- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
evrimcim ılık suya limon sıkıp bir kaşık bal karıştırıp içebilirsin oda iyi gelir
kızlar ben çok kötüyümmm....yatıyprum.grip oldum nefes almakta bile zorlanıyorum.ciğerlerim acıyo...bana bişeyler önerin ciğerlerim için...
kızlarrr yarın benim doğum günüm :kedi:
eşimle yaptığımız müzakereler sonucu hediye istemedim...annelik duygularım ağır bastı sanırım ona harcayacağımız parayla bebeğe bikaç şey fazla alırız diye düşündüm.
birde istediğim şey aslında biraz tuzluuuu onu alacaktı onu şimdi alırsa biraz sarsılırız.onu doğuma erteledim aslında bu işten eşim karlı çıktı gibime geldi doğum hediyesiyle doğum gününü birleştirdi neyse hadi bu seferlik böyle olsun.
hımmm aceba kandırıldımmı diye düşünüyorum şimdide sempatiksalakcinni
kızlarrr yarın benim doğum günüm :kedi:
eşimle yaptığımız müzakereler sonucu hediye istemedim...annelik duygularım ağır bastı sanırım ona harcayacağımız parayla bebeğe bikaç şey fazla alırız diye düşündüm.
birde istediğim şey aslında biraz tuzluuuu onu alacaktı onu şimdi alırsa biraz sarsılırız.onu doğuma erteledim aslında bu işten eşim karlı çıktı gibime geldi doğum hediyesiyle doğum gününü birleştirdi neyse hadi bu seferlik böyle olsun.
hımmm aceba kandırıldımmı diye düşünüyorum şimdide sempatiksalakcinni
ay böyle hasta olup yardıma ihtiyacı olup yalnız olan arkadaşlara nasıl içim gidiyor aynı şehirde olsak valla kalkıp gidicem bi çorba yapıcam.:gitme:
fnscim dikkat et kendine eşin falan gelince baksın sana dinlen bol bol çabuk iyileş
Kraker falan ye madem birşey istemiyor bastırsın mideni.Ahh ahhh evde yalnız olmakta çok zor bu durumlarda hastasın ama yanında kimse yok
Canım dikkat et kendine. Geçmiş olsun. Hastayken insanın canı hiçbir şey istemiyor biliyorum ama bebişin için az da olsa ye cnm. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?