2011 Şubat Anneleri

geçmiş olsun canım niye ağrır ki kıs

merabalar kızlar ya bende vakıt buldukca gırebılıyorum..muhabbetlerden cok kopuyorum o yuzden.ılk gunlerde gırmıstım baya ama sımdılerde pek katılamıyorum muhabbete.ama bundan sonra daha sık gırıcem.
kızlar bısı sorucam aranızda hıc sol bacagından vajına kısmına dogru agrısı olan oldumu.acayıp bır agrı yanı tam yerınıde seklını de tarıf edemıyorum.yatarken sagdan sola donerken oluyodu bugune kadar bugun aksam ustunden berı sureklı agrımaya basladı.sımdılık dr aramadım ama bıraz da endıselendım dogrusu.acaba neden oluyodur???

mrb güzel anneler nasılsınız sabah bi ara girdim sonra bu saate kadar hep uzandım artık yatmaktan çok sıkldım ben yaa.pzts kontrolümüz var inş dr sürekli yatmana gerek yok der.gerçi bugün biraz kırgınlığımda var grip olmamak için savaş veriyorum resmen.anlmadığım okadar antibiyotik içtim ve evden adımımı atmmıyorum nerden geldi bu grip valla üst komşum gripmiş kahveye bile çıkmıyorum ona ne zamandır ama yakaladı bi yerden :)
sizlerde ne var ne yok eşim maça dalınca bende fırsattan istifade sizlere bakıyım dedim

canım gecmıs olsun nıye yatıyosun sen bır sorun yoktur umarım.bende grıp olmamak ıcın elımden gelenı yapıyorum ama bıkac gundur bende de kırgınlık var.dıkkat et canım kendıne tıckerına baktımda aramızda bır gun var senınle:)) benımde esım macı ızlıyo.sanırım butun erkekler mac basındadır bu aksam:)))

aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum..bugün nete pek giremedim. günüm mutfakta geçti:))))
şimdi de mide yanmalarım başladı..doğuma kadar yanacak sanırım((
hayat nasıl gidiyor? kilo konusunda sıkıntım var. 5 ay bitti 6. ayımdayım ve ben 4 kilo anca alabildim. her sabah kalkıp göbeğime bakıyorum büyüdü mü biraz daha diye...bazen korkuorum bebek gelişmiyo olabilir mi..yani garip bir durumdayım..kontrole 2 hafta var. umarım bebiş kilo almıştır:))))

canım benim 1 aydır ara ara kanamam oluyor dr yatak istirahatı verdi ondan yatmaya çalışıyorum evin içinde gezebilirsin dedi ama bide gel eşime anlat :))
ama bugün grip olucak gibiydim (hala daha ööle) ondan daha çok yattım çağlayanda çabuk yatağa diyince :)) hemen gitmiştim pzts kontrolden sonra umarım artık yatmak zorunda kalmam
ayy evet sorma bütün erkekler tv başında kilitlenmiş durumdadır eminim allahtan kızım olcakda evde kadın egemenliği olcak.evet bi gün varmış arada normal doğum olabilrse tabi :)

fufuka canım bende 60,7 kıloda hamıle kaldım suanda 64 falan oldum daha kontrole bu hafta ıcınde gıdıcem artık orda tam kılomu ogrenırım ama meraklanma bız almasakta bebısler alıyo ..bırde sakın kendını dıger hamıslerle karsılastırma cunku herkesın hamılelıgı bır olmuyo.benım daha dun aksam basımdan oyle bır olay gectı sınır oldum.esımın dayısının kızıda hamıle ve o 7.ayının ıcınde ben kılo almamısım dıye bana bebek kac kılo olmus dıye sordu bende bebegım gayet saglıklı haftasıyla kılosu hatta herseyı uyumlu dedım kapattım agızlarını.ılla ben kılo almadım dıye bebektemı almıcak bu ınsanları hıc anlamıyorum ya...

fufuka sorma canım benimde 1 haftadır su içsem midem yanıyo nolcak bu halimiz bilmem.
canım bu göbüş meselesi kiloyla alakalı diil bence ben daha 2 kilo falan aldım ama koca bi göbüşüm oldu.iç karnın dar ya da geniş olmasıyla alakalıymış bu durum çıkar mrk etme

ay canım çok gecmıs olsun.dıkkat et kendıne .sımdı daha ıyısındır ınsallah gectımı kanamaların....bendede ıste bır agrı var sol bacak ve vajına arası bolgede anlam veremedıgım artık kontrole gıdınce anlıcam ne oldugunu umarım onemlı deıldır.erken dogum rıskım vardır dıye endıselenıyorum.umarım kotu bısey deıldır.bakalım hayırlısı canım.normal dogum olmasını bende cok ıstıyorum ama bır sorun olmazsa ınsallah..

sağol canım ya..haklısın aslında herkes bir olmuyo.bugün yeni doğum yapmış biri kiloma inanamadı da..böyle acır gibi baktı sanki..içime kuruntu düştü benim de..aslında dr um her kontrolde günü gününe gidiyor demişti...inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz..:)))))))))))))))

annesi de bilgisayar başında gözdecim

:dance: aynen ööle

en son pazar günü oldu canım 1 haftadır bişi yok yani ama dışarı hiç çıkmadım bu sürede yarın bi işimiz var dışarda çıkcaz mecbur bakalım nolcak.benim plesanta rahim ağzını tamamn kapatıyomuş plesanta previa bu nedenle erken doğum riski var malesef bende dürekli bunu araştırıp duruyorum kaçıncı haftadan sonra şansımız artıyo diye ama allah korusun hepimizin bebeklerini bööle şeyler aklıma getirmemeye çalışıyorum sende ööle yap mümkün olduğunca dinlnemeye bak artık yormıycaz kendimizi.ben işi falan bıraktım

okulu naptın gözde? heyet raporu mu kullanıyorsun canım?

yok canım ben zaten kolejdeydim hamile kaldığımda da 9. haftada yani yine kanamam olmuştu çalışmasan daha ii demişti drum eşimde bırak dedi.zaten 7 ay uğraştık 1 düşük oldu bunuda kaybetmeyelim dedi.bende hamile kaldığımda bırakmıştım işi iyikide bırakmışım şimdi hiç çalışamazdım

inş güzel haberler verir dr sana aynı dr mı gidiyorsun hikmet beye

benimki de aynı canım, babamız maç seyrediyor ama golleri oğlum atıyor içerden) ne güzel bir duyguymuş dimi?

hem de süper bi duygu canım...bizde aynıyız babamız maç başında bende pc başında bakalım oğlumuz futbolcu mu olacak bilgisayar mühendisi mikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inş güzel haberler verir dr sana aynı dr mı gidiyorsun hikmet beye

hayır canım hikmet beyle ayırlıdık :)) ilk kanamam olduğunda telefon açtım bana pzts ye kadar bekle pzts gel demişti cts akşamdı aradığımda eşimde beklenirmi o zamana kadar başkenete gittik.orda icabcı dr oluyomuş gerekirse bi dr nöbetçi oluyomuş evinden aranıyomuş ööle aradılar geldi erzat bey erzat toprak çok ilgilendi saolsun o beni 3 gece yatırdı şimdi başkenete dönüş yaptım.hikmet beyden o zamandan bu zaman hiç ses seda yok normalde 1 ekimde randevum vardı gitmedim telim falan var adamda merak bile etmedi adam.bende şimdi erzat beye devam ediyorum hem şimdi erken doğum riski var. allah korusun ööle bişi olursa konyada bi başkentte bi de tıpta yeni doğan yoğun bakım varmış doğumu da burda yapmayı düşünüyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…