2011 Şubat Anneleri

linadaki doktorum sadece ozel hastanelere gidior etliktede sadece tanıdık başhemşire var doğuma yakın gidip ozel oda hakkında bide epidural yapılıormu fark alıolarmı bunun hakkında bilgi alacağım o kadar canım

epidural yapılmıyomuş diye duymustum bende epiduralli normal dogum düşünüyorum da hayırlısı bakalım ben ilk zubeyde hnıma gidiyordum dr hosuma gitmemisti degistirmiştim özel hastaneye gidiyordum ama devlet te dogum yapmak daha mantıklı saglıgım için ve bebegin saglıgı için herşeyi dusunmek lazım diye şimdi anlayacagın hastane ve dr arayışındayım kafam çok karışık herkes bişey söylüyor çünkü :///

gultun birde etlik te özel oda çok az sayıdaymış cnm ama senin tanıdık varsa ayarlarlar zaten fiyatlarıda uygunmuş 50-75 arası diye duymustum özel oda fiyatını

genelde zübeyde hanımdan herkes memnun.tabi biraz kalabalık olduğu için doğum esnası biraz sıkıntılı olabiliyor.daha 2 ay önce kuzenim yaptı orda...azıcık sıkıntılı oldu ama şimdi anlatmayayım kafanız karışmasın.ama genelde tercih edilen bir hastane

neymiş ya merak ettim şimdi bak anlatsana benm kafa zaten karışık :)))

en son kime gittin özele gidersen benim gibi sevk verir devlette yaparsın kime gitmeye kaarar verdin doğum harici devlet hastanesi iyi değil bence hiç ilgi yok denilior ve cinsiyet
konusunda hala oğrenemeyenler varmış soylemiolarmış

gultun birde etlik te özel oda çok az sayıdaymış cnm ama senin tanıdık varsa ayarlarlar zaten fiyatlarıda uygunmuş 50-75 arası diye duymustum özel oda fiyatını

tanıdığa gidip onceden halletmeye çalışcaz

anlat anlatda bilelim nolcakki

neymiş ya merak ettim şimdi bak anlatsana benm kafa zaten karışık :)))

bir kere çok sağlıklı nur topu gibi bir bebek dünyaya getirdi.kendiside çok sağlıklı
sanırım onun beden yapısı biraz normal doğum için zormuş.hemşire gelmiş bakmış (tabi bu hastanelerde hepsinde sancı için sizi bir odaya alıyorlar yanınızda bir kaç hamile daha oluyor ve arada sırada gelip gelip bakıyorlar açılma olmuşmu diye her seferinde farklı biride gelebiliyor)evet hemşire bakmış bundan daha darlarda doğum yaptı yapar demiş doğuma almış

tabi biraz zorlanmış karnına falan bastırmışlar epey bir zorlamışlar.Allaha şükür bebeğimiz sağlıkla doğdu ama kafası biraz uzundu biraz çekelemişler sanırım.doğumdan sonra iki kere falan film çektirdiler bir sorun çıkmadı allahtan.şimdi gayet normal düzeldi tabi.

bu tür şeyler heryerde olabilir.sizi tedirgin etmek için söylemiyorum.her kadın her doğum her bebek farklıdır.

ama konuştuğum hamilelerden %80 i zübeyde hanımı tercih ediyor ilk doğumunu yapıp memnun olup ikincisinide orda yaptıranlar var.bir arkadaşım özelde muayene oluyor doğumda zübeyde hanımı tercih edecek.

yani biraz şans işte.zübeyde hanım bana yakın ama ben korkuyorum ne yalan söyliimm.doktorum ve anastezisi gelecek benim doğumuma bayındıra.bende özel oda istiyorum birde eşim annem ne bilim ablam falan yanımda olsun istiyorum. normal düşünüyoruz ama sıkıntı olursa epudurali düşünüyorum.o yüzden orayı tercih ettim

hımm sagol cnm hayırlısı olsun bakalım bi araştırmak lazım öffff ne zor işmiş

selam kızlar okuldan geldim sayfaları okudum:bbo::bbo:

çok yoruldum ,nöbetçiydim.okuldan sonra çarşıya gittim kendime bişeyler aldım,siyah hamile pantolonu ve birkaç tişört evde giymeye,ayrıca hamile külotu da aldım.şimdi uzandım sizi okuyorum.evim de sıcacık mirmirmirmirmirmirmirmir

2 GÜNDÜR NETİM BOLZUKTU EN ÇOKTA YAZILANLARI OKUYAMAYACAĞIM İÇİN ÜZÜLDÜMMM ZATEN ZAR ZOR YETİŞİYORUM.ARTIK BENİ UNUTURSUNUZ DİYE KORKTUMMM :gitme:

BENDE 4.5 KİLO ALDIMM EVDEKİ TARTIYA GÖREE DOKTORDAKİ DAHA FAZLA GÖSTERİYOO 66 ÇIKTIM 2 HAFTA ÖNCE BOZULDU DOKTOR YASAKLARI ARTTIRDIII

ben kaçar arkadaşlar birazdan eşim gelir masayı hazırlayayım.akşamda kayınvalideme gidicez artıkın yarın görüşürüz öpttüm hepiciğinizi bebeciklerinizide sevdim uzaktan uzaktan iyi akşamlar

gultun ben batıkent te özel bi yere gidiyorum şuan orda dogum 500 normal ama epidural dısardan getirirsen yapıyor oda ayrı bi ücret etlik te çalışan muayenehanesi olan bi dr bulcam yada zekai tahir de çalışan bulcam en azından dogum icin guvenilir olur 500-1000 arası giriyorlar doguma

ohhh melocumm almışın cicilerinii.ben daha iş yerindeyim fanı açtım bende valla üşüdüm bugün.

ben kaçar arkadaşlar birazdan eşim gelir masayı hazırlayayım.akşamda kayınvalideme gidicez artıkın yarın görüşürüz öpttüm hepiciğinizi bebeciklerinizide sevdim uzaktan uzaktan iyi akşamlar

iyi akşamlar canım bebişe iyi bak .)):teytey:

dillerim_lal hadi kolay gele arkidişimmm.güzell bi sofra hazırla kocişine.biz daha işteyiz eve gitcezde hazırlıcazz ölme eşşeğim ölmeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…