2011 Şubat Anneleri

günaydn cnmmmm bugün hızlıyız sorma:)

Nurberra başın ağrıdığında alnını yazmayla sıkıca bağladığın bir resmini bizimle paylaş burada:)ama oyasıda olsun yazmanın:)

too__be sanada günaydıınnnn

teşekkür ederim mapuci...
nurberracım başımı sarma işinide yaptım canımm ama pek kar etmedi...

kızlar ben tam alışveriş manyagı olarak hemen hemn herşeyimizi aldık
1 adt hastane cıksı
1 adet polar batteniyesi 1 adt önden fermuarlı battaniye
1 adt kundak
1 adt yelek
4 adet tam takım kıyafet
1 adet tulum
3-4 adet çıtçıtlı badi
2 adt gece giydirmek için pijima takımı
3 adet çorabı
1 adet ayakkabısı havlu takımı
nevresim takımı
agız mendili
5 li çanta takımımıza aldık
birde bugün sebamedin ürünlerini bakıcaz teyzesi gelirse yanımıza o alıcak :)

Allah'ım tüm annelere bol bol para ve sağlık ver ki onlarda doya doya gezip bebiklerine ciciler alsın:Saruboceq:

kızlar göbekler topiğine resim ekledim ama hayvan gibi oldu:)))töbe töbeee
albümlere ekledim ben de bu sasbah çektik taze taze
görmek isterseniz

kızlar kasım anneleride doğurmaya başlar yakında sonra aralık sonra ocak sonunda da bizler başlarız yavaş yavaşş

Nur_45 dilersen birde bunu dene.

Resûlullah, Hazret-i Alî’ye buyurdu ki: “Başın ağrıyınca, elini başına koy ve Haşr sûresinin sonunu – Lev enzelnâ’dan itibaren – oku.”
Resûlullah’ın Haşr sûresinin bu kısmını okuduğu zaman, mübârek elini, mübârek başına koyduğu ve: “Ölüm hâriç, bu her hastalığa şifâdır” buyurduğu bildirilmiştir

21. Lev enzelnâ hâzel kur'âne alâ cebelil-leraeytehû hâşian(m)-mütesaddian(m)-min haşyetillâh. Ve tilkel emsâlü nadribuhâ linnâsi leallehum yetefekkerûn. 22. Hüvallâhüllezî lâ ilâhe illâ hû. âlimül ğaybi veş-şehâdeti hüver-Rahmân-ür-Rahîm. 23. Hüvallâhüllezî lâ ilâhe illâ hû. El Melik'ül Guddûs-üs-Selâmü'l Mü'minül Müheyminül Azîzül Cebbârül Mütekebbir.Sübhânallâhi ammâ yüşrikûn. 24. Hüvallâhül khâligul bâriül musavviru lehul esmâül hüsnâ. Yüsebbihû lehû mâ fis-semâvâti vel'ard. Ve hüvel Azîzul Hakîm.

Anlamı:

Rahman ve Rahim Olan Allah'ın Adı ile

21. Biz bu Kur'ân'ı bir dağa indirseydik, Allah'ın korkusundan onu baş eğmiş, parça, parça olmuş görürdün. Bu misalleri düşünsünler diye insanlara veriyoruz. 22. O, öyle Allah'tır ki, O'ndan başka tanrı yoktur. Görülmeyeni ve görüleni bilendir. O, esirgeyendir, bağışlayandır. 23. O, öyle Allah'tır ki, kendisinden başka hiçbir tanrı yoktur. O, mülkün sahibidir, eksiklikten münezzehtir, selamet verendir, emniyete kavuşturandır, gözetip koruyandır, üstündür, istediğini zorla yaptıran, büyüklükte eşi olmayandır. Allah, müşriklerin ortak koştukları şeylerden münezzehtir. 24. O, yaratan, var eden, şekil veren Allah'tır. En güzel isimler O'nundur. Göklerde ve yerde olanlar O'nun şanını yüceltmektedirler. O, galiptir, hikmet sahibidir.

Nurberra başın ağrıdığında alnını yazmayla sıkıca bağladığın bir resmini bizimle paylaş burada:)ama oyasıda olsun yazmanın:)

too__be sanada günaydıınnnn

tamam canım nedemek ay şeker bnm oyasız yamammı var :) ne renk siterseniz zemuszemuskaydirigubbakcemile3kız şaka maka cidden ii geliyo ha bak dene ağrıyınca ama sıkı bağla:)

çok güzel paylaşım saol cnm dua herşeyin ilacı gereçekten

maviumutolsun baktım cnm resmina maşallah kocamn göbişin çok ttalı olmuş bnmki nezman büyücek yaaaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama

kızlar kasım anneleride doğurmaya başlar yakında sonra aralık sonra ocak sonunda da bizler başlarız yavaş yavaşş

canım ben ocakta doğururm gibime geliyo bugün bile hafif kanamam var anlamadım gitti zaten erken doğum tehlikem vardı ne yapacağımıda şaşırdım

canım ben ocakta doğururm gibime geliyo bugün bile hafif kanamam var anlamadım gitti zaten erken doğum tehlikem vardı ne yapacağımıda şaşırdım

dr lar öle az kanamalara pek tenezzül etmiyolar önemli değil diyolarr merak etmeerken doğum içinde hakkımızda hayırlısıı valla vakti zamanı gelince gelsinler bizi üzmeden.sende dikkat et kendine canım işmiş yapma bırak evde hç yorma kendini

zatıf değilim kızlar
sabah 69
akşam 70 kiloyum:)))))))))))))))
ama sadece karından aldım sanırım
sabahları 5 kilo akşamları 6 kilo almış durumdayım
sadece karnımı şişirdi oğlum bi de göğüsleri
hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşallah
nesli aklına kötü şeyler getirme
sezaryan olursa çoğumuz ocak sonunda kucaklıcaz yavrularımızı
ne

günaaayyyydııııınnnnnnn nasılsınız bugün bakalım.benim boğazımda hafif kaşıntılar var ama çok şükür kendimi halsiz hissetmiyorum.hem yarın annemle babamda geliyo ondan zindeyim :)))

hikmet bey paraya doymuşda ondan canım boşver ii olmuş ayrılmanız :)başkent ilgili canım memnun olan çok ordan tek kötü özelliği pahalı olması diye biliyorum

canım bende pahalı diye duymuştum ama muayene ücretleri hocaya göre değişiyo erzat bey için 15 lira fark alıyolar. mesela 3 gece yattığımızda da 265 lira ödedik bana çok gelmedi.ya da ben istanbuldan gelince oranın fiyatlarıyla da kıyaslıyo olabilirim.

ayy o kanamalar ama doktorlar en ufak bi pembelik bile görünce gein diyolar.gerçi ben bundan sonra az kanamada gitmeyi düşünmüyorum.sebebi neymiş senin kanamalarının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…