2011 Şubat Anneleri

ay valla sersem oldum.hayırlısıyla 25i bi gelse ayrıntılıda bi belli olsa.elbette farketmez ama hani " erkek" yada "kız" deseler ona göre plan yapıcam böyle ortada kalıyo insan

benimki yemeye içmeye bakmıyo kızlar canı isteyince tepik tepik yıkıyo ortalığı canı istemeyince sen dışardan tepinsende kımıldamıyo.

canım hamilelikten oluyor sanırım bende bütün gece rüyamda ağaçlardan meyveler yiyorum hemde j-hiç zamanı olmayan meyveler değişik değişikkaydirigubbakcemile3

kızlar su içtikçe bişi yiyesim geliyo bişi yedikçe su içesim geliyo eyvahh eyvahhhh sempatiksalakcinni

hadi kolay gelsin canım sana fazla yorma kendini dinlene dinlene yap

ohoo şöyle bir baktımda gelinler damatlar alınmış verilmiş beşikler kertilmişşşş

ayyy benim bebeğim bekar kalacak kaydirigubbakcemile3

şurdan bi kız bir erkekte ben gözüme kestireyim sempatiksalakcinni malum daha cinsiyetimiz belli değil ya iki durumdada ortada kalmayalım olumunekankayizsmile

dillerim lal benm oğluşta geç gösterdi yani ilkte görmemiştik kapatıyodu hep :) banada senin erkek gibi geliyo hayırlısı tabiii

:)))))))))))önce cinsiyetini göstersin senin minik,ayakları bir yere değsin sonra taliplerini arasın annesii:)

kıs su dedin susattın beni gidip su içyim barikaydirigubbakcemile3

iç tabi ben şişem yanımda yaşıyorum nerdeyse artıkın serum gibi bağlayacam böyle olmuyo.çatlayacak gibi oluyorum ama yılmak yok içicem çünkü bırakınca hiç içmiyorum aklımaada gelmiyo.doktor tembihledi su çok önemli dedi 3 llitre dedi yaaa yuuhh okadar içemiyorum dün 2 litre anca içebildim sempatiksalakcinni

kızlar ya haberlerde karadenize zehirli çamurlu su mu ne dökülüyomuş onu duydum napıcaz biz şimdi balık nasıl yicez ben iple çkeiyodum karadenizden balık çıkıcak gelicek diee uff ya nolcak

Yrd. Doç. Dr. Erüz, "Çamur içerisindeki ağır metaller, Karadeniz’e ulaştığında etkisini alt seviyeye indirse bile bunlar, canlı organizmalar üzerinde uzun vadeye yayılan öldürücü (toksik) etki ortaya çıkarabilir" diye konuştu. Erüz, "Zehirli çamurun etkisi zamanla azalacaktır. Çünkü suyla temas sonucu litredeki miktarı, yoğunluğu da azalacak. Karadeniz’e ulaşırsa belki ani ve hızlı öldürücü etkilere neden olmayacak ama uzun vadede suda yaşayan organizmalarda ölümlere yol açabilecek, o canlıları tüketen üst canlılara etki yapabilecektir. Bunun yanı sıra uzun vadede hastalıklar oluşturabilecektir" dedi.

okadar suyu nasıl içicen yaa,bardakları saatlere bölsen yine bitmez,3 litre suyu doktorun abartmış,üstelik kış ayındayız,vücut okadar suyu nasıl alsın depomusun sen:)

banada bol su içeçeksin dedi dr içiyorum 2 3 kt ama artık havalar soğudu yaz günü içiliyorduda şimdi nasıl içeçeğiz onu bilmiyorum:sinifsinif:

kızlar ya haberlerde karadenize zehirli çamurlu su mu ne dökülüyomuş onu duydum napıcaz biz şimdi balık nasıl yicez ben iple çkeiyodum karadenizden balık çıkıcak gelicek diee uff ya nolcak

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Çağlayancım ve Başı ağrıyan Annişler çok geçmiş olsun .. ben başım ağrıyınca Çiy patatesi yuvarlak şekilde doğrayıp tülbentle anlıma bağlıyorum denemenizde yarar var .

:sinifsinif:senağlamasenağlama aynen cnm yaa üstelik balık yememiz gerekn döneme girdik iice çok ihtiyacımız var ama nasıl güvenicezzzzzzzzzzzzzzz

panik yapma daha dökülmedi karadenize,zaten çalışmalara başlanmış,engellemeye çalışıyorlar ,zaten varsayımlara göre dolaylı bir şekilde karadenize ulaşabilir deniliyor,ama çalışmalar hızla devam ediyormuş.engelleyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…