2 GÜNDÜR NETİM BOLZUKTU EN ÇOKTA YAZILANLARI OKUYAMAYACAĞIM İÇİN ÜZÜLDÜMMM ZATEN ZAR ZOR YETİŞİYORUM.ARTIK BENİ UNUTURSUNUZ DİYE KORKTUMMM :gitme:
BENDE 4.5 KİLO ALDIMM EVDEKİ TARTIYA GÖREE DOKTORDAKİ DAHA FAZLA GÖSTERİYOO 66 ÇIKTIM 2 HAFTA ÖNCE BOZULDU DOKTOR YASAKLARI ARTTIRDIII
napıyım ya bebişe bişey almayınca kendi ihtiyaçlarımı alıyorum kaydirigubbakcemile2ohhh melocumm almışın cicilerinii.ben daha iş yerindeyim fanı açtım bende valla üşüdüm bugün.
kızlar şeker yüklemesi 5, ayda yapılırmı ki benim tansiyonum çok düşüyor
evet canım sen pendikte toptancıyı nerden buldun bende eminönüne gidicektim
cnm hiç kafana takma.. üst kat komşum şubat ayında doğum yaptı (bebeği kızdı) Aynı şekil ultrasonda böbrek büyümesi tespit edildi. Doğduktan bir hafta sonra kendiliğinden geçti. Sonra Kütahyada bir arkadaşımda mayısta erkek bebek doğurdu. Aynı şekil onunda bebeğinin 2böbreğinde büyüme wardı we dr doğumdan sonra en kötü ihtimal sünnet yaparız demiş ama buna bile gerek kalmadan kendiliğinden geçti. İçini ferah tut seninde dediğin gibi erkek bebeklerin çoğunda bu durumla karşılaşılıyormuş. Sağlıkla büyüsün bebeklerimiz.
kızlar şeker yüklemesi 5, ayda yapılırmı ki benim tansiyonum çok düşüyor
hımmm şimcik dükkanın ismini bilmiyorum ama şöyle tarif edeyim istersen eskiden sagra specıal vardı çikolatacı hani o dükkanın karşısında küçük bir dükkan herşey var kapı süsünüde kendim yapacağım güzel hemde keseyede uygun ufak tefek süs almak istersende eğer aynı sokakta paşabahçe dükkanı var köşede işte oköşeyi dönüncede yaşlı karı kocanın işlettiği bir dükkan daha var part, malzemeleri,bebek süsleri vs... satıyorlar oradanda tamamlayabilirsinkaydirigubbakcemile2
ayy sağol canım inan böyle duyunca çok rahatlıyorum Allah'ım aşılamayası bir dert vermesin inşallah a.s.
sağol canım sagra speciali biliyodum dediğin sokağı anladım bi bakıyım oralara bide sen dr nereye gidiyosun canım
Maşallah canım oğluşuna kocaman olmuş artık annesi.:))
Ayyy unuttum size bişiy sorucaktım siz kışlık mont palto vb herhangi bişiy alıcakmısınız? Ben dün geceki evdekileri denedim hiçibir olmadı kafamçokkarıştı
kızlar bende gripler kervanına katıldım sabahtan beri mandalina yiyorum ama fayda etmicek başım çatlyor her yerim agrıyor allahtan yarın c.tesi dinlenicem
kızlar 3 gündür falan giremiyorum nete 2 gün önce 2. düzey ultrasona girdim oğluşumda heriki böbreğinde biraz büyüme var dediler:gitme: kendi doktoruma geldim gösterdim sonucu oda dediki; endişelenecek hiç bir durum söz konusu değil dedi erkek bebeklerin yaklaşık % 70 inde olurmuş doğar doğmaz bir böbrek ultrasonu çekeriz dedi en kötü ihtimal erken sünnet öneririz dedi kafana sakın takma olağan birşey dedibiraz rahatlattı sağolsun beni ve ailemi
Selam arkadaşlar bende 20+4 um şubat annesi olacağım allahın izniyle cinsiyetimizde erkek
sohbetiniz bayağ koyu allah hepimize bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
hımmm şimcik dükkanın ismini bilmiyorum ama şöyle tarif edeyim istersen eskiden sagra specıal vardı çikolatacı hani o dükkanın karşısında küçük bir dükkan herşey var kapı süsünüde kendim yapacağım güzel hemde keseyede uygun ufak tefek süs almak istersende eğer aynı sokakta paşabahçe dükkanı var köşede işte oköşeyi dönüncede yaşlı karı kocanın işlettiği bir dükkan daha var part, malzemeleri,bebek süsleri vs... satıyorlar oradanda tamamlayabilirsinkaydirigubbakcemile2
ayy sağol canım inan böyle duyunca çok rahatlıyorum Allah'ım aşılamayası bir dert vermesin inşallah a.s.
ben şifa hastanesine gidiyorum canım dr. soner bey'e sen nereye gidiyorsun???
içini rahat tut canım, dr. da söylemiş endişelenme, yoluna girer hepsi
canım bende şifa hastanesine gidiyorum kaydirigubbakcemile3 dr.burçak hanıma ama soner beyde çok iyi biri sende doğumu orda yapıcaksın dimi senin muhtemel doğum tarihi kaç canım
ayy ne güzel ben soner bey'e tavsiye üzerine gittim burçak hanımıda duydum,tahmini 29 ocak ama 5-6 şubata sarkabilir kaydirigubbakcemile3
benimde 19 şubattı dün ultrasonda 14 şubat göründü tahmini doğumum sen benden önce doğum yapacaksın sanırım normal mi düşünüyosun şeker yüklemesine ne zaman gidiceksin
eğer bir problem çıkmazsa normal doğum istiyorum canım şeker yüklememi 3 kasımda istedi ama ben herzaman gittiğim dahiliye uzmanım var çok memnunum numune hastanesinde oradan bir kadın doğuma numara alacağım hemde dahiliyecimede görüneceğim zaten ilaç kullanan bir şeker hastasıydım bakalım gebelik şekerim nasıl çıkacak:Saruboceq:
benimde 8 kasımda şeker yüklemem canım bende bir sorun çıkmazsa normal düşünüyorum inşallah allah gönlümüze göre verir
herkese merhabalar ben 2 gündür ölüyorum dişimin ağrısındanmafoldumben dolgum düşmüştü diş doktoru doktorundan rapor alman lazım demişti doktoruma gittim rapor için doktorum TEMİZ kal hiç bir işlem yaptırma dedi diş dolgusu için rapor yazmadı anlıyacağınız gibi ama şimdi dahada arttı ağrısı su bile içerken kıvranıyorum( çürüyo git gide doğumada daha var aranızda bu konuda bilgisi olan varmı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?