2011 Şubat Anneleri

şükür,bence senin oğlun benim kızıma kur yapıyor,benimkide başladı tekmelemeye:)

hmmmmmmmmmm olabilirr bak artık kurlarada başladılar bizim bunlarla işimiz var şekerim:) bnm oğlan senin kızdan küçük ama olsun kızın büyük olması ii çekip çevirirkaydirigubbakcemile3

hmmmmmmmmmm olabilirr bak artık kurlarada başladılar bizim bunlarla işimiz var şekerim:) bnm oğlan senin kızdan küçük ama olsun kızın büyük olması ii çekip çevirirkaydirigubbakcemile3

başladın şimdiden kaynanalığa:) benim kızım bi kere çok tatlı,up uzuuun siyah saçları var kara kara gözleri var,tıpkı ben hehehe:) senin erkek bir görsün kızımıda kız gördüm desin,ay ne komik ya:)

günayydınnnnnnnnnnn..........benim başım halaaa ağrıyorrrmafoldumben

günaydın nurcum ağlama amaaaaa geçer inşallah ya bu haftalarda bunlar normal sanırım kimimizn kasıkları kimizin başı kiminin beliiii bu sıpalar bize epey ağrı yaşatıyo ama hepsine değer yerim ben onları yaaaaa

walla Nurcum ben senden de az almışım daha sadece ve sadece
1 ayaklı tulum
1 kısa tulumu var
1 de banyo havlumuzu aldık
ben de mother care e gidip 7li setlerden almak istiyorum.
hastane çıkışı da lazım daha.
odası yatağı ay çok şey var alcakkkkk, biran önce başlamalıyızzz artık yoksa yetişmicek wallaaaaaa

aaaaaaa hayatım benm oğluşumda kara kaşlı kara gözlü beyza tenlii yaaaaaaaaaaaaaa senin kız bi görcek bidaha başka oğlanlara bakamıcak:teytey::sm_cool: yaa şakası bile ne zevkli değilmii onlardan bahsetmek ne güzel bi nimet ya çok şükür Allaha:Saruboceq:

Tümden yenigelen annelere günaydın
Bugün bende kızımın tekmeleriyle uyandım hatta gece wc'ye kalktığımda kızım tepik atıyordu sanırım ben uyurken o uyanık oluyor buna ilk defa denk geldim mesela ben :))

Melocum benimde bazen kasıklarım ağrıyor ama rahim genişlemesinden oluyormuş genelde.Birde sıcak tutun kendinizi üşütmeyin diyorlar.

Nurcum başının ağrısı geçmesse bir tane parol al drlar ona izin veriyorlarmış ama uyumaya çalış hapı içmektense

evet ya hayali bile güzel,ama senin oğlanda baya yakışıklıymış,Rabbim bu duyguyu tatmak isteyen herkese yaşatsın inşallah [hayırlısıysa]

maşalah kızlar ya ben daha hiç bişi almadım yatak ve uyku seti ile nevresim takımımızı ananemiz alcak inş.örgüde ondan battaniyede :) ama benmde alamam gerekn oakadar çok şey varki sizin listelere baktıkçaaa ama yetişir inş ya
dün bende lcw dana çıtçıtlı badi aldım 5 tane 3ü uzun kollu 0-3 ay 2tane kısa kol 3-6 ay:) 7.aydan sonrada inş bebek arabası falan bakıcaz sağğlıklı olsunlada hepsi yetişir inşş

cicilerini güle güle kullansın bebişleriniz :)

canım ya napıcağımı şaşırdım....eşimi 6buçukta geçirdim sonra 8e kadar kitap okudum geçmişti biraz uyuyayım dedim kalktım yine aağrıyo başım galiba uyumak iyi gelmedi bana....akşam almıştım parol eğer şimdide bişi yiyebilirsemm bi daha alıcam mecbburennn

çaglayancım güncelleme için saol cnm topikte yazfım ama emeğine sağlık uğraşıyosun hepimizle tek tek

Bende henüz bebeğin alış verişini yapmadım,sürekli sonraya erteliyoruz hepsi üst üste yığılınca bu seferde işin içinden çıkamicaz,en iyisi artık bişeylere acilen başlamak,şurada 1,2 ay sonra yerimizden kalkamayacak hale gelicez çabucak yorulucaz,en iyisi şimdiden halletmek.

Nur_45 çok geçmiş olsun.

Çğlayancım sanada günaydın,bir ilki yaşamışsın wc de,ben onu bayadır yaşıyorum çok acaip bişey ya:)

saol canım ya akşamdan beri mahvetti beniisempatiksalakcinni

bende korkuyorumm ya doğunca bebeğim giycek bişi bulamazsa diyekaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrzemuszemusgüne hızlı başlamışsınız geçmişi okuya okuya bitiremedim tamam diorum bi kaç sayfa kaldı bii bakıyorm uçmuşsunuzopuyorumnanaktantopik böyle canlı olunca çok hoş oluyooo

saol canım ya akşamdan beri mahvetti beniisempatiksalakcinni

cnm ben başıma yazma dolayı sarıyorum biraz sıskı olcak şekşlde ve ii geliyo bi dene istersaen hani bazen dizilerde bağlıyolarya başı ağrıynalr:) onun gibi ilaç almaktan iidir inş ii gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…