2011 Şubat Anneleri

hepinize merhaba arkdaşlar bebeişleriyle hasret gderenler gözünüz aydın maşallah allah sağlıkla tamamına erdirsin hepsini

kızlar uzman.tv de dinledim bebeğin oyunu merak edenelr FL ölçümü sonucu ile 7yi çarpıyoruz çıkan sonuç +-2 hata ile doğru oluyomuş yani 2 cm uzun yada kısa olaiblir:) benm oğluşumun FL 37.5 ti dün yani bebeişim 22 cm olmuş ama kilo sölenmedi o yüzden bilgilerimi yazmadım öğrenince çağlaynacım sölicem sana :):)

aaa manikk'i gördüm aşağıda nerelerdesin arkadaşım kaç gündür denk gelip konuşamadık nasıl gidiyor yaramazlarla uğraşmak :))

hadi kızlar ben kaçtım eşim işten gelecek vallahi ev hala dandini bulaşıklar duruyor iyice saldım bugün sabah beri başındayım siz soruları yazın ben bakar cevaplarım ara sıra
mucakkkkk öptüm hepiniziiopuyorumnanaktan

Evde temizlik var cnm ya pek giremiyorum ama girincede sayfaları okumaktan sizinle muhabbet edemiyorum:) yarın badanacı gelcek evimi toparlamaya çalışıyorum yavaş yavaş . Bebeğimde iyi çok şükür pazartesi gittik herşey yolunda maşallah 429 gr. olmuş kızım.Siz ve bebeklerinizde iyidir umarım.

herkeslere merhaba arkadaşlar nasılsınız gününüz nasıl geçiyor...ben sabahtan yazdıklarınızı okumadım çok sadece ihtiyaç listesini okudum ve fatmaya katılıyorum ve yardımlarını bekliyoruz... çarşıdan geldik dün gidememiştik bugün gittik kayınvalidem görümcem ve ben görümcemde hamiş ikimizede aldı kayın validem dur sayayım ne aldığını peluş battaniye,penye battaniye,uyku seti,nevresim takımı,bornoz,havlu port bebe de alacaktıda gittiğimiz yerde 5 li yokmuş bende 5li istiyorum siz sonra alında ben parasnı vereyim dedi..onu gönderdik görümcemle alışverişe devam ettik kendime de 2 adet pijama takımı aldım ve eşofman aldım gecelikte alacaktım hoşuma gitmedi vaktimiz daraldığı için fazla gezemedik artık geceliğide başka zaman alırım

asminbahar, BuSeeMMM, CaglayanCicek, esraa47, gyshnky, Heves, manikk, mimix, mucize_1406, naz0635, nur_45, SariSheker, smeyr, violina, yasese
hepinize merhaba nasılsınız arkadaşlar.

merhaba canım, iyim ben çok şükür ayrıntılım temiz çıktı,, keyifliyim bugün Allahım herkesinn yüzünü güldürsün, sen nasılsın,negüzel bir şehirde yaşıyosun,Bursa hep tatile giderken uğrarız şeftali alırız yemyeşil misgibi havası... aaa kıskandım senii

neyse kızlar ben kaçtımmmmm öpüyorum hepinizi özleyin benikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Çok sevindim cnm ayrıntılının temiz çıkmasına Allah herkesin bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inş. Evt cnm yaşadığım şehirden memnunum geçerken. Bana da beklerim ne olcak gezeriz beraber Bursa'yı kıskanma sen:):)

selin iyilik canım vakit geçirioz topikte öle işte
çağlayan sen hafta sonu civilime gitcektin değilmi eğer gideceksen bana yazarmısın sana birkaç şey diciim

bende anlamadım cnm ya iyi kopyalayamamış herhalde yoksa ayırırmıyım ya:) sana da nerhaba iyisindir inş.

iyiyiz canım inşallh sen ve bebikinde iyidir
alışveriş listeleriyle ugrastık bugün bakalım yarın konumuz ne olacak( laf aramızda dünde kayınvalidelerdi günün konusu)

bende fikir açısından yazdım canım en azından nelerin olabileceğini görmüş oluruz.
teşekkürler sevinç ellerine sağlık çok iyi oldu
ben de özledim yaaaa
kızlar akşam sayfalar okadar uzuyorki gelen arkadaşlar hepsini okuyamıyor bu listeleri kaçırabilirler ne dersiniz 2011 annelerine ihtiyaç listesi diye bir başlık daha açıp bunları oaraya geçirelimmi????
fatmacım ne kadar teşekkür etsem az,o kadar işime yarayacak ki yorumların ve liste
gözün aydın canım çok sevindim
bende sitedeyim bana niye merhaba yok:gitme:
fatmacım merhabaaaa
neyse kızlar ben kaçtımmmmm öpüyorum hepinizi özleyin benikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:gitme::gitme:

merhaba kızlar dersim 11 de bitti.erkenden geldim evceğizimeee.
kocişimle yemek yedik,onu okula gönderdim,şimdi sayfaları bitirdim.azsonra da uyurum herhalde

asminbahar, BuSeeMMM, CaglayanCicek, esraa47, gyshnky, Heves, manikk, mimix, mucize_1406, naz0635, nur_45, SariSheker, smeyr, violina, yasese
hepinize merhaba nasılsınız arkadaşlar.

selincim mrb canım :) biz iyiyiz buralardayız işte sen nasılsın bakalımŞeniz

iyiyiz canım inşallh sen ve bebikinde iyidir
alışveriş listeleriyle ugrastık bugün bakalım yarın konumuz ne olacak( laf aramızda dünde kayınvalidelerdi günün konusu)

İyiyiz cnm çok şükür. Bugünkü konunuz iyiymiş ama dünkü konuyu hiç açma herkesin bi sıkıntısı var kayınvalidelerden:) Allah beterinden korusun gene de hamilelik döneminden dolayı alınmalar gücenmeler daha çok tabi.

selincim mrb canım :) biz iyiyiz buralardayız işte sen nasılsın bakalımŞeniz

İyiyiz çok şükür cnm sağol. Temizlikle uğraşıyoruz işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…