2011 Şubat Anneleri

ya sanki hamilelğin ilk ayı gibi canım bişey istemiyor
mutfaga girince midem bulanıyoo

ay böyle hasta olup yardıma ihtiyacı olup yalnız olan arkadaşlara nasıl içim gidiyor aynı şehirde olsak valla kalkıp gidicem bi çorba yapıcam.:gitme:

fnscim dikkat et kendine eşin falan gelince baksın sana dinlen bol bol çabuk iyileş

Gultun bunları bizim listemiz var canım oraya yazabilirmisin acaba
2011 şubat anneleri listesi diye

Kraker falan ye madem birşey istemiyor bastırsın mideni.Ahh ahhh evde yalnız olmakta çok zor bu durumlarda hastasın ama yanında kimse yok

Canım dikkat et kendine. Geçmiş olsun. Hastayken insanın canı hiçbir şey istemiyor biliyorum ama bebişin için az da olsa ye cnm. :1hug:

selam kızlar benim de bugün midem yanıyo dün başaldı iyiydim daha önce

bişi sorucam size ama doğru söyleyin
6 kilo aldım ben
dikkat etmeye de çalışıyorum sizce çok mu yaaa
64 tüm 70 oldum
kışlık giymeye başlayınca da iyice bi şişko oldum sanki
6 ayda 6 kilo hızlı mı gidiyoruz sizce???

Kızlar size birşey sorucam bebeklerinizle konuşuyormusunuz ben ilk zamanlar çok konuşuyordum ama bu aralar az konuşuyorum minik kızımla sizde durumlar nasıl.Konuşmuyorum diye acaba bir sorun olur mu bebeğimde

gultun hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebişin canım sende ankara dasın ne güzel bir ankaralı anne adayı daha aramızda :))))

mavi bence normal

doktorum bana her ay 1 kilo demişti.ilk aylarda alamayabilirsin hatta verebilirsin son aylardada 2 kiloya falan çıkabilir demişti

tabi bu senin vucut yapınlada orantılı.bana normal gibi geldi ama...aya vurursak her ay 1 kilo..bende 5. ayındayım 5 kilo almışım.bugün sağlık ocağında çok iyi dedi

Kızlar size birşey sorucam bebeklerinizle konuşuyormusunuz ben ilk zamanlar çok konuşuyordum ama bu aralar az konuşuyorum minik kızımla sizde durumlar nasıl.Konuşmuyorum diye acaba bir sorun olur mu bebeğimde

çağlayancım tabiki olmazzz

bende konuşuyordum yüksek sesle.annem geldikten sonra garip gözükmemek için konuşmuyorum.ama içimden sürekli konuşuyorum biliyorum o hissediyo.mesela akşamları babası kulağını dayıyor ben içimden hadi yavrum babana bi tepik atta rahat etsin diyorum hareketsizken hareketleniyor..

o seni hissediyor bence içindende konuş.çünkü duygularımızı nasıl hissediyorlarsa üzüntümüzü mutluluğıumuzu bunuda hisseder bence

çağlayancım ben nasıl ekleyeceğimki?

mavi3 hoşbulduk canım evet bende ankaradan bulunca seviniorum alışverişler hakkında birbirimize bilgi versek iyi olur die duşunuorum ne dersiniz?

İş yerinde konuşamıyorum ortam kalabalık oluyor akşamlarıda yorgun oluyorum çok ilgilenemiyorum tedirgin oldum işte.

çağlayancım ben nasıl ekleyeceğimki?

mavi3 hoşbulduk canım evet bende ankaradan bulunca seviniorum alışverişler hakkında birbirimize bilgi versek iyi olur die duşunuorum ne dersiniz?

Buraya yazdığın gibi bilgilerini sadece oraya yaz demek istedim ama yalnış anlattım galiba canım kusura bakma oradan takip etmem kolay oluyorda

gultun o sayfaya bilgilerini yaz çağlayan ekler tabloya.sen sadece o topiğe yaz.

bende ankaradayım etlikte oturuyorum antaresin orda sen nerdesin...
ben birçok şeyi paylaşıyorum burdan gerçi bebek için hiçbirşey almadımmm hamilelik için aldığım şeyleri paylaştım.

takma kafana arkadaşım bende 7 kilo aldım ilk 3 ay sadece 1,5 kilo almıştım doktorum çok iyi gidiosun demişti aynı yememe rağmen hızla almaya başladım 3.aydan sonra bende anlamadım aman napim bebeişimiz sağlıklı olsunda veririz

6 ayda 6 kg gayet iyi bence her ay 1kg almışsın işte canım ne kadar güzel ben 7kg aldım mesela dr.çok kızdı bana sen iyisin gene :))

Buraya yazdığın gibi bilgilerini sadece oraya yaz demek istedim ama yalnış anlattım galiba canım kusura bakma oradan takip etmem kolay oluyorda

anlıyorum merak etme içinden konuş göreceksin bak tepkki verecek anlıyor onlar.ah ominikler öyle akıllıııkiiiiii herşeyi anlıyor

öyle aslında da son 2 ay çok alınıyomuş
ayda bir hakkım doldu şimdiden:)))
bazen hiç umursamıyorum çok değil veririm her aya bi kilo diyorum zaten 12 kilo normal diyolar ya
bazen de çok kompleks yapıyorum işte

evet gultun bencede birbirimize bilgi veririz güzel olur lina ya gidiyorum demissin zübeyde hanım da dogum yapcam demissin ordada gittigin dr varmı özeline doguma gircekmi yani ? bende zübeyde hanm düşünüyorumda onun icin sordum cnm.

benim bir arkadaşım hamileliğinde taamm 30 kilo aldı....şimdi kızı bir yaşında ama öyle ince öyle zayıfkiii manken gibi

verirsin tabiki sağlık açısından bir zararı yoksa endişelenme.bende almadım almadım üçüncü ayımda 3 kilo birden aldım

hiç bişeycik olmaz ama aklına geldikçe içinden konuş canım.bende hep konuşuorum odamda tek çalışıorum hem dışımdan hem içimden konuşuoruz oğluşumla:)

ok canım

ben etlikte buyudum sonra ev aldık taşındık ailemle ,sonra evlendim 2 senelik evliyim yenimahllede oturuorum şuan ama etliğe sık geliorum daha pazar gunu antaresteydim realden oğluma bir kadife tulum bide 3lü kısa kollu 3-6 ay için badi aldım çok guzel ve ucuz.
6 ayda 6 kg gayet iyi bence her ay 1kg almışsın işte canım ne kadar güzel ben 7kg aldım mesela dr.çok kızdı bana sen iyisin gene :))

banada bu sefer doktor hızlı gidiosun dedi hamurişi yeme dedi öğunde 3ince dilim ekmek yiyecekmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…