2011 Şubat Anneleri

evrimcim ılık suya limon sıkıp bir kaşık bal karıştırıp içebilirsin oda iyi gelir

kızlar ben çok kötüyümmm....yatıyprum.grip oldum nefes almakta bile zorlanıyorum.ciğerlerim acıyo...bana bişeyler önerin ciğerlerim için...

canım ballı zencefil çok iyi geliyor öksürüğü hemen kesiyor çok geçmiş olsun dikkat et kendine

canım şimdiden doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara eşinle ve bebişle beraber dilediğin herşey gönlünce olsunopuyorumnanaktan hediye konusundada için rahat olsun senin yerinde olsam bende aynı şeyi yapardım vereliniortak

evrimm cnm tarçın ve karanfil çayıda öksürüğe çok ii geliyo
bide tavuksuyuna çorba bol limonlu ayrıca bol vitameinli salata yapıp yersen en azından vücudunun direnci artar cnm geçmiş olsun

evet ya sitem etmişti biraz sabırsız sanırım.ama bu gün burası biraz durgun sakin

dillerim lal doğum günün kutlu olsun Allah uzun sağlıklı ömür versin eşinle bebeğinle birlikte inşallah:)))

ben de 3 gündür akşamları nane limon yapıyorum balla karıştırıp içiyorum bi ara boğazım kuruyodu ama şimdi iyiyim çok şükür

offf ne sıkıcı bir gün yaaaa.patlıcam sıkıntıdan.burdada kimse yok tv dede bişi yok yapacak işte yok patlayacam sıkıntıdan pooffff

canım şimdiden doğum günün kutlu olsu bebişinle eşinle ailenle sağlıklı huzurlu yıllar hediye konusunda bende aynı şeyi yaptım merak etme tek değilsinnnolumunekankayizsmile

kızlra bugün istanbul foruma gittik orda indirim kuponu dağıtıyorlard ama herkese değil bizde eşimle geçiyorduk kadın koşarak yanımıza geldi kupondan bizede verdi bende gayri ihtiyari aldım gebelere özel indrim yapılıyormuş ben kendimiş henüz okadar göbüşüm yok sanıyordum üzülüyordum kadın fark edip kupon verince bi havalar girdim sormayın eşim gülmekten yerlere düşecekti nerdeyse sempatiksalakcinni

Kızlar merhaba
Biliyorsunuz kayınvalidemler geldi giremiyorum
Bir problem yok bende bebişimde iyiyiz
İnşallah sizlerde iyisinizdir
Öptümmopuyorumnanaktan

mrb arkadaşlar nasılsınız?temizlik yapmak için çıktım forumdan ama pek mimkün olmadı başım bütün gün beni mahvetti akşam kadar inat ettim ilaç içmicem diye ama biraz çnce dayanamadım parol aldım şimdi iyiyim çok şükür...

kızlarrr...nasılsınız..
kayınvalidemler bizdeydi yeni gittiler..siteye giremedim rahat rahat:)))))
ilk defa yemeğimi yediler..heyecan yapmıştım bende..ya beğenmezlerse diye..umarım herşey güzel olmuştur..kayınvalide olunca ister istemez kasılıyorum..farklı ilden olduğum için onların adetlerine pek alışamadım. damak tatlarımızda farklı:)))))))))))))

dillerim lal; canım doğum günün kutlu olsun..sevdiklerinle bir ömür boyu mutluluklar diliyorum...
kızlar geçmişi detaylı okuyamadım..umarım herkes iyidir..hasta olanlara şifa diliyorum:))))

kutlayan arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum

bende de çok hafif bir baş ağrısı oldu.hayırdır inşallah.şuan varla yok arası.ıhlamur içtim az önce inşallah artmaz

canııımm Allah razı olsun.gurbetlik çok zor gerçekten:gitme:

Kraker falan ye madem birşey istemiyor bastırsın mideni.Ahh ahhh evde yalnız olmakta çok zor bu durumlarda hastasın ama yanında kimse yok

evet canım Allahtan eşim çok anlayışlıopuyorumnanaktan

Canım dikkat et kendine. Geçmiş olsun. Hastayken insanın canı hiçbir şey istemiyor biliyorum ama bebişin için az da olsa ye cnm. :1hug:

sagolll canıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…