maviumutolsun göbişini çok beğendim yaaa çok güzel çıkmış
kızlar maşallahınız var ne kadanda çok konuşmussunuz öyle benide şimdi bir baş ağrısı aldıki sormayın,sabahtan beride bir halsizlik var.
kızlar benim göğüslerimden ara ara suyumsu sütümsü gibi bişey akıyo rengi koyu sarıı böle değişik bişi.sizdende akıyo mu dr a sordum normal olabilir dedi
bnmde öle kızlar daha mandalina çıkmadan pazarlarda ben bi markette bulup yemiştim limondan bile ekşiydi ayrıca turşu ekşili kısır falan ayy inanılmaz canım sitiyodu süte şeker katmaya yeni başladım gibi yani ye ekşiyi doğur ayşeyi tezini çürüttük nuryasemincim:)
bnmde öle kızlar daha mandalina çıkmadan pazarlarda ben bi markette bulup yemiştim limondan bile ekşiydi ayrıca turşu ekşili kısır falan ayy inanılmaz canım sitiyodu süte şeker katmaya yeni başladım gibi yani ye ekşiyi doğur ayşeyi tezini çürüttük nuryasemincim:)
Allah'ım tüm annelere bol bol para ve sağlık ver ki onlarda doya doya gezip bebiklerine ciciler alsın:Saruboceq:
şu yeşil olan mandalinalardan dimi:) limon kadar ekşi oluyor:) aynen bende onlardan tüketiyorum,tatlıyı öncedende sevmezdim yine sevmiyorum.
aynen nurcum canım hiç tatlı istemiyo eşim çikolata getiriyo hepsi birikiyo yemiyorum bile
bned doktora giderken yiyorum çikolata harekete geçsin die:) normaldede zaten aslında ttalı şeylerle arama pek yoktu tuzluları seçerdim pataların içinden :) pek değişmedi huyum cnm:)
Nuryasemin birde kola içince acaip hareketleniyor sanki fırlayıp çıkıcak karnımdan,bu arada kola çok tüketmiyorum 2 yada 3 günde bir içiyorum.baya hareketleniyor
Çağlayan çok geçmiş olsunn
kızlar benim göğüslerimden ara ara suyumsu sütümsü gibi bişey akıyo rengi koyu sarıı böle değişik bişi.sizdende akıyo mu dr a sordum normal olabilir dedi
canım benimkide erkek ama bende senin gibi limon mandalina bol limonlu salatalar ve baharatlı biraz acı yemekler yiyorum canımız onları istiyo kaydirigubbakcemile3
bende çikolata işe yaramadığı için kontrole giderken yanımda mandalina götürücem:)))
Dilerim_lal hoşgeldinnn
canım ben hamile olduğumu öğrendikten sonra hiç kola içmedim içmiyorumda dr da kesinlikle içme dedi ama ne yalan söyliyim arada canım istiyorkaydirigubbakcemile2
çağlayancım geçmiş olsun canım sende biraz bişeyler atıştır istersen belki biraz geçer baş ağrıların
bende geçen banyoda çamaşırımı çıkarınca gördüm sütyenimin içi leke olmuş belli bişi akmış sumu sütmü anlamadım.ama benimkiler biraz küçük bilmiyorumkismile oldumuki süt acaba
benimde 2 ay falan önce canım mandalina çekmişti ertesi gün markette gördüm yeşil yeşil hemen aldım o ara epey yedim şimdi pek aklıma gelmiyo
bende hep ekşi yiyordum tatilde muğlada mandalina portakal greyfurt ağaçlarında yeşil yeşil toplayıp yiyordum
doktor son kontrolden sonra erkek gibi dedi ya son zamanlardada tatlıya düştüm ekmeğin üstüne kaymak bal sürüp yiyom :kedi: çok psikolojik bi vaklayım ben yaaaaaa lülülülülülü
denedinizmi bilmiyorum ama ben sarımsaklı yogurt sogan yediğimde inanılmaz hareket ediyor.galiba oglumda sevmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?