maşallah canım ya bak kocaman olmuş erkekin :))
artık sıkmayacağım kendimi vallasöyledi söyledi teyzesi 558 gr (-/+ 50 gr) 28 cm ama,2. düzey ultrasonda 712 gr (-/+120 gr dediler )
canım bizde öyle diyoruz yalandan 4-5 yaşındada bi mevlüt bi düğün yaparız içimizde kalmaz en azından hem o zaman daha rahat oluruz
kızlarrr çok kötüleştim ben yine ishal olmuşum midemde bulanıyor
kahvaltıdan beri hiçbirşey yemedim
:gitme:
moralini bozma canım dr un doğru söylemiş çocu bebeiş böyle oluyor benim ablamın oğluda öyleydi erkenden sünnet oldu.şimdi 12 yaşında maşallah
zaten sünnetinde bir yaşı var sanırım 2 ile 7 arasında yapılmıyor tehlikeliymiş.yaş aralığından tam emin değilim ama böyle bişey var ondan kesin emininm:)
ayyy maşşallah annesi kocaman olmuş oğlun sen canını sıkma herşey yolunda demiş zati dr,sen oğlunu büyütmeye bak gerçi onun maşşallahı var ama:teytey:
haklısın canım en iyisi o
bende artık ilerde sünnet düğünü yaparım oğluşum sağlıklı olsunda:Saruboceq: canım sende bu arada biraz demli çay bisküvi falan yemeğe çalış bari biraz düzeltir seni bende kabızlıktan şikayetçiyim 1haftadır akannehir
ay nasıl güzellerrrr....çok gerçekciler çok şirinlerrrrr
Badem Ezmesi Bebekler-Var Olmak !
kızlar şunlara bakınn bayıldımm
solomex uygun yer bulmuşsun
bende dün dolaşırken annem yün alıyordu baktım orda bebekler var bezden çok şirin kızlar için bir laternatif olur aslında bakınmak lazım
bende kendi şekerimi kendim yapacağım ben Pendik 'te oturuyorum bir toptancı buldum kristal emziklerden istiyordum 90 lı paketi 10 tlye satıyor birde hazır keseler var kurdela falan güzel bişi yapacağım başka yerde sordum kristal emzik tanesini 0,60 kuruşa satıyor
canım bende pendikte oturuyorum sen neresindesin?
solomex uygun yer bulmuşsun
bende dün dolaşırken annem yün alıyordu baktım orda bebekler var bezden çok şirin kızlar için bir laternatif olur aslında bakınmak lazım
alkisalkisalkisSelam arkadaşlar bende 20+4 um şubat annesi olacağım allahın izniyle cinsiyetimizde erkek
sohbetiniz bayağ koyu allah hepimize bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?