evett yaaaaa...şaka gibi 2 gündür havalr soğudu diye içmeye başlamıştımiçmem bi daha
kızlar şok şokk benim kızım yalan oldu erkek oldu :)))))))) ayrıntılıda pipisi olduğu görüldü boyu 24 cm 371 gr canım oğluşum herşeyide çok normal bir ay sonrada şeker yüklemesi yapılacak şuan hala şoktayım tam kıza alıştım alışmam biraz zaman alıcak galiba çağlayancım rica etsem değiştirirmisin canım?
kızlar şok şokk benim kızım yalan oldu erkek oldu :)))))))) ayrıntılıda pipisi olduğu görüldü boyu 24 cm 371 gr canım oğluşum herşeyide çok normal bir ay sonrada şeker yüklemesi yapılacak şuan hala şoktayım tam kıza alıştım alışmam biraz zaman alıcak galiba çağlayancım rica etsem değiştirirmisin canım?
kızzlar detaylı ultarsona girdim bir kaç saat önce. minik oğlum kocaman delikanlı olmuş) 333 gr. maşallah herşeyimiz normal, bir sorun yok. miniğimin eller hep kafada, sallıyor yumruk yapıyor. bacaklar bir ara bağdaş kurulmuştu, sonra tepindi azcık, en son da bisiklet çevirdi tüm hünerlerini sergiledi anneyle babayı mest etti. cd'mizi de aldık, bir kaç video ve resim var.
darısı tüm görüş günü bekleyenlerin başına kızlar... bugün kontrolü olan arkadaşlar daha bakamadım sizin yazdıklarınıza, umarım sizlerin de güzel geçmştir. az sonra okuyacağım geçmizi.
tüm şubat anneciklerine &bebişlerine sevgileropuyorumnanaktan
nasılsınız kızlar ben geldim geç geldim kusura bakmayınnnnn oğluşum çok iyi çok şükür 400 gr olmuş ayrıntılımız çok iyi çıktı herbişeyini anlattı doktor amcamız tepikler yine havada uçuyorduçok hareketli olucak benim oğlum küçük amcamız bizdeydi onunla sohbete daldık yemek filan yaptık ancak şimdi girebildim şenaysn nuryasemin kızlar siz naptınız bebişcikler nasıl
tatlım oldugu gibi verd,m öle b, şey yok sanırım sigara cok içmiştim ilk 3 ayda şimdi o kadar üzülüyorum öelcem kahrımdan inanın arkadaşlar cok pişmanım elimden bi şey gelmiyo korkuyorum bebegime bi şey oldumu acaba ve az oynuyo bilmiyorum durmadan aglamam gellio(
Merhaba arkadaşlar. Ay ben hala hastayım yaBir yandan da oglum hasta
Şenaycım gözünaydın canım. Maşallah küçük prense.
Arka sayfalara baktım da saglık ocagından konuşmuşsunuz. Tetanoz aşısı için gittigimde ordaki hemşire bana da her ay idrar ve kan tahlili yapılacak dedi. Ama yaptırmayacagım. Zaten kansızlık var. Olan kanımı da oraya veremem :)
Bu arada kan tahlilinde damardaki yag oranım fazla çıkmış. Kadın dogum doktoruna sor dedi.
afiyet bal şeker olsun canıımcokacimcoookfatmacım tarifi aldım hemen, portakallı süper olur eminim. deniycem en yakın zamanda
kızlar birşey soracağım..eşim için rezene aldım çayını yapıp içiriyorum ben biraz araştırdım ama tam anlayamadım hamilelerde içilmesi sakıncalımı.süt yapar iyi gelir yazıyor ama rezene meyvesi çayı için diyor
benim aldığım küçük küçük ot gibi bişi kaynamış suya atıyorum bir kaç dakika demleniyor.
bende içsemmiki bikaç günde bir bardak bilginiz varmı
melocum hemde yeşil çay içiyorsun :1no2: doktoruna söyledin mi??? ben sakıncalı diye biliyorum canım...ozaten başlı başına ağır bir çay..
gözün aydın canım, ailene kavuştun en azından hem değişiklik olur sanada biraz uçtunuz yani bebişle
İzmirligülsah , günaydıncanım
Surmeli gözünaydın canım kavuşmussun ailene,nasıl geçti yazel'le ilk yolculuk
Sarısheker günaydın canım saol valla eşim yaptı zorla içtim ama baya bir toparlandım :))
Gözdeati günaydın canım,bundan sonraki zamanların böyle sürekli yatarak geçicek sanırım ama sen neden nettesin sabah sabah eşin yasakları kaldırdımı yoksa :))
Sevim_li günaydın canım güzel haberlerini bekliyoruz bugün seninde eşinle kaynanan konusunu tatlıya bağlamanada sevindim inş.onlarda güzellikle karşılarlar bu durumu
günaydın gülşah
günaydın sürmeli gözün aydın ailenle güzel vakitler geçirirsin inş
günaydın sarisheker
gözdeatı çağlayanda demiş plesantanın önde olması durumunda sürekli yatmak gerekli ani hareketler yapma bebeğe bi zararı yok diye biliyorum ama ani kanamalara sebeb oluyormuş ayrıca bazende erken doğum olabiliyormuş dikkat et kendine
Günaydın kızlarrrhihoyyyt
demekki kızınla uç uç yaptınız
ohh ne güzel:)
Burcucum sabah sabah kayınvalide sendromunu okudum bunalıma girdim.Allah kolaylık versin canım.En azından yardımcı oluyormuş oda bişey napacaksın...
Çağlayancım biraz daha iyi olmana sevindim portakallar çıktı artık bol bol al ye posasıyla
Kızlar size şok haber!!
Sabah haberlerde izledim artık isteğe bağlı seeryan kaldırılıyormuş.Sürekli sezeryan yapan drlar hakkında soruşturma açacaklarmış.Hasataneler sürekli denetlenecekmiş.
Zorunlu olması durumunda rapor hazırlanarak sezeryan yapılabilecekmiş.
Ben daha önce dr kurbanı olupta sezeryan olan biri olarak bu duruma çok sevindim.
inşallah bende 2. yi normal doğururumzemuszemus
Ayrıca gözdeatı haberlerde bir dr açıklama yapıyordu sezeryan olması gereken durumlarla ilgili
malesef plesantanın önde olması sezeryan sebebiymiş
günaydın arkadaşlar....
görüş günü olan arkadaşlardan güzel haberler bekliyoruz....
gözdeaticim dikkat et kendine işin zor canım allah yardımcın olsun inş sağ salim kucağına alırsında tüm çektiklerini unutursun....
çağlayancım galiba bende hasta olma yolunda ilerliyorum şimdi bizde ıhlamur yapıcaz inş...bu arada bende liste yapmayı beceremedim....hangisinden ne kadar almalıyım, ne almalıyım...s,z kesinleştirince buraya yazarsanız sevinirim en azından fikir olur...
fatmacım sanada günaydınnn....
sürmeli ne güzel anneciğinin yanına gitmişsin....tadını çıkar miss gibi...
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
kızzlar detaylı ultarsona girdim bir kaç saat önce. minik oğlum kocaman delikanlı olmuş) 333 gr. maşallah herşeyimiz normal, bir sorun yok. miniğimin eller hep kafada, sallıyor yumruk yapıyor. bacaklar bir ara bağdaş kurulmuştu, sonra tepindi azcık, en son da bisiklet çevirdi tüm hünerlerini sergiledi anneyle babayı mest etti. cd'mizi de aldık, bir kaç video ve resim var.
darısı tüm görüş günü bekleyenlerin başına kızlar... bugün kontrolü olan arkadaşlar daha bakamadım sizin yazdıklarınıza, umarım sizlerin de güzel geçmştir. az sonra okuyacağım geçmizi.
tüm şubat anneciklerine &bebişlerine sevgileropuyorumnanaktan
nasılsınız kızlar ben geldim geç geldim kusura bakmayınnnnn oğluşum çok iyi çok şükür 400 gr olmuş ayrıntılımız çok iyi çıktı herbişeyini anlattı doktor amcamız tepikler yine havada uçuyorduçok hareketli olucak benim oğlum küçük amcamız bizdeydi onunla sohbete daldık yemek filan yaptık ancak şimdi girebildim şenaysn nuryasemin kızlar siz naptınız bebişcikler nasıl
kızlar video nasıl ekleyebilirim burayaoğluşumun 4 boyutlu maşallah demeniz şartıya size göstermek istiyorum sadece size daha annem ve kocam hariç kimse görmedi : ))
25 01 1977
70kg
erkek
25 şubat 2011
2 li test temiz
arkadaşlar saolsun 3 test temiz dediler yeterlimi acaba
saol ttalım
evet sahi sat: 25 mayıs
hüseyin eren adı(göbek adı muhammet)
hepinize cok tsk ediyorum kizlar
yolculugum cok zor gecti ama sukur iyiyizopuyorumnanaktan
sigortam baslasin hemen bi ebeye gidecegim ozel oluyo burda birde dogumdan sonra bakici istiyecegim:dance:
Maşallah canım oğluşuna kocaman olmuş artık annesi.
Dün bütün oğluşlar çok hareketliymiş maşallah canım seninkinide kocaman olmuş
Buraya video nasıl eklenir bilmiyorum canım ama surmeli'de bize link'le göndermişti netten bir bak istersen nasıl olduğuna :))
Son sat : 25 mayıs
Muhtemel Doğum : 25 şubat
Kilo : 70kg
Ad : hüseyin eren
3'lü test temiz
Sanırım bilgilerin böyle canım seni ekliyorum listeye
Dün sena bize senden önce haberi verdi canım şok şaşırdık hepimiz :))
Ama en büyük şoku sen yaşadın galiba oğluşunu hemen ekliyorum canım listeye maşallah büyümüşte yaramaz :))
Artık yazel kızımızla bize hollandan yazacaksın demek annesi kızımıza iyi bak oralarda tabi kendinede :))
saol çağlayan teyzesi kocaman olduk biz annesini öyle tepikliyoki yerimde duramıyorum doktor amcamızda öyle diyo sert tepikler bekliyo seni diye içerde top koşturuyo ultrasonda yumruk attı karnıma minik zibidi
bu arada günaydın demeyi unutmuşum GÜNAYDINNN
Günaydinnnnn... haftanin son is günü ohh beeee =)
günaydın kızlar..
Mısracım günaydın
Günaydın memur olmak varmış bu devirde bize yarında mesai var :))
ay bide biz cuma günleri sadece 12ye kadar calisiyoruz biliyo musun, hos benim icn fark etmiyo doktor raporu ile günde sadece 4 saat calisiyorum zati bi aydir)) cok kötüyüm nihahaah
bide sey kizlar sizdede akinti basladi mi bende hergün aktinti oluyo
ay bide biz cuma günleri sadece 12ye kadar calisiyoruz biliyo musun, hos benim icn fark etmiyo doktor raporu ile günde sadece 4 saat calisiyorum zati bi aydir)) cok kötüyüm nihahaah
bide sey kizlar sizdede akinti basladi mi bende hergün aktinti oluyo
Günaydın kızlar,a.s.
İki kişilik zor fakat en azından huzurlu evimden yazıyorum, yazdığımdanda anlaşılacağı gibi kaynanam evine döndü, ve maalesef eşim yok, hemde yaklaşık 7 hafta yok, söylediğim herşeyi anlayıp tamam diyen fakat uygulamayan kaynanam sonunda bardağı taşırdı ve bir güzel atıştık, ayın 13nde ayrıntılı ultrasonuma kağanı götüremeyeceğim için ayın 13nden sonra dönmesini kararlaştırdık, ama tabiki sırf beni zor durumda bırakmak için akşam 5 buçuğa bilet aldım bugün gidiyorum dedi, iyi dedim bende güle güle
Başkada bişi demedim zaten sinirlendim kağanı giydirdim kendim giyindim dışarıya çıktık oğlumla, kaynanayada kapıyı çekersin bende anahtar var dedim, o öyle yaparsa bende böyle yaparım oh olsun, tek başına otobüs saatini bekleyip defoldu gitti, buçuktan sonrada biz geldik eve
Bi kaç gündür soğuk olduğu için kağanın yer yatağını iptal etmiştim kendi park yatağını odama çektik ve uyuduktan sonra kucaklayıp kaynanam koyuyordu içine, neyse defolup gidince dün geceki zamansız uyanmalarınıda sayarsak nerdeyse 10 sefer kağanı kucağıma aldım ve gece artı sabah ağrım oldu, ara ara hala var, önemsememeye çalışıyorum , doğum ağrısına benzemiyor çünkü, Allahım sen elden ayaktan düşürüp kimseye muhtaç etme diye dua ettim ve tamamen Allaha bıraktım, doğacağı varsa doğar kimseye 3 gün kalacak diye minnet edemicem artık, annemlerinde ceviz bahçesi var ve cevizlerin hasat zamanı 2 kişi toplayıp hallediyorlar, gel demedim, artık anneminde benim yüzümden sürekli 15 saatlik yolu gelip gittiği yeter
Depresyona giriyorum sanırım, kağan kaynanam sayesinde çok mızmız bir çocuk oldu ve tv karşısında sallamadan uyumadı, bunada alıştırma dememe rağmen kendi alıştırdı, 13.5 kg lık oğlumu saatlerce sallayıp kucağımda salondan yatak odasına kadar taşıdım aslında o zaman başladı ağrı
Sinirlerim bozuk, yemin ederim eşimin iş yerini arayıp sövesim var, yinede ya sabır diyorum, ya 7 hafta gelmeyecek bu adam, ayrıntılıya nasıl gidicem, gidemeyebilirim, gelse bile 3 hafta sonra 2 günlüğüne gelebilir, gel demiyorum, demicem, desemde gelemicek çünkü
Tüp bitti su bitti, 3 senedir hoşgeldine gelmeyen komsucum arayıp oturmaya gelicem dedi, 3 saatlik uykum var, ve hamileyim, kötüyüm kötüyüm kötüyüm
Neyseki dün kusmadm bugünde bulantı yok şükür, komsumuda bi kaç gün sonra ağırlayabilicem
Veeee hasta oluyorum, burnum akıyor, arada sıtmalanıyorum, umrumda değil , belki ölürümde kurtulurum , bundan beteri ancak bu olabileceği için dahada bişi gelmiyor aklıma, ama kağan için ayakta duruyorum, kimsede umrumda değil, hepsinin canı cehenneme,
Kağanında burnu akıyor bi kaç gündür, o bari iyileşse yavrum ya
Neyse sizinde kafanızı şişirdim, her zamanki gibi geçmişe bakamadım kızlar mazur görün
Bir dahaki sefere güzel haberlerle dönmek ümidiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?