islerim hafifledi döndümm =) bu ihtiyac listesini esime mail attim dün, yuhh askim abartmayalim kac cocuk doguracan dedi) yani hakli adam cidden okadar cok sey var ki bende listenin ciktisini aldim bebisi olan arkileri gidip ekleme yapcam yada silcem iste.... kasimda cooook isim var coooookkk
haklısın bende bunun çabasındaydım,ama artık kış geldi,bu hafta sonu yağmurlar geliyormuş,hatta bazı yerlere kar yağacakmış,artık ev aramaktanda midem bulandı,birde hep aksilik oluyor anlamadım gitti,hadi biz yapamadık ailelerimiz bulsun dedik,onlarda aksilik yaşadılar,nedir bu anlamış değilim,ya araba bozuluyor ya kazayı son anda atlatıyoruz,ya adres yalnış çıkıyor,çok tuhaf bişey bu ya,sürekli strese giriyorum,ve artık eşimede hadi ev bakalım demek istemiyorum.bıktım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Doğru söylemiş eşin orda gerekli gereksiz çok şey var bencede ama ben karar veremiyorum işte,22 ekimden sonra başlıyorum inş.hazırlıklara ondan sonra tam oturur heralde kafamda
ben yillik iznim baslayinca kagit kalem alip düzenliycem listeyi en mantiklisi bu...
zaten günlerdir ağlayıp duruyorum,bu huzursuzluğumu bebekte hissetmiş olacakki gece gündüz hareketli,hiç durmuyor,cidden ben nasıl yapıcam ya(((((((((
:) hahaha benim eşime kalsa aynı tepkiyi verir ama annem ve ben buna fırsat vermiyoruz...
Bizim zamanımıza göre tabiiki çok fazla şey var... Annem bunları gördükçe şoka giriyor :) Aaaa bunun da mı makinesi çıkmış!! Aaa bunun da mı yastığı var falan diye geziyor dükkanları...
Tabii ki hepsi elzem şeyler değiller... En elzem olanlar bebek ilk doğduğunda gereken kıyafetler,bezler ve bakım ürünleri... Onların dışındakiler daha ilerleyen dönemde de alınabilir şeyler...
Fakat benim şimdiden herşeyi almaya çalışmamın nedeni bebeğin kışın doğacak olması.en az 2 ay evden kontroller dışında çıkmayacağız.Yani ha diyince ihtiyaç olan bişeyi gezip dolaşıp almak biraz zor olacak.O nedenle mümkün olduğunca herşeyi tamamlamaya çalışıyorum.
selam arkadaşlar azcık eski sayfaları okuyayım dedim e bu sefer son sayfalar çoğalıyor birtürlü kavuşamıyoruz :) dedim şurdan dalayım ara ara okurum.nasılsınız bakalım
ankara soğudu sabahtan beri yağmur yağıyor.bizde bugün annemle kızılaya gidecektik ama yağmur durmuyo.artık doğal gaz da almak lazım belli olmuyor doğuk oluyor sanki biraz biraz banada hastalık g elecek gibi ıhlamurlar kaynatılmaya başladı
Kızlar günydın,,
bugün sabah ayrıntılım vardı,eşim le gittik,prensesim çook şükür çook sağlıklıymış...bebişim 455,01 gr olmuş, babası çıktık yine bana güller aldı renk renkkbeni işyerime bıraktı beraber kahvaltı yaptık uğurladım onu şimdi çalışmaya başlayacağım,ooh yani rahat bi nefes aldım rabbim herkese güzel sonuçlarla dönmeyi nasip etsin...sizler nasılsınız neler yaptınız,bugün ayrıntılıya girecek arkadaşlar vardı onlarda güzel sonuçlarla dönerler inşallah...ben biaz geçmişi okuyayım neler yazmışsınız,sonrada işlere marş marş!!!
Canım bizimkisi de öyle diyor ama böyle az alıp da sonradan çıkıp alamamakta var. sempatiksalakcinni
kızlar biz dışarı çıkmaya karar verdik.hamile taytı almak istiyorum kızılaya gidicez pantolonumu aldığımız yerden alırız
geçen sene kar botu almıştım tiger ın tüylü tüylü sıcak sıcak onu giyerim bu havalarda gidim tayt alayımda uzun kazaklarla giyerim
ayyyy bebeğe bişi almıyorum ama kendime maşallahım var yani sempatiksalakcinni vicdan yaptım bak şimdi
tamam canım yayınla ama kulak pamuğunu sil olurmu
ayyy ykm nin arkasındaydın dimi :))) annemle geliyoruz aslında isterim ama uğrayamazsam bidahaki sefere kesin uğrarım güzel olur
Kızlar ben yemeğe gidiyorum kızımın karnı açıkmış görüşürüz.cokacimcoook
afiyet olsun çağlayancm iyi doğur bebişi : )
bu arada herkese günaydın.
bende durumlar hep aksi ilerliyor,geçen bulduğumuz ev işide olmadı,artık zorlamıyorum nasip diyorum,birşeyin olmasında nasip yoksa o iş olmuyor cidden,kaç tane eve baktık olmadı,hatta birinde anahtar kapıyı açmadı,diğerinde yalnış adres verildi ara ara bulamadık bulduğumuzdada soğuduk,çok acaip aksilikler oldu,baktık kendimiz yapamıyoruz emlakçıya gidelim dedik,emlakçıda üç kağıtçının biri çıktı acaip bir kira sözleşmesi hazırlamışlardı kabul etmedik,şimdi ne yapacağımı kara kara düşünüyorum,şuan oturduğum ev kışın çok aşırı soğuk oluyor,sobalı ev ısınmıyor,sobada yakmıyorum elektirik artı klimayla ısınıyoruz,ufacık bebekle ne yapıcam ben bilmiyorum,doğum yapıncada tek başıma kalıcam,ailemde herkes çalışıyor uzak olduğum içinde sadece hafta sonu gündüz gelirler ve giderler,şu aşamada bu soğuk evde yatıyada kalamazlar zaten,,çok garip kaldım yaevde şimdiden başladı soğumaya grip olacakmışım gibi,kışın bu evde ne yatak odam belli ne oturma odam,oturma odamda yatıp kalkıyoruz,bebek doğuncada aynı sistem olucak,üçümüz aynı odada kalıcaz,eşimin işide istanbulda,sürekli git gel git gel..evide hafiften toparlamıştım,şimdi kala kaldım öylece,kaç tane ev baktık garip bir şekilde olmadı,paramla ev tutamadım varmı böyle bişey ya,neyse vardır bundada bir hayır.bol hastalıklı bol soğuk ve bol yalnız günler beni bekliyor ağlamak istiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?