kızlar şimdi kaan kocatepenin sitesinden baktım 6.ay 19-23.haftalar arasıymış:)
budurumda bazılarkadaşlarımızın7.aya girmesine çok az kaldı şaka maka biz bile 6.ayımızdayız :)
evet bende nette ordan baktım fiyatları da fena diil aslında ama babam şuanda şehir dışında o bi dönsün o zaman onu tahtakaleye gönderiyim diyorum orda da bi araştırsın fiyatları annemle babamın zevkine güvenirim bi baksınlar hoş babama kalsa o direkt hazırını alır hiç uğraşma der ama ben oyalanmak için bişler istiyorum aslında şimdi bide lohusa şerbet takımına taktım kafayı annem gelcek pzr günü bi gelsin ona burdan malzeme aldırtcam :)
ben geldiiiim
kızlar ben de mide yanması başladı((((
çok iğrenç
okulda da çok yoruldum nöbetçiydim
haftaya da tutunca bitiyo inşallaaaaahhhhhhhhh
herkes nasıl???
geçmişi okuyamadım amniyosentez sonucu çıkan var mı????
bu arada benim karnım kocaman oldu 2 günde büyüdü sanki:))))
lanosa şerbet takımını bende bilmiyorum ay kızlar habire bişi çıkarmayın sempatiksalakcinni yetişemiyorum
nerelerdesin ben de seni merak etmiştim canım neyselki önemli bişey yokmuşMERHABA kızlar bende geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir ben artık oğlumun hareketlerini dışardan görebiliorum çok güzel bir duygu Allah olmayanlara bu duyguyu tattırsın inşallah:)
neslimmm...soğuk tutmaya çalış bakalım yarın akşam benim nasıl olacak vurdurmayı unutmazsam tabiiibu arada kolum ağırmaya başladı((((((
hatun ceee... deyip kaçmak yok öleeevalla artık fırsat bulamıyorum ama inan topike çok alışmışım yazamasamda arada bi açı okuyup kapatıyorum artık böle olcak demekki :)
tımmaaaaaammopuyorumnanaktanBen çıkıyorum herkesssler kendine iyi baksın tımam mı?
vallaha ben bu hesabı kabul ettim çok işime geldi,kızlar şimdi kaan kocatepenin sitesinden baktım 6.ay 19-23.haftalar arasıymış:)
budurumda bazılarkadaşlarımızın7.aya girmesine çok az kaldı şaka maka biz bile 6.ayımızdayız :)
neyse kurtuluyosun nöbetten ...bana geçen hafta yazacaktı da doktor izinlerde sorun olur diye yzadırmadım bende ama 22 de yazdıracağım,zaten şimdilik zorlanmıyorum
ben de de belli belirsiz var mide yanması var kızlar bu haftalar saçların çıktığı haftalar acaba ondan mıki<bendede mide ekşimesi yanması gibi bişi var
cok iğrenç
ya pet suyla beraber yasıyorum o yanmayı alsın diye
kabızlık başladı bende de sanırım artık bağırsaklar sıkışmaya başladı
lanosa şerbet takımını bende bilmiyorum ay kızlar habire bişi çıkarmayın sempatiksalakcinni yetişemiyorum
sosyetik kız bunlarrrrrlülülülülülülülülülülülü
yasmin.....sonuçlar belli oldu mu canım
hoşgeldin:))) hiç sorma bende de var yanmalar...nöbetten düşüyorsun sanırım..ben ne zaman düşüyorum bilmiyorum..sat 13 mayıs..ne zaman düşerim yardımcı olur musun:))))) bir de okula belge falan götürüyormuyuz bunun için...
kızlar miyom beni korkuttu bişey olmaz dedi ama .olan varmı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?