güzelim riskli bölgenin çok üstündesin.en alta yazan oran önemli 2045/1 yani çok düşük :)))
tatlım oldugu gibi verd,m öle b, şey yok sanırım sigara cok içmiştim ilk 3 ayda şimdi o kadar üzülüyorum öelcem kahrımdan inanın arkadaşlar cok pişmanım elimden bi şey gelmiyo korkuyorum bebegime bi şey oldumu acaba ve az oynuyo bilmiyorum durmadan aglamam gellio(
yok canım çok büyük bi risk değil stres yapma üzme bebeğinide biz nedersek diyelim en iyi bigiyi doktorundan alırsınn
tatlım oldugu gibi verd,m öle b, şey yok sanırım sigara cok içmiştim ilk 3 ayda şimdi o kadar üzülüyorum öelcem kahrımdan inanın arkadaşlar cok pişmanım elimden bi şey gelmiyo korkuyorum bebegime bi şey oldumu acaba ve az oynuyo bilmiyorum durmadan aglamam gellio(
daha ortada bişey yokken böyle stres yaparsan bebeğinde üzülür... biraz tatlı bişiler ye... çikolata bal falan ye bekle.. hareketlenir... bu zamanlarda hareketleri bi sürekli olur.. bi olmaz...
ayrıca bu testlerin sigara ile alakası yoktur.. genlerle kromozomlarla alakası vardır... şuan bu teste göre (kii doktorun daha iyi açıklama yapacaktır) riskli bişeyin gözükmüyor...
bence sakin ol... bebeğinide daha fazla üzme...
tatlım tşk ederim rabbim bebişini bagışlasın cinsiyeti ne siiznkinin
HADİ BAKALIM...iyi haberlerle inşallahslm canım.. yarın 2 hafta oluyor yapılalı.. max.4 hafta demişlerdi.. aradım bugün ama gelmemiş daha sonuç..
canım çok sevindim yaaaaa.......videoyu bekliyoruzzzz....kızzlar detaylı ultarsona girdim bir kaç saat önce. minik oğlum kocaman delikanlı olmuş) 333 gr. maşallah herşeyimiz normal, bir sorun yok. miniğimin eller hep kafada, sallıyor yumruk yapıyor. bacaklar bir ara bağdaş kurulmuştu, sonra tepindi azcık, en son da bisiklet çevirdi tüm hünerlerini sergiledi anneyle babayı mest etti. cd'mizi de aldık, bir kaç video ve resim var.
darısı tüm görüş günü bekleyenlerin başına kızlar... bugün kontrolü olan arkadaşlar daha bakamadım sizin yazdıklarınıza, umarım sizlerin de güzel geçmştir. az sonra okuyacağım geçmizi.
tüm şubat anneciklerine &bebişlerine sevgileropuyorumnanaktan
kızlar video nasıl ekleyebilirim burayaoğluşumun 4 boyutlu maşallah demeniz şartıya size göstermek istiyorum sadece size daha annem ve kocam hariç kimse görmedi : ))
amin cümlemizinkini... allah nasip ederse kızım olacak.
çok düşük derken yane kötü mü sonucum
kalpbini gördüde ayrıntılı inceleyemiyormuş.küçükmüş büyüsünde gel dedi.
birde küçük miyom lar çıktı
kızlar miyom beni korkuttu bişey olmaz dedi ama .olan varmı...
kızzlar detaylı ultarsona girdim bir kaç saat önce. minik oğlum kocaman delikanlı olmuş) 333 gr. maşallah herşeyimiz normal, bir sorun yok. miniğimin eller hep kafada, sallıyor yumruk yapıyor. bacaklar bir ara bağdaş kurulmuştu, sonra tepindi azcık, en son da bisiklet çevirdi tüm hünerlerini sergiledi anneyle babayı mest etti. cd'mizi de aldık, bir kaç video ve resim var.
darısı tüm görüş günü bekleyenlerin başına kızlar... bugün kontrolü olan arkadaşlar daha bakamadım sizin yazdıklarınıza, umarım sizlerin de güzel geçmştir. az sonra okuyacağım geçmizi.
tüm şubat anneciklerine &bebişlerine sevgileropuyorumnanaktan
allah bagışlasın canım arkadaş abna bilgilerini yaz senide ekleyeyim demiş ne gibi bilgileri yazayım yarımcı olurmusun
güzelim panik yapma hemen riski düşük bak yasminkamu dedi 100/1 onun ki ama muhtemelen onun amniyosentezi de normal çıkacak sadece 100 de 1 ihtimali var o bile düşük ama doktorlar 200 ün altına düştümü amniyosentez yapıyorlar seninki bindebir değil ikibinde birin üstünde :)))b u sadece bir olasılık hesabı zaten ..yasmininki de sorunsuz çıkacak.hem bu sigarayla ilgili bir sorun değil genetik bir sorun.bebek anne karnına ilk düştüğü an ya da daha öncesinde belli olan bir şey.sigara içersen çocuğunun diğer organları zarar görebilir.ama benimn görümcem hiç ara vermeden 9 ay içti hem de bir paket ve çok sağlam bir oğlu var 8 aylık doğurdu o ayrı mesele .ÖZETLE GEREKSİZ EVHAM YAPIYORSUN
HADİ BAKALIM...iyi haberlerle inşallah
canım çok sevindim yaaaaa.......videoyu bekliyoruzzzz....
dailymotion diye bir site var orayaekle linki de buraya yaz ben öyle yaptım
amin cümlemizin evlatlarını allah bağışlasın...
yaşın
son adet tarihin
kaç kilo ile hamile kaldın
bebeğinin cinsiyeti
tahmini doğum tarihi
ve son muayene detayın ( üçlü test yaptırdım temiz vss.. gibi)
25 01 1977
70kg
erkek
25 şubat 2011
2 li test temiz
arkadaşlar saolsun 3 test temiz dediler yeterlimi acaba
saol ttalım
son adet tarihin yok canım onuda eklersen yeterli
25 01 1977
70kg
erkek
25 şubat 2011
2 li test temiz
arkadaşlar saolsun 3 test temiz dediler yeterlimi acaba
saol ttalım
son adet tarihin yok canım onuda eklersen yeterli
slm canım.. yarın 2 hafta oluyor yapılalı.. max.4 hafta demişlerdi.. aradım bugün ama gelmemiş daha sonuç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?