2011 Şubat Anneleri

Selam arkadaşlar bende 20+4 um şubat annesi olacağım allahın izniyle cinsiyetimizde erkek
sohbetiniz bayağ koyu allah hepimize bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

canım hoşgeldin aramıza bebişinde hayırlı olsun

aaa ne güzel itfaiye varya canım onun daha aşağısında çarşıya doğru yani sen neresindesin ?

canım bende kaynarcayım ama taşınıcam nasipse dumankayanın biraz ilerisinde ev buldum inşallah olur canım yakınsın yinede banadakaydirigubbakcemile2

Sena gönderdiğin linkteki bebekler çok güzelmiş insan bunlardan yaptırsa bile yemeğe kıyamaz :)))

Gultun hoşgeldin aramıza :))

gultun hayırlı olsun biz sanki senle daha önce karşılaşmısız gibime gelio kk da

biiliyorum gittim oraya evet var samanpazarında bir tuhafiye gibi yer var ordada var malzemeler şimdilik yerleri tespit ediyorum birdahaki sefere fiyatları tespit edicem sonra nokta vuruşu ile işe girişecem sempatiksalakcinni

gultun hayırlı olsun biz sanki senle daha önce karşılaşmısız gibime gelio kk da

olabilir canım hamileler adaylar elele topiğindenim genelde ordayım yani:)

biiliyorum gittim oraya evet var samanpazarında bir tuhafiye gibi yer var ordada var malzemeler şimdilik yerleri tespit ediyorum birdahaki sefere fiyatları tespit edicem sonra nokta vuruşu ile işe girişecem sempatiksalakcinni

fiyatlardan hbdar eedermisin benide ben daha gitmedim araştırmadımda henuz yavaş yavaş kıyafet alıorum

balgat ta medart ta haluk balkayaya gidiyorum

sen nereye gidiyorsun

ben lina kadın sağlığı ve doğum merkezi yenimahallede mine hnmı gidiorum

cnm hiç kafana takma.. üst kat komşum şubat ayında doğum yaptı (bebeği kızdı) Aynı şekil ultrasonda böbrek büyümesi tespit edildi. Doğduktan bir hafta sonra kendiliğinden geçti. Sonra Kütahyada bir arkadaşımda mayısta erkek bebek doğurdu. Aynı şekil onunda bebeğinin 2 böbreğinde büyüme wardı we dr doğumdan sonra en kötü ihtimal sünnet yaparız demiş ama buna bile gerek kalmadan kendiliğinden geçti. İçini ferah tut seninde dediğin gibi erkek bebeklerin çoğunda bu durumla karşılaşılıyormuş. Sağlıkla büyüsün bebeklerimiz.

benim arkadaşımda lina ya gitti maltepedeydi galiba yeni mahalleye yeni taşındı lina.doktorun adını hatırlamıyorum ama kapalı bir bayandı.banada çok tavsiye etmişti.bizim özel sağlık sigortamız varda medart katkı payıda almıyor o yüzden orayı seçtik.doğumu bayındırda yapmayı düşünüyorum

linada doğum yapılıyormu sen nerede yapacaksın

Selam arkadaşlar bende 20+4 um şubat annesi olacağım allahın izniyle cinsiyetimizde erkek
sohbetiniz bayağ koyu allah hepimize bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

hoş geldin gultun aramıza. Bilgilerini verde çağlayan arkadaşımız senide eklesin istersen listeye

fns yemeden olmazki ama.yemezsen gücünü toplayamazsın.

ay çok güzel olmuş bende görmüştüm o sayfayı.

Ama sen yemek yemezsen o kızçe nasıl beslenecek akşam oldu nerdeyse birazcık da o minişi düşün canım ben aç aç durma

Linkteki resimde çok güzelmiş son ay yapıp çektirmek lazım

hoşbulduk arkadaşlarrr sağolun

canım 3 bayan doktor var 2si kapalı ya benim doktorum mine hanmdır yada şükran hnmdır evet y.mahalleye yeni taşındılar burası çok daha guzel ekiplerini tamamlayabilirlerse doğumda yaptırcaklar ama bana yetişmez ben zubeyde hanımda yapmayı duşunuorum ozel oda tutup ablam ve 2 arkadaşımda orda yaptı memnun kaldılar sigortam karşılasın napim.

hoş geldin gultun aramıza. Bilgilerini verde çağlayan arkadaşımız senide eklesin istersen listeye

hoşbulduk canım.17 mayıs sat +61 ile kaldım şimdi 68 kiloyum+ 21 şubat tahmini doğum +cinsiyetimiz erkek +391 gr +20cm +2li ve 3lü taramamızı olduk + detaylı usgmizide olduk sırada şeker yuklemesi+tetenoz aşımız var:) yeterlimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…