25 01 1977
70kg
erkek
25 şubat 2011
2 li test temiz
arkadaşlar saolsun 3 test temiz dediler yeterlimi acaba
saol ttalım
canım iki haftasını bitirdik hayırlısıyla önümüzdeki haftadan umutluyum sonuçlar çıkar inşallah.aman geç olsun güç olmasın
Güzelim ne diyim sana ikilin temiz çıktıysa ne diye stres yapıyorsun. 2 'li daha ileri bir teknoloji artık 3 lüyü gerek görmüyor bile bazı doktorlar :)
tatlım hiç anlamam şu testlerden güvwnirliginden de bilmiyorum cahilim siz mazur görün tşk ederim yardımlarınız için
aman aman yeterli tabi hiç kurcalama :))) daha ne desinler bide dörtlü çıkarsa yaptırma bırak temizmiş işte rahat ol sen.
canım bide bebeğinin ismi belliyse onuda yazda... çağlayan yarın gelince ekleyebilirse ekler.. eksik olmasın bilgilerin...
tatlım hiç anlamam şu testlerden güvwnirliginden de bilmiyorum cahilim siz mazur görün tşk ederim yardımlarınız için
kızlar şimdi kaan kocatepenin sitesinden baktım 6.ay 19-23.haftalar arasıymış:)
budurumda bazılarkadaşlarımızın7.aya girmesine çok az kaldı şaka maka biz bile 6.ayımızdayız :)
Merhaba arkadaşlar. Ay ben hala hastayım yaBir yandan da oglum hasta
Şenaycım gözünaydın canım. Maşallah küçük prense.
Arka sayfalara baktım da saglık ocagından konuşmuşsunuz. Tetanoz aşısı için gittigimde ordaki hemşire bana da her ay idrar ve kan tahlili yapılacak dedi. Ama yaptırmayacagım. Zaten kansızlık var. Olan kanımı da oraya veremem :)
Bu arada kan tahlilinde damardaki yag oranım fazla çıkmış. Kadın dogum doktoruna sor dedi.
geçmiş olsun canım ya hergün yeni birşey duyuyoruz bu arada yağ oranı gerçi kolestroldür kandaki ama bir öğren bakalım ...
bebişlerini gören annelerimizi tebrik ediyoruz kızımlakaydirigubbakcemile3 sağlıkla kucağımızıda almayı nasip etsin hepimize inş:ecrin_bebek: bizim daha 2 hafta var görüş günümüze:gitme:
Ben 7. aya girdim o zaman :)
evet sahi sat: 25 mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?