gultun ben batıkent te özel bi yere gidiyorum şuan orda dogum 500 normal ama epidural dısardan getirirsen yapıyor oda ayrı bi ücret etlik te çalışan muayenehanesi olan bi dr bulcam yada zekai tahir de çalışan bulcam en azından dogum icin guvenilir olur 500-1000 arası giriyorlar doguma
günaydınn annişlerr
canım bende azı dişimi çektirdimm.geçen hafta iki doktorda yaptır dediii.hatta uyuşmadı 2 sefer iğne vurduu şimdi iyiyim Allahtan bugün dişçi tektatdan kontrole çağırdı.
Günaydın kızlar,kapalı ve yağmurlu bir günden kızımla hepinize merhaba diyoruz.
günaydın çağlayan ve tooo_be :)
günaydın güzel anneler
kızlar 2 gündür kasıklarım çok ağrıyor,bugün hiç kalkmadan yatıciğim,bir haftadır da kabızlık başladı ,sizler nasılsınız
kızlar 2 gündür kasıklarım çok ağrıyor,bugün hiç kalkmadan yatıciğim,bir haftadır da kabızlık başladı ,sizler nasılsınız
günaydın kızlarrr
günaydın kızlar,iç karartıcı bir hava var bugün,kızımla güne tekmelerle uyandık:)
g-ünaydın kızlaarrr....a.s.a.s.a.s.
günaydın güzel annelerrralkisalkisalkis
bnmde kasık ağrılarım var cnm doktoruma sordu yine idrar tahlili yaptı bişi çıkmadı ozman dedi rahmin genişlemesinden kaynaklanıyo inşş öledir.ama bnm hamileliğimin başından beri var kasık ağrılarım oyüzden alışıyorum sanırım hayırlısyla bi doğursaydık şu yaramazları:) kabızlık ilk haftada yaşamıştım cnm çok fenaydı doktor bi şurup vermişti onu kullanabiliyomusuz duphalac die bi ialç ismini yanlşış yamış oaliblirim ama o ii gelmişti şükür kayısı falan kaynatıp iç
Nurum seni görmek ne güzel,herşey yolundamı nasılsın bugün
inşallah canım ya...sanki adet olacağım ve foş diye kan boşalacak Allah korusun yani aynı ohismelocum geçmiş olsun,bende uykudan bel ve kasık ağrısıyla uyanıyorum,benim genelde gece oluyor çok aşırı olmasada yinede rahatsızlık verici,bir güzell dinlen,bazen ayakta çok kalmak yada çok oturmakta sorun oluyor hayırlısıyla bir bitse şu 9 ay
günaydın güzel annelerrralkisalkisalkis
saol bitanem çok şükür iiz tekmeler yoktu sabah merak ediyodum ama böle güzel teyzelerle konuştuğumu anlayınca başladı oğluşum:)siz nasılsınız tatlım
inşallah canım ya...sanki adet olacağım ve foş diye kan boşalacak Allah korusun yani aynı ohis
günaydın canııımm
inşallah canım ya...sanki adet olacağım ve foş diye kan boşalacak Allah korusun yani aynı ohis
günaydın canııımm
küstüm o kadar günaydın dedim kimse cevap vermemiş((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?