2011 Şubat Anneleri

buarada bu kasılk ağrısı tıpkı regl ağrısı gibi oluyo bende hep yaşayanlar sizinde öelmi merak eidyorum ben

nurberracım benim kasık ağrılarım genelde her ay adet günlerim civarında oluyor bir-iki güne kendiliğinden geçiyor. sadece uzanıyorum ve ayaklarımı sıcak tutmaya çalışıyorum. seninki uzun mu sürüyor canım, sanki daha önce de yazmıştın böyle bir ağrın olduğunu?

mrb arkadaşlar nasılsınız bizim babamız bu gece nöbetçi yalnızız yine:2:tvde de hiç bişi yok bugün bakalım nasıl geçiceek :hulya:

buarada bu kasılk ağrısı tıpkı regl ağrısı gibi oluyo bende hep yaşayanlar sizinde öelmi merak eidyorum ben

aynen cumadan beri öldüm sancıdan doktorum da tunusa gitmiş ulaşamadım sinifsinif::gitme:

slm kızlar..nasılsınız bakalım...
dün gece felaket bir rüzgar esti balkondaki çanağımızı uçurdu. televizyonsuz kaldık.. o nedenle eşimle nette film izliyorduk..uzun süre nete giremedim((((((((((şimdi mola verdik..ben de kaçamak yaptım..
geçmişi detaylı okuyamadım..umarım herkesin keyfi yerindedir:))))))))))))))))))
görüşmek üzere güzel anneler:))))
iyi akşamlar...

6. Ay : Bebeğiniz size tepki veriyor!

Vücudunuzun iyice genişlediği bu dönemde cildinizde çatlaklar, diş etlerinizde kanamalar olabilir. Ağır yağlı ve kızarmış yiyecekler mide yanmasına neden olur. Işığa karşı duyarlı olabileceğiniz bu dönemde rahim kaslarındaki gerilme sizi doğuma hazırlar. Eğer kasılmalar saatte 4 veya üstüne çıkarsa doktorunuzla görüşmeniz gerekir. Bu dönemde bebeğinizin dudakları daha belirgindir ve gözleri gelişmiştir. Işık kaynağına göre bağını çevirebilir, hıçkırabilir, öksürebilir. Ciğerlerinde hanüz hava olmasa bile bazı solunum hareketlerini yapar. Bu dönemde bebeğinizin cildi hala kırmızı, kırışıktır ve 4 saatte bir kendini yenileyen amniyo svısı ile korunmaktadır. Boyu 28-35 cm, ağırlığı 700-900 cm civarındadır

iyi geceler nur bende geçmişi okuyordum. Bugün o kadar yoruldum ki. Hemen yatacağım. Eşimi gönderdim bende 15 gün yok. Kıızmla başbala kaldık.

Dillerim lal doğum günün kutlu olsun. Umarım güzel bir gün geçirmişsindir. Nice mutlu yıllarla sevdiklerinle beraber geçirmen dileğiyle

Günaydın Kızlar,
Dilerim_lal doğum günün kutlu olsun ben haftasonu giremediğim için şimdi biraz geçmişi okuyacağım. Ancak öğlene buralara geri gelebelirim :))

Günaydin güzeller, biz kizimla simit portakal suyu ile kahvalti yapiyoruz. buarada haftasonu hemen hemen deliksiz uyudum bi gün sadece uyandim yatis pozisyonunu degistirdim hemen geri dalmisim süperdi =) am abu gece bi agri girdi karnima mi mideme mi anlamadim ölüyorum sandim ama oda gecti cok sükür

Son düzenleme:
gunaydın kıslar

dilerim lal doğum gunun kutlu olsun bebişinle nice yaşlara

günayadın güzel anneler şirin bebeklerkaydirigubbakcemile3çalışan arkadaşlar iyi çalışmalar...

günaydın prens ve prenseslerin kraliçe anneleri bu sabah çok erken kalktım nedense bir kırıklık var vücüdum ağrıyor geçmişi okuyup bitiridim foto eklemeye çalıştım yapamadım bir türlü yardım edebilcek olan varmı acaba ? bu arada hepininize sağlıklı geçicek bir hafta diliyorumm ayrıca oğlşum sabahın bu saatinde kıpır kıpır : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…