2011 Şubat Anneleri

teselli veren herkese teşekkür ederim,şu sıralar küçük emrah modlarındayım,aranızda iğne yapmaktan anlayan biri varsa bana bir iğne vursun bir kaç ay uyusam,ayıldığımda herşey normale dönmüş olsa,neyse gidim ben grşz.

listelerin hepsi çok güzel özellikle yorumlu olanlar ama arada kalmışlar sanki hepsini, bulmak zor oluyor hepsini aynı şekilde bir topikte topladınızmı ben kaçırmış olabilirim.bu listelerden faydalanmak istiyorum.çok güzel olmuş başlıklar altında toplanması elinize sağlık

Canım bizimkisi de öyle diyor ama böyle az alıp da sonradan çıkıp alamamakta var. sempatiksalakcinni

ah ah bide bana sor neler çektim hamile olduğumu bilmeden o kadar ev dolaştım ki anlatamam yoruluyordum hemde çook rabbim korumuş bebeğimi o günlerde neler yaptım taşınma ne demek çok iyi biliyorum canım benim allah yardımcın olsun

zaten günlerdir ağlayıp duruyorum,bu huzursuzluğumu bebekte hissetmiş olacakki gece gündüz hareketli,hiç durmuyor,cidden ben nasıl yapıcam ya (((((((((

cnm öyle üzülme sanada bebisinede yazik

dedigin gibi kis bebisleri olacak montun fln en kalinindan en sicagindan almak istiyorum

buradada yagmur var ama baskin hava bide ben cok terliyorum insallah havalar sogarda rahatlarim geceleri azda olsa rahat uyurum

ayyy ne romantikkk, ohh masallah kocaman olmus ya yavrun, su bir hafta gecsede bende kizimi görsem cok özledim valla cokda merak ediyorum

tv de deminden beri flaş haber geçip duruyor seren serengil çok sevdiği eşinden boşanmış,artık bekar takılıcam diyede açıklama yapmış,milletin derdine bak ya,hay çıldırıcam:))))) ben gidip kafamı duvara vurayım bari:)):))

Canım bizimkisi de öyle diyor ama böyle az alıp da sonradan çıkıp alamamakta var. sempatiksalakcinni

annemle esim az aldirirlarsa ve cidden bisey eksik olursa onlari gönderip aldirtcam valla huhh anneme diyorum anne ya kizimin bi donu bile yok ben hangi ara alacam bide agirlascam yolumda yürüyemiycek hale gelirsem kim alacak diyorum korkma kizim bi battaniye aldim ben nede olsa onunla bi süre idare edersin deyip dalga geciyo benimle lmaz:

kızlar biz dışarı çıkmaya karar verdik.hamile taytı almak istiyorum kızılaya gidicez pantolonumu aldığımız yerden alırız

geçen sene kar botu almıştım tiger ın tüylü tüylü sıcak sıcak onu giyerim bu havalarda gidim tayt alayımda uzun kazaklarla giyerim

ayyyy bebeğe bişi almıyorum ama kendime maşallahım var yani sempatiksalakcinni vicdan yaptım bak şimdi

kızılaya gelmişken bana da uğra iş yerinde kös kös oturuyorum

ayyy ykm nin arkasındaydın dimi :))) annemle geliyoruz aslında isterim ama uğrayamazsam bidahaki sefere kesin uğrarım güzel olur

Bende öğlen tayt bakıcam (ankaradayım bende :)) ama mecburen armada ve via life'a bakıcam çünkü işyerim armada da ( bende kar botu almak istiyorum. Birde tuünik tayt alsana en ala hamile kıyafeti. Bakalım tayt bulabilecekmiyim?

çok zor durum canım.valla benim evde soğuk oluyor.biz klimayla idare ediyoruz ama çocuk olunca naparız bilmiyorum bi tane de ufo alıcam mecbur.yatak odasında ufo var ama orda 3 kişi kalamayız çünkü bizi uykusuz zamanlar bekliyor napcan artık bebişlerimizle evlencez bizde:)))) :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…