2011 Şubat Anneleri

benim gece bacağıma kramp giriyo 2 gündür kızlar
soda da içiyorum ama
sanırım kalsiyum kullanmam lazım
benim gibi olan var mı??

ben de normal doğum isterim
doktor da bu gidişle rahat normal doğum yaparsın dedi neye göre dedi anlamadım ama öyle dedi
ama erkek bebek geç gelirmiş
o zamana kadar da kilosu artarsa
mecbur sezaryan olacak
illa normal takıntım yok ama olsa iyi olur almazsa da
hayırlısı sağlıkla doğsunlar nasıl olursa olsun

en güzeli epidural anestezi,yapan arkadaşlarım çok memnun kaldılar,bu yöntemde biraz tuzlu işte.banada doktor doğum normal görünüyor dedi,son dakika aksilik çıkmazsa bende normal doğum yapıcam :S

Son düzenleme:
gününüz hayırlı olsun kızlar.....kız gözde bi ara civilimde beyin birisi gs 5 li hastane çıkışı alıyordu senin eşinmiydi yoksakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3......kızlar ALLAH hayırlara getirsin rüyamda doğuma girdiğimi gördüm ama doğurmadım daha var sancıların artınca gel diyordu dr biz biraz geziniyoruz sancı bekliyorum tabi tekrar girecektim doğuma uyandım wc ye sıkışmışımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

amin canım ben de normal istiyorum da kısmet tabi
soda da içiyorum ama
benim gibi olan var mı??

canım sanırım tablet kullanmaya başlaman gerekiyor ben de henüz yok,kalsiyum değil de kramp magnezyumla ilgili olabilir

şu an bir sihir yapıyoruuummmsempatiksalakcinni

1 bardak ballı sütü içiyoruuuuummm 2 dakika sonra kızım kudurmaya başlarr

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende bayılmaktan ve ayılalmamaktan korkuyorum bunu sadece kendimde sanardım ama değilmiş ddemekki bu korkularda normal inş herşeyin hayırlısı olsun yaa

soda da içiyorum ama
benim gibi olan var mı??

benimde gece bacağıma giriyor ağrı ama neden bende bilmiyorum ayak ayak üstüne atıyorum yattığım yerden biraz öyle rahatlıyorum dr sorayım bakalım gidince

valla olabilr canım gerçi dastini den almış sanırım.bu zamanlarda bööle rüyalar görmek normal ama çok üstünde durmayın kızlazr bu rüyaların
ben çıkıyorum hadi öptm sizi bi ara yine gelir bakarım eşimi ikna ettim akşam üstü hediyemizziiii almaya gitceeezzzz hihoyyyt :sm_cool:

şu an bir sihir yapıyoruuummmsempatiksalakcinni

1 bardak ballı sütü içiyoruuuuummm 2 dakika sonra kızım kudurmaya başlarr

valla imrendim sana,benimki ekşili şeylerde kuduruyor,tatlı kesmiyor,mandalina,limon sıkılmış salatalar,acılı yemekler,kızmayın ama çiğ köftede falan kudururuyor,kendimi çok denedim ben ne sevip yiyorsam kızımda o yiyecekte coşuyor:)

soda da içiyorum ama
benim gibi olan var mı??

canım bana benimde ağrılarım vardı dr dediki bu ayda krampta olur ağrıda kramp için magnezyum yazdı suyun içine atıp içiyosun bunu kullan dedi

maviumutolsun göbişini çok beğendim yaaa çok güzel çıkmış

kızlar maşallahınız var ne kadanda çok konuşmussunuz öyle benide şimdi bir baş ağrısı aldıki sormayın,sabahtan beride bir halsizlik var.

kızlar benim göğüslerimden ara ara suyumsu sütümsü gibi bişey akıyo rengi koyu sarıı böle değişik bişi.sizdende akıyo mu dr a sordum normal olabilir dedi

canım benimkide erkek ama bende senin gibi limon mandalina bol limonlu salatalar ve baharatlı biraz acı yemekler yiyorum canımız onları istiyo kaydirigubbakcemile3

canım benimkide erkek ama bende senin gibi limon mandalina bol limonlu salatalar ve baharatlı biraz acı yemekler yiyorum canımız onları istiyo kaydirigubbakcemile3

bnmde öle kızlar daha mandalina çıkmadan pazarlarda ben bi markette bulup yemiştim limondan bile ekşiydi ayrıca turşu ekşili kısır falan ayy inanılmaz canım sitiyodu süte şeker katmaya yeni başladım gibi yani ye ekşiyi doğur ayşeyi tezini çürüttük nuryasemincim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…