2011 Şubat Anneleri

selin iyilik canım vakit geçirioz topikte öle işte
çağlayan sen hafta sonu civilime gitcektin değilmi eğer gideceksen bana yazarmısın sana birkaç şey diciim

İnş.gidicem canım yaz tabii :))

çağlayancım nasıl oldun

Bugün daha iyiyim canım akşam kocacım çok iyi baktı bana :))
Sen nasılsın :))

Gittim geldim hiç konuşmamışsınız kızlar yaaa
selin bende birşey olmazsa bu hafta sonu ordayım canım :))

Ya bu civilimdeki tulumlar çok güzel hepsini almak istiyorum kızçem için kaydirigubbakcemile3
Ben bu arada liste yapıyorum gene civilimden hafta sonu yaptığımı sildim yenisini yapıyorum kaydirigubbakcemile3

çağlayancım şimdi
sana iki tane link vercem hafta sonu civilime gidince bakarmısın hangisi daha iyi duruyor hangisi kafana yatoyor bende ona göre şipariş verecem
64101 Babycenter Fil Nakl Ekonomik Kanguru | Babycenter | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
103 Bebessi Tek Ynl Cepli Kanguru | Bebessi | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com (benim tercihim bundan yana )

Tamam canım yazdım ürünleri kağıdıma ikinci gönderdiğin daha güzel duruyor ama özelliklerini yerinde incelemek lazım

Ya bu civilimdeki tulumlar çok güzel hepsini almak istiyorum kızçem için kaydirigubbakcemile3
Ben bu arada liste yapıyorum gene civilimden hafta sonu yaptığımı sildim yenisini yapıyorum kaydirigubbakcemile3

kız bende 3. dür liste bozuom bu gidişle bişi alamıcaz öle kalcak

Tamam canım yazdım ürünleri kağıdıma ikinci gönderdiğin daha güzel duruyor ama özelliklerini yerinde incelemek lazım

şimdi 2. si güzel duruo ama diğerlerine göre ucuz ucuzluk sebebi ancak incelenince anlaşılır diye düşündüm bide gitmişken 5 li setlere yerinde bakarmısın sana zahmet çok oldum bilioom kafamçokkarıştı

kız bende 3. dür liste bozuom bu gidişle bişi alamıcaz öle kalcak

kaydirigubbakcemile3 Kendimi gördüm birden sende nedense ben kaydirigubbakcemile3
Bende yap boz yap boz bakalım nereye kadar gidecek bir yerinde görsem
Evet belki kumaş kaliteside olabilir aralarındaki fark o 5'li setler zıbın takımları mı yoksa anadizi olan setlermi ben ikisinide inceleyim istersen :)))

yorgunum canım bende ,okuldan geldim dinleniyorum
ben de bugün yase ve fatmanın yaptığı listeye baktım.yarın çıktısını alıcam 23 ekimde kontrolum var,aynı zamanda da günümüz bende 1500 civarı gün param gelecek onunla kızımın alışverişine gideceğizzemuszemus
ben geldim kızlar aşımızı oldukta geldik

geçmiş olsun canım ben de yarın öğleden sonra olmayı düşünüyorum eyvahedigeldismile

çok acıyacakmı nesli yazarsın

sağolsunlar ben de bugün yase ve fatmanın yaptığı listeye baktım.hiç bi fikrim yokken iyi oldu,benim etrafımda işbilir büyüğüm de yok
yarın listenin çıktısını alıcam 23 ekimde kontrolum var,ekim 15 okul günümüz bende 1500 civarı gün param gelecek onu da kızıma ayırdım kızımın alışverişine gideceğiz kocişle

nurberra senin minişin FL 37.2 ya x7 yapınca 26 cm oluyor. (+-2) Benimkide FL 36mm olduğundan x7 yapınca 25.2 cm oluyor. Yoksa ben mi yanlış anlamadım.
mucize_1406 öğlen gezdim ama tek bişiy almadım. Akşam evimin orda lcw var oraya bakıcam siz montlarınızı giyebiliyormusunuz? Ben sabah işe gelirken dondum!! Belki lcw'de uygun bişiyler bulurum. Haa birtek tiffany'den öğşen 9tl'ye tayt aldım :)) L beden inş olur.
fns 93 kek bu soğuk sonbahar günü iyi gider hakikaten. Ben yemekler de becerikliyimdir ama hamur işini pek beceremiyorum ( Bende marketten hazırından alırım şipşak yaparım olmazsa. Yada çok pratik bir kek tarifin varsa versen arkadaşım, olurmu?

Erkencisin canım sen,ama ayaklarını uzatıp dinlenmek varken pc başında geçirme kız vaktıni ben burdaki işlerimi bitirdim akşam ev kendimi sıcak süt içerken hayal ediyorum kaydirigubbakcemile3
Bende sırf doğum parası çıksın diye annemlerin gününe girdim banada aralık başında 850 tl gelecek kaydirigubbakcemile3

:dance: ya hepimiz aynıyız demekki sen hepsini incele fikirlerini yaz bana en iisi böel yoksa kafan çok şişer

:dance: ya hepimiz aynıyız demekki sen hepsini incele fikirlerini yaz bana en iisi böel yoksa kafan çok şişer

kaydirigubbakcemile3 olsun kız hepimizin derdi aynı nasılsa kalite,uygun ve güzel birşeyler arıyoruz ben mağazaya gidince tepeden tırnağa geziyim en iyisi gelince sana yorumlarım cicileri :))

Ben bu ay birde bunu alıcam hepsiburada'dan çok uygun geldi fiyatı bana
Hepsiburada.com : Uni Baby Islak Pamuk Mendil Yeni Doğan -cotton Natural- 3 Lü Paket (120 Adet) | Anne / Bebek / Çocuk

biri gelip benim halimi görse güler

çekyatta soluma yattım yanımda sehpanın üzerinde laptop yan duruyor yattığım yerden düz okuyabilmek için üstümde yumuşacık polar yavaş yavaş uykumda gelmeye başladı :dance::dance:

canım ben bu 18 inde 2. dozumu olcam sadece yeri ağrıdı bence o kadar başka bişi olmadı ne ateş ne başka bişi

iimş buu bence sen eşine deki ben koskoca topic adına geziom en az 3 saat vakit versin anca yeter laelaelaelaelaealkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…