2011 Şubat Anneleri

inşallah öyle olur cnm ben deniz balığı hasstası olan biriyim ondan belkide çok züzüldüm bide doktor haftada iki kez yiceksin dedi ama inş düzelir bişi olmadan hallederler

kızlar doktorumu aradım yoğunlaşırsa hemen gel dedi ama böyle ara ara olursa pazartesi sabah gelmemi söyledi

inşallah öyle olur cnm ben deniz balığı hasstası olan biriyim ondan belkide çok züzüldüm bide doktor haftada iki kez yiceksin dedi ama inş düzelir bişi olmadan hallederler

canım balık çıktı alsana,eğer ufak balıkta seviyorsan karadeniz hamsisi her yerde satılıyor,geçen bizimkiler karadeniz hamsisi aldılar üstelik buzhane balığı falanda değildi orjinal,gerçi ağzıma sürmedim,ben balıkta sadece palamut yiyebiliyorum,kılçığı büyük ve ayıklanabilir olduğu için birde eti sert ağzımda et çiğnediğimi anlıyorum,ufak ve yumuşak balık yiyemiyorum

kızlar annem temizliğe girişmiş

bende gidim biraz toz alayım bari ayıp olmasın görüşürüz

Nurberra sende kib bende kalkayım çok oturdum

nesli81 çok geçmiş olsun,hayırlı haberlerle gel

yasese hoşgeldin
tüm annişleri öpüyorum.

kızlar ya haberlerde karadenize zehirli çamurlu su mu ne dökülüyomuş onu duydum napıcaz biz şimdi balık nasıl yicez ben iple çkeiyodum karadenizden balık çıkıcak gelicek diee uff ya nolcak

et hastalıklı balık metalli zehirli sebze hormonlu bizde şaşırdık ne yiyeceğimizi

okadar suyu nasıl içicen yaa,bardakları saatlere bölsen yine bitmez,3 litre suyu doktorun abartmış,üstelik kış ayındayız,vücut okadar suyu nasıl alsın depomusun sen:)

valla 3 litre içemiyorum zaten yazında içemiyordum anam etim ne budum ne nereme içeyim o kaaa suyu ama 1.5 2 arası içmeyi başarabiliyorum eğer evdeysem.zira bu girişin bide çıkışı oluyorsempatiksalakcinni

kızlar birkaç yerde duydum en çok omega yağı yararlı yağlar ve besinler somon balığında varmış en iyi somonda norveç somonuymuş.tabii deniz ülkesindeyiz karadeniz kızı olarak karadeniz balığı gibisi yok ama çeşit olarak bunlarıda denemenizi tavsiye ediyorum

biz levrek alıyoruz.iki tane eşim pişiriyo.fırın tepsisine yağlı kağıdı seriyorsunuz üzerine soğanları ve limonları yuvarlak yuvarlak kesip yayıyorsunuz isteğe göre patates de koyabilirsiniz üzerine balıkları koyup üzerine limon dilimlerini koyup çok az bir yağ gezdiriyorsunuz veriyorsunuz fırına pamuk gibi oluyor hem kılçığı yok hem bol etli hem lezzetli akarı yok kokarı yok bulaşığı yok.haftada bir gün mezgit hamsi falan yiyorsam pazarları mutlaka böyle büyük balıklardan(levrek somon ) fırında yapıpp yiyorum

olmazsa facebook a ekliyeyim ama orda da size üye değilim neydi bizim grubun adı ?

kızlar ben çok kötüyümmm....yatıyprum.grip oldum nefes almakta bile zorlanıyorum.ciğerlerim acıyo...bana bişeyler önerin ciğerlerim için...

çağlayan senin açıkladığın gibi resim eklemeye çalıştım diğer topiğe ama olmadı bir türlü başka bir yolu varmı bunun acaba ?

kızlarrr yarın benim doğum günüm :kedi:

eşimle yaptığımız müzakereler sonucu hediye istemedim...annelik duygularım ağır bastı sanırım ona harcayacağımız parayla bebeğe bikaç şey fazla alırız diye düşündüm.

birde istediğim şey aslında biraz tuzluuuu onu alacaktı onu şimdi alırsa biraz sarsılırız.onu doğuma erteledim aslında bu işten eşim karlı çıktı gibime geldi doğum hediyesiyle doğum gününü birleştirdi neyse hadi bu seferlik böyle olsun.

hımmm aceba kandırıldımmı diye düşünüyorum şimdide sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
teşekkür ederim arkadaşlar çok yardımcı oldunuz.

kızlar ben çok kötüyümmm....yatıyprum.grip oldum nefes almakta bile zorlanıyorum.ciğerlerim acıyo...bana bişeyler önerin ciğerlerim için...

Ballı limon yapıp yersen iyi gelir canım birde ıhlamur ve ballı süt yapıp iç geçmiş olsun çok dikkat et kendine

çağlayan senin açıkladığın gibi resim eklemeye çalıştım diğer topiğe ama olmadı bir türlü başka bir yolu varmı bunun acaba ?

Resim yüklemeyi burdanda yapabilirsin mesaj kısmında altta eklenti yükle var ordan dene birde istersen

face için adresimiz subat2011@hotmail.com

Şimdiden doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara bebişinle ve eşinle

Sen tercihini bebişten yana yapmışsın ama genede küçük bir hediye isteseydin keşke bebişinle geçireceğiniz ilk doğum günü bu çünkü :))

canım çok geçmiş olsun görmemişim kusura bakma

ilerlemiş senin gribin desene.öksürük varmı ciğerlerim kötü demişsin.ben öksürük için balla zencefili karıştırıp macun şeklinde yiyodum.boğazımdan inerken yakıyordu biraz ama boğazıma ve öksürüğüme iyi geliyordu.

bol bol c vitamini al.portakal mandalina çiğ semiz yeşil biber c vitamini deposu.

ilaç olarak parol alabilirsin birtek.bide bol bol dinleneceksin

yok canımmm toptan hediyesiz kutlamasız kapatmıcaz tabiki günü.sabah kahvaltıdan başlayacağız akşam yemeğine kadar organizasyon olacak tabiki.çiçek böcek falanda olur tabide hediye konusunda ne istediğimi bildiği için başka birşeye yoğunlaşmamış.

canım çok geçmiş olsun öncelikle ballı süt yap ılık olarak iç yada balı karabiber ve 1-2 damla limonla karıştırıp iç canım iyi gelir.:2:

canım geçmiş olsun.biliyorsun bu durumda tavsiye vermekten de korkuyor insan hassas bir durumdayız.ama bal zencefil ve ıhlamur dan zarar gelmeyeceğini düşünüyorum.zencefil öksürük için iyidir yani ciğerlere etki ediyor.hamilelikle ilgili olumsuz bir yorumla karşılaşmadım nette ama sen biraz araştır öyle iç.sadece miktarının az olmasıu gerekiyor zaten normalde de :)))

slm kızlar ben evrim arkadaşın sitemini görünce hemen cevap yazayım dedim ama benden önce yazmışsınız zaten :))havalar soğudu hastalıklarda başladı benim de sırt ağrılarım vardı zaten bugün çok daha fazla hissettim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…