- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
Kızlar kızlar günaydın hihoyyyt pazarları hiç sevmiyorum ama en azından güneş var :) umarım hepiniz iyisinizdir.
Dillerim_lal sen bugün nete giremiosun canım ama günün güzel geçer inşallah, nice nice mutlu yaşlara eşn ve bebişinle inşallah opuyorumnanaktan
günaydın kızlar hepinize iyi pazarlar diliyorum bende bugün annenlere gidicem ordanda biraz alışveriş yapmaya gidicez oğluşuma biraz ciciler alıyım hihoyyyt
günaydın kızlar dillerim_lal doğum günün kutlu olsunopuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün akşam üstü annemle babam gelicek zemuszemus yarında kontrolumuz var 9,30 da bakalım minnak kızım ne alemde
günaydın kızlar sizedeee
gözdecim hadi cnm hayırlı güzle haberlerle dön inş ttalım ne mutlu sna anneciğinle babacığın geliyo bizimkiler taaa ocakta gelebilcekler gurbet zor cidden sende gurbetteydin dimi cnm allah yardımcımız olsun
çok zor valla canım normalde bizimkilerde yılbaşından sonra sadece annem gelicekti ama şimdi bööle rahatsız olunca saolsunlar geldiler.onlar gidince de küçük kardeşim gelcek.
bende malesef uzaktayım ama sen benim memlekettesin :)) sen nerelisin aslında
cnm ben aslen istanbulluyum ama orda değilim malesefannemel babam ordalar babamda ora doğumlu anlayacağın hemşeriyiz senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?