2011 Şubat Anneleri

gyhs.... unuttum gerisini sempatiksalakcinni mutlaka bir ara uğrayacağım bugün yağmurlu işlerimizde çok gelemeyebilirim ama müsait olduğun bir zaman sadece sana bir çay içmeye gelmek isterim tanışırız.

cutie aynen bende kışı öyle geçirmeyi düşünüyorum elbiselerim var onların altınada sıcak sıcak tayt giyerim dedim çizmelerle rahat olur pofidik pofidik

neyse otobüsü kaçırmayalım ben gittim dönüşte görüşürüz

arkadaşlar size bir sorum olucak sağlık ocağına giden varmı ben tetanoz aşısı için sağık ocağına gittim kaydoldum ama her ay kan ve idrar tahlili istiyorlar ben kendi doktorumda yaptırıyorum zaten dedim ama illa da burda yapılması gerekli falan diyorlar bende sürekli bi orda bir burda kan vermek istemiyorum sizinde başınıza böyle birşey geldimi acaba ?

Eğer uğrama şansın olursa sana dün gece yaptığı kakaolu kekimden ikram edeyim
Yeni ir tarif denedim de zemuszemus

canım bende iki yıl öncesine kadar Ankaradaydım. Özledim kız oraları Ankarada olsam gelirdim cnm yaa Kkekini de yerdik. Şimdiden yemiş kadar oldum cnm. Ellerine sağlık opuyorumnanaktan

Hiç böyle bişey yaşayanı duymamıştım canım... Tetanoz aşısı için kayıt yaptıranlar var ama sadece aşı için gidiyorlar. hatta sağlık ocağı telefon ediyor aşı zamanınız geldi diye.

aa bisürü şey aldım diyordum ama bisürü eksiğim olduğunu anladım:çok üzgünüm:
bakın bende dün gece aldıklarımın listesini çıkardım:

-Büyük hastane çıkışı,
-1 alt açma pufidik:)
-1pufidik kadife battaniye
-2 örgü battaniye
-2 penye battaniye
-5 li hastane çıkışı(2 adet)
-4 tulum=50-56cm)
-6çorap (yenidoğan)
-6çorap(3-6 ay)
-3 çorap(1yaş)
-1 kadife gezmelik takım(tulum,body,kapşonlu hırka-0-3 ay)
-4 uzun kollu çıtçıtlı body( 50-56,62-68)
-2 uzun kollu çıtçıtlı body(0-3 ay kadife)
-1 çıtçıtlı body kısa kollu(62-68 cm)
-3 askılı body(yenidoğan)
-2 çıtçıtlı kolsuz body(62-68cm)yaza doğru kullanır
-1 zıbın body
-1 zıbın takım
-3alt patikli(0-3 ay kalın içi tüylü)
- 2 patik ayakkabı(yenidoğan)
-4 şapka- önlük takımı
-8 tane yelek - hırka(anneannemiz örmüş)
-5-6 yelek-hırka (babannemiz örmüş)
-2 örgü şapka(babannemiz örmüş)
-2 kutu göğüs pedi(benim için:))
sanırım eksiklerim :3 takım kadife tulum, tek alt bikaçtane,biberon seti,şampuan krem set,bakım çantası, almam gerekiyor diye düşünüyorum nedersiniz?

Canım aynısı sorun bizde de mevcut. Druma sordum. 2005 ten bu yana tetenoz aşısı olduysan olma dedi bana. Olmadıysan bir defa ol sadece dedi. Bu aşıların 5 yıl etkisi devam ediyormuş o yüzden. Kan tahlilini sordum dr a gerek yok dedi. Değerlerin gayet güzel her ay kan tahlili saçma dedi. Ben de bunu bidaha gittiğimde ebeye söylücem vermek istemiyorum. Dilekçemi alın bir sorun çıkmasın diye. Sonuçta bu onların görevi ama vermek zorunda değilim. Bir dilekçe yeter.yasakkelime

bende kaydoldum canım aşımıda oldum,sadece birkez olucakmışım.ama ayda bir uğramamı istediler kalp atışını dinlemek için,kilo takibi,tansiyon takibi için,birde bizim sağlık ocağındada ultrason var ben sırf bebişi görmek için gidicem ama şunu söylediler,kendi özel doktorunun yaptığı tahlil sonuçlarını yanında getir gelirken dediler,demekki kan filan almayacaklar sende bunu bi teklif et istersen. zaten kanımızı idrarımızı alıp bakıyolar sonuçlarını götür sadece...

dilekçe verilip hallolursa bende vereyim hemen bir teklif edeyim bende teşekkür ederim canım cevabın için

ilk gittiğimde gösterdim eski sonuçlarımı onları naz niyaz kabul ettiler ama diyorlarki bir dahaki sefere burda yaptır oraya götür devlet mutlaka istiyormuş ahlilleri sisteme giriyorlarmış hiç bişey anlayamadım bende

ben ilk gittiğimde bu tahlilleri istediler sonra istemediler ama her ay istemelerinin sebebi bence döner sermayeye para transferi olsun die yaptırmıyorum dersin geçer gider ama ilk sefer gidiosan mecbur yaptırcan

bendende istiyo ma doktorun kan tahlili sonuclarını getirsende olur diyo bende hastanede yaptırdıgım tahlil sonuclarını ebeye veriyorum

Bendende gidince kan ve idrar tahlili istiyorlar ama bunun karşılığında ben para ödemiyorum.Sonra bu sonuçları dr.gösteriyorum birşey demiyor neden yaptırdın diye :))

canım benden kan falan almadılar sadece aşı oldum

gözün aydın mucizee :))
maşallh büyümüş bebiş

Son düzenleme:
fatmacım isteyene özelden yazsana kopyala yapıştır yapıverr:))))))))) bana gönderrrrr:))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…