Selam arkadaşlar bende 20+4 um şubat annesi olacağım allahın izniyle cinsiyetimizde erkek
sohbetiniz bayağ koyu allah hepimize bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
aaa ne güzel itfaiye varya canım onun daha aşağısında çarşıya doğru yani sen neresindesin ?
gultun hoşgeldinnn.hayırlı olsun bebişinnn
canım bende kaynarcayım ama taşınıcam nasipse dumankayanın biraz ilerisinde ev buldum inşallah olur canım yakınsın yinede banadakaydirigubbakcemile2
arkadaşım sende ankaradansın ulusta suluhan varmış orda bebek şekerleri için malzemeler varmış uygun fiyata ben oraya bakacağım kendim yapmamla satın almam arasında fazla bişey oynamaz ise ona gore karar vereceğim
tşk ederim seninde hayırlı olsun canım ankarada hangi doktora gidiyorsun?
hayırllı olsun şimdiden canım ozaman
yakınız bu arada :)))
gultun hayırlı olsun biz sanki senle daha önce karşılaşmısız gibime gelio kk da
biiliyorum gittim oraya evet var samanpazarında bir tuhafiye gibi yer var ordada var malzemeler şimdilik yerleri tespit ediyorum birdahaki sefere fiyatları tespit edicem sonra nokta vuruşu ile işe girişecem sempatiksalakcinni
balgat ta medart ta haluk balkayaya gidiyorum
sen nereye gidiyorsun
kızlar 3 gündür falan giremiyorum nete 2 gün önce 2. düzey ultrasona girdim oğluşumda heriki böbreğinde biraz büyüme var dediler:gitme: kendi doktoruma geldim gösterdim sonucu oda dediki; endişelenecek hiç bir durum söz konusu değil dedi erkek bebeklerin yaklaşık % 70 inde olurmuş doğar doğmaz bir böbrek ultrasonu çekeriz dedi en kötü ihtimal erken sünnet öneririz dedi kafana sakın takma olağan birşey dedibiraz rahatlattı sağolsun beni ve ailemi
Selam arkadaşlar bende 20+4 um şubat annesi olacağım allahın izniyle cinsiyetimizde erkek
sohbetiniz bayağ koyu allah hepimize bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
aramıza hoşgeldinnna.s.
Nasıl oldun canım iyimisin biraz daha :1hug:
daha hiçbirşey yemedimki sadece yatıyorum
birazdan patates haşlayacağım
ben karnım büyüyünce aşağıdaki linkteki gibi boyayıp foto çektireceğimkaydirigubbakcemile3
Kknsan - Gebelikte ay ay dikkat edilmesi gerekenler
benim arkadaşımda lina ya gitti maltepedeydi galiba yeni mahalleye yeni taşındı lina.doktorun adını hatırlamıyorum ama kapalı bir bayandı.banada çok tavsiye etmişti.bizim özel sağlık sigortamız varda medart katkı payıda almıyor o yüzden orayı seçtik.doğumu bayındırda yapmayı düşünüyorum
linada doğum yapılıyormu sen nerede yapacaksın
hoş geldin gultun aramıza. Bilgilerini verde çağlayan arkadaşımız senide eklesin istersen listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?