asminbahar, BuSeeMMM, CaglayanCicek, esraa47, gyshnky, Heves, manikk, mimix, mucize_1406, naz0635, nur_45, SariSheker, smeyr, violina, yasese
hepinize merhaba nasılsınız arkadaşlar.
asminbahar, BuSeeMMM, CaglayanCicek, esraa47, gyshnky, Heves, manikk, mimix, mucize_1406, naz0635, nur_45, SariSheker, smeyr, violina, yasese
bende sitedeyim bana niye merhaba yok:gitme:
iyiyiz canım sen nasılsın
merhaba canım, iyim ben çok şükür ayrıntılım temiz çıktı,, keyifliyim bugün Allahım herkesinn yüzünü güldürsün, sen nasılsın,negüzel bir şehirde yaşıyosun,Bursa hep tatile giderken uğrarız şeftali alırız yemyeşil misgibi havası... aaa kıskandım senii
bende anlamadım cnm ya iyi kopyalayamamış herhalde yoksa ayırırmıyım ya:) sana da nerhaba iyisindir inş.
teşekkürler sevinç ellerine sağlık çok iyi oldubende fikir açısından yazdım canım en azından nelerin olabileceğini görmüş oluruz.
ben de özledim yaaaaburcu cum takmaaa boşverr dicem ama insanın elinde olmuyorr.boşver en azından uzak devamlı yanında değil.
hasta olan arkidişler var halaaa :)))iyileşinn yaaa turp olun turp sempatiksalakcinni
kızlar hepimiz acemiyizz.yaşaya yaşaya öğrencez napalımm :))))ama ben kızımııı özledimmmmmm.çabuk gelsinnn onu ısırayımmmmmm
fatmacım ne kadar teşekkür etsem az,o kadar işime yarayacak ki yorumların ve listekızlar akşam sayfalar okadar uzuyorki gelen arkadaşlar hepsini okuyamıyor bu listeleri kaçırabilirler ne dersiniz 2011 annelerine ihtiyaç listesi diye bir başlık daha açıp bunları oaraya geçirelimmi????
gözün aydın canım çok sevindimKızlar günydın,,
bugün sabah ayrıntılım vardı,eşim le gittik,prensesim çook şükür çook sağlıklıymış...bebişim 455,01 gr olmuş, babası çıktık yine bana güller aldı renk renkkbeni işyerime bıraktı beraber kahvaltı yaptık uğurladım onu şimdi çalışmaya başlayacağım,ooh yani rahat bi nefes aldım rabbim herkese güzel sonuçlarla dönmeyi nasip etsin...sizler nasılsınız neler yaptınız,bugün ayrıntılıya girecek arkadaşlar vardı onlarda güzel sonuçlarla dönerler inşallah...ben biaz geçmişi okuyayım neler yazmışsınız,sonrada işlere marş marş!!!
fatmacım merhabaaaabende sitedeyim bana niye merhaba yok:gitme:
neyse kızlar ben kaçtımmmmm öpüyorum hepinizi özleyin benikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar dersim 11 de bitti.erkenden geldim evceğizimeee.
kocişimle yemek yedik,onu okula gönderdim,şimdi sayfaları bitirdim.azsonra da uyurum herhalde
yani muhabbete az vaktim var diosun he sempatiksalakcinni
iyiyiz canım inşallh sen ve bebikinde iyidir
alışveriş listeleriyle ugrastık bugün bakalım yarın konumuz ne olacak( laf aramızda dünde kayınvalidelerdi günün konusu)
selincim mrb canım :) biz iyiyiz buralardayız işte sen nasılsın bakalımŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?