2011 Şubat Anneleri

Merhaba arkadaşlar. Ay ben hala hastayım ya Bir yandan da oglum hasta

Şenaycım gözünaydın canım. Maşallah küçük prense.
Arka sayfalara baktım da saglık ocagından konuşmuşsunuz. Tetanoz aşısı için gittigimde ordaki hemşire bana da her ay idrar ve kan tahlili yapılacak dedi. Ama yaptırmayacagım. Zaten kansızlık var. Olan kanımı da oraya veremem :)

Bu arada kan tahlilinde damardaki yag oranım fazla çıkmış. Kadın dogum doktoruna sor dedi.

Son düzenleme:
ben ovulasyon uyarıcı ile gebe kaldım ve 3 ay kan gördüm progestan kullandım innaılmaz şişirdi beni özlellikle klomen mahvetti aman bebegim saglıklı olsunda kiloyu veririrm sonra normalinde 65 kiloydum klomenden 3 ay sonra oldu gebeligim şükür olmuyordu

25 01 1977
70kg
erkek
25 şubat 2011
2 li test temiz
arkadaşlar saolsun 3 test temiz dediler yeterlimi acaba
saol ttalım

aman aman yeterli tabi hiç kurcalama :))) daha ne desinler bide dörtlü çıkarsa yaptırma bırak temizmiş işte rahat ol sen.

Güzelim ne diyim sana ikilin temiz çıktıysa ne diye stres yapıyorsun. 2 'li daha ileri bir teknoloji artık 3 lüyü gerek görmüyor bile bazı doktorlar :)

tatlım hiç anlamam şu testlerden güvwnirliginden de bilmiyorum cahilim siz mazur görün tşk ederim yardımlarınız için

iyi geceler kızlar sırtım fena çok giremiyorum
miniklerle bol tekmeli bi gece olsun inşallah

geçmiş olsun canım ya hergün yeni birşey duyuyoruz bu arada yağ oranı gerçi kolestroldür kandaki ama bir öğren bakalım ...

bebişlerini gören annelerimizi tebrik ediyoruz kızımlakaydirigubbakcemile3 sağlıkla kucağımızıda almayı nasip etsin hepimize inş:ecrin_bebek: bizim daha 2 hafta var görüş günümüze:gitme:

Ben 7. aya girdim o zaman :)

orda bir hata var bence bizim listeniin başındaki ay hesabı daha doğru zaten ay olarak son adet tarihinize göre hesaplayınca çıkıyor.26.hafta da 6.ay bitiyor.nöbetlerle ilgili tartışmıştık bunu bir de ordan hatırlıyorum :))

mucize_1406 maşallah ne kocaman olmuş kuzucuğun gözün aydın canım.

fatmacım tarifi aldım hemen, portakallı süper olur eminim. deniycem en yakın zamanda

neslicim geçmiş olsun aşıyı yaptırmışsın, ben de yarın yaptırıcam bakalım nasıl olacak. ayy korkuyorum galiba biraz:kedi:

slm herkeseiibiz kızımla çok yorgunuz(( yatıyoruz..herkese ii geceler...bebişlerinizi de öpüyoruz:)))

bende yarın gideyim diyorum aşıya.hafta başından beri erteliyorum.

benimde bebişimi görmeme daha 2.5 hafta var ayın 25.de gidicem.artık ayrıntılıda da cinsiyetini kesinleştiremezsek vah yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…