iyi akşamlar canım, nasıl minik yavrun?
zamanla alışırsın, burada muhabbet çok koyu))
iyi akşamlar arkadaşlar....
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.....
fatma ablacım sanada geçmiş olsun umarım biraz daha iyisindir şimdi...
biz bugün dışardaydık benimde pardesü almam lazım ama bugün bişi bulamadımm...benimde annemin çok güzel bi pançosu var gidince onu yürüteyimkaydirigubbakcemile2
ay kızlar ya benim başağrım tuttu yinesenağlama
mrb güzel anneler nasılsınız sabah bi ara girdim sonra bu saate kadar hep uzandım artık yatmaktan çok sıkldım ben yaa.pzts kontrolümüz var inş dr sürekli yatmana gerek yok der.gerçi bugün biraz kırgınlığımda var grip olmamak için savaş veriyorum resmen.anlmadığım okadar antibiyotik içtim ve evden adımımı atmmıyorum nerden geldi bu grip valla üst komşum gripmiş kahveye bile çıkmıyorum ona ne zamandır ama yakaladı bi yerden :)
sizlerde ne var ne yok eşim maça dalınca bende fırsattan istifade sizlere bakıyım dedim
canım gecmıs olsun nıye yatıyosun sen bır sorun yoktur umarım.bende grıp olmamak ıcın elımden gelenı yapıyorum ama bıkac gundur bende de kırgınlık var.dıkkat et canım kendıne tıckerına baktımda aramızda bır gun var senınle:)) benımde esım macı ızlıyo.sanırım butun erkekler mac basındadır bu aksam:)))
iyiyim şükür canım benim sen nasılsın...minik yavrum tek kale maç oynuyor şuan teyzesi
aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum..bugün nete pek giremedim. günüm mutfakta geçti:))))
şimdi de mide yanmalarım başladı..doğuma kadar yanacak sanırım((
hayat nasıl gidiyor? kilo konusunda sıkıntım var. 5 ay bitti 6. ayımdayım ve ben 4 kilo anca alabildim. her sabah kalkıp göbeğime bakıyorum büyüdü mü biraz daha diye...bazen korkuorum bebek gelişmiyo olabilir mi..yani garip bir durumdayım..kontrole 2 hafta var. umarım bebiş kilo almıştır:))))
benimki de aynı canım, babamız maç seyrediyor ama golleri oğlum atıyor içerden) ne güzel bir duyguymuş dimi?
oo herkesin babası tv başında desenize
canım benim 1 aydır ara ara kanamam oluyor dr yatak istirahatı verdi ondan yatmaya çalışıyorum evin içinde gezebilirsin dedi ama bide gel eşime anlat :))
ama bugün grip olucak gibiydim (hala daha ööle) ondan daha çok yattım çağlayanda çabuk yatağa diyince :)) hemen gitmiştim pzts kontrolden sonra umarım artık yatmak zorunda kalmam
ayy evet sorma bütün erkekler tv başında kilitlenmiş durumdadır eminim allahtan kızım olcakda evde kadın egemenliği olcak.evet bi gün varmış arada normal doğum olabilrse tabi :)
fufuka canım bende 60,7 kıloda hamıle kaldım suanda 64 falan oldum daha kontrole bu hafta ıcınde gıdıcem artık orda tam kılomu ogrenırım ama meraklanma bız almasakta bebısler alıyo ..bırde sakın kendını dıger hamıslerle karsılastırma cunku herkesın hamılelıgı bır olmuyo.benım daha dun aksam basımdan oyle bır olay gectı sınır oldum.esımın dayısının kızıda hamıle ve o 7.ayının ıcınde ben kılo almamısım dıye bana bebek kac kılo olmus dıye sordu bende bebegım gayet saglıklı haftasıyla kılosu hatta herseyı uyumlu dedım kapattım agızlarını.ılla ben kılo almadım dıye bebektemı almıcak bu ınsanları hıc anlamıyorum ya...
annesi de bilgisayar başında gözdecim
ay canım çok gecmıs olsun.dıkkat et kendıne .sımdı daha ıyısındır ınsallah gectımı kanamaların....bendede ıste bır agrı var sol bacak ve vajına arası bolgede anlam veremedıgım artık kontrole gıdınce anlıcam ne oldugunu umarım onemlı deıldır.erken dogum rıskım vardır dıye endıselenıyorum.umarım kotu bısey deıldır.bakalım hayırlısı canım.normal dogum olmasını bende cok ıstıyorum ama bır sorun olmazsa ınsallah..
okulu naptın gözde? heyet raporu mu kullanıyorsun canım?
mrb güzel anneler nasılsınız sabah bi ara girdim sonra bu saate kadar hep uzandım artık yatmaktan çok sıkldım ben yaa.pzts kontrolümüz var inş dr sürekli yatmana gerek yok der.gerçi bugün biraz kırgınlığımda var grip olmamak için savaş veriyorum resmen.anlmadığım okadar antibiyotik içtim ve evden adımımı atmmıyorum nerden geldi bu grip valla üst komşum gripmiş kahveye bile çıkmıyorum ona ne zamandır ama yakaladı bi yerden :)
sizlerde ne var ne yok eşim maça dalınca bende fırsattan istifade sizlere bakıyım dedim
benimki de aynı canım, babamız maç seyrediyor ama golleri oğlum atıyor içerden) ne güzel bir duyguymuş dimi?
inş güzel haberler verir dr sana aynı dr mı gidiyorsun hikmet beye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?