yok canım ben zaten kolejdeydim hamile kaldığımda da 9. haftada yani yine kanamam olmuştu çalışmasan daha ii demişti drum eşimde bırak dedi.zaten 7 ay uğraştık 1 düşük oldu bunuda kaybetmeyelim dedi.bende hamile kaldığımda bırakmıştım işi iyikide bırakmışım şimdi hiç çalışamazdım
anladım canım, en iyisini yapmışsın. sağlık olsun da gerisi önemli değil. ben 1 yıl çalıştım kolejde, zaten o yoğun tempoda sağlıklı insan bile zor dayanır. şimdi devlet bile yorucu geliyor bazen, özel olsa ben de bırakırdım kesinlikle
ahh bi atanabilsem devlete bu sene ilk defa girdim sınava onda da sınav iptal oldu :) şimdi tekrar girebilrmiyim meçhul 3 saat sandalye tepesinde bakalım dr ne diycek seney artık
benim bir arkadaşım da kasımın 15 gibi doğum yapacak ama normal olacağı için kesin günü belli değil. bu yıl atanayım diye sınava girmişti, iptal olup 31 ekime ertelenince deli oldu. şimdi dua ediyo sınavda doğurmayayım diye))
kızlar içinizde sigara kullanan varmı???? yada eşi kullanan
benim eşim kullanmıyo ama ben ara ara içerdim hamileliğimin ilk aylarında da toplam 10u geçmemiştir içtim ama şimdi hiç içmiyorum
kızlar ben çıkıyorum daha fazla sandalye tepesinde oturmayayım öptm hepinizi ii geceler
hayır canım hikmet beyle ayırlıdık :)) ilk kanamam olduğunda telefon açtım bana pzts ye kadar bekle pzts gel demişti cts akşamdı aradığımda eşimde beklenirmi o zamana kadar başkenete gittik.orda icabcı dr oluyomuş gerekirse bi dr nöbetçi oluyomuş evinden aranıyomuş ööle aradılar geldi erzat bey erzat toprak çok ilgilendi saolsun o beni 3 gece yatırdı şimdi başkenete dönüş yaptım.hikmet beyden o zamandan bu zaman hiç ses seda yok normalde 1 ekimde randevum vardı gitmedim telim falan var adamda merak bile etmedi adam.bende şimdi erzat beye devam ediyorum hem şimdi erken doğum riski var. allah korusun ööle bişi olursa konyada bi başkentte bi de tıpta yeni doğan yoğun bakım varmış doğumu da burda yapmayı düşünüyorum o yüzden
selam kızlar geçmişi okuyayım dedim ama yetişemedim
nasılsınız bakalım
aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum..bugün nete pek giremedim. günüm mutfakta geçti:))))
şimdi de mide yanmalarım başladı..doğuma kadar yanacak sanırım((
hayat nasıl gidiyor? kilo konusunda sıkıntım var. 5 ay bitti 6. ayımdayım ve ben 4 kilo anca alabildim. her sabah kalkıp göbeğime bakıyorum büyüdü mü biraz daha diye...bazen korkuorum bebek gelişmiyo olabilir mi..yani garip bir durumdayım..kontrole 2 hafta var. umarım bebiş kilo almıştır:))))
canım vallahi bazı doktorlar ysptırmayın demiş bizim yeni doğum yapan arkadaşlara, gerek yok boşuna acı çekiyosunuz ateşleniyosunuz falan demiş
ben de doktoruma sorucam pazartesi sonra yaptırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?