amin canım ben de normal istiyorum da kısmet tabitünaydın kızlar nasılsınız bugün doğumdan konuşmuşsunuz ben normal doğumdan korkmuyorum nedense inşallah sonuna kadar herşey normal giderde normal doğum yaparım allah hepimizin yardımcısı olsun bi avazda doğum yapmayı nasip etsin kaydirigubbakcemile2
benim gece bacağıma kramp giriyo 2 gündür kızlar
soda da içiyorum ama
sanırım kalsiyum kullanmam lazım
benim gibi olan var mı??
bendede korkular var ama normal doğumda rahim içinde bebeğe ve gebelik dönemine ait ne varsa rahatça atabiliyosun,tüm pislik temizlenmiş oluyor,daha sağlıklı.o bakımdan düşününce iyi diyorum,sonra biraz daha düşününce alta atacakları kesiği dikişi karnıma atsınlar en azından sezeryanla uykudan uyanmış gibi olurum herşey olmuş bitmiş olur,ama ben bayılmaktanda korkuyorum sonra ayılamamaktan.hem ilk defa doğum yapacağım için o normal doğumdaki psikoloji falan,önüne eğilen doktor ve hemşireler sancılar ağrılar ayyy of yaa,ne desem boş gerçi,bakalım ne bekliyor bizleri,inşallah hepimiz kolayca yaparız doğumlarımızı.
soda da içiyorum ama
benim gibi olan var mı??
şu an bir sihir yapıyoruuummmsempatiksalakcinni
1 bardak ballı sütü içiyoruuuuummm 2 dakika sonra kızım kudurmaya başlarr
soda da içiyorum ama
benim gibi olan var mı??
gününüz hayırlı olsun kızlar.....kız gözde bi ara civilimde beyin birisi gs 5 li hastane çıkışı alıyordu senin eşinmiydi yoksakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3......kızlar ALLAH hayırlara getirsin rüyamda doğuma girdiğimi gördüm ama doğurmadım daha var sancıların artınca gel diyordu dr biz biraz geziniyoruz sancı bekliyorum tabi tekrar girecektim doğuma uyandım wc ye sıkışmışımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende kıskandım oğluşumla yaa bizde yapıcaz :sinifsinif:
şu an bir sihir yapıyoruuummmsempatiksalakcinni
1 bardak ballı sütü içiyoruuuuummm 2 dakika sonra kızım kudurmaya başlarr
soda da içiyorum ama
benim gibi olan var mı??
o kramp gece uykuda gerilirken giriyor baldırıma,ve müthiş bir sancıyla kitleniyor baldırım
valla imrendim sana,benimki ekşili şeylerde kuduruyor,tatlı kesmiyor,mandalina,limon sıkılmış salatalar,acılı yemekler,kızmayın ama çiğ köftede falan kudururuyor,kendimi çok denedim ben ne sevip yiyorsam kızımda o yiyecekte coşuyor:)
yapında başlasın karateye :lepi:
canım benimkide erkek ama bende senin gibi limon mandalina bol limonlu salatalar ve baharatlı biraz acı yemekler yiyorum canımız onları istiyo kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?