tabiiki canım herzaman yardımcı olurum
o zaman ilk sorumu sorayım ayaklı tulumların hiç kullanışlı olmadıgını duydum sen kızında kullanabildinmi bende tulumu cok seviyorum bebeklere cok yakısıyo ama kullanısı nasıl bilmiyorum :uhm:
canım benim yorumladığım listeden farklı birşeyler varmıydı ben ikisini karşılatırırsın diye bakmadım ama istersen bakarım hemenfatmacım benim listeme baktınmı
canım benden kan falan almadılar sadece aşı oldum
gözün aydın mucizee :))
maşallh büyümüş bebiş
Bende öğlen tayt bakıcam (ankaradayım bende :)) ama mecburen armada ve via life'a bakıcam çünkü işyerim armada da( bende kar botu almak istiyorum. Birde tuünik tayt alsana en ala hamile kıyafeti. Bakalım tayt bulabilecekmiyim?
evet teyzesi büyümüş prenses,sende ne kadar hamaratsın hep tarif veriyorsun,sana uğramal lazım ablacım, memleketli sayılırız bende Nevşehirliyimkaydirigubbakcemile5
aynısı canım benimkide portakallısıFns93 hadi söyle de canımız çeksin :)) ne yaptın ? ne yaptın?
Ben dün gece bir kek tarifi denedim... Gayet güzel oldu beğendim yani
cnm öyle üzülme sanada bebisinede yazik
dedigin gibi kis bebisleri olacak montun fln en kalinindan en sicagindan almak istiyorum
buradada yagmur var ama baskin hava bide ben cok terliyorum insallah havalar sogarda rahatlarim geceleri azda olsa rahat uyurum
ayyy ne romantikkk, ohh masallah kocaman olmus ya yavrun, su bir hafta gecsede bende kizimi görsem cok özledim valla cokda merak ediyorum
Arkadasşlar mrb bursalı olan vrmı aranızda
portakallı kek (denedim mükemmel oldu eşim hımm hımm diye yedi sonrada gelip beni öptü becerikli karıcım diye)
4 yumurta ( ben 3 kırdım)
7 yemek kaşığı şeker
7 yemek kaşığı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 portakal kabuğunun rendesi
yarım çay bardağı sıvıyağ
yapılışı normal kek gibi aynı
önce şekerle yumurtayı çırp sonra diğerlerini ekle karıştır
önceden ısıtılmış 180 derce fırında pişir
işi sosunda
sos için
1 portakal kabuğunun rendesi
2 portakalın suyu
4 yemek kaşığı şekeri kaynat 10 -15 dakika kadar
Sonra kek fırından çıkar çıkmaz sıcak kekin üstüne dök bu sosu
enfesss oluyor helede kokusuuu
afiyet olsun
asminbahar, BuSeeMMM, CaglayanCicek, esraa47, gyshnky, Heves, manikk, mimix, mucize_1406, naz0635, nur_45, SariSheker, smeyr, violina, yasese
hepinize merhaba nasılsınız arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?