2011 Şubat Anneleri

canım bende tahlillerimi birisiyle gönderiyorum.kendim bile gitmiyorum ebem giriyo pc ye.dedim çalışıyorum gelemem her zaman diye.

tabiiki canım herzaman yardımcı olurum

o zaman ilk sorumu sorayım ayaklı tulumların hiç kullanışlı olmadıgını duydum sen kızında kullanabildinmi bende tulumu cok seviyorum bebeklere cok yakısıyo ama kullanısı nasıl bilmiyorum :uhm:

o zaman ilk sorumu sorayım ayaklı tulumların hiç kullanışlı olmadıgını duydum sen kızında kullanabildinmi bende tulumu cok seviyorum bebeklere cok yakısıyo ama kullanısı nasıl bilmiyorum :uhm:

ben kullandım çokta memnun kaldım çünkü ayrıca çorap giydirme derdide yoktu
bu kızımada alacağım tulum.tulumsuz bebiş olurmu annesi pek tatlı oluyor tabiiki yani

fatmacım benim listeme baktınmı
canım benim yorumladığım listeden farklı birşeyler varmıydı ben ikisini karşılatırırsın diye bakmadım ama istersen bakarım hemen

yasese yazıyorum sana tarifi

canım benden kan falan almadılar sadece aşı oldum

gözün aydın mucizee :))
maşallh büyümüş bebiş

evet teyzesi büyümüş prenses,sende ne kadar hamaratsın hep tarif veriyorsun,sana uğramal lazım ablacım, memleketli sayılırız bende Nevşehirliyimkaydirigubbakcemile5

Fns93 hadi söyle de canımız çeksin :)) ne yaptın ? ne yaptın?

Ben dün gece bir kek tarifi denedim... Gayet güzel oldu beğendim yani

fatmacım listen çok işimize yarayacak sanırım saoll....ay çok sinirliyimm ya eşim nöbetten geldi ama apartmanda öle bi ses var ki her zamanki gibi nasıl uyucak benim kocişimmm yaa çıkıp kavga edesim var

negüzel armada da gezersin,biraz pahalı gerçi ama olsun,bayılıyorum mağaza gezmeyekaydirigubbakcemile2

Ne tarifi verdinizde sildiniz ben kaçırdım yaaakaydirigubbakcemile3 hadi yazın bakayım buraya gaye sende yaz tarifini madem söylediniz yazın bizde yapalım akşama :)))

evet teyzesi büyümüş prenses,sende ne kadar hamaratsın hep tarif veriyorsun,sana uğramal lazım ablacım, memleketli sayılırız bende Nevşehirliyimkaydirigubbakcemile5

ayy canım vallahi çok yakınız buyur gel
baya bir tarif bilirim yani cokacimcoook
boşuna 94 kilo olmadım
:roflol:

Fns93 hadi söyle de canımız çeksin :)) ne yaptın ? ne yaptın?

Ben dün gece bir kek tarifi denedim... Gayet güzel oldu beğendim yani
aynısı canım benimkide portakallısı

nurcum bende sinir oluyorum o tarz saygısızlıklara bendede üstte 2 sıpa var ay anlatamam her akşam ev üzerimize yıkılıyor nerdeyse bebek olunca gösteririm ama onlaraklava:

PUDİNGLİ KEK
Malzemeler
4 Adet (orta boy) Yumurta
1 Su Bardağı (200 gr.) Toz Şeker
1 Su Bardağı (200 ml.) Süt ya da Yoğurt (her iki şekilde de güzel oluyor)
1 Su Bardağı (200 ml.) Sıvı Yağ (tercihen Fındık Yağı)
2 Su Bardağı (250 gr.) Un
1 Paket Kakaolu Puding
1 Paket Kabartma Tozu
Yapılışı
Oda sıcaklığındaki yumurtaları, şekerle, şeker tamamen eriyip, karışım mayonez kıvamına gelinceye kadar çırpın.
Süt (ya da yoğurdu) ekleyin, biraz daha çırpın.
Sıvı yağı ekleyin, biraz daha çırpın.
Ayrı bir kaba, un, kabartma tozu ve pudingi birlikte eleyin.
Unlu karışımı, sıvı karışıma ekleyin ve çok az daha çırpın.
25x25 cm. civarında kare bir borcamın, tabanına yağlı kağıt serin. Karışımı boşaltın.
Önceden ısınmış, 180 derece fırında, 40-45 dk. batırdığınız kürdan temiz çıkıncaya kadar pişirin.

tarif vermedim adından bahsettim sonrada canınız ister diye sildim yasesede bana özelden gönder tarifi yazmış
isterseniz sizede yazarım nolcak

portakallı kek (denedim mükemmel oldu eşim hımm hımm diye yedi sonrada gelip beni öptü becerikli karıcım diye )

4 yumurta ( ben 3 kırdım)
7 yemek kaşığı şeker
7 yemek kaşığı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 portakal kabuğunun rendesi
yarım çay bardağı sıvıyağ

yapılışı normal kek gibi aynı
önce şekerle yumurtayı çırp sonra diğerlerini ekle karıştır
önceden ısıtılmış 180 derce fırında pişir

işi sosunda
sos için
1 portakal kabuğunun rendesi
2 portakalın suyu
4 yemek kaşığı şekeri kaynat 10 -15 dakika kadar
Sonra kek fırından çıkar çıkmaz sıcak kekin üstüne dök bu sosu
enfesss oluyor helede kokusuuu
afiyet olsun

evet teyzesi büyümüş minikim, sende görürüsün hayırlısıyla güzel haberlerini yazarsın inşallah buraya....

Yaazzz tabi bak gaye ne güzel yazmış tarifi. Hamişiz hepimiz bir kere adı geçince canı çekiyor insanın bende anneme yaptırıyım bari şu keklerden akşama gidince alırım :)))

süperr,, bende yapıcam,portakala bayılırım zaten:)

asminbahar, BuSeeMMM, CaglayanCicek, esraa47, gyshnky, Heves, manikk, mimix, mucize_1406, naz0635, nur_45, SariSheker, smeyr, violina, yasese
hepinize merhaba nasılsınız arkadaşlar.

asminbahar, BuSeeMMM, CaglayanCicek, esraa47, gyshnky, Heves, manikk, mimix, mucize_1406, naz0635, nur_45, SariSheker, smeyr, violina, yasese
hepinize merhaba nasılsınız arkadaşlar.

Kızçe nerelerdesin sen bir ara bir gittin pir gittin hani.Bebişin nasıl sen nasılsın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…