2011 Şubat Anneleri

bu baş ağrısı bugünkü hastalığımız sanırım hepimizde aynı şikayett havalardan mı acaba bu halsizlik falandaa...

Nuryasemin birde kola içince acaip hareketleniyor sanki fırlayıp çıkıcak karnımdan,bu arada kola çok tüketmiyorum 2 yada 3 günde bir içiyorum.baya hareketleniyor

Çağlayan çok geçmiş olsunn

kızlar benim göğüslerimden ara ara suyumsu sütümsü gibi bişey akıyo rengi koyu sarıı böle değişik bişi.sizdende akıyo mu dr a sordum normal olabilir dedi

canım bende olmuyo ama nette okumuştum zaten bu aylarda beklenen bişeymiş çok normalmiş göğüsten su gibi süt gelmesi

şu yeşil olan mandalinalardan dimi:) limon kadar ekşi oluyor:) aynen bende onlardan tüketiyorum,tatlıyı öncedende sevmezdim yine sevmiyorum.

aynen nurcum canım hiç tatlı istemiyo eşim çikolata getiriyo hepsi birikiyo yemiyorum bile

şu yeşil olan mandalinalardan dimi:) limon kadar ekşi oluyor:) aynen bende onlardan tüketiyorum,tatlıyı öncedende sevmezdim yine sevmiyorum.

hıhı aynen o canm rize mandalinası yemyeşil :) cidden acayip ekşiler ben ağustosun sonunda bulmuştum bi markette rastgelmiştim daha doğrusu hemen almıştım eşim yerken öle şaşkın bakıyosukiikaydirigubbakcemile3limon du resmen

selam kızlarrrr

bu sabah babamızla kahvaltı yaptık onu işe yolladık sonra bi yatmışım karnımızda toktu ya 11 buçuğa kadar deliksiz uyumuşum.sonra bide annemle kahvaltı yaptım anca gelebildim

geçmişi okumadım daha nasılsınız bakalım

aynen nurcum canım hiç tatlı istemiyo eşim çikolata getiriyo hepsi birikiyo yemiyorum bile

bned doktora giderken yiyorum çikolata harekete geçsin die:) normaldede zaten aslında ttalı şeylerle arama pek yoktu tuzluları seçerdim pataların içinden :) pek değişmedi huyum cnm:)

bned doktora giderken yiyorum çikolata harekete geçsin die:) normaldede zaten aslında ttalı şeylerle arama pek yoktu tuzluları seçerdim pataların içinden :) pek değişmedi huyum cnm:)

bende çikolata işe yaramadığı için kontrole giderken yanımda mandalina götürücem:)))

Dilerim_lal hoşgeldinnn

Nuryasemin birde kola içince acaip hareketleniyor sanki fırlayıp çıkıcak karnımdan,bu arada kola çok tüketmiyorum 2 yada 3 günde bir içiyorum.baya hareketleniyor

Çağlayan çok geçmiş olsunn

canım ben hamile olduğumu öğrendikten sonra hiç kola içmedim içmiyorumda dr da kesinlikle içme dedi ama ne yalan söyliyim arada canım istiyorkaydirigubbakcemile2

çağlayancım geçmiş olsun canım sende biraz bişeyler atıştır istersen belki biraz geçer baş ağrıların

kızlar benim göğüslerimden ara ara suyumsu sütümsü gibi bişey akıyo rengi koyu sarıı böle değişik bişi.sizdende akıyo mu dr a sordum normal olabilir dedi

bende geçen banyoda çamaşırımı çıkarınca gördüm sütyenimin içi leke olmuş belli bişi akmış sumu sütmü anlamadım.ama benimkiler biraz küçük bilmiyorumkismile oldumuki süt acaba

canım benimkide erkek ama bende senin gibi limon mandalina bol limonlu salatalar ve baharatlı biraz acı yemekler yiyorum canımız onları istiyo kaydirigubbakcemile3

benimde 2 ay falan önce canım mandalina çekmişti ertesi gün markette gördüm yeşil yeşil hemen aldım o ara epey yedim şimdi pek aklıma gelmiyo

bende hep ekşi yiyordum tatilde muğlada mandalina portakal greyfurt ağaçlarında yeşil yeşil toplayıp yiyordum

doktor son kontrolden sonra erkek gibi dedi ya son zamanlardada tatlıya düştüm ekmeğin üstüne kaymak bal sürüp yiyom :kedi: çok psikolojik bi vaklayım ben yaaaaaa lülülülülülü

tatlıyı sevmeyen biri olduğum halde,haftalardır abartmıyorum haftalardır rüyalarımda sabaha kadar baklava çikolata lokum falan yiyip duruyorum,bıkmadan usanmadan şerbetli tatlıları ısırıp ısırıp yiyorum,sabaha kadar sürekli birşeyler yiyip duruyorum nefsimde çekmiyor aşermiyorumda neden böyleki acaba:)

:)))) canım senin bebiş bana erkek gibi geliyor kızlar geç gösterir diyolar ama biliyosun benim oğlanıda sonradan gösterdi kendini yavrumu bide kız sanıyoduk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
dillerimlal hoşgeldin kız benim erkekimde sonradan gösterdi kendini senin miniş edepli bebek yahukaydirigubbakcemile3

çağlayancım geçmiş olsun....bişiler atıştır belki faydası olur sanada...
dillerimlal hoşgeldin canım....
arkadaşlar ben çıkıyorum biraz süpürge açayımm evim berbat olmuş yinee öff öf belli olmaz misafir falan gelirse halim dumankaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…