zatıf değilim kızlar
sabah 69
akşam 70 kiloyum:)))))))))))))))
ama sadece karından aldım sanırım
sabahları 5 kilo akşamları 6 kilo almış durumdayım
günaaayyyydııııınnnnnnn nasılsınız bugün bakalım.benim boğazımda hafif kaşıntılar var ama çok şükür kendimi halsiz hissetmiyorum.hem yarın annemle babamda geliyo ondan zindeyim :)))
canım bende pahalı diye duymuştum ama muayene ücretleri hocaya göre değişiyo erzat bey için 15 lira fark alıyolar. mesela 3 gece yattığımızda da 265 lira ödedik bana çok gelmedi.ya da ben istanbuldan gelince oranın fiyatlarıyla da kıyaslıyo olabilirim.
ayy o kanamalar ama doktorlar en ufak bi pembelik bile görünce gein diyolar.gerçi ben bundan sonra az kanamada gitmeyi düşünmüyorum.sebebi neymiş senin kanamalarının
ben hamile kaldığımdan beri bunu deniyorum iyi geliyor cafein ve şeker:)ohaoldumsmile
günaydın tatlım henüz kahvaltı yapmadımmm....yaptıktan sonra bi deneyeyim bari duymamıştım hiçç...
kıyamamki kızzzz....baktım güzel annişler günaydın demiş hemen geri geldim zemuszemus
günaydın canımbu arada herkese günaydııın
tamam canım nedemek ay şeker bnm oyasız yamammı var :) ne renk siterseniz zemuszemuskaydirigubbakcemile3kız şaka maka cidden ii geliyo ha bak dene ağrıyınca ama sıkı bağla:)
Tünaydın kızlar
Gözdeaticim dikkat et kendine havalar soğuk üşütmenin başlangıcı olabilir ıhlamur iç, bol cvitamini ve su al cnm.
Neslicim hayırlısı olsun ama erken doğum diye düşünme herşey Allahtan. Kendine dikkat et ağır kaldırma. Bol bol dinlen. İçini ferah tut Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.
günaaayyyydııııınnnnnnn nasılsınız bugün bakalım.benim boğazımda hafif kaşıntılar var ama çok şükür kendimi halsiz hissetmiyorum.hem yarın annemle babamda geliyo ondan zindeyim :)))
canım bende pahalı diye duymuştum ama muayene ücretleri hocaya göre değişiyo erzat bey için 15 lira fark alıyolar. mesela 3 gece yattığımızda da 265 lira ödedik bana çok gelmedi.ya da ben istanbuldan gelince oranın fiyatlarıyla da kıyaslıyo olabilirim.
ayy o kanamalar ama doktorlar en ufak bi pembelik bile görünce gein diyolar.gerçi ben bundan sonra az kanamada gitmeyi düşünmüyorum.sebebi neymiş senin kanamalarının
ay kızlar çok şükür daha iyiyim galiba kahvaltı iyi geldi...
bende sezeryan die düşünüyorum sanırım normle pek cesaretim olmaz ama hayırlısı olsun yeterki sağlıkla glsinlerde inşş
yoksa sorun açlıkmıydı:)
normal doğumdan korktuğun içinmi sezeryan düşünüyorsun yoksa doğum şeklinin sezeryan olacağınımı söyledi doktorun,sanırım özelde doğum yapıcan,çünkü sezeryana sağlık bakanlığı boykot koyma kararı aldı,yani çok sıkı denetlenecekmiş,sezeryanla doğumlar bir hayli artmış.valla çekin besmelenizi okuyun bildiğiniz ayetleri girin doğumdan korkmayın,bizler müslüman kadınlarız doğurmaktan korkmayalım,desemde bende korkuyorum:)
daha önce de söylemiştim baş ağrısı glikoz ya da oksijen eksikliğinden olur çikolata ve kahve süper iyi geliyor
bir de ben çok su içen biri olduğumdan fazla su içemeyince de oluyor bende
gözdecim hoşgeldin cnm günaydın sizede kızçenle
haklısın cnm ama işte cesaret işi birazda en güzeli normali tabi herşeyinde işte orası er meydanı bende pek cesaretli değilim ama Rabbim o vakit belkii bi cesaret veriri içime hayırlısı olsun diyorum.özelde olcak inş devlet hastaneleride artıksezeryanı iice azaltıcaklar doğru duydum bende haberlerde herşey normal gelişsinde inşş artık bakıcaz ogüler yaklaşınca şimdi ne desme boş aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?