2011 Şubat Anneleri

kızlar ben bu bitki çayı olayına daha önce de bakmıştım şimdi yeniden bir göz attım (makalelere felan )evet çoğu yasaklı yeşil çay,ada çayı,civan pperçemi felan yasaklılar grubunda ama
ııhlamur ,papatya,rezene içilebilir grupta tabi günlük miktarını abartmamak gerekiyor.metabolizmayı gereğinden fazla hızlandırmak enerji kaybına neden olur diye:))))

evet aralıklarla içme taraftarıyom bende zaten.haftada bir iki

ama ıhlamuru içerim valla

ay kıyamam sanaaa...galiba benim doktorumda böyle birşeyle karşılaşmamak için kesin bişi söylemiyor.

hayırlı olsun oğluşunnnnn hoşgeldi tekrar

evet ya hastalandığımızda felan tek kurtuluşumuz zencefil ,ıhlamur o kadarı da hakkımımz olsun :))

kızlar ihtiyaç listesi topiğine bende listemi ve aldıklarımı ekledim.. deneyimli anneler fikirlerinizi bekliyorum.. eksiğim yada fazlam varsa yardımcı olur musunuz??

canım şok olmayacak gibi değil gerçekten. neyse bebeğin sağlıklı sıhhatli olsun da gerisi hiç önemli değil.ben mutlu oldum tabi bu işe, oğluşuma bir arkadaş daha geldi, zaten kızlar aldı başını gidiyor bizimkiler azınlıkta kalmışlardı)) tekrar hayırlı olsun canım

abrel hoşgeldin canım aramızaa.s.

gözün aydın şenaycım maşallah pek çok sevindirmiş anne babasını:)

sevimli tebrikler canım kocaman olmuş bebiş

offf offf bunu okuyunca ilk gebeliğim aklıma geldi pişmanlığım hala içimde bir yara
5 ay sigara içmiştim
çok şükür sağlıklı bir kızım oldu hemde zamanında çokta zeki maşallah ama ilerde benim yüzümden sigara bağımlısı olma riski diğer bebeklere göre %50 fazlaymış
:gitme: :gitme:

Geçmiş olsun evridiki kendine ve oğluşuna bide kızına iyi bak canım
Portakallar çıktı bulabilirsen bol bol posalı ye

fatmacım tarifi aldım hemen, portakallı süper olur eminim. deniycem en yakın zamanda
afiyet bal şeker olsun canıımcokacimcoook

canım rezene sakinleştirir,uyku getirir,gaz giderir sanırım günde 1 kereden bişey olmaz

melocum hemde yeşil çay içiyorsun :1no2: doktoruna söyledin mi??? ben sakıncalı diye biliyorum canım...ozaten başlı başına ağır bir çay..

eee benim dr um günde 1 kez içebilirsin dedi amaaaaaaohaoldumsmile

duyduk duyduk gündüz duyduk hemde
bizde şok olduk
hakkında hayırlısı canım
pembe bişeyler almışmıydın yoksa??*

gözün aydın canım, ailene kavuştun en azından hem değişiklik olur sanada biraz uçtunuz yani bebişle

hepinize cok tsk ediyorum kizlar
yolculugum cok zor gecti ama sukur iyiyizopuyorumnanaktan
sigortam baslasin hemen bi ebeye gidecegim ozel oluyo burda birde dogumdan sonra bakici istiyecegim:dance:

Maşallah canım oğluşuna kocaman olmuş artık annesi.

Dün bütün oğluşlar çok hareketliymiş maşallah canım seninkinide kocaman olmuş

kızlar video nasıl ekleyebilirim burayaoğluşumun 4 boyutlu maşallah demeniz şartıya size göstermek istiyorum sadece size daha annem ve kocam hariç kimse görmedi : ))

Buraya video nasıl eklenir bilmiyorum canım ama surmeli'de bize link'le göndermişti netten bir bak istersen nasıl olduğuna :))

25 01 1977
70kg
erkek
25 şubat 2011
2 li test temiz
arkadaşlar saolsun 3 test temiz dediler yeterlimi acaba
saol ttalım

evet sahi sat: 25 mayıs

hüseyin eren adı(göbek adı muhammet)

Son sat : 25 mayıs
Muhtemel Doğum : 25 şubat
Kilo : 70kg
Ad : hüseyin eren
3'lü test temiz
Sanırım bilgilerin böyle canım seni ekliyorum listeye

Dün sena bize senden önce haberi verdi canım şok şaşırdık hepimiz :))
Ama en büyük şoku sen yaşadın galiba oğluşunu hemen ekliyorum canım listeye maşallah büyümüşte yaramaz :))

hepinize cok tsk ediyorum kizlar
yolculugum cok zor gecti ama sukur iyiyizopuyorumnanaktan
sigortam baslasin hemen bi ebeye gidecegim ozel oluyo burda birde dogumdan sonra bakici istiyecegim:dance:

Artık yazel kızımızla bize hollandan yazacaksın demek annesi kızımıza iyi bak oralarda tabi kendinede :))

saol çağlayan teyzesi kocaman olduk biz annesini öyle tepikliyoki yerimde duramıyorum doktor amcamızda öyle diyo sert tepikler bekliyo seni diye içerde top koşturuyo ultrasonda yumruk attı karnıma minik zibidi

bu arada günaydın demeyi unutmuşum GÜNAYDINNN

sat 17 mayıs 2010
2 li test yaptırdım temiz dedi 3 lüye gerek görmedi.
cinsiyet erkek
ayrıntılı ultrason için pazartesi tekrar gideceğim

Mısracım günaydın

Günaydıncanım desene içerden çıkana kadar maç yapıcak annesinin karnında :))

Günaydinnnnn... haftanin son is günü ohh beeee =)

Günaydın memur olmak varmış bu devirde bize yarında mesai var :))

günaydın kızlar..

Günaydın :))

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,a.s.
İki kişilik zor fakat en azından huzurlu evimden yazıyorum, yazdığımdanda anlaşılacağı gibi kaynanam evine döndü, ve maalesef eşim yok, hemde yaklaşık 7 hafta yok, söylediğim herşeyi anlayıp tamam diyen fakat uygulamayan kaynanam sonunda bardağı taşırdı ve bir güzel atıştık, ayın 13nde ayrıntılı ultrasonuma kağanı götüremeyeceğim için ayın 13nden sonra dönmesini kararlaştırdık, ama tabiki sırf beni zor durumda bırakmak için akşam 5 buçuğa bilet aldım bugün gidiyorum dedi, iyi dedim bende güle güle

Başkada bişi demedim zaten sinirlendim kağanı giydirdim kendim giyindim dışarıya çıktık oğlumla, kaynanayada kapıyı çekersin bende anahtar var dedim, o öyle yaparsa bende böyle yaparım oh olsun, tek başına otobüs saatini bekleyip defoldu gitti, buçuktan sonrada biz geldik eve

Bi kaç gündür soğuk olduğu için kağanın yer yatağını iptal etmiştim kendi park yatağını odama çektik ve uyuduktan sonra kucaklayıp kaynanam koyuyordu içine, neyse defolup gidince dün geceki zamansız uyanmalarınıda sayarsak nerdeyse 10 sefer kağanı kucağıma aldım ve gece artı sabah ağrım oldu, ara ara hala var, önemsememeye çalışıyorum , doğum ağrısına benzemiyor çünkü, Allahım sen elden ayaktan düşürüp kimseye muhtaç etme diye dua ettim ve tamamen Allaha bıraktım, doğacağı varsa doğar kimseye 3 gün kalacak diye minnet edemicem artık, annemlerinde ceviz bahçesi var ve cevizlerin hasat zamanı 2 kişi toplayıp hallediyorlar, gel demedim, artık anneminde benim yüzümden sürekli 15 saatlik yolu gelip gittiği yeter

Depresyona giriyorum sanırım, kağan kaynanam sayesinde çok mızmız bir çocuk oldu ve tv karşısında sallamadan uyumadı, bunada alıştırma dememe rağmen kendi alıştırdı, 13.5 kg lık oğlumu saatlerce sallayıp kucağımda salondan yatak odasına kadar taşıdım aslında o zaman başladı ağrı

Sinirlerim bozuk, yemin ederim eşimin iş yerini arayıp sövesim var, yinede ya sabır diyorum, ya 7 hafta gelmeyecek bu adam, ayrıntılıya nasıl gidicem, gidemeyebilirim, gelse bile 3 hafta sonra 2 günlüğüne gelebilir, gel demiyorum, demicem, desemde gelemicek çünkü

Tüp bitti su bitti, 3 senedir hoşgeldine gelmeyen komsucum arayıp oturmaya gelicem dedi, 3 saatlik uykum var, ve hamileyim, kötüyüm kötüyüm kötüyüm
Neyseki dün kusmadm bugünde bulantı yok şükür, komsumuda bi kaç gün sonra ağırlayabilicem

Veeee hasta oluyorum, burnum akıyor, arada sıtmalanıyorum, umrumda değil , belki ölürümde kurtulurum , bundan beteri ancak bu olabileceği için dahada bişi gelmiyor aklıma, ama kağan için ayakta duruyorum, kimsede umrumda değil, hepsinin canı cehenneme,
Kağanında burnu akıyor bi kaç gündür, o bari iyileşse yavrum ya

Neyse sizinde kafanızı şişirdim, her zamanki gibi geçmişe bakamadım kızlar mazur görün
Bir dahaki sefere güzel haberlerle dönmek ümidiyle

Yahu nasıl memurluk bu ya 12'ye kadar çalışıyorsun çok güzel bir işin varmış canım :))
Akıntı bendede var canım eğer kokulu ve idrarında yanma yoksa normal

Ne denerki canım bu yazdıklarından sonra,lütfen kendini ve bebeğini düşün kağanda var onunda sana en çok ihtiyacı olacak dönem bu zaman.Eşin gelene kadar biraz daha sabret ne yapacaksın.Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…