- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
selam kızlar, bir haftayı daha bitirdik. ama çok soğuk burası bütün haftasonu evde yatıp tembellik yapıcam sanırım. sağolsun kayınvalidem evi dipdoruk temizledi yemek yaptı.rahatım birkaç gün.
bugün sağlık ocağına gittim kan tahlili sonuçlarımı aldım. kolestrolüm yüksek çıkmış, şaşırdım. bir de oradaki dr. kızartma, yağlı cips türü şeyler kırmızı et çok yeme dedi) ben bunları yıllardır yemiyorum zaten, hamile kaldığımdan beri bebek beslensin diye et yemeye çalışıyorum o da köfte yani ne kadar yağlı olabilir. kolestrol sorunu yaşayan oldu mu benim gibi?
bir de tetanoz aşımı vurdurdum, pek acımadı şimdi hafif uyuşuk ama o kadar olur herhalde. umarım bu kadarla kalır.
melocum sen naptın gittin mi aşı yaptırmaya?
herkese merhabalar ben 2 gündür ölüyorum dişimin ağrısındanmafoldumben dolgum düşmüştü diş doktoru doktorundan rapor alman lazım demişti doktoruma gittim rapor için doktorum TEMİZ kal hiç bir işlem yaptırma dedi diş dolgusu için rapor yazmadı anlıyacağınız gibi ama şimdi dahada arttı ağrısı su bile içerken kıvranıyorum( çürüyo git gide doğumada daha var aranızda bu konuda bilgisi olan varmı ??
canım vallahi bazı doktorlar ysptırmayın demiş bizim yeni doğum yapan arkadaşlara, gerek yok boşuna acı çekiyosunuz ateşleniyosunuz falan demiş
ben de doktoruma sorucam pazartesi sonra yaptırıcam
melocum benim doktoumda yaptırmana gerek yok dedi :bbo:
iyi akşamlar abrel22,baby_s,senaysn
aranızda yabancı kalıyorum gerci ölede(
güzelim beniim arkadaşım yaptırdı dolgu ben de yaptıracaktım.ama çok ağrımadı sonradan ama ağrırsa yaptırmayı planlıyorum.bizim doktorlarımız lokal ve az miktarda uyuşmanın zararlı olmayacağını söylediler.bu kadar acı çekmektense yaptırırdım ben olsaydım.güvenilir bir yere git ve ilaç oranını az tutsunlar.ama benim dişçim kanal tedavisi yapmam dedi.
canım yeni katılınca öyle gibi oluyor
yapılıyormuş cnm evet ama benim kadın doğumcu da var bir sorun sanırım doğumdan sonra yaptır dedi bidahamı gitsemki rapor almak için[/QUOTE
ben anlamadım canım yaa.acı çeke çeke durulur mu.herşeyin bir çözümü var bence hem dişlerdeki sorun vücutta kas ağrılarına ve iltihaba neden oluyor ben kas ağrılarım için akupunktura başladığımda doktorumun ilk söyledği şey dişlerini yaptırmazsan kas ağrılarını yok edememdi :))
kaydirigubbakcemile5sat larımız aynı
sat larımız aynı
iyi akşamlar abrel22,baby_s,senaysn
zamanla alışırsın, burada muhabbet çok koyuaranızda yabancı kalıyorum gerci ölede(
aranızda yabancı kalıyorum gerci ölede(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?