2011 Şubat Anneleri

canım vallahi bazı doktorlar ysptırmayın demiş bizim yeni doğum yapan arkadaşlara, gerek yok boşuna acı çekiyosunuz ateşleniyosunuz falan demiş
ben de doktoruma sorucam pazartesi sonra yaptırıcam

güzelim beniim arkadaşım yaptırdı dolgu ben de yaptıracaktım.ama çok ağrımadı sonradan ama ağrırsa yaptırmayı planlıyorum.bizim doktorlarımız lokal ve az miktarda uyuşmanın zararlı olmayacağını söylediler.bu kadar acı çekmektense yaptırırdım ben olsaydım.güvenilir bir yere git ve ilaç oranını az tutsunlar.ama benim dişçim kanal tedavisi yapmam dedi.

canım vallahi bazı doktorlar ysptırmayın demiş bizim yeni doğum yapan arkadaşlara, gerek yok boşuna acı çekiyosunuz ateşleniyosunuz falan demiş
ben de doktoruma sorucam pazartesi sonra yaptırıcam

melocum benim doktoumda yaptırmana gerek yok dedi :bbo:

melocum sanada ii akşamlar altda ismin olmayınca yazmadım ama açıkmışın

yapılıyormuş cnm evet ama benim kadın doğumcu da var bir sorun sanırım doğumdan sonra yaptır dedi bidahamı gitsemki rapor almak için

iyi aksamlar kızlar!
Gecmısı okuyum dedım ama en son gırdıgımden bu yana 27 sf olmus okudum okudum baktım bıtmıo bıraktım umarım herkes ıcın hersey yolundadır.

iyi akşamlar arkadaşlar....
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.....
fatma ablacım sanada geçmiş olsun umarım biraz daha iyisindir şimdi...
biz bugün dışardaydık benimde pardesü almam lazım ama bugün bişi bulamadımm...benimde annemin çok güzel bi pançosu var gidince onu yürüteyimkaydirigubbakcemile2
ay kızlar ya benim başağrım tuttu yinesenağlama

aranızda yabancı kalıyorum gerci ölede(

canım niye yabancı kalasın ay ben slm verdim dizim başladı diye çıktım yeni olduğun için öyle geliyor armıza hoşgeldin canım bak burada seninle ne sohbetler edeceğiz....bebiş nasıl tekmeliyor mu annesi seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…