2011 Şubat Anneleri

ben geldiiiim
kızlar ben de mide yanması başladı((((
çok iğrenç
okulda da çok yoruldum nöbetçiydim
haftaya da tutunca bitiyo inşallaaaaahhhhhhhhh
herkes nasıl???
geçmişi okuyamadım amniyosentez sonucu çıkan var mı????
bu arada benim karnım kocaman oldu 2 günde büyüdü sanki:))))

bendede mide ekşimesi yanması gibi bişi var
cok iğrenç
ya pet suyla beraber yasıyorum o yanmayı alsın diye

bende çok fena yanıyorum malesef maden suyuda içiyorum ama nolcak bu halimiz bilmem.
bu arada sanırım yine en uygun fiyat birmax gülşahcım bende ordan siperiş verebilrim

kızlar şimdi kaan kocatepenin sitesinden baktım 6.ay 19-23.haftalar arasıymış:)
budurumda bazılarkadaşlarımızın7.aya girmesine çok az kaldı şaka maka biz bile 6.ayımızdayız :)

canım bende inanamıyorum..eğer öyleyse 7. aya ne kaldı..oyyyy heyecan yaptım şimdiopuyorumnanaktanhihoyyyt

canım bebek şekeri yapmayı bende isterdim ama buralarda böyle malzemelr yok:çok üzgünüm:
bir de lohusa şerbet takımı demişsin..bu nasıl birşey canım..bu konularda biraz bilgisizm de

hoşgeldin:))) hiç sorma bende de var yanmalar...nöbetten düşüyorsun sanırım..ben ne zaman düşüyorum bilmiyorum..sat 13 mayıs..ne zaman düşerim yardımcı olur musun:))))) bir de okula belge falan götürüyormuyuz bunun için...

lanosa şerbet takımını bende bilmiyorum ay kızlar habire bişi çıkarmayın sempatiksalakcinni yetişemiyorum

MERHABA kızlar bende geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir ben artık oğlumun hareketlerini dışardan görebiliorum çok güzel bir duygu Allah olmayanlara bu duyguyu tattırsın inşallah:)
nerelerdesin ben de seni merak etmiştim canım neyselki önemli bişey yokmuş
bu arada kolum ağırmaya başladı ((((((
neslimmm...soğuk tutmaya çalış bakalım yarın akşam benim nasıl olacak vurdurmayı unutmazsam tabiii
valla artık fırsat bulamıyorum ama inan topike çok alışmışım yazamasamda arada bi açı okuyup kapatıyorum artık böle olcak demekki :)
hatun ceee... deyip kaçmak yok öleee
Ben çıkıyorum herkesssler kendine iyi baksın tımam mı?
tımmaaaaaammopuyorumnanaktan
kızlar şimdi kaan kocatepenin sitesinden baktım 6.ay 19-23.haftalar arasıymış:)
budurumda bazılarkadaşlarımızın7.aya girmesine çok az kaldı şaka maka biz bile 6.ayımızdayız :)
vallaha ben bu hesabı kabul ettim çok işime geldi,

mrb arkadaşlar...nasılsınız bugün ara ara girdim ama anca okuyabildim yazdıklarınızı şimdi yazabilirim artık:)bende bebek şekerini kendim yapmayı düşünüyordum ama eşimm saolsunnn alalım diyor amaaaaaaa lohusa şerbeti setini yapıcam inş....kaydirigubbakcemile2

kızlar demin kayınvalidemler aradı..cumartesi bize geliyorlarmış...heyecan yaptım şimdi..temizlik ve yemek işlerini yarın halletmem lazım:)))) çok yoracam kızımı ama ne yapalım..:)))))))))))))))

yau normal bir takıma tülle süslesek oda olur beee o kadar para vermeye gerek yok

valla git gide kokoş olmaya başladık heee yakıonda kendimizi tülle kurdeleyle süslücez ahahah

valla neler çıkarıcaklarını şaşırmışlar ama elinden gelen için çok güzel gelmeyen içinde yeni bi pazar oluşmuş :) ben makyaj bile yapmayan bi insanım ama kızımı kokoş yapcam kızım teyzesine benziycek:)

canım 24 haftalık olduğun zaman doktorunda bi belge getiriyosun o biliyodur ne yazacağını
onu da idareye teslim ediyosun
şubata kadar rahat ediyosun:))))))))))))))

kalpbini gördüde ayrıntılı inceleyemiyormuş.küçükmüş büyüsünde gel dedi.
birde küçük miyom lar çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…