2011 Şubat Anneleri

anladım canım, en iyisini yapmışsın. sağlık olsun da gerisi önemli değil. ben 1 yıl çalıştım kolejde, zaten o yoğun tempoda sağlıklı insan bile zor dayanır. şimdi devlet bile yorucu geliyor bazen, özel olsa ben de bırakırdım kesinlikle

ahh bi atanabilsem devlete bu sene ilk defa girdim sınava onda da sınav iptal oldu :) şimdi tekrar girebilrmiyim meçhul 3 saat sandalye tepesinde bakalım dr ne diycek seney artık

ahh bi atanabilsem devlete bu sene ilk defa girdim sınava onda da sınav iptal oldu :) şimdi tekrar girebilrmiyim meçhul 3 saat sandalye tepesinde bakalım dr ne diycek seney artık

benim bir arkadaşım da kasımın 15 gibi doğum yapacak ama normal olacağı için kesin günü belli değil. bu yıl atanayım diye sınava girmişti, iptal olup 31 ekime ertelenince deli oldu. şimdi dua ediyo sınavda doğurmayayım diye))

ayy çok zor yaa şansımıza işte allah yardımcısı olsun

kızlar ben çıkıyorum daha fazla sandalye tepesinde oturmayayım öptm hepinizi ii geceler

kızlar içinizde sigara kullanan varmı???? yada eşi kullanan

bebekten önce eşim çok fazla içiyordu ben de eşlik eidyordum.bebek yapmaya karar verince daha doğrusu ben eşime şart koşunca bıraktı(akupunkturla) tabii ben de ara sıra olayını bıraktım :)) artık evimizde de içirmiyoruz misafirler balkona :)))

benim eşim kullanmıyo ama ben ara ara içerdim hamileliğimin ilk aylarında da toplam 10u geçmemiştir içtim ama şimdi hiç içmiyorum

benım esım kullanıyoo((( ben kullanmıyorum ama onunda kullanmasını ıstemıyorum ..hamıle oldugumdan berı balkonda ıcıyodu bugun mutfakta ıctı bende kızdım.sonucta hangı odada ıcıldıgının bır sey farketmedıgını bılıyo ama hava soguk dıye ıcerde ıcınce tafra yaptım.çokmu abartıyorum acaba???

hikmet bey paraya doymuşda ondan canım boşver ii olmuş ayrılmanız :)başkent ilgili canım memnun olan çok ordan tek kötü özelliği pahalı olması diye biliyorum

kızlar içinizde sigara kullanan varmı???? yada eşi kullanan

benimde eşim kullanıyo ama yanımda içmez balkonda içer bakalım havalar soğudu ne yapacak ama evde yasak kesinlikle içemez yoksa biliyor o ne olacağınıkaydirigubbakcemile3 sende hiç abartmıosun canım

haydi kıslarr iyi geceler diliyorum hepinize bol tepikli gecelerrrrrkaydirigubbakcemile3

cnm sorun yapmana gerek yok burda haftası en büyük olanlardan biriyim ama daha 2 kilo aldım ve bunun hepsini bebek almış sende ne güzel az almışsın zaten bu aydan sonrası önemli olan kilolar son aylarda alınır genelde bence hiç sıkıntı yapma

canım vallahi bazı doktorlar ysptırmayın demiş bizim yeni doğum yapan arkadaşlara, gerek yok boşuna acı çekiyosunuz ateşleniyosunuz falan demiş
ben de doktoruma sorucam pazartesi sonra yaptırıcam

ben yaptırdım diş dolgusu yemek yiyemiyordum.iltihap bebeğe daha zararlıymış kadın dogum dr da yaptırım bu kadar pimpirikli olmayın dedi.dişçide 3.4.5.6.aylarda çok rahat yapılıyor.onlar iğne vurmuyor hiç acımıyor.temizliyor dolgu yapıypr haftayada kalıcı dolgu yapacak.çekimde yapıyorlarmış

günaydınn annişlerr
canım bende azı dişimi çektirdimm.geçen hafta iki doktorda yaptır dediii.hatta uyuşmadı 2 sefer iğne vurduu şimdi iyiyim Allahtan bugün dişçi tektatdan kontrole çağırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…