Kızlar kampanya başlatalım biz en iyisi doğumdan sonra kaynanaları değil annelerimizi istiyoruz bizi lohusa depresyonuna sokup sütümü kesmeyin diye :))
Aslında açıkça konuşabilsek bu kadar sorun olmaz belki ama konuştuğumuz zamanda kötü gelin ve eş oluyoruz işte bazen benim eşimde ailesine laf söyletmiyor ama bana yaptıklarını oda görünce ben konuşuyorum o dinliyor bu sefer birşey demiyor biliyorki ben haklıyım çünkü :))
kampanyanın başını gönüllü olarak çekebilirim yaşasın kaynanasız hür bi hayat bol sütlü karnı tok bebişler mutlu anneler :enbuyukkk:
Tamam o zaman sen çek başı sloganda güzelmiş beğendim sloganımızda bu olsun :teytey:
valla güzellik olmassa anlamazlarsa en sonunda höyttt diye bi çıngarda benn çıkartırım olmamı zemuszemus
herkes kaynanalardan şikayetçi sanırım ben harç maşllah cok iyi anlaşıyorum zaten alt katımda oturuyor annem akşam yemeklerimizi yapıor saolsun bana işten gelince cok yardımcı oluyor seviyorum kendisini doğumdan sonrada yardımcı olacagını düşünüyorm bnmle arkads gibi zaten kendi annem gibi seviyorm kendisini
herkes kaynanalardan şikayetçi sanırım ben harç maşllah cok iyi anlaşıyorum zaten alt katımda oturuyor annem akşam yemeklerimizi yapıor saolsun bana işten gelince cok yardımcı oluyor seviyorum kendisini doğumdan sonrada yardımcı olacagını düşünüyorm bnmle arkads gibi zaten kendi annem gibi seviyorm kendisini
Kızlar kampanya başlatalım biz en iyisi doğumdan sonra kaynanaları değil annelerimizi istiyoruz bizi lohusa depresyonuna sokup sütümü kesmeyin diye :))
Aslında açıkça konuşabilsek bu kadar sorun olmaz belki ama konuştuğumuz zamanda kötü gelin ve eş oluyoruz işte bazen benim eşimde ailesine laf söyletmiyor ama bana yaptıklarını oda görünce ben konuşuyorum o dinliyor bu sefer birşey demiyor biliyorki ben haklıyım çünkü :))
sütlü memişler,karnı tok bebişler, mutlu annişler !!!:enbuyukkk:Tamam o zaman sen çek başı sloganda güzelmiş beğendim sloganımızda bu olsun :teytey:
valla olacagı o zaten sonunda ya biz onu döveriz yada o bizi naniknanik
yada kısa v öz bir konuşmayla evden kovarız olur bter :roflol:
ya ben böyle konusuyorum konusuyorum bende bi kayınvalide olucam yaa ama kesin kararlıyım
hiç karışmıcam gelinime bu seferde hiç arayıp sormuyo der dimi yardım etsen karışıyo der bu insanoğluna yaranımazki zatenn :roflol:
sütlü memişler,karnı tok bebişler, mutlu annişler !!!:enbuyukkk:
Çağlayancım bende 3'lü testimi yaptırdım, bebişimiz erkek listeye eklersen diye yazıyorum sonra da eklesen olur. Sıkma kendini cnm.
canım bende başta hep susuyodum ama en sonunda baktım hasta oluruyorum eşime patlıyorum kavga ediyoruz oda ailesini savunuyodu sonra bigün bütün ailesini topladım kaynanamın yaptığı söylediği herşeyi herkesin içinde anlattım rezil oldu kaynanam eşimde ben işteyken burda neler oluyomuş ya dedi annesine kızdı kaynım annesine bağırıp çağırdı o günden sonra 1 sene kaynanamla küstük evine bile adım atmadım eşimde aynı şimdi o geldi bana ama ben mesafeliyim artık en ufak kelimesinde hemen eşimi arıyorum ama hiç değişmemiş aynı eşimin yanında farklı davranıyo o yokken farklı herkes konuşsun susumayın lütfen çünkü biz sustukça eziyorlar kaynanalar
sütlü memişler,karnı tok bebişler, mutlu annişler !!!:enbuyukkk:
valla allahım o günleri göstersin ama aradakibağ iyi olursa hergün aramak gidip gelmek gibisi yok benim arkdaşım annesinden daha samimi kaynanasıyla giyinip süslenip gezmelermi alışverişlermiii bende öyle bi bağ istiyorum gelinimle
Ekledim canım bir erkek annesi daha geldi yandı bizim kızlar :))
Aslında susmuycaksın sustukça olan hep sana oluyor en iyisi yapmışsın canım eşinde hiç olmazsa sana yapılanları görmüş.Bende artık onların bana davrandığı gibi yapıyorum önceden elim hiç boş gitmezdim sürekli birşeyler alırdım beraber yiyelim içelim diye baktım her seferinde aa bunumu aldınız geldiniz yok azmış bu kime yeter falan demeye başladılar eşimde en sonunda birşey götürmüyoruz bundan sonra dedi bıraktım artık almayı kime nasıl yapsan yaranamıyorsun en iyisi onların anlayacağı dilden konuşmak
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 buda güzelmiş
Bende istiyorum diycem ama sanırım ben damadımla kol kola alışverişe çıkamam ayıp olur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Sshule ekledim canım kızçeni :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?