Kızlar ben son güne kadar herkesi bekledim en son biri kalmıştı oda geldi ama bu arkadaşıma ulaşmaya çalıştım biliyorsunuz özel msj alımı kapalıymış burada gördüm yazdım bana gönder falan diye özel msjla sabahta konuştuk tamam ben hata yaptım maden bir dahakinde ben katılırım benim için sorun yok.Göründüğü kadarda kolay bir işin altına girmedim ben.Ben hakkımı veriyorum arkadaşıma kırıldığım üzüldüğümde yok ayrıca.Bir dahaki sefere benide alırsanız olur biter
Kızlar ben son güne kadar herkesi bekledim en son biri kalmıştı oda geldi ama bu arkadaşıma ulaşmaya çalıştım biliyorsunuz özel msj alımı kapalıymış burada gördüm yazdım bana gönder falan diye özel msjla sabahta konuştuk tamam ben hata yaptım maden bir dahakinde ben katılırım benim için sorun yok.Göründüğü kadarda kolay bir işin altına girmedim ben.Ben hakkımı veriyorum arkadaşıma kırıldığım üzüldüğümde yok ayrıca.Bir dahaki sefere benide alırsanız olur biter
Ben fukuka içinde msj yazdım istersen senide ekliyelim ondanda ses çıkmadı çünkü kız evini taşıyor onada söyledim istersen ekliyim seni diye.Tamam ya boşverin tadınız kaçmasın ben şimdi o arkadaşı eşleştiriyorum zaten bana hediye alacak arkadaşla benim alacağımada o alır artık sorun yok kızlar.Bir dahakine ben katılırım tamam mı.
Tamam ayrılmıyorum sözlerimi geri alıyorum sizleride kendim gibi üzmek istemiyorum daha fazla.Madem başladık sonunu güzel getirelim böyle şeyler yaşadığımada inanamıyorum hala ya neyse.
Fatmacım yorma kendini o kadar ben sana söyliyim o arkadaşımızda senin ve benim gibi çok birşeyi yok sana ipucu olsun bu hadi benden
Bence de hiç bu eşlemeler bozulmasın.Kimse de keyfini bozmasın lütfen.
1 kişi otobüsü kaçırdı diye şoförde otobüsü sürmekten vazgeçmez!!!
Sanırım bugün alıngan günündeydi arkadaşımız.O da düşündüğünde hak verecektir hepimize. Bir dahaki sefere ilk onu yazar ilk onu eşleştiririz.Sorun olmaz.
Tamam ayrılmıyorum sözlerimi geri alıyorum sizleride kendim gibi üzmek istemiyorum daha fazla.Madem başladık sonunu güzel getirelim böyle şeyler yaşadığımada inanamıyorum hala ya neyse.
Fatmacım yorma kendini o kadar ben sana söyliyim o arkadaşımızda senin ve benim gibi çok birşeyi yok sana ipucu olsun bu hadi benden
kızlar hadi protestoya çağlayan yoksa ben yokum başka kim yok
ayyy sağol canım daha 14. sayfaya yeni gelmiştim :)))
çok sevindim geri dönmene:1hug:
sitede tatsızlık olmasın ben inanın çok etkileniyorum sonra düşünüp düşünüp duruyorum:teselli:
sonunda yaa yılbaşında bi daha yaparız aceleyede getirmeyiz tabi bu acele bizden yana nerde adresler diye tutturmayız :kedi:
oh be rahat rahat eve gidebilirim artık herkese iyi akşamlarr
Tamam canım mesaj alındı şoför otobüsle devam ediyor yoluna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?