mrb arkadaşlar nasılsınız umarım keyifler yerindedir...
sedacım doğum günün kutlu olsun eşinle ve bebişinle nice güzel yıllar sizin olsun....
gözdeati seninde gözünaydın çok seviniyorum böle ailesi yanına gelenlere bizimkiler gelemiyo ya herhalde ondan sizin sevincinize ortak oluyoruzzkaydirigubbakcemile2
nuryasemin canım sanada iyi alışverişler oğluşunun güzel cicileri şimdiden hayırlı olsun:teytey:
herkeseee şekerr tadında güzel pazarlar diliyoruz kızımlaolumunekankayizsmile
iyi günler ve iyi pazarlar kızlar
sizede güzel sağlıklı pazarlar kızlar hoşgeldiniz ya çıkıp balık almaya gidicem gözümde büyüyo valla ufff
kız benimde canım istiyor ay bugün eşim alacak artık..kendisi sevmez ama benim için alıp yapacak artıkopuyorumnanaktan
evt cnm haftada iki kez yemek gerekiyomuş
bende aliim diyorum eşimin işleri var yoğun bugün o yüzden ben çıkıcam ama bi çıkabilsem işte:) afiyetler olsun hepimize yarasın bebişlerie inşş
teş. ettim canım benim....üşendin mi çıkmaya canımcım:))
kızlar öpüyorum sizi bende çıkıyım yavaştann hazırlaniim
gözdeeeeeeeeeeee gittinmi ttalım yaa mesaj atmıştım sana neyse grince görürsün öpüyorum seni ve prensesini grşz
aaa evet bende istanbul yazınca sen ordasın sanmıştım bizde aynı şekilde anne baba anane dede falan herkes orda doğmuş önceside selanikten bak şimdi daha çok sevindim. ee sen şimdi nerdesin peki
günaydın kızlaaarrr
rüyamda 18 şubatta normal doğum yapacaksın açılman başlamış diyodu dokror
çatala yattım derin nefes al dediler
aynı gerçek gibiydi
çok korkuyoduum
4 şubat olması lazımdı erkek gecikirmiş bak diyodum taaa 18 inde olacakmış
bari 14 şubat olsaymış diyomuşum
çok heyecanlıydı
çook uzaktan hemşeri çıkıcaz galiba gözdecim) benim de anne tarafım selanik göçmeni, tabi birinci dünya savaşı zamanı zorunlu göç etmişler. o zamandan beri tekirdağdalar 5-6 kuşaktır. eşim de gümülcineli, yani hala bir tarafımız yunanistanda, arasıra gidip görüyoruz oraları. sen hiç gittin mi?
rüyan hayır olsun canım, ben de bir kez 24. haftada doğum yaptığımı görmüştüm. hala hatırladıkça korkuyorum, şu 24 geçse hayırlısıyla rahatlycam.
kızlar gerçek dogum videosu izledinizmi ben korkuyorum izlemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?