hoşbulduk arkadaşlarrr sağolun
canım 3 bayan doktor var 2si kapalı ya benim doktorum mine hanmdır yada şükran hnmdır evet y.mahalleye yeni taşındılar burası çok daha guzel ekiplerini tamamlayabilirlerse doğumda yaptırcaklar ama bana yetişmez ben zubeyde hanımda yapmayı duşunuorum ozel oda tutup ablam ve 2 arkadaşımda orda yaptı memnun kaldılar sigortam karşılasın napim.
hoşbulduk canım.17 mayıs sat +61 ile kaldım şimdi 68 kiloyum+ 21 şubat tahmini doğum +cinsiyetimiz erkek +391 gr +20cm +2li ve 3lü taramamızı olduk + detaylı usgmizide olduk sırada şeker yuklemesi+tetenoz aşımız var:) yeterlimi?
ya sanki hamilelğin ilk ayı gibi canım bişey istemiyor
mutfaga girince midem bulanıyoo
ya sanki hamilelğin ilk ayı gibi canım bişey istemiyor
mutfaga girince midem bulanıyoo
Kızlar size birşey sorucam bebeklerinizle konuşuyormusunuz ben ilk zamanlar çok konuşuyordum ama bu aralar az konuşuyorum minik kızımla sizde durumlar nasıl.Konuşmuyorum diye acaba bir sorun olur mu bebeğimde
çağlayancım tabiki olmazzz
bende konuşuyordum yüksek sesle.annem geldikten sonra garip gözükmemek için konuşmuyorum.ama içimden sürekli konuşuyorum biliyorum o hissediyo.mesela akşamları babası kulağını dayıyor ben içimden hadi yavrum babana bi tepik atta rahat etsin diyorum hareketsizken hareketleniyor..
o seni hissediyor bence içindende konuş.çünkü duygularımızı nasıl hissediyorlarsa üzüntümüzü mutluluğıumuzu bunuda hisseder bence
çağlayancım ben nasıl ekleyeceğimki?
mavi3 hoşbulduk canım evet bende ankaradan bulunca seviniorum alışverişler hakkında birbirimize bilgi versek iyi olur die duşunuorum ne dersiniz?
selam kızlar benim de bugün midem yanıyo dün başaldı iyiydim daha önce
bişi sorucam size ama doğru söyleyin
6 kilo aldım ben
dikkat etmeye de çalışıyorum sizce çok mu yaaa
64 tüm 70 oldum
kışlık giymeye başlayınca da iyice bi şişko oldum sanki
6 ayda 6 kilo hızlı mı gidiyoruz sizce???
selam kızlar benim de bugün midem yanıyo dün başaldı iyiydim daha önce
bişi sorucam size ama doğru söyleyin
6 kilo aldım ben
dikkat etmeye de çalışıyorum sizce çok mu yaaa
64 tüm 70 oldum
kışlık giymeye başlayınca da iyice bi şişko oldum sanki
6 ayda 6 kilo hızlı mı gidiyoruz sizce???
Buraya yazdığın gibi bilgilerini sadece oraya yaz demek istedim ama yalnış anlattım galiba canım kusura bakma oradan takip etmem kolay oluyorda
mavi bence normal
doktorum bana her ay 1 kilo demişti.ilk aylarda alamayabilirsin hatta verebilirsin son aylardada 2 kiloya falan çıkabilir demişti
tabi bu senin vucut yapınlada orantılı.bana normal gibi geldi ama...aya vurursak her ay 1 kilo..bende 5. ayındayım 5 kilo almışım.bugün sağlık ocağında çok iyi dedi
öyle aslında da son 2 ay çok alınıyomuş
ayda bir hakkım doldu şimdiden:)))
bazen hiç umursamıyorum çok değil veririm her aya bi kilo diyorum zaten 12 kilo normal diyolar ya
bazen de çok kompleks yapıyorum işte
Kızlar size birşey sorucam bebeklerinizle konuşuyormusunuz ben ilk zamanlar çok konuşuyordum ama bu aralar az konuşuyorum minik kızımla sizde durumlar nasıl.Konuşmuyorum diye acaba bir sorun olur mu bebeğimde
Buraya yazdığın gibi bilgilerini sadece oraya yaz demek istedim ama yalnış anlattım galiba canım kusura bakma oradan takip etmem kolay oluyorda
gultun o sayfaya bilgilerini yaz çağlayan ekler tabloya.sen sadece o topiğe yaz.
bende ankaradayım etlikte oturuyorum antaresin orda sen nerdesin...
ben birçok şeyi paylaşıyorum burdan gerçi bebek için hiçbirşey almadımmm hamilelik için aldığım şeyleri paylaştım.
6 ayda 6 kg gayet iyi bence her ay 1kg almışsın işte canım ne kadar güzel ben 7kg aldım mesela dr.çok kızdı bana sen iyisin gene :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?