2011 Şubat Anneleri

maşallah canım ya bak kocaman olmuş erkekin :))

artık sıkmayacağım kendimi valla söyledi söyledi teyzesi 558 gr (-/+ 50 gr) 28 cm ama,2. düzey ultrasonda 712 gr (-/+120 gr dediler )

ayyy maşşallah annesi kocaman olmuş oğlun sen canını sıkma herşey yolunda demiş zati dr,sen oğlunu büyütmeye bak gerçi onun maşşallahı var ama:teytey:

canım bizde öyle diyoruz yalandan 4-5 yaşındada bi mevlüt bi düğün yaparız içimizde kalmaz en azından hem o zaman daha rahat oluruz

haklısın canım en iyisi o

bende artık ilerde sünnet düğünü yaparım oğluşum sağlıklı olsunda:Saruboceq: canım sende bu arada biraz demli çay bisküvi falan yemeğe çalış bari biraz düzeltir seni bende kabızlıktan şikayetçiyim 1haftadır akannehir

Fatmacım ishal için patates haşla,muz ye iyi geliyor canım

Kabızlık için canım sende birşey yedikten sonra üzerine soğuk su iç mideni bozuyor ben uzun süre kabız olunca öyle yapıyorum midemi bozuyorum korkma ishal'e çevirmiyor.
Birde kuru kayısı ye çok iyi gelir

selam millet ben geldimmmm....

şu bebek şekerleri uygunmuş gerçekten ama kendi yapmanın tadı başka olur yaaa.bide bu mağaza ankarada falansa gidip görmek lazım görerek seçmek lazım

kızlaarr benim kitabım geldi az önce
bu bebekler çok şirin ama şeker olarak düşündüğün zaman mümkün diil onlar yenmez yahuu

ay yenmez tabi kıyarmı insan bunlara

şekerleri yapmak için çok hevesleniyorum cinsiyetini bi kesinleştirsem başlıcam hemen.

eğer uygun bişiler bulabilirsem çok masraf olmazsa bi buzdolabı için magnetli bide çikolata üzerine yapmak istiyorum.ikisinide veririm biri yenir biri hatıra kalır.

bende kendi şekerimi kendim yapacağım ben Pendik 'te oturuyorum bir toptancı buldum kristal emziklerden istiyordum 90 lı paketi 10 tlye satıyor birde hazır keseler var kurdela falan güzel bişi yapacağım başka yerde sordum kristal emzik tanesini 0,60 kuruşa satıyor

solomex uygun yer bulmuşsun

bende dün dolaşırken annem yün alıyordu baktım orda bebekler var bezden çok şirin kızlar için bir laternatif olur aslında bakınmak lazım

bende dün dolaşırken annem yün alıyordu baktım orda bebekler var bezden çok şirin kızlar için bir laternatif olur aslında bakınmak lazım

evet canım çok uygun birde pusetler,kutular,emzikler,şemsiyeler,tulum kıyafet tarzı vs.. okadar çok çeşit varki insan deliriyor görünce benim doğuma 4 aya yakın süre var ama şimdiden istiyorum

canım bende pendikte oturuyorum sen neresindesin?

Selam arkadaşlar bende 20+4 um şubat annesi olacağım allahın izniyle cinsiyetimizde erkek
sohbetiniz bayağ koyu allah hepimize bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

arkadaşım sende ankaradansın ulusta suluhan varmış orda bebek şekerleri için malzemeler varmış uygun fiyata ben oraya bakacağım kendim yapmamla satın almam arasında fazla bişey oynamaz ise ona gore karar vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…