2011 Şubat Anneleri

aslında o resimdeki mini minnacık bi patik şimdi ördüm ama çok net diil dediğin gibi
ayy ne beceriklisiniz ya ben minik patik falan örememki
çok istiyorum yapmayı sanırım pastaneden hazır şeker alacağımsositososito

Bende abla demek istiyorum sene kaydirigubbakcemile3

tabikide diyebilirsin canııım
benim öyle komplekslerim yok
daha doğrusu kompleks yapacak yaşı geçtim gerçekten abla oldum artık
ilk evlendiğimizde falan komşunun kızlar teyze dediklerinde deliriyordum şimdi alıştım napcaksın zaman işte

kızlar demin kayınvalidemler aradı..cumartesi bize geliyorlarmış...heyecan yaptım şimdi..temizlik ve yemek işlerini yarın halletmem lazım:)))) çok yoracam kızımı ama ne yapalım..:)))))))))))))))

ayy inanmıyorum benimde kayınvalidemler haftasonu için bana geliyorlar bugün arayıp söylediler
tesadüfe bak
Allahtan bugün temizlik yaptım biraz yarında kalanları hallettimmi bu iş tamamdır:1rolleyes:
dp parfümden coco chanel matmazel doldurma parfüm sipariş ettim burda yok kayınvalide alır sağolsun bakalım elleri boşmu dolumu gelecekler? çok feneyım demi yaaasengözlerimebaksanab
a ) boş b) dolu
cevap A
:roflol: :roflol: :roflol:
öptüm kızlar dizim başlıyorr mucakkkkkkkk
Şeniz

sen bizim hepimizin ablası mı olacaksın canım yafkaydirigubbakcemile3 dizinin adı ne yaw

selam smyr iyiyiz sen nasılsın cnım
napalım sitedeki en yaşlı hamile benim sanırım
fatmagülün suçu ne?
ay her seyrettiğimde ağlıyorum busefer seyretmicem diyorum yine seyrediyorum
dizidende nefret ederim bu arada nasıl oluyorsaaklinialirimsmile

iyiyim şükür bendecanım ne yaşlısı kız sende...ayy o dizide benim psikolojim bozuluyo o yüzden izlemiom...büyük aşklar nefretle başlarmış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar benim üçlü test cıkmış şimdi gördüm calıştıgım için henüz dr soramadım bekleyemiyorum lütfen ii mi bilen var sa yazarmı lütfennn

Üçlü Test -
AFP (Down) 33,8
MoM (AFP) 0,87
HCG (Down) 9027
MoM (HCG) 0,78
FE3 13,6
FE3 MoM 0,89
Yaş Riski 1/513
USG Gebelik Yaşı 18 HAFTA 3 GÜN
Trisomy 21 Riski 1/2045
Loading…

lütfen bilwn varsa yardımcı olun bana arkadaşlar

kızzlar detaylı ultarsona girdim bir kaç saat önce. minik oğlum kocaman delikanlı olmuş) 333 gr. maşallah herşeyimiz normal, bir sorun yok. miniğimin eller hep kafada, sallıyor yumruk yapıyor. bacaklar bir ara bağdaş kurulmuştu, sonra tepindi azcık, en son da bisiklet çevirdi tüm hünerlerini sergiledi anneyle babayı mest etti. cd'mizi de aldık, bir kaç video ve resim var.
darısı tüm görüş günü bekleyenlerin başına kızlar... bugün kontrolü olan arkadaşlar daha bakamadım sizin yazdıklarınıza, umarım sizlerin de güzel geçmştir. az sonra okuyacağım geçmizi.
tüm şubat anneciklerine &bebişlerine sevgileropuyorumnanaktan

nasılsınız kızlar ben geldim geç geldim kusura bakmayınnnnn oğluşum çok iyi çok şükür 400 gr olmuş ayrıntılımız çok iyi çıktı herbişeyini anlattı doktor amcamız tepikler yine havada uçuyordu çok hareketli olucak benim oğlum küçük amcamız bizdeydi onunla sohbete daldık yemek filan yaptık ancak şimdi girebildim şenaysn nuryasemin kızlar siz naptınız bebişcikler nasıl

aynı anda yazmışız canım..
süper güzel haberler çok sevindim kocaman maşallah prensime

aynı anda yazmışız canım hadi gözümüz aydın bizimkide bütün şirinliğini sergiledi maşallah hiç durmadı darısı diğer görüş gününe buarada maşallah oğluşuna kocaman olmuşşşşşş

güzelim riskli bölgenin çok üstündesin.en alta yazan oran önemli 2045/1 yani çok düşük :)))

abrel 22 eğer test kağıdında interpretation diye biye varsa orda yazan risk of dows da yazar ben şuan test kağıdıma bakıyorum benim orda yazıyor

abrel 22 eğer test kağıdında interpretation diye biye varsa orda yazan risk of dows da yazar ben şuan test kağıdıma bakıyorum benim orda yazıyor

tatlım oldugu gibi verd,m öle b, şey yok sanırım sigara cok içmiştim ilk 3 ayda şimdi o kadar üzülüyorum öelcem kahrımdan inanın arkadaşlar cok pişmanım elimden bi şey gelmiyo korkuyorum bebegime bi şey oldumu acaba ve az oynuyo bilmiyorum durmadan aglamam gellio(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…