- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
tatlıyı sevmeyen biri olduğum halde,haftalardır abartmıyorum haftalardır rüyalarımda sabaha kadar baklava çikolata lokum falan yiyip duruyorum,bıkmadan usanmadan şerbetli tatlıları ısırıp ısırıp yiyorum,sabaha kadar sürekli birşeyler yiyip duruyorum nefsimde çekmiyor aşermiyorumda neden böyleki acaba:)
denedinizmi bilmiyorum ama ben sarımsaklı yogurt sogan yediğimde inanılmaz hareket ediyor.galiba oglumda sevmiyor
evetttt sarımsaklı cacıkta coşuyor benimki:)
canım hamilelikten oluyor sanırım bende bütün gece rüyamda ağaçlardan meyveler yiyorum hemde j-hiç zamanı olmayan meyveler değişik değişikkaydirigubbakcemile3
çağlayancım geçmiş olsun....bişiler atıştır belki faydası olur sanada...
dillerimlal hoşgeldin canım....
arkadaşlar ben çıkıyorum biraz süpürge açayımm evim berbat olmuş yinee öff öf belli olmaz misafir falan gelirse halim dumankaydirigubbakcemile3
kızlar su içtikçe bişi yiyesim geliyo bişi yedikçe su içesim geliyo eyvahh eyvahhhh sempatiksalakcinni
ohoo şöyle bir baktımda gelinler damatlar alınmış verilmiş beşikler kertilmişşşş
ayyy benim bebeğim bekar kalacak kaydirigubbakcemile3
şurdan bi kız bir erkekte ben gözüme kestireyim sempatiksalakcinni malum daha cinsiyetimiz belli değil ya iki durumdada ortada kalmayalım olumunekankayizsmile
kıs su dedin susattın beni gidip su içyim barikaydirigubbakcemile3
iç tabi ben şişem yanımda yaşıyorum nerdeyse artıkın serum gibi bağlayacam böyle olmuyo.çatlayacak gibi oluyorum ama yılmak yok içicem çünkü bırakınca hiç içmiyorum aklımaada gelmiyo.doktor tembihledi su çok önemli dedi 3 llitre dedi yaaa yuuhh okadar içemiyorum dün 2 litre anca içebildim sempatiksalakcinni
iç tabi ben şişem yanımda yaşıyorum nerdeyse artıkın serum gibi bağlayacam böyle olmuyo.çatlayacak gibi oluyorum ama yılmak yok içicem çünkü bırakınca hiç içmiyorum aklımaada gelmiyo.doktor tembihledi su çok önemli dedi 3 llitre dedi yaaa yuuhh okadar içemiyorum dün 2 litre anca içebildim sempatiksalakcinni
kızlar ya haberlerde karadenize zehirli çamurlu su mu ne dökülüyomuş onu duydum napıcaz biz şimdi balık nasıl yicez ben iple çkeiyodum karadenizden balık çıkıcak gelicek diee uff ya nolcak
Yrd. Doç. Dr. Erüz, "Çamur içerisindeki ağır metaller, Karadeniz’e ulaştığında etkisini alt seviyeye indirse bile bunlar, canlı organizmalar üzerinde uzun vadeye yayılan öldürücü (toksik) etki ortaya çıkarabilir" diye konuştu. Erüz, "Zehirli çamurun etkisi zamanla azalacaktır. Çünkü suyla temas sonucu litredeki miktarı, yoğunluğu da azalacak. Karadeniz’e ulaşırsa belki ani ve hızlı öldürücü etkilere neden olmayacak ama uzun vadede suda yaşayan organizmalarda ölümlere yol açabilecek, o canlıları tüketen üst canlılara etki yapabilecektir. Bunun yanı sıra uzun vadede hastalıklar oluşturabilecektir" dedi.
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
:sinifsinif:senağlamasenağlama aynen cnm yaa üstelik balık yememiz gerekn döneme girdik iice çok ihtiyacımız var ama nasıl güvenicezzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?