2011 Şubat Anneleri

iyi günler ve iyi pazarlar kızlar

sizede güzel sağlıklı pazarlar kızlar hoşgeldiniz ya çıkıp balık almaya gidicem gözümde büyüyo valla ufff

sizede güzel sağlıklı pazarlar kızlar hoşgeldiniz ya çıkıp balık almaya gidicem gözümde büyüyo valla ufff

kız benimde canım istiyor ay bugün eşim alacak artık..kendisi sevmez ama benim için alıp yapacak artıkopuyorumnanaktan

kız benimde canım istiyor ay bugün eşim alacak artık..kendisi sevmez ama benim için alıp yapacak artıkopuyorumnanaktan

evt cnm haftada iki kez yemek gerekiyomuş
bende aliim diyorum eşimin işleri var yoğun bugün o yüzden ben çıkıcam ama bi çıkabilsem işte:) afiyetler olsun hepimize yarasın bebişlerie inşş

evt cnm haftada iki kez yemek gerekiyomuş
bende aliim diyorum eşimin işleri var yoğun bugün o yüzden ben çıkıcam ama bi çıkabilsem işte:) afiyetler olsun hepimize yarasın bebişlerie inşş

teş. ettim canım benim....üşendin mi çıkmaya canımcım:))

dillerim lal doğğujm günün kutlu olsun benimde n cüzdanındaki d.tarihim yarın gerçeği ise 4 üydü ve seninle satdaşız ne çok ortak yanımız var

Selam kızlar . Tünaydınn

Bebişlerimize neler aldık topiğine resim eklemeye çalştım. Çok büyük çıktı sildim hemen ne yapmam lazım. Ekranda çok büyük çıktığı için bişi anlaşılmıyor.

kızlar öpüyorum sizi bende çıkıyım yavaştann hazırlaniim

gözdeeeeeeeeeeee gittinmi ttalım yaa mesaj atmıştım sana neyse grince görürsün öpüyorum seni ve prensesini grşz

kızlar öpüyorum sizi bende çıkıyım yavaştann hazırlaniim

gözdeeeeeeeeeeee gittinmi ttalım yaa mesaj atmıştım sana neyse grince görürsün öpüyorum seni ve prensesini grşz

hadi canım hazırlan sen bizde seni öpüyoruz

günaydın kızlaaarrr
rüyamda 18 şubatta normal doğum yapacaksın açılman başlamış diyodu dokror
çatala yattım derin nefes al dediler
aynı gerçek gibiydi
çok korkuyoduum
4 şubat olması lazımdı erkek gecikirmiş bak diyodum taaa 18 inde olacakmış
bari 14 şubat olsaymış diyomuşum
çok heyecanlıydı

aaa evet bende istanbul yazınca sen ordasın sanmıştım bizde aynı şekilde anne baba anane dede falan herkes orda doğmuş önceside selanikten bak şimdi daha çok sevindim. ee sen şimdi nerdesin peki

çook uzaktan hemşeri çıkıcaz galiba gözdecim) benim de anne tarafım selanik göçmeni, tabi birinci dünya savaşı zamanı zorunlu göç etmişler. o zamandan beri tekirdağdalar 5-6 kuşaktır. eşim de gümülcineli, yani hala bir tarafımız yunanistanda, arasıra gidip görüyoruz oraları. sen hiç gittin mi?

rüyan hayır olsun canım, ben de bir kez 24. haftada doğum yaptığımı görmüştüm. hala hatırladıkça korkuyorum, şu 24 geçse hayırlısıyla rahatlycam.

ayy ne güzell yaa ben hiç gidemedim malesef. çok istiyoruz ama hatta yurt dışı tatil planlarının içinde ilk sırada geliyo bizimkilerde mübadele göçüyle gelmişler ilk gelenlerden.annemin ailesi de babamın ailesi de .ama bizim çocuk karışttı artık.anne istanbul baba erzincan doğum yeri konya tam bir sentez :))

buarada bu kasılk ağrısı tıpkı regl ağrısı gibi oluyo bende hep yaşayanlar sizinde öelmi merak eidyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…