamıyoookaydirigubbakcemile3
Yaa kızlar acayip derecede kısır çekti canım... face'de Hergün 1 yeni bilgi grubunda biri kısır yapıyorum diye bir resim koymuş... offffff valla ağzım şulandı... çok canım çektiiii
601 Bebessi Elyafl Fluffy Battaniye | Bebessi | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
6109 rser rme Bebek Battaniye | rser | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
692 Minidamla Peluş Fluffy Nakışlı Battaniye | Minidamla | Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com
131 Bebelinna Kadife Tavşan Nakışlı 3 Parça Battaniye Set | | Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com
karar vermeme yardımcı olun bu ürünleri alanlar hngilerini alıım
Çok yalnış düşünüyorsun ben sana bunu özel msj açıldığında sana ifade ettim senin için buraya msjda yazdım kızların hepsinede söyledim hediye çekiliş topiğinide yazdım bekledimde birinin çıkmasını eğer isteseydik zaten en son gelen nur_45 adlı arkadaşımızı yazmazdık çekilişe iyi o zaman bende çekiliyim madem beni sorumlu tutuyorsun bütün olanlardan bende hediye çekilişine katılmıyorum benim yerime alacağım kişiyi sen al bana alacak arkadaşta sana alsın
Ben çekiliyorum arkadaşlar hediye çekilişinde benim yerime diğer arc_en_ciel arkadaşımızla devam edin olur mu.Ben kimse üzülmesin kırılmasın diye işimi gücümü bırakıp bunun için o kadar zaman harcadım herkesi bekledim yeri geldi tek tek msj attım o kadar yazmama rağmen eksik bilgiler geldi usanmadan uğraştım ama yalnış yapmışım demekki kusura bakmayın özür dilerim hepinizden ama ben yokum bilgileri değiştiririz artık hediye alacak arkadaşlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?