2011 Şubat Anneleri

çağlayancım sende böyle yapma canım hepimizin derdini çektin hem çalışıyorsun hemde burda bize faydalı bişeyler yapmaya çalışıyorsun hakkını ödeyemeyiz daha 25 ekime çok var bir kişi daha gelirse arkadaşta katılır eğer isterse bunca zahmeti çekip sen olmayacaksan ne anlamı olurki

Ben fukuka içinde msj yazdım istersen senide ekliyelim ondanda ses çıkmadı çünkü kız evini taşıyor onada söyledim istersen ekliyim seni diye.Tamam ya boşverin tadınız kaçmasın ben şimdi o arkadaşı eşleştiriyorum zaten bana hediye alacak arkadaşla benim alacağımada o alır artık sorun yok kızlar.Bir dahakine ben katılırım tamam mı.

Çağlayan böyle bir duruma hiç gerek yok... Şimdi bile 2 kişi sana da hediye yollarız dedik.Sorun değildi yani... Ama alınmak istemiş,alınmış... Burada kimse kimseyi suçlayamaz... Bir işe girişilince takibini de yapmak gerekiyor.Bu konuda ayrı bir topicte açıldı.
Bir dahaki sefere kesin tarihler belirlenir.İsteyen o tarihlere göre hareket eder isteyen etmez.Kimsenin de peşinde koşulmaz.

açıkçası bukadar zahmetten sonra bu işin güzelliği kaçıcaksa sende yoksan ben yokum arkadaşım bukadar güzel bi şeyin böyle bozulmasına gerek yok senin emeğinin üzerine yatmamam kendi adıma ozaman bende yokum

Çağlayancım şimdi ortalık iyice karışacak.şu anki eşlemeleri hiç bozma
bir dahaki sefere tarihler belirlenir.. şu tarihe kadar ad yazdırma,şu tarihe kadar adres gönderme,şu tarihe kadar kargolama diye. kesin tarih belirleriz.herkes ona göre uyar.
bir organizasyona katılıyorsak eğer takip etmemiz gerekir.Senin kimsenin peşinde koşmana gerek yok.Herkes topicten takip etsin ona göre katılsın.

mesele büyümesin eğer o arkadaş gerçekten katılmak istiyorsa eşleşecek birini buluruz ve bazı arkadaşlar hediye göndermeyede razı ben dahil yeterki gerginlik olmasın ama çağlayan sakın ha bi daha ben çıkcam benim hatam deme sakın bu sefer kızçenede kıyarım sanadaalsanaalsanasmile

Son düzenleme:
çağlayancım zaten yazdı birdaha gelmem diye ortada bırakma bizi sensiz ne yaparız olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

ayrıca bişey daha ilk çekiliş bu olur böyle vakaalar

Son düzenleme:
yaaaa lütfen bozulmasın bu eşleşme amaaa
ben hala diğer topikten kendi eşleştiğim kişi bişeyler almışmı diye 40 küsür sayfa onları okuyup not alıyorum
hemde site site geziyorum sabah beri hediye için
ççooook güzel bir etkinlik olacak nolur sonuda güzel olsun

Son düzenleme:
Tamam ayrılmıyorum sözlerimi geri alıyorum sizleride kendim gibi üzmek istemiyorum daha fazla.Madem başladık sonunu güzel getirelim böyle şeyler yaşadığımada inanamıyorum hala ya neyse.

Fatmacım yorma kendini o kadar ben sana söyliyim o arkadaşımızda senin ve benim gibi çok birşeyi yok sana ipucu olsun bu hadi benden

Bence de hiç bu eşlemeler bozulmasın.Kimse de keyfini bozmasın lütfen.
1 kişi otobüsü kaçırdı diye şoförde otobüsü sürmekten vazgeçmez!!!
Sanırım bugün alıngan günündeydi arkadaşımız.O da düşündüğünde hak verecektir hepimize. Bir dahaki sefere ilk onu yazar ilk onu eşleştiririz.Sorun olmaz.

ayyy sağol canım daha 14. sayfaya yeni gelmiştim :)))
çok sevindim geri dönmene:1hug:
sitede tatsızlık olmasın ben inanın çok etkileniyorum sonra düşünüp düşünüp duruyorum:teselli:

Tamam canım mesaj alındı şoför otobüsle devam ediyor yoluna.

sonunda yaa yılbaşında bi daha yaparız aceleyede getirmeyiz tabi bu acele bizden yana nerde adresler diye tutturmayız :kedi:

kızlar hadi protestoya çağlayan yoksa ben yokum başka kim yok

Kızçem yapmayın sakın öyle birşey gitmiyorum tamam sizinle devam ediyorum çekilişe üzdüğüm içinde özür dilerim hepinizden tek tek opuyorumnanaktan

ayyy sağol canım daha 14. sayfaya yeni gelmiştim :)))
çok sevindim geri dönmene:1hug:
sitede tatsızlık olmasın ben inanın çok etkileniyorum sonra düşünüp düşünüp duruyorum:teselli:

Bende üzüldüm bu kadar emekten sonra onun içinde alındım açıkçası yazdıklarına sabahta ona izah ettim kendi dedi özel msj alımım kapalıymış diye ben elimden geleni yaptım ama görmek isteyene oldu tabi bu

Sen bana sorsana kız ben sana söylerim neleri var neleri yok kaydirigubbakcemile3

sonunda yaa yılbaşında bi daha yaparız aceleyede getirmeyiz tabi bu acele bizden yana nerde adresler diye tutturmayız :kedi:

Adresler belli zaten artık daha sabırsız olmazsınız diycem ama dayanmazsınız siz gene sositososito

oh be rahat rahat eve gidebilirim artık herkese iyi akşamlarr

:1hug:İyi akşamlar canım,iyi bak oğluşa ve kendine :))

bende kaçtım kızlar kocişime söz verdim kahvaltılık hamur işi yapmaya arada yaptım dinlendi hamur gidip yapim bari kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi

Yaa kızlar şimdi eşim bi haber okudu son 1000 yılın en soğuk kışı geliyormuş eyvahedigeldismile Zavallı bebişlerimiz en soğuk kışta doğacaklar...
Benim doğduğum sene de çok soğukmuş (1984) çok kar yağmış... kızım da benle aynı kaderi yaşayacak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…