mucize_1406 maşallah ne kocaman olmuş kuzucuğun gözün aydın canım.
fatmacım tarifi aldım hemen, portakallı süper olur eminim. deniycem en yakın zamanda
neslicim geçmiş olsun aşıyı yaptırmışsın, ben de yarın yaptırıcam bakalım nasıl olacak. ayy korkuyorum galiba biraz:kedi:
canım benım sat ta aynı satdas oluyoruz galıba :)
ama senın gebelık cızelgende 19+5 gorunuo 3 gun onde gıdıo yanı nası oluyo.
kızlar birşey soracağım..eşim için rezene aldım çayını yapıp içiriyorum ben biraz araştırdım ama tam anlayamadım hamilelerde içilmesi sakıncalımı.süt yapar iyi gelir yazıyor ama rezene meyvesi çayı için diyor
benim aldığım küçük küçük ot gibi bişi kaynamış suya atıyorum bir kaç dakika demleniyor.
bende içsemmiki bikaç günde bir bardak bilginiz varmı
mucize_1406 maşallah ne kocaman olmuş kuzucuğun gözün aydın canım.
fatmacım tarifi aldım hemen, portakallı süper olur eminim. deniycem en yakın zamanda
neslicim geçmiş olsun aşıyı yaptırmışsın, ben de yarın yaptırıcam bakalım nasıl olacak. ayy korkuyorum galiba biraz:kedi:
bende yarın gideyim diyorum aşıya.hafta başından beri erteliyorum.
benimde bebişimi görmeme daha 2.5 hafta var ayın 25.de gidicem.artık ayrıntılıda da cinsiyetini kesinleştiremezsek vah yaniiii
kızlar birşey soracağım..eşim için rezene aldım çayını yapıp içiriyorum ben biraz araştırdım ama tam anlayamadım hamilelerde içilmesi sakıncalımı.süt yapar iyi gelir yazıyor ama rezene meyvesi çayı için diyor
benim aldığım küçük küçük ot gibi bişi kaynamış suya atıyorum bir kaç dakika demleniyor.
bende içsemmiki bikaç günde bir bardak bilginiz varmı
nasılsınız kızlar ben geldim geç geldim kusura bakmayınnnnn oğluşum çok iyi çok şükür 400 gr olmuş ayrıntılımız çok iyi çıktı herbişeyini anlattı doktor amcamız tepikler yine havada uçuyorduçok hareketli olucak benim oğlum küçük amcamız bizdeydi onunla sohbete daldık yemek filan yaptık ancak şimdi girebildim şenaysn nuryasemin kızlar siz naptınız bebişcikler nasıl
aynı anda yazmışız canım..
süper güzel haberler çok sevindim kocamanmaşallah prensime
canım çok sevindim yaaaaa.......videoyu bekliyoruzzzz....
dailymotion diye bir site var orayaekle linki de buraya yaz ben öyle yaptım
masallah mınık adama sıze baya bı kur yapmıs annesı :)
Merhaba arkadaşlar. Ay ben hala hastayım yaBir yandan da oglum hasta
Şenaycım gözünaydın canım. Maşallah küçük prense.
Arka sayfalara baktım da saglık ocagından konuşmuşsunuz. Tetanoz aşısı için gittigimde ordaki hemşire bana da her ay idrar ve kan tahlili yapılacak dedi. Ama yaptırmayacagım. Zaten kansızlık var. Olan kanımı da oraya veremem :)
Bu arada kan tahlilinde damardaki yag oranım fazla çıkmış. Kadın dogum doktoruna sor dedi.
canım maşallah, gözün aydın. senin de benim gibi ayakların yere basmıyodur bu akşam sevinçten di mi:)))
çok sağol yasemincim, darısı senin başına canım
çok sağol teyzesi, en kısa zamanda koyuyorum
ay sorma canım, bu minik adam mest etti akşam akşam bizi. hala videoları izliyorum doyamadımmm
çok sağol canım, yazık ya havalar daha da soğuyor umarım toparlanırsın bir an önce.
ben de sağlık ocağındaki tahlillerimi yarın alıcam, bir de aşı olurum. bakalım nasıl çıktı sonuçlarbilmiyorumkismile
bende hergun yarın gıdeyım dıye erteliorum su ası ısını yaa aslında olsamda kurtulsam.
Bende miniğimi 25 ekımde gorcem ıkımızınde buyuk gunu desene ıple cekıorum..
İnsallah guzel haberler alırız senın mınıkte ınsallah gosterır artık :) bence erkek gıbı
canım.. benim doktorum bütün bitki çaylarına karşı.. ama benim çok gaz problemim var.. rezeneyide hamile olmadan çok içmiştim gaza iyi geliyor.. doktoruma 1 fincan içsem günde en azından gaz problemimi ve sancımı çözsem dediğimde tamam ama abartma demişti.. şimdi hergün akşam bir fincan içiyorum.. çok şükür bişeyim yok..
ben de yeşil çay içiyorum hergün zararlı olmasa gerek
ben de yeşil çay içiyorum hergün zararlı olmasa gerek
kızlar şok şokk benim kızım yalan oldu erkek oldu :)))))))) ayrıntılıda pipisi olduğu görüldü boyu 24 cm 371 gr canım oğluşum herşeyide çok normal bir ay sonrada şeker yüklemesi yapılacak şuan hala şoktayım tam kıza alıştım alışmam biraz zaman alıcak galiba çağlayancım rica etsem değiştirirmisin canım?
kızlar şok şokk benim kızım yalan oldu erkek oldu :)))))))) ayrıntılıda pipisi olduğu görüldü boyu 24 cm 371 gr canım oğluşum herşeyide çok normal bir ay sonrada şeker yüklemesi yapılacak şuan hala şoktayım tam kıza alıştım alışmam biraz zaman alıcak galiba çağlayancım rica etsem değiştirirmisin canım?
melocum hemde yeşil çay içiyorsun :1no2: doktoruna söyledin mi??? ben sakıncalı diye biliyorum canım...ozaten başlı başına ağır bir çay..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?