2011 Şubat Anneleri

kızlaar pazar pazartesi giremicem bilgisayarı arkadaşa vericez.gelince bana özet geçersiniz dimi sempatiksalakcinni

slm kızlar nasılsınız.bugün 1 haftadan sonra ilk defa dışarı çıktık.civile gittik o kadar çok şey vaardıki ne alacağımı şaşırdım amaaa hediyemi aldım eşimin hadi çok kaldın ayakta ısrarıyla umarım iyisini seçmişimdir.kendi kızıma da bi zıbın takım aldım 2li sepetlere atmışlar uygundu fiyatı sonra hemen eve geldik 1 saat falan kaldık dışarda koşa koşa wc ye girdim ama allaha şükür bişi yok inşallah olmazda bugün kızımın tekmelerini vajinamda da hissediyorum sanki bi garip oluyo acaba bu kızın tekmeleri de benim kanamamamı arttırıyo olabilrmiki.
dillerim lal doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu uzun senelere eşin ve bebişinle inş

teşekkür ederim gözdecim bu alışveriş sana çok güzel moral olmuş anladığım kadarıyla bende senin adına sevindim.

valla olabilir kızın içerden tepindikçe kanamalara katkıısı olabilir tabi bizede öyle gelebilir....

dillerimlal doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice mutlu yıllara

Kızlar kızlar günaydın hihoyyyt pazarları hiç sevmiyorum ama en azından güneş var :) umarım hepiniz iyisinizdir.

Dillerim_lal sen bugün nete giremiosun canım ama günün güzel geçer inşallah, nice nice mutlu yaşlara eşn ve bebişinle inşallah opuyorumnanaktan

canım nevşehirli misin..görünce çok sevindim..ben de nevşehirliyim..ama artvinde yaşıyorum şu an..kusura bakma böyle pat diye sordum ama gurbette olunca insan memleket hasreti çekiyor..
neresindensin..

günaydın kızlar hepinize iyi pazarlar diliyorum bende bugün annenlere gidicem ordanda biraz alışveriş yapmaya gidicez oğluşuma biraz ciciler alıyım hihoyyyt

günaydın kızlar hepinize iyi pazarlar diliyorum bende bugün annenlere gidicem ordanda biraz alışveriş yapmaya gidicez oğluşuma biraz ciciler alıyım hihoyyyt

ohh ne güzel cnm hadi alın cicileri ekleyni bizde görelim
bende dün akşam netten eşimle aldım bikaç bişi oğluşuma gelsinler resimleri eklicem inş:) hep erken diyodu eşim ama baktıki alıcnacaklar çok taksit taksit anca öderiz die alalım tamam dioo:)

günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün akşam üstü annemle babam gelicek zemuszemus yarında kontrolumuz var 9,30 da bakalım minnak kızım ne alemde

günaydın kızlar dillerim_lal doğum günün kutlu olsunopuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün akşam üstü annemle babam gelicek zemuszemus yarında kontrolumuz var 9,30 da bakalım minnak kızım ne alemde

günaydın kızlar sizedeee
gözdecim hadi cnm hayırlı güzle haberlerle dön inş ttalım ne mutlu sna anneciğinle babacığın geliyo bizimkiler taaa ocakta gelebilcekler gurbet zor cidden sende gurbetteydin dimi cnm allah yardımcımız olsun

çok zor valla canım normalde bizimkilerde yılbaşından sonra sadece annem gelicekti ama şimdi bööle rahatsız olunca saolsunlar geldiler.onlar gidince de küçük kardeşim gelcek.
bende malesef uzaktayım ama sen benim memlekettesin :)) sen nerelisin aslında

cnm ben aslen istanbulluyum ama orda değilim malesef annemel babam ordalar babamda ora doğumlu anlayacağın hemşeriyiz senle

cnm ben aslen istanbulluyum ama orda değilim malesef annemel babam ordalar babamda ora doğumlu anlayacağın hemşeriyiz senle

aaa evet bende istanbul yazınca sen ordasın sanmıştım bizde aynı şekilde anne baba anane dede falan herkes orda doğmuş önceside selanikten bak şimdi daha çok sevindim. ee sen şimdi nerdesin peki

mrb arkadaşlar nasılsınız umarım keyifler yerindedir...
sedacım doğum günün kutlu olsun eşinle ve bebişinle nice güzel yıllar sizin olsun....
gözdeati seninde gözünaydın çok seviniyorum böle ailesi yanına gelenlere bizimkiler gelemiyo ya herhalde ondan sizin sevincinize ortak oluyoruzzkaydirigubbakcemile2
nuryasemin canım sanada iyi alışverişler oğluşunun güzel cicileri şimdiden hayırlı olsun:teytey:
herkeseee şekerr tadında güzel pazarlar diliyoruz kızımlaolumunekankayizsmile

saol canım darısı silzerinde başına sana da ii tatlı huzurlu pazarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…