2011 Şubat Anneleri

Bizimde bi kız düşüncemiz vardı aynen baba kız olayı ama olmadı sanırım. Dr erkek ama tıp yanılabilirde diyor :))
Panço iyi fikir gerçekten hem doğumdan sonrada kullanabiliriz. Ama şöyle modern bişiy olması lazım. Yoksa bu soğuklarda önü kapanmayan montlarla donarız valla.

ya kızlar ayaklar büyümesin ya
tam bir ayakkabı delisiyim en az 50 çift ayakkabım var
ayakkaklarım 1 numara büyürse naparım ben mafoldumben

senacım senin bir oda boşalmış olur canım daha iyi ya tekrar yeni yeni ayakkabılar alırsın kendine kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:dance:

kızlar 3 gündür falan giremiyorum nete 2 gün önce 2. düzey ultrasona girdim oğluşumda heriki böbreğinde biraz büyüme var dediler:gitme: kendi doktoruma geldim gösterdim sonucu oda dediki; endişelenecek hiç bir durum söz konusu değil dedi erkek bebeklerin yaklaşık % 70 inde olurmuş doğar doğmaz bir böbrek ultrasonu çekeriz dedi en kötü ihtimal erken sünnet öneririz dedi kafana sakın takma olağan birşey dedi biraz rahatlattı sağolsun beni ve ailemi

canım kıza sevinmiş gibi yapıyolar galiba bizimkide aşkım benim falan diyodu şimdi oğlu olacağını duyunca ağzı yer değiştirdi kulaklarına çıktı çok mutlu devamlı gülüyo kaydirigubbakcemile3

:))))) aynen canım çocuklar zaten pipiler dışarda gezecekler

merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım herkes iyidir bebişlerde nasıl
ben uzun zamandır giremiyorum buğün fırsatım oldu

Buraya yazmak kadar okumakta çok zevkli oluyormuş yaaa.Ben bunu arada sırada yapıyım

Birde erkek anaları çok güldüm yazdıklarınıza demekki bizimde erkek olsaydı babamız her gelene gösterecekti bakın oğlumun pipisi diye :)))

canım hiç moralini bozma inşallah hiçbirşey olmaz allahın izniyle içini ferah tut

merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım herkes iyidir bebişlerde nasıl
ben uzun zamandır giremiyorum buğün fırsatım oldu

sağol canım biz iyiyiz sen nasılsın bebişin nasıl hamilelik nasıl gidiyor

kesin öyle canım kaydirigubbakcemile3

canım hiç moralini bozma inşallah hiçbirşey olmaz allahın izniyle içini ferah tut

çok sağol nuryasemin inan çevrem okadar etkiliyorki gitme yaptırma vs. çocukta bişiii olsa ne yapacaksın falan diye aklım sürekli karışıktı gidip gitmeme konusunda iyikide gitmiştim korktuğum şeyler olmadı çok şükür Allah'ın izniyle atlatırız bunuda inşallah

Güzel şeyler söylemiş annesi dr.bak sende üzme kendini benim ablamın çocuklarının ikiside erken sünnet oldular garibim daha bir tanesi yeni doğmuştu olduğunda.Maşallah şimdi hiçbirşeyleri yok içini ferah tut iyi düşün herşey iyi olsun.
Bu arada kaç gr.olmuş oğluşun söylemedimi dr. :))

artık sıkmayacağım kendimi valla söyledi söyledi teyzesi 558 gr (-/+ 50 gr) 28 cm ama,2. düzey ultrasonda 712 gr (-/+120 gr dediler )

biz kendimi zaten çocuk doğduktan sonra sünnet ettirmek istiyoruz daha çabuk iyileşiyomuş daha iyiymiş erken sünnet ettirmek öyle duydum canım ben

kız babası şanslı olur derler aslında ama genelde çoğu erkek çocugununda erkek olmasını istiyo hep :))

ayyy birde kızlar size bişii sorcam ben bu ay doktoruma yaklaşık 5 gün erken gittim sebebide ufacık bir kanamm oldu 1-2 damla pembe renkti bende eevham yaptım tabi gittim dr.a sonra doktorum önemli değil bebeğin çok hareketli ve tekmeleri sert olup kendi eşine vurduğunda bu gibi ufak tefek kanamalr olur ve 9 ayda görülebilir dedi sakın kafana takma diyor eğer takarsan bu hamilelik bitmez dedi sizdede oluyormu bu tip kanamalar???

kız babası şanslı olur derler aslında ama genelde çoğu erkek çocugununda erkek olmasını istiyo hep :))

Evet buna katılıyorum işte benim eşimin arkadaşlarının çoğu kızı var,cinsiyetini öğrenmeden önce erkek olursa herkese hava atıcam diyordu erkek oğlum oldu benim,sizin kızlara abilik edicek benim oğlum falan diyordu şimdi soruyorum üzülüyormusun kız diye yok aslında seviniyorum diyor ama içlerinde hep bir uhte olarak kalıyor erkek çocuk

Son düzenleme:
biz kendimi zaten çocuk doğduktan sonra sünnet ettirmek istiyoruz daha çabuk iyileşiyomuş daha iyiymiş erken sünnet ettirmek öyle duydum canım ben

eşimde bu düşünceden yana artık dahada ilerlerse eğer öyle yaparım daha sonra mevlütlü sünnet düğünü yaparım artık

eşimde bu düşünceden yana artık dahada ilerlerse eğer öyle yaparım daha sonra mevlütlü sünnet düğünü yaparım artık

canım bizde öyle diyoruz yalandan 4-5 yaşındada bi mevlüt bi düğün yaparız içimizde kalmaz en azından hem o zaman daha rahat oluruz

kızlarrr çok kötüleştim ben yine ishal olmuşum midemde bulanıyor
kahvaltıdan beri hiçbirşey yemedim
:gitme:

moralini bozma canım dr un doğru söylemiş çocu bebeiş böyle oluyor benim ablamın oğluda öyleydi erkenden sünnet oldu.şimdi 12 yaşında maşallah

zaten sünnetinde bir yaşı var sanırım 2 ile 7 arasında yapılmıyor tehlikeliymiş.yaş aralığından tam emin değilim ama böyle bişey var ondan kesin emininm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…