2011 Şubat Anneleri

bende sezeryan die düşünüyorum sanırım normle pek cesaretim olmaz ama hayırlısı olsun yeterki sağlıkla glsinlerde inşş

zatıf değilim kızlar
sabah 69
akşam 70 kiloyum:)))))))))))))))
ama sadece karından aldım sanırım
sabahları 5 kilo akşamları 6 kilo almış durumdayım

ya maviiii :))) albümde zayıf görünüyon şubat anneleri göbeği topiğindede 100 kg görünüyon nasıl beceriyosun bunu:)) o resim niye öyle olmuş bak bende eklicektim resim şimdi korktum ya aynısı başıma gelirde resim dev gibi çıkarsa diye tövbe yaa:) ama cidden göbeğin çok orantılı

Nur_45 rica ederim canım Allah şifasını verir bir dene

sebebini bulamıyorlar rahimde açılma yokbişe yok hepsine bakıldı bende şaşırdım artık doktoroda gitmek istemiyorum hep aynı şey dinlen bide benim rahimde şekil bozukluğu yani bi septum var bundan dolayı erken doğum riski var allah sonumuzu hayır etsin artık

Tünaydın kızlar

Gözdeaticim dikkat et kendine havalar soğuk üşütmenin başlangıcı olabilir ıhlamur iç, bol cvitamini ve su al cnm.

Neslicim hayırlısı olsun ama erken doğum diye düşünme herşey Allahtan. Kendine dikkat et ağır kaldırma. Bol bol dinlen. İçini ferah tut Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

ohaoldumsmile

günaydın tatlım henüz kahvaltı yapmadımmm....yaptıktan sonra bi deneyeyim bari duymamıştım hiçç...
ben hamile kaldığımdan beri bunu deniyorum iyi geliyor cafein ve şeker:)
baktım güzel annişler günaydın demiş hemen geri geldim zemuszemus
kıyamamki kızzzz....
bu arada herkese günaydııın
günaydın canım
tamam canım nedemek ay şeker bnm oyasız yamammı var :) ne renk siterseniz zemuszemuskaydirigubbakcemile3kız şaka maka cidden ii geliyo ha bak dene ağrıyınca ama sıkı bağla:)

:roflol::roflol::roflol:

amin canım sağolll

kızlar ben hiç bişi almadım demiştim yaa annem buraya geldiğinde bi kaç bişi aldı kızıma ilk defa açıp bakınca şaşırdım valla
2 uzun kollu çıt çıtlı body
3kısa kollu çıt çıtlı body
3 yarım kollu çıt çıtlı body
1 gs hastane çıkışı 5 li (ama onu ben hastane çıkışı olarak pek kullanmayı düşünmüyorum babası almış gelmiş)
2 yeni doğduğunda giyeceği iç zıbın takım
4 evde giymelik pijamamsı bişiler:))
bornoz takımı
3 tane 5li zıbın takımları (üst komşum verdi)
1 önden fermuarlı polar battaniye
1 penye battaniye
1 örgü battaniye ;(teyzecik örmüştü koymuştum diğer topiğe)
1 spor ayakkabı (hafta sonu gelen arkadaşım getirmiş)
bi kaç tane de sadece ööle tek alt
annem almış almış saklamış valla :)) ah şu ananeler

gözdecim hoşgeldin cnm günaydın sizede kızçenle

bi arkadaşım kızıma battaniye ördürüyordu bitmişşşşşşşşş:hulya:bakalım siz beğencekmisiniz

bende sezeryan die düşünüyorum sanırım normle pek cesaretim olmaz ama hayırlısı olsun yeterki sağlıkla glsinlerde inşş

normal doğumdan korktuğun içinmi sezeryan düşünüyorsun yoksa doğum şeklinin sezeryan olacağınımı söyledi doktorun,sanırım özelde doğum yapıcan,çünkü sezeryana sağlık bakanlığı boykot koyma kararı aldı,yani çok sıkı denetlenecekmiş,sezeryanla doğumlar bir hayli artmış.valla çekin besmelenizi okuyun bildiğiniz ayetleri girin doğumdan korkmayın,bizler müslüman kadınlarız doğurmaktan korkmayalım,desemde bende korkuyorum:)

haklısın cnm ama işte cesaret işi birazda en güzeli normali tabi herşeyinde işte orası er meydanı bende pek cesaretli değilim ama Rabbim o vakit belkii bi cesaret veriri içime hayırlısı olsun diyorum.özelde olcak inş devlet hastaneleride artıksezeryanı iice azaltıcaklar doğru duydum bende haberlerde herşey normal gelişsinde inşş artık bakıcaz ogüler yaklaşınca şimdi ne desme boş aslında

battaniyeyi ekleyemeyi beceremedimsempatiksalakcinni
bilmiyorum açlıkmıydı sorun ama ben açlık hissetmiyordum ve kalkınca meyve yemiştim anladım gitti ama çok şükür geçtikaydirigubbakcemile2
kahve düşkünü olaraktan bi fincan kahve iyi gelir şimdi başım geçti ama olsunnnkaydirigubbakcemile3

daha önce de söylemiştim baş ağrısı glikoz ya da oksijen eksikliğinden olur çikolata ve kahve süper iyi geliyor
bir de ben çok su içen biri olduğumdan fazla su içemeyince de oluyor bende

su içmen çok güzel melocum,ben su olayını düzene sokamadım bir türlü,günde 1,5 yada 2lt su içmek bana fazla geliyor,bünyem almıyor,karnım davul gibi oluyor,her bardakta tuvalete gidiyorum,doktorum her bünye 1,5 yada 2 lt suyu almaz bazılarına 3 bardakta yeter,herkesin vücut dengesi aynı değil demişti,çok su alımı vücuttaki yararlı olan vitaminlerin idrarla atılmasınada sebep oluyormuş.demekki bana günde 3 yada 4 bardak yetiyor,tabi herkeste durum farklı olabiliyormuş.

doğumdan bende çok kokruyorumm napıcam bilmiyorum doktorum şimdiden stres yapma dedi ama elimdee değill eyvahedigeldismile

tünaydın kızlar nasılsınız bugün doğumdan konuşmuşsunuz ben normal doğumdan korkmuyorum nedense inşallah sonuna kadar herşey normal giderde normal doğum yaparım allah hepimizin yardımcısı olsun bi avazda doğum yapmayı nasip etsin kaydirigubbakcemile2

bendede korkular var ama normal doğumda rahim içinde bebeğe ve gebelik dönemine ait ne varsa rahatça atabiliyosun,tüm pislik temizlenmiş oluyor,daha sağlıklı.o bakımdan düşününce iyi diyorum,sonra biraz daha düşününce alta atacakları kesiği dikişi karnıma atsınlar en azından sezeryanla uykudan uyanmış gibi olurum herşey olmuş bitmiş olur,ama ben bayılmaktanda korkuyorum sonra ayılamamaktan.hem ilk defa doğum yapacağım için o normal doğumdaki psikoloji falan,önüne eğilen doktor ve hemşireler sancılar ağrılar ayyy of yaa,ne desem boş gerçi,bakalım ne bekliyor bizleri,inşallah hepimiz kolayca yaparız doğumlarımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…