2011 Şubat Anneleri

senağlama
aşk olsun şekerim unuturmuyuz seniiiiiikaydirigubbakcemile3

listeni aldık bugün okulda tartıştık üzerinde acil olanları çıkardık falan teşekkürler kızımın güzel teyzesiopuyorumnanaktan

ohhh melocumm almışın cicilerinii.ben daha iş yerindeyim fanı açtım bende valla üşüdüm bugün.
napıyım ya bebişe bişey almayınca kendi ihtiyaçlarımı alıyorum kaydirigubbakcemile2
kızlar şeker yüklemesi 5, ayda yapılırmı ki benim tansiyonum çok düşüyor

bilmiyorumki bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

evet canım sen pendikte toptancıyı nerden buldun bende eminönüne gidicektim

hımmm şimcik dükkanın ismini bilmiyorum ama şöyle tarif edeyim istersen eskiden sagra specıal vardı çikolatacı hani o dükkanın karşısında küçük bir dükkan herşey var kapı süsünüde kendim yapacağım güzel hemde keseyede uygun ufak tefek süs almak istersende eğer aynı sokakta paşabahçe dükkanı var köşede işte oköşeyi dönüncede yaşlı karı kocanın işlettiği bir dükkan daha var part, malzemeleri,bebek süsleri vs... satıyorlar oradanda tamamlayabilirsinkaydirigubbakcemile2

ayy sağol canım inan böyle duyunca çok rahatlıyorum Allah'ım aşılamayası bir dert vermesin inşallah a.s.

sağol canım sagra speciali biliyodum dediğin sokağı anladım bi bakıyım oralara bide sen dr nereye gidiyosun canım

Maşallah canım oğluşuna kocaman olmuş artık annesi. :))

çok sağol canım, büyüdü kuzucuğum

Ayyy unuttum size bişiy sorucaktım siz kışlık mont palto vb herhangi bişiy alıcakmısınız? Ben dün geceki evdekileri denedim hiçibir olmadı kafamçokkarıştı

benimkiler de hiç olmuyor canım, alttaki düğmeleri kapatamıyorum ama artık çok soğuk. mecbur alıcaz, sonra da hamile arkadaşlara veririz faydamız olsun))

kızlar bende gripler kervanına katıldım sabahtan beri mandalina yiyorum ama fayda etmicek başım çatlyor her yerim agrıyor allahtan yarın c.tesi dinlenicem

çok geçmiş olsun gülşah, limonlu ıhlamur iyi geliyor bana akşamları içiyorum kırıklık oldukça. tavsiye ederim canım

içini rahat tut canım, dr. da söylemiş endişelenme, yoluna girer hepsi

Selam arkadaşlar bende 20+4 um şubat annesi olacağım allahın izniyle cinsiyetimizde erkek
sohbetiniz bayağ koyu allah hepimize bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

aramıza hoş geldin

ben şifa hastanesine gidiyorum canım dr. soner bey'e sen nereye gidiyorsun???

canım bende şifa hastanesine gidiyorum kaydirigubbakcemile3 dr.burçak hanıma ama soner beyde çok iyi biri sende doğumu orda yapıcaksın dimi senin muhtemel doğum tarihi kaç canım

herkese merhabalar ben 2 gündür ölüyorum dişimin ağrısındanmafoldumben dolgum düşmüştü diş doktoru doktorundan rapor alman lazım demişti doktoruma gittim rapor için doktorum TEMİZ kal hiç bir işlem yaptırma dedi diş dolgusu için rapor yazmadı anlıyacağınız gibi ama şimdi dahada arttı ağrısı su bile içerken kıvranıyorum ( çürüyo git gide doğumada daha var aranızda bu konuda bilgisi olan varmı ??

canım bende şifa hastanesine gidiyorum kaydirigubbakcemile3 dr.burçak hanıma ama soner beyde çok iyi biri sende doğumu orda yapıcaksın dimi senin muhtemel doğum tarihi kaç canım

ayy ne güzel ben soner bey'e tavsiye üzerine gittim burçak hanımıda duydum,tahmini 29 ocak ama 5-6 şubata sarkabilir kaydirigubbakcemile3

selam kızlar, bir haftayı daha bitirdik. ama çok soğuk burası bütün haftasonu evde yatıp tembellik yapıcam sanırım. sağolsun kayınvalidem evi dipdoruk temizledi yemek yaptı.rahatım birkaç gün.
bugün sağlık ocağına gittim kan tahlili sonuçlarımı aldım. kolestrolüm yüksek çıkmış, şaşırdım. bir de oradaki dr. kızartma, yağlı cips türü şeyler kırmızı et çok yeme dedi) ben bunları yıllardır yemiyorum zaten, hamile kaldığımdan beri bebek beslensin diye et yemeye çalışıyorum o da köfte yani ne kadar yağlı olabilir. kolestrol sorunu yaşayan oldu mu benim gibi?
bir de tetanoz aşımı vurdurdum, pek acımadı şimdi hafif uyuşuk ama o kadar olur herhalde. umarım bu kadarla kalır.
melocum sen naptın gittin mi aşı yaptırmaya?

ayy ne güzel ben soner bey'e tavsiye üzerine gittim burçak hanımıda duydum,tahmini 29 ocak ama 5-6 şubata sarkabilir kaydirigubbakcemile3

benimde 19 şubattı dün ultrasonda 14 şubat göründü tahmini doğumum sen benden önce doğum yapacaksın sanırım normal mi düşünüyosun şeker yüklemesine ne zaman gidiceksin

benimde 19 şubattı dün ultrasonda 14 şubat göründü tahmini doğumum sen benden önce doğum yapacaksın sanırım normal mi düşünüyosun şeker yüklemesine ne zaman gidiceksin

eğer bir problem çıkmazsa normal doğum istiyorum canım şeker yüklememi 3 kasımda istedi ama ben herzaman gittiğim dahiliye uzmanım var çok memnunum numune hastanesinde oradan bir kadın doğuma numara alacağım hemde dahiliyecimede görüneceğim zaten ilaç kullanan bir şeker hastasıydım bakalım gebelik şekerim nasıl çıkacak:Saruboceq:

benimde 8 kasımda şeker yüklemem canım bende bir sorun çıkmazsa normal düşünüyorum inşallah allah gönlümüze göre verir

ben imkadin doktorumda dis doktorumda 25. haftaya kadar yapilabilir dolgu vs dedi son 3 ayda yapilmiyo genelde, ama ben doguma kadar idare ederim diye yaptirmadim simdi sadece tatli seyler yiyince o disim sizliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…